o zaman süper olur valla ama benim daha belli değil bakalım normal istiyorum inş öle olur ama hayırlısı tabi dokrorum ne derse onu yapıcam
inşallah normal olur canım böyle prosedürlede ilgilenmezsin.Canım ben 10. senedeyim bizim ailede babam dahil herkes devlette çalışıyor ondan prosedürleri genelde bilirim bide bu tüp dönemi rapor haklarım+eşimin rahatsızlığı dönemi ve benden önce doğuran 8 arkadaşım sayesinde bu haklar üzerine baya bilgilendim.çünkü geçen seneden beri 2 si hariç 6 sı sezeryan yaptı konuştuğumuzda da baya bilgilendim onlardan.9. benim şimdi ben sonuncuyum bakalım tabi ben dönene kadar birileri daha hamile kalmazsa ne bereketli işyeri.çocuk yuvası gibitutkun kaç yıllık memursun canım
[k] {n} [k];5536966 .!.:KIZLAR SLMLAR a.s.
SİBİKOCUM HAYIRLI OLSUN ÇOK İİ ALMIŞSIN
TUTUKUNCUM KISMET BÖLEYMİŞ SENİNDE DEDİGİN GİBİ...
İNŞ. GEÇİCEK BU GÜNLER HAYIRLISIYLA DOGUM YAP BEBEGİNE KAVUŞ BU GĞNLERİ TEBESSÜMLE HATIRLARSIN SEN KENDİNE DİKKAT EDİYOSUN ZATEN ÇOKTA İİ Bİ ANNE OLACAKSIN İNŞ. ÜZÜLÜYORUM SEN BÖLE KONUŞUNCA LÜTFEN:1hug:
PINARCIM OHHHH KEYFİNE BAK TATLIM COK ÖP
BANA GELİNCE DÖ-KÜÜÜ-LÜÜÜ-YOOO-RUUUM...
ACAYİP YORGUN KALKTIM YATAKTAN VE BAŞIM ÇATLIYOR PCYE ZOR
BAKIYORUM
PARMAKLARIM BİLE ACIYOO YAAA SİZEDE OLUOMU BÖLE..
BİDE ŞU BAŞ AGRISI 2GÜNDÜR DVM EDİO İLAÇ ALMADIM ARADA COK ŞİDDETLİ GİRİO
Bİ MİNOSET İÇSEM DİOM NEDERSİNİZ???
canım sen bu ara çok çıktın dolaştın falan ondan olmuştur dikkat et iyice dinlen uzan az kaldı zaten ha gayret annen gittimi canım
incihan günaydın canım evet o liste hiç bitmeyecek sanırım doğumdan sonrada bir sürü eksik çıkıyormuş tecrübeli anneler hep öle söylüyor
İNŞ. GEÇİCEK BU GÜNLER HAYIRLISIYLA DOGUM YAP BEBEGİNE KAVUŞ BU GĞNLERİ TEBESSÜMLE HATIRLARSIN SEN KENDİNE DİKKAT EDİYOSUN ZATEN ÇOKTA İİ Bİ ANNE OLACAKSIN İNŞ. ÜZÜLÜYORUM SEN BÖLE KONUŞUNCA LÜTFEN:1hug:
ACAYİP YORGUN KALKTIM YATAKTAN VE BAŞIM ÇATLIYOR PCYE ZOR BAKIYORUM
sibikocum bizde anakucağıyla birlikte 400 e aldık ana kucağı 65 TL idi... bizde çok kazıklanmamışız demek ben acaba pahalıya mı aldık diyordum ama içim rahat etti sneei duyunca...
canlar hepinize merhaba. sabahtan beri o kadar yoğunumki bi fırsat bulup gireyim dedim.geçmişi okumayadım malesef inş. herkes iyidir...a.s.
malum cumartesi kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda .maşallah benim tosunum 2 kilo 226 gr olmuş. 22 gün önde gidiyormuşdoktor böyle giderse 4-4,5 kilo arası doğar dedi. o zaman da normalde biraz zor olur sezeryan yaparız dedi. 25 nisan doğum tarihi olarak söyledi. 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi. doğumuma 56 gün kalmış oluyor 25 nisana göre şekerler...bir daha 28 martta gitcem dr a. görseniz paşamı böyle elleriyle ayaklarını bileklerinden tutmuş ayakları yüzünde taa. çok tatlıydı.bol saçlı bir bebek dedi doktorumuz. resimlerini atıcam en kısa zamanda size.biraz işlerimi toparlayımda.hepinizi öpüyorum..
inşallah normal olur canım böyle prosedürlede ilgilenmezsin.Canım ben 10. senedeyim bizim ailede babam dahil herkes devlette çalışıyor ondan prosedürleri genelde bilirim bide bu tüp dönemi rapor haklarım+eşimin rahatsızlığı dönemi ve benden önce doğuran 8 arkadaşım sayesinde bu haklar üzerine baya bilgilendim.çünkü geçen seneden beri 2 si hariç 6 sı sezeryan yaptı konuştuğumuzda da baya bilgilendim onlardan.9. benim şimdi ben sonuncuyum bakalım tabi ben dönene kadar birileri daha hamile kalmazsa ne bereketli işyeri.çocuk yuvası gibi
doğrusun valla hiç istediğimiz gibi olmuyor herşey.
evet bu ara gezdim annem 2 gün kaldı evimi temizledi gitti şimdi yarın gelecek biraz toparlarım kendimi işte annem gelincede böyle gezmek istiyorum ama yatıcam eşimede bişey demedim çok kızar yarın dr gideyim dedim tamam dedi.o daha tedirgin beni devamlı kontrol ediyor söylesem kafaya takar valla 37. haftaya kadar çalışçam diyorsunuz ya özeniyorum herşey keşke normal gitseydi ama kısmetimiz buymuş.Gerçi ben önceki tüm izinlerimi kullanmayı planlıyordum ama yatmak kısmetmiş
vallahi ben pek dinletmiyorum yalnız geçen gün bi müzik kanalında hadisenin şarkısı vardı benimki çıldırdı eyvah dedim bizimki her tıkırtıda oynuycak yandık ama bende hep yalnız olduğum için konuşuyorum aslında evde mozart bethoven cd leri var dinltsem olur bi deneyim bakalım tepkisi ne olacak kızımınolsun tutkuncum özel bir durum seninki sağ salim alda bebişi kucağına herşeyi unutursun canım sen sadece dinlen ve olumlu düşün rahatlatıcı müzik dinle bebişinde keyif alır bundan annen yakınmı sana canım
bu arada kızlar müzik dinleten varmı ben silk road ın bir parçasını düzenli dinletmesemde aklım a geldikçe açıyorum akşamları vede masal okuyorum eşim gülüyor bana ya dalga geçiyor benle
bekliyoruz ayrıntıları fuar bizi çarptı valla:tomato::tomato::tomato:tabi canım ilk ben alıcam raporu heralde kaydirigubbakcemile3 tüm detaylar çarşamba bu sayfalarda kaydirigubbakcemile3
Canım nasıl olsun dünkü fuar gezisinden sonra çok fenayım her yerim ağrıyo,bacaklarımın ağrısından dün gece uyuyamadım.Ama olsun oğluşun tüm eksikliklerini aldıkya :asigim:
Esracım pierre cardin fiyatı çok uygun piyasada fiyatı 400 lira civarı biz 300'e bitirdik işi.:sm_cool:
Canım sağol sende dikkat et.Al bi minoset yat biraz geçer inşallah üşütünce genelde baş ağrır başını sıcak tut yatarken bağla bi eşarp yada bere o da iyi gelir benim genelde üşüttüğümde ağrr yada ıslak saç dolandığımda banyo yapıp mı yatmıştın[k] {n} [k];5536966 .!.:KIZLAR SLMLAR a.s.
ikinizde iyi almışsınız hayırlı olsun hadi bol bol gezdirirsiniz yumurcaklarısibikocum bizde anakucağıyla birlikte 400 e aldık ana kucağı 65 TL idi... bizde çok kazıklanmamışız demek ben acaba pahalıya mı aldık diyordum ama içim rahat etti sneei duyunca...
Kızlar canım çok sıkıldı.
Annem oğluşa yastık dikerken eline iğne batmış batarkende kırılmıştı.Çok ağrı yapıyodu doktora gittiler merhem ve antibiyotik vermişlerdi geçmezse gel demişlerdi.Eli çok ağrımaya başlamış tekrar doktora gitmişler iğnenin arkası 1,5 cm içeride kalmış .Lokal anesteziyle parmağını yarıp almışlar dikiş atmışlar kolu hala hissiz yatıyomuş yeni çıkmış.Çok üzüldüm sesi çok kötü geliyodu senağlama
Bizim ufaklığa bişeyler yapıcam derken kadının başına gelenlere bak :çok üzgünüm:
maşallah canım bebişinenasılsın ohh ohhh az kalmış hayırlısıyla bende seni öptümmmŞeniz
Nasılsın bakalım? Sen çalışmıyorsun galiba yanlış mı biliyorum?
Nasılsın bakalım? Sen çalışmıyorsun galiba yanlış mı biliyorum?
valla otursun oturduğu yerde bunlarda ne meraklı çıkmaya anacığım bende cumartesi realde az daha doğuruyordum bir vurdu aşağıya çıkacak sandım küçük bir çığlık atmışım eşim telaşlandı hemen ne oldu doğuruyormusun diye yandım diyor artık son haftalar ben doğuruyorum deyip hastaneye koşarız:teytey:
afacana bak seni annesiyle babasını kandırmışyerim ben onu ee artık az kaldı bakalım kim önce bebişini kucağına alacak Allahın izniyle tatlım:1hug:
kızlaaaaar alsu, civciv1981+, dırımkızı, incihan, mimaresra, pnrhlt, SEHERMIRAYMURAT, sibiko+, _Melin_ nabersiniz keyifler yerine gelmiş sanırım.Ben sabah kahvaltıdan sonra yine uyudum bugün birazda çok hafif leke geldi arada oluyor zaten yine korktum yarın dr gidicem bide habire uyuyorum 2 gündür hiç uyumazdım onada tedirgin oldum şu 30 haftayı bi geçsem rahatlıycam biraz
Günaydın arkadaşlarımmmm,
Umarım herkes iyidir bizde boramla eksik listesi yapıyoruz ama hiç bitmiyor eksikler kociş beni boşamazsa doğurana kadar iyidir.:1shok:Bu hafta herkes dikkat etsin kendne bakayım problem istemiyoruz artık fazla yorulmak yok bacılarrrrrklava:
olsun tutkuncum özel bir durum seninki sağ salim alda bebişi kucağına herşeyi unutursun canım sen sadece dinlen ve olumlu düşün rahatlatıcı müzik dinle bebişinde keyif alır bundan annen yakınmı sana canım
bu arada kızlar müzik dinleten varmı ben silk road ın bir parçasını düzenli dinletmesemde aklım a geldikçe açıyorum akşamları vede masal okuyorum eşim gülüyor bana ya dalga geçiyor benle
canlar hepinize merhaba. sabahtan beri o kadar yoğunumki bi fırsat bulup gireyim dedim.geçmişi okumayadım malesef inş. herkes iyidir...a.s.
malum cumartesi kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda .maşallah benim tosunum 2 kilo 226 gr olmuş. 22 gün önde gidiyormuşdoktor böyle giderse 4-4,5 kilo arası doğar dedi. o zaman da normalde biraz zor olur sezeryan yaparız dedi. 25 nisan doğum tarihi olarak söyledi. 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi. doğumuma 56 gün kalmış oluyor 25 nisana göre şekerler...bir daha 28 martta gitcem dr a. görseniz paşamı böyle elleriyle ayaklarını bileklerinden tutmuş ayakları yüzünde taa. çok tatlıydı.bol saçlı bir bebek dedi doktorumuz. resimlerini atıcam en kısa zamanda size.biraz işlerimi toparlayımda.hepinizi öpüyorum..
AYNEN CNM YA BENMDE SOL TARAFA VURUYYO GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM SÜTÜMÜ İÇİYİMDE BİDE MİNOSET ALIP YATIM BİRAZDAN..cnm aynı sorun akşamdam beri bende de var... başımın sağ tarafı yok sanki çok şiddetli ağrıyo...sabaha geçer dedim ama kalktığımda daha da şiddetlenmişti... sanırım artık bende bir minoset içeceğim sonrada duşa gireceğim... bu ağrı yüzünden bugün işe de gidemedim... geçmiş olsun ikimize de cnm içelim de ilaçları kendimize glelim yaa... dr bana günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi ama insan yine de korkuyo işte...
Kızlar canım çok sıkıldı.
Annem oğluşa yastık dikerken eline iğne batmış batarkende kırılmıştı.Çok ağrı yapıyodu doktora gittiler merhem ve antibiyotik vermişlerdi geçmezse gel demişlerdi.Eli çok ağrımaya başlamış tekrar doktora gitmişler iğnenin arkası 1,5 cm içeride kalmış .Lokal anesteziyle parmağını yarıp almışlar dikiş atmışlar kolu hala hissiz yatıyomuş yeni çıkmış.Çok üzüldüm sesi çok kötü geliyodu senağlama
COK GEÇMİŞ OLSUN YA GÖRÜNMEZ KAZA İŞTE ALLAH BETERİNDEN KORUSUN CANINI SIKMA..
Bizim ufaklığa bişeyler yapıcam derken kadının başına gelenlere bak :çok üzgünüm:
vallahi ben pek dinletmiyorum yalnız geçen gün bi müzik kanalında hadisenin şarkısı vardı benimki çıldırdı eyvah dedim bizimki her tıkırtıda oynuycak yandık ama bende hep yalnız olduğum için konuşuyorum aslında evde mozart bethoven cd leri var dinltsem olur bi deneyim bakalım tepkisi ne olacak kızımın
Annem Aydında yaşıyor canım Eskişehire gelmişti buraya uğradı 2 gün döndü şimdi gelcek kaç gün kalır bilmem annem pek yerinde oturamaz ama bebek olunca evini taşıycak buraya artık yazın didime gidecek kışın istanbul
bekliyoruz ayrıntıları fuar bizi çarptı valla:tomato::tomato::tomato:
Canım sağol sende dikkat et.Al bi minoset yat biraz geçer inşallah üşütünce genelde baş ağrır başını sıcak tut yatarken bağla bi eşarp yada bere o da iyi gelir benim genelde üşüttüğümde ağrr yada ıslak saç dolandığımda banyo yapıp mı yatmıştın
YOK BE CNM BANYO YAPIP SAÇ KURUTMADAN ASLA YATMAM SAAT KAÇ OLURSA OLSUNsırnaşık şey BU BAŞKA Bİ AGRI HAMİLELİGİMİN İLK BAŞLARINDA OLMUSTU AMA BU KADAR ŞİDDETLİ DEGİLDİ DR NORMAL DEMİŞTİ MİNOSET VERMİŞTİ ZATEN Bİ BAKALIM
ayyy ilahi sibikom ya çok geçmiş olsun.olacağı varmış canım.üzme kendini allah beterinden saklasın.çok üzüldüm valla okuyunca.anneler işte ahh ahhhhh.onlar olmasa ne yapacaksak valla...
sibikocum çok geçmiş olsun cnm yaaa.görünmez kaza işte napcaksın üzme fazla kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?