2009 Mayıs Anneleri

KIZLAR SLMLAR a.s.

SİBİKOCUM HAYIRLI OLSUN ÇOK İİ ALMIŞSIN

TUTUKUNCUM KISMET BÖLEYMİŞ SENİNDE DEDİGİN GİBİ...

İNŞ. GEÇİCEK BU GÜNLER HAYIRLISIYLA DOGUM YAP BEBEGİNE KAVUŞ BU GĞNLERİ TEBESSÜMLE HATIRLARSIN SEN KENDİNE DİKKAT EDİYOSUN ZATEN ÇOKTA İİ Bİ ANNE OLACAKSIN İNŞ. ÜZÜLÜYORUM SEN BÖLE KONUŞUNCA LÜTFEN:1hug:

PINARCIM OHHHH KEYFİNE BAK TATLIM COK ÖP

BANA GELİNCE DÖ-KÜÜÜ-LÜÜÜ-YOOO-RUUUM...
ACAYİP YORGUN KALKTIM YATAKTAN VE BAŞIM ÇATLIYOR PCYE ZOR BAKIYORUM
PARMAKLARIM BİLE ACIYOO YAAA SİZEDE OLUOMU BÖLE..
BİDE ŞU BAŞ AGRISI 2GÜNDÜR DVM EDİO İLAÇ ALMADIM ARADA COK ŞİDDETLİ GİRİO
Bİ MİNOSET İÇSEM DİOM NEDERSİNİZ???

sibikocum bizde anakucağıyla birlikte 400 e aldık ana kucağı 65 TL idi... bizde çok kazıklanmamışız demek ben acaba pahalıya mı aldık diyordum ama içim rahat etti sneei duyunca...

o zaman süper olur valla ama benim daha belli değil bakalım normal istiyorum inş öle olur ama hayırlısı tabi dokrorum ne derse onu yapıcam

tutkun kaç yıllık memursun canım
inşallah normal olur canım böyle prosedürlede ilgilenmezsin.Canım ben 10. senedeyim bizim ailede babam dahil herkes devlette çalışıyor ondan prosedürleri genelde bilirim bide bu tüp dönemi rapor haklarım+eşimin rahatsızlığı dönemi ve benden önce doğuran 8 arkadaşım sayesinde bu haklar üzerine baya bilgilendim.çünkü geçen seneden beri 2 si hariç 6 sı sezeryan yaptı konuştuğumuzda da baya bilgilendim onlardan.9. benim şimdi ben sonuncuyum bakalım tabi ben dönene kadar birileri daha hamile kalmazsa ne bereketli işyeri.çocuk yuvası gibi

cnm aynı sorun akşamdam beri bende de var... başımın sağ tarafı yok sanki çok şiddetli ağrıyo...sabaha geçer dedim ama kalktığımda daha da şiddetlenmişti... sanırım artık bende bir minoset içeceğim sonrada duşa gireceğim... bu ağrı yüzünden bugün işe de gidemedim... geçmiş olsun ikimize de cnm içelim de ilaçları kendimize glelim yaa... dr bana günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi ama insan yine de korkuyo işte...

canlar hepinize merhaba. sabahtan beri o kadar yoğunumki bi fırsat bulup gireyim dedim.geçmişi okumayadım malesef inş. herkes iyidir...a.s.
malum cumartesi kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda .maşallah benim tosunum 2 kilo 226 gr olmuş. 22 gün önde gidiyormuşdoktor böyle giderse 4-4,5 kilo arası doğar dedi. o zaman da normalde biraz zor olur sezeryan yaparız dedi. 25 nisan doğum tarihi olarak söyledi. 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi. doğumuma 56 gün kalmış oluyor 25 nisana göre şekerler...bir daha 28 martta gitcem dr a. görseniz paşamı böyle elleriyle ayaklarını bileklerinden tutmuş ayakları yüzünde taa. çok tatlıydı.bol saçlı bir bebek dedi doktorumuz. resimlerini atıcam en kısa zamanda size.biraz işlerimi toparlayımda.hepinizi öpüyorum..

Kızlar canım çok sıkıldı.

Annem oğluşa yastık dikerken eline iğne batmış batarkende kırılmıştı.Çok ağrı yapıyodu doktora gittiler merhem ve antibiyotik vermişlerdi geçmezse gel demişlerdi.Eli çok ağrımaya başlamış tekrar doktora gitmişler iğnenin arkası 1,5 cm içeride kalmış .Lokal anesteziyle parmağını yarıp almışlar dikiş atmışlar kolu hala hissiz yatıyomuş yeni çıkmış.Çok üzüldüm sesi çok kötü geliyodu senağlama

Bizim ufaklığa bişeyler yapıcam derken kadının başına gelenlere bak :çok üzgünüm:

evet canım doğumdan sonrası daha kötü valla napalım sağlık olsunda

canım minoset içebilirsin bence benim dr izin vermişti geçmiş olsun

sibikocum bizde anakucağıyla birlikte 400 e aldık ana kucağı 65 TL idi... bizde çok kazıklanmamışız demek ben acaba pahalıya mı aldık diyordum ama içim rahat etti sneei duyunca...

kazıklanmamışsın sevin sevin arkadaşım

kızlar ben biraz annemle dışarıya cıkıyorum yatanlar özenmeyin ama sizin yerinizede gezerim öptümhihoyyyt

maşallah canım bebişine nasılsın ohh ohhh az kalmış hayırlısıyla bende seni öptümmmŞeniz

oh maşallah canım ya sen baya tecrübelisin yane benim mayısta 3 yıl dolacak
bizimde öle canım benim babamda devletten emekli oldu geçen yaz hep memur sülalesi işte

bizim işyerimiz çok genç ya hepimiz 30 ve altıyız müdürümüz bile 36 yaşında çok genç bir kadro yavaş yavaş başladık işte doğurmaya bakalım bizde bazen diyoruz bir odayı oyun odası yapalım getirelim çocukları akşama kadar biz çalışalım onlar oynasın

knk ben ce doktora sormadan ilaç alma canım

Bebegini kucagina sag salim al da bence gerisi onemli degil. O zaman bunlarin hepsini unutursun...:ecrin_bebek:

Tabi hepimiz sag salim alalim meleklerimizi kucaklarimiza....

vallahi ben pek dinletmiyorum yalnız geçen gün bi müzik kanalında hadisenin şarkısı vardı benimki çıldırdı eyvah dedim bizimki her tıkırtıda oynuycak yandık ama bende hep yalnız olduğum için konuşuyorum aslında evde mozart bethoven cd leri var dinltsem olur bi deneyim bakalım tepkisi ne olacak kızımın
Annem Aydında yaşıyor canım Eskişehire gelmişti buraya uğradı 2 gün döndü şimdi gelcek kaç gün kalır bilmem annem pek yerinde oturamaz ama bebek olunca evini taşıycak buraya artık yazın didime gidecek kışın istanbul

bekliyoruz ayrıntıları fuar bizi çarptı valla:tomato::tomato::tomato:

Canım sağol sende dikkat et.Al bi minoset yat biraz geçer inşallah üşütünce genelde baş ağrır başını sıcak tut yatarken bağla bi eşarp yada bere o da iyi gelir benim genelde üşüttüğümde ağrr yada ıslak saç dolandığımda banyo yapıp mı yatmıştın

ikinizde iyi almışsınız hayırlı olsun hadi bol bol gezdirirsiniz yumurcakları
Bugün pınarla dırımden ses yok buarada

ayyy ilahi sibikom ya çok geçmiş olsun.olacağı varmış canım.üzme kendini allah beterinden saklasın.çok üzüldüm valla okuyunca.anneler işte ahh ahhhhh.onlar olmasa ne yapacaksak valla...

maşallah canım bebişine nasılsın ohh ohhh az kalmış hayırlısıyla bende seni öptümmmŞeniz

çok sağol ilgincim çok iyiyim çok şükür bende.çalışıyorum bir koşturmaca gidiyor bakalım.

Nasılsın bakalım? Sen çalışmıyorsun galiba yanlış mı biliyorum?

Bana sordun galiba Pinar,

Sagol ben iyiyim. Senin de eve gelebilmene sevindim. Forumda eksikligin hissediliyor. Ben calisiyorum ama tempomuz surekli degisiyor. Bugun biraz daha rahatim. Ama genelde yogun oluyor.

Nasılsın bakalım? Sen çalışmıyorsun galiba yanlış mı biliyorum?

Bana sordun galiba Pinar,

Sagol ben iyiyim. Senin de eve gelebilmene sevindim. Forumda eksikligin hissediliyor. Ben calisiyorum ama tempomuz surekli degisiyor. Bugun biraz daha rahatim. Ama genelde yogun oluyor. Simdi cikip biraz evde calismam gerekiyor... Gorusmek uzere...

Aman bacım aman. Günleri saya saya çocukları da heyecanlandırdık valla. Biran önce çıksak diye bakıyor onlarda.

Bizim bu adamlarla işimiz var zaten. Benimki de garibim ah desem tepemde bitiyor. Sancın mı var? Bak bakalım su gelmiş mi diye diye yedi beni. Kesin bu adam bende önce doğurur kaydirigubbakcemile3

afacana bak seni annesiyle babasını kandırmış yerim ben onu ee artık az kaldı bakalım kim önce bebişini kucağına alacak Allahın izniyle tatlım:1hug:

Aman aman önce sonra demeyin valla gaza geliyor sonra kuzular kaydirigubbakcemile3

Selam canım. Çok şükrü herşey yolunda. Aman canım kalkma sakın yorma kendini. NE kaldı şurda az daha idare edicez a.s.

Selam canım hoşgeldin. Ay o eksikler hiç biter mi? Yattığım yerde kafamda neler geçiyor bi bilsen kaydirigubbakcemile3

Hani şu isimli olan ninni varya. Ay benim cadı onu bir sevdi. Hastanede tüm hemşireleri hayran bıraktı kendine. Ninniyi açıyoruz, kadın her Defne dediğinde bizimki bir tekme sallıyor. Hastane de olay olduk. Her kattan hemşireler gelip gelip hani hani bizde görelim diyip duruyorlardı. Belki elli kere dinlettik şov yaptık :) Bunlar cidden çok akıllı bi nesil ya. Fena geliyorlar bacılar haberiniz olsun hihoyyyt

Sağolasın tatlım hoş geldin... Yatıyorum valla keyifler yerinde çok şükür.

Bende de oluyo o canım. Mesela gece boyunca hep sol tarafıma yatıyorum ya sabah kalktığımda altta kalan bacağım nasıl sızlıyor. Uzatıyorum bi süre sonra geçiyor. Kolum altta kalsa acıyor. Elimin üstüne yatsam sızlıyor. İyice çürük olduk valla kaydirigubbakcemile3 Bu arada minosetin hiçbir zararı yok tatlım. Hatta ben bikaç gün inat etmiştim ilk baş ağrılarımda kullanmıyacağım diye. Doktorum kızdı. Niye kendine eziyet ediyosun dedi.

Selam canım hoşgeldin. Oh maşşallah paşama benim. Tosun olmuş annesi tosun. Aman Allah nazarlardan saklasın Eeee nisan annesi olup bizi bırakmazsın dimi kız delikafadulden Bu aralar hepsi nazlı heralde bunların. O ayaklar eller hep suratlarda kuzularımın. Ay kurban olurum ben onları verene yaaa :1hug:

AYNEN CNM YA BENMDE SOL TARAFA VURUYYO GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM SÜTÜMÜ İÇİYİMDE BİDE MİNOSET ALIP YATIM BİRAZDAN..

Oy maşşallah kuzuma cerencim senin oğluş benimkinde de önce gelcek desene hihoyyyt
Ay yerim ya kocaman olmuş artık kendini kurtaracak kadar allahım sen ne kadar büyüksün :Saruboceq:

ayyy ilahi sibikom ya çok geçmiş olsun.olacağı varmış canım.üzme kendini allah beterinden saklasın.çok üzüldüm valla okuyunca.anneler işte ahh ahhhhh.onlar olmasa ne yapacaksak valla...

sibikocum çok geçmiş olsun cnm yaaa.görünmez kaza işte napcaksın üzme fazla kendini...

Saolsun kızlar ama anne olsunca başka içim parçalanıyo bide iyi olduğunu hissettirecek ya rahat konuşmaya çalışıyo canım benim yaaa :asigim:Kızlar annelerimizde değerli varlık varmı bizde anne olucaz inşallah evlatlarımızda bize bu kadar düşkün olur

sbiko canım geçmiş olsun annene.
Ojeli maşallah bebişine canım gözün aydın bende bu cumartesi gidicem hihoyyytdört gözle bekliyum çok özledim ay kızlar birazönce karnımda pıt pıt bişy hissetttim baya uzun sürdü galiba hıçkırdı siz hiç hıçkırdığını hissettinizmi çok garipti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…