Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
Kızlar canım çok sıkıldı.
Annem oğluşa yastık dikerken eline iğne batmış batarkende kırılmıştı.Çok ağrı yapıyodu doktora gittiler merhem ve antibiyotik vermişlerdi geçmezse gel demişlerdi.Eli çok ağrımaya başlamış tekrar doktora gitmişler iğnenin arkası 1,5 cm içeride kalmış .Lokal anesteziyle parmağını yarıp almışlar dikiş atmışlar kolu hala hissiz yatıyomuş yeni çıkmış.Çok üzüldüm sesi çok kötü geliyodu senağlama
Bizim ufaklığa bişeyler yapıcam derken kadının başına gelenlere bak :çok üzgünüm:
evet canım doğumdan sonrası daha kötü valla napalım sağlık olsunda
canım minoset içebilirsin bence benim dr izin vermişti geçmiş olsun
kazıklanmamışsın sevin sevin arkadaşım
kızlar ben biraz annemle dışarıya cıkıyorum yatanlar özenmeyin ama sizin yerinizede gezerim öptümhihoyyyt
vallahi ben pek dinletmiyorum yalnız geçen gün bi müzik kanalında hadisenin şarkısı vardı benimki çıldırdı eyvah dedim bizimki her tıkırtıda oynuycak yandık ama bende hep yalnız olduğum için konuşuyorum aslında evde mozart bethoven cd leri var dinltsem olur bi deneyim bakalım tepkisi ne olacak kızımın
Annem Aydında yaşıyor canım Eskişehire gelmişti buraya uğradı 2 gün döndü şimdi gelcek kaç gün kalır bilmem annem pek yerinde oturamaz ama bebek olunca evini taşıycak buraya artık yazın didime gidecek kışın istanbul
bekliyoruz ayrıntıları fuar bizi çarptı valla:tomato::tomato::tomato:
Canım sağol sende dikkat et.Al bi minoset yat biraz geçer inşallah üşütünce genelde baş ağrır başını sıcak tut yatarken bağla bi eşarp yada bere o da iyi gelir benim genelde üşüttüğümde ağrr yada ıslak saç dolandığımda banyo yapıp mı yatmıştın
ikinizde iyi almışsınız hayırlı olsun hadi bol bol gezdirirsiniz yumurcakları
Bugün pınarla dırımden ses yok buarada
Bana sordun galiba Pinar,
Sagol ben iyiyim. Senin de eve gelebilmene sevindim. Forumda eksikligin hissediliyor. Ben calisiyorum ama tempomuz surekli degisiyor. Bugun biraz daha rahatim. Ama genelde yogun oluyor. Simdi cikip biraz evde calismam gerekiyor... Gorusmek uzere...
slm kızlar hazır konu açılmışken doğum parasını doğumdan önce alabiliyoruz diye bişey duydum doğru mu acaba bilgisi olan var mı?????????
sbiko canım geçmiş olsun annene.
Ojeli maşallah bebişine canımgözün aydın bende bu cumartesi gidicem hihoyyytdört gözle bekliyum çok özledim ay kızlar birazönce karnımda pıt pıt bişy hissetttim baya uzun sürdü galiba hıçkırdı siz hiç hıçkırdığını hissettinizmi çok garipti
slm kızlar hazır konu açılmışken doğum parasını doğumdan önce alabiliyoruz diye bişey duydum doğru mu acaba bilgisi olan var mı?????????
Dogum parasi nedir arkadaslar? Ben hic duymadim.
canım duşa gircem diyosun daha çok ağrımasın dikkat etcnm aynı sorun akşamdam beri bende de var... başımın sağ tarafı yok sanki çok şiddetli ağrıyo...sabaha geçer dedim ama kalktığımda daha da şiddetlenmişti... sanırım artık bende bir minoset içeceğim sonrada duşa gireceğim... bu ağrı yüzünden bugün işe de gidemedim... geçmiş olsun ikimize de cnm içelim de ilaçları kendimize glelim yaa... dr bana günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi ama insan yine de korkuyo işte...
kız büyüttün çocuğu maşallah sağlığıda iyi canım ya allahh sağlık sıhat çok güzel ömür versin.canlar hepinize merhaba. sabahtan beri o kadar yoğunumki bi fırsat bulup gireyim dedim.geçmişi okumayadım malesef inş. herkes iyidir...a.s.
malum cumartesi kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda .maşallah benim tosunum 2 kilo 226 gr olmuş. 22 gün önde gidiyormuşdoktor böyle giderse 4-4,5 kilo arası doğar dedi. o zaman da normalde biraz zor olur sezeryan yaparız dedi. 25 nisan doğum tarihi olarak söyledi. 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi. doğumuma 56 gün kalmış oluyor 25 nisana göre şekerler...bir daha 28 martta gitcem dr a. görseniz paşamı böyle elleriyle ayaklarını bileklerinden tutmuş ayakları yüzünde taa. çok tatlıydı.bol saçlı bir bebek dedi doktorumuz. resimlerini atıcam en kısa zamanda size.biraz işlerimi toparlayımda.hepinizi öpüyorum..
Aman canım ya geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir sen üzme kendini ufak atlatmış diye düşünKızlar canım çok sıkıldı.
Annem oğluşa yastık dikerken eline iğne batmış batarkende kırılmıştı.Çok ağrı yapıyodu doktora gittiler merhem ve antibiyotik vermişlerdi geçmezse gel demişlerdi.Eli çok ağrımaya başlamış tekrar doktora gitmişler iğnenin arkası 1,5 cm içeride kalmış .Lokal anesteziyle parmağını yarıp almışlar dikiş atmışlar kolu hala hissiz yatıyomuş yeni çıkmış.Çok üzüldüm sesi çok kötü geliyodu senağlama
Bizim ufaklığa bişeyler yapıcam derken kadının başına gelenlere bak :çok üzgünüm:
Valla resmi ailedelikafaduldenBizim mdr de kreş açıcam artık diyordu seninkide yakında ciddi ciddi düşünür.Hele sizin kadro tam küçükmüş bizim mdr ün torunları var.eğlencelidir işte hep gençler aynı yaştasınız evlenen çocuğu olan sünnet yapan oh ohoh maşallah canım ya sen baya tecrübelisin yane benim mayısta 3 yıl dolacak
bizimde öle canım benim babamda devletten emekli oldu geçen yaz hep memur sülalesi işte
bizim işyerimiz çok genç ya hepimiz 30 ve altıyız müdürümüz bile 36 yaşında çok genç bir kadro yavaş yavaş başladık işte doğurmaya bakalım bizde bazen diyoruz bir odayı oyun odası yapalım getirelim çocukları akşama kadar biz çalışalım onlar oynasın
knk ben ce doktora sormadan ilaç alma canım
Amin canım hepimiz alalım meleklerimiziBebegini kucagina sag salim al da bence gerisi onemli degil. O zaman bunlarin hepsini unutursun...:ecrin_bebek:
Tabi hepimiz sag salim alalim meleklerimizi kucaklarimiza....
Oooo ben hele soğuk bişey yiyince kızımı bi hıçkırık tutuyo ki görme bacım delikafadulden
ben ilk defa bugün hissettim çok garipmiş kaydirigubbakcemile3 buarada sitede bişeyler var galiba çok yavaş
herkeze selamlar bayanlarr !!!
rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ...
sibiko cnm annenede geçmiş olsun üzüldüm cnm yaa..aldığun pusette hayırlı olsun bitanem ...
kızımın sepeti içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorumm...
pınarcımm sende iyisin şükürler olsunn defneciğin keyfide yerinde maşşallah ama sen yine fazla pc başında kalma bacımm kocişin yok evde kızacak ama biz varızz he ona göree ...
ojeli maşşallahh kuzucuğuna kocamann olmuşş kıs sen bunu gerçekten normal yolla zor çıkartırsın hee :)) Rabbim nazarlardan korusun meleğini sağlıcakla gelsin inş :))
bu arada kızlar kaç gündür fulya yok ne burda ne msn de haber alan var mı??
bize gelince ben akşam aranızdan erken ayrıldım yaa belki uyurum diye ne mümkünn( gece 4 ten sonra uyudum yine kalçalarım bacaklarım sabaha kadar beni uyutmadı sabahta erkenden uyandımm offf ( nese ki Allahtan yarın dr a gidiyozz zaten Gazelimide çokk özledimmm
Oooo ben hele soğuk bişey yiyince kızımı bi hıçkırık tutuyo ki görme bacım delikafadulden
ben ilk defa bugün hissettim çok garipmiş kaydirigubbakcemile3 buarada sitede bişeyler var galiba çok yavaş
Canım bende 2 haftadır falan hissediyorum,tekme değil çok ritmik ve düzenli aynı kalp atışı gibi ay yerim ben onları gamyoncuiremsu
Canım sende fuar tutulmaınsa uğramışsın gezdin tutuldun sende hadi yarın gazeli görcen gözün aydınherkeze selamlar bayanlarr !!
bize gelince ben akşam aranızdan erken ayrıldım yaa belki uyurum diye ne mümkünn( gece 4 ten sonra uyudum yine kalçalarım bacaklarım sabaha kadar beni uyutmadı sabahta erkenden uyandımm offf ( nese ki Allahtan yarın dr a gidiyozz zaten Gazelimide çokk özledimmm
ay bende de oluyor bu arada ultra prima nın sitesinde bebek hareketleri var anne karnında bende ordan çözdüm.Bu arada sitenin yenilenmesi hiç iyi olmadı hem ağırlaştı hemde kitleniyor anlamadım gitti.Oooo ben hele soğuk bişey yiyince kızımı bi hıçkırık tutuyo ki görme bacım delikafadulden
Fulya yok gerçekten konuşan varmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?