2009 Mayıs Anneleri

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?

kity aramiza hosgeldin. bir problem yok umarim, sezeryanla dogum yapmana neden olan?

slm kızlar hazır konu açılmışken doğum parasını doğumdan önce alabiliyoruz diye bişey duydum doğru mu acaba bilgisi olan var mı?????????

Canım çok geçmiş olsun ya. Benim annemde modelist olduğundan bu olay bir iki kere geldi başına. Bikaç güne düzelir sıkma canını. Biraz sancısı olucak tabi. Allah beterinden saklasın. Çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Ohhh gez bakalım bacım. Aman yorma kendini. Öpüyorum seni a.s.

Burdayım bacım. Annemden fırsat buldukça giriyorum. Bırak o bilgisayarı diye tepemde dolanıyorda. Şimdi ütü yapıyorda bende takipteyim kaydirigubbakcemile3

Birsen'i bende merak ettim. Hiç ses yok bugün değil mi?

Sağolasın canım. Geldim çok şükür. İnsanın evi gibisi yok valla. Allah sanada iyilik versin canım. Aman fazla yormayın kendinizi. Öpüyorum canım kolay gelsin...

Canlar bi ara geldi birsen gene kusmuştu çok iyi değil heralde kızcağız kurtulamadı miğde bulantılarından.

İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler

Oooo ben hele soğuk bişey yiyince kızımı bi hıçkırık tutuyo ki görme bacım delikafadulden

slm kızlar hazır konu açılmışken doğum parasını doğumdan önce alabiliyoruz diye bişey duydum doğru mu acaba bilgisi olan var mı?????????

Canım bildiğim doğumdan sonra toplu olarak alındığı ama emin değilim...

Dogum parasi nedir arkadaslar? Ben hic duymadim.

Sigortalı isen normal vaktinde iznine çıkıyorsun ya canım hani doktorundan rapor alıp, doğumdan o izne ayrıldığın 16 haftanın parasını alıyorsun sigortadan...

sibikocum,pınarcım,semracım çok teşekkür ediyorum kızlar.
tosunumu görmek çok ama çok güzeldi.....allahım hayırlarla doğuralım inşallah...

canım duşa gircem diyosun daha çok ağrımasın dikkat et

kız büyüttün çocuğu maşallah sağlığıda iyi canım ya allahh sağlık sıhat çok güzel ömür versin.

Aman canım ya geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir sen üzme kendini ufak atlatmış diye düşün

Valla resmi ailedelikafaduldenBizim mdr de kreş açıcam artık diyordu seninkide yakında ciddi ciddi düşünür.Hele sizin kadro tam küçükmüş bizim mdr ün torunları var.eğlencelidir işte hep gençler aynı yaştasınız evlenen çocuğu olan sünnet yapan oh oh

Bebegini kucagina sag salim al da bence gerisi onemli degil. O zaman bunlarin hepsini unutursun...:ecrin_bebek:

Tabi hepimiz sag salim alalim meleklerimizi kucaklarimiza....
Amin canım hepimiz alalım meleklerimizi
pınar kız seninki ordada şov yapmış büyüyünce ne olacak acep.

pınarcım selam...

geçmişi yeni okuyabildim

çok geçmiş olsun tatlım yaa...

dikkat et kendşne ve prensese

herkeze selamlar bayanlarr !!!
rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ...
sibiko cnm annenede geçmiş olsun üzüldüm cnm yaa..aldığun pusette hayırlı olsun bitanem ...
kızımın sepeti içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorumm...
pınarcımm sende iyisin şükürler olsunn defneciğin keyfide yerinde maşşallah ama sen yine fazla pc başında kalma bacımm kocişin yok evde kızacak ama biz varızz he ona göree ...
ojeli maşşallahh kuzucuğuna kocamann olmuşş kıs sen bunu gerçekten normal yolla zor çıkartırsın hee :)) Rabbim nazarlardan korusun meleğini sağlıcakla gelsin inş :))
bu arada kızlar kaç gündür fulya yok ne burda ne msn de haber alan var mı??

bize gelince ben akşam aranızdan erken ayrıldım yaa belki uyurum diye ne mümkünn ( gece 4 ten sonra uyudum yine kalçalarım bacaklarım sabaha kadar beni uyutmadı sabahta erkenden uyandımm offf ( nese ki Allahtan yarın dr a gidiyozz zaten Gazelimide çokk özledimmm

Canım bende çok merak ettim fulyayı dedğin gibi ne burda nede msnde görmedim...
Akşam bende bacaklarımın ağrısından uyuyamadım biz fuar mağduru olduk heralde..kaydirigubbakcemile3

Canım sende fuar tutulmaınsa uğramışsın gezdin tutuldun sende hadi yarın gazeli görcen gözün aydın

yokk kızlarr yaa keşke dediğiniz gibi fuardan olmuş olsaydıı :1no2::1no2:tam tersi belki yoruldum diye daha rahat uyurum diye düşünmüştüm ama ne gezer bu ağrılar bende 1.5 aydır var malesefsenağlamasenağlama

Merhaba kuzucukların anneleri,
Hepiniz iyisiniz inşallah.a.s.
Malum ben pınar bacımın yokluğundan dolayı çok yoğunum.
Bugün p.tesi ve ben şimdiden hafta sonu gelsin istiyorumm...:çok üzgünüm:
Eleman almak için kılını kıpırdatan yok. Çok sinir bozucu.

canım malesef patronlarr hep öyle nerden kıssakk diye düşünüyolar ve biri çıkınca kaç ay maaşından istifade ederim diye uzun bi süre yerine eleman almıyolar takii işleri aksıyıncaya kadar sende kendini fazla yıpratmadan çalış yetiştiremediğin durumda iki kişinin işini yapıyorum deme hakıkın varr

kızlar merhaba hasta olanlara geçmiş olsun yarım yarım geçmişi okudum ancak bu sabah bi kusma faslı yaşadık ....neyseki iyiyim ananem var gelen giden var pc başında olamadım fazla aksamada misafir var annemlerin evi hacıbaba teknesi gibi kociş isyan edecek c.tesinden beridir ful misafir heleki gün içinde biri gidiyor biri geliyor adamcağız evim evim diyip duruyor....neyseee az kaldı allahın izni ile59 gün sonra kuzularım babası evimizde olacaz.......

sibikocuüum annene geçmiş olsun iyiki fark etmişler etmemeleri daha kötü olurdu üzülme tatlım...

civcvikimmmm bende çok gezince olmasada sürekli yattığımdan en ufak gezmemde kalça bacak ağrım olur ................bu arada şekerim çok dengesiz ya öğle yemeğnden önce ölçem dedim tokluk şekeri oluyor bu 85 çıktı .....ne olacak bilmem denge için ne yapılacak.....

bendede artık kızlar kramp olmaya başladı ama olmadan fark ediyorum genelde sabah uyanmama yakın hissettim iki gündür.....ama kalça olayım olmuyor fazla yoğurt yiyiyorum acep ondanmı ?

bende anneme bugün bebeklerin deterjanını aldırıdım ...birde hasta bezi orkit vs.almışlar
artık çantamı hazırlayım mart ayının son hafta başı benim 32 haftam doluyor inş.o haftaya sağ sağlim geliriz.......haftaya p.tesi oğluşlarımı göreceğim bakemm ne yapmışlar kaç kilo olmuşlar bıraktığım gibi dombilimi hala...........martın 20 gibi mobilyamız gelecek annemler yerleştirecekler evi beni almayacaklar inat etsem giderim ama korkuyorum benim ev 6 katta o merdivenleri çıkabilirmiyim diye
bi tarafımda görmek istiyor yalan yok onlar kendi zevklerine göre yerleştirecekler dolabı beşikleri annem saten yorganlı takımı serecek kesin uyku setini yıkar kaldırır o .......
şimdi alınan yenilere bakacam

dirimcimm dikkat et sende şekerinee...

hem mobilyayı bırak onlar yerleştirsin sakın okadar merdiven çıkma doğumdan sonra kendi zevkine göre değiştirirsin bacımm ...

ooooooooooooo burası süper kalabalıkk nasılsınız bakalımm
birsencim şekere dikkat et canım mobilyayı boşver sonra zevkine göre yerleştirirsin
sibiko annene geçmiş olsun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…