2009 Mayıs Anneleri

sibikocum,pınarcım,semracım çok teşekkür ediyorum kızlar.
tosunumu görmek çok ama çok güzeldi.....allahım hayırlarla doğuralım inşallah...

Amin canım hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallah kuzularımızı kucağımıza...

Ay sorma bacım. Fena zilli olacak bu kız. Beni de geçecek valla kaydirigubbakcemile3

pınarcım selam...

geçmişi yeni okuyabildim

çok geçmiş olsun tatlım yaa...

dikkat et kendşne ve prensese

Selam canım. Çok tşk ederim bitanem Allah razı olsun a.s.

Selam canım. Sağolasın bitanem. İyiyiz çok şükür... Herkes tepemde dolanıyor şımaracağım valla hihoyyyt

O ağrılar hep var bacım. Ne yapacağız. Biraz daha sabır a.s.

Ay canım bacım benim. Allah bildiği gibi yapsın onları. Hiç zorlama kendini. İşlerine geliyor biliyorsun kötükedihüso

Hoşgeldin Birso'm... Aman bacım inat etme eve gidicem falan diye. Baksana ne kadar yüksekmiş. Canın çıkar orayı çıkaa kadar. Yorma kendini. Bırak herşeyi hallederler...

Bende hazır annişim burdayken bi duşa gireyim kızlar. Yatmaya alışkın değilim. Hem terledim hem sıkıntı bastı. Kendime geleyim. Öpüyorum sizleri... Bu arada kociş gelirse akşam nete giremezsem merak etmeyin. Despot oldu benim kocam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar şeker olayımı çözemiyorumm yani ne yapacam 6 kaşık ıspanak 2,5 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek yedim bakim kaç çıkacak şimdi ölçecem ......acaba sinir yapınca bu seker çıkıyormu eğer öleyse benim ondan yükseliyor .............herşeye alınıyor stres yapıyom yaa
elimde değil kızlar yapma diyeceksiniz ama

ev işine gelince gitmem heraldee

kızlar yine akşam oldu ben kaçar öptüm hepinizi

ii akşamlar cnm

kızlar ya şaka maka 30 haftalık olduk çogumuz sanki artık heran gelicekmiş gibi bekliyorum ya 20ler çok çabuj geçti 30ları görünce uhhh falan diodum geldi bile
bide siz bahsediyosunuz ya 32 haftayı gecelim falan nie yaa
ben tırsmaya başlıyorum artık çokta heyecen yaıorum zaten kızda rahat durmuyoooo bi orda bi burda sanki içeride kasıo kendini anlamadımvalla:bbo:

canım valla üzmeden kendini işini yap eğer sen hepsini yaparsan yeni elemana ihtiyaç duymaz

kız sen stres yapma herşey birbirini tetikler dinlen millette ne gelirki ananeninde hoiuna giiyordur tabi sen fazla ayakta kalma bak

hareketleri artık görebiliyoruz ondan tedirginlikte oluyor ay ne hoş
PIIIIIIIIIIINNNNNNNNNAAAARRRRRRRR GİRME BANYOYA KIZ SEN DR GİDENE KADAR YAPMA BANYO O SICAK SU LEN SADECE KENDİNİ SİL YETER BOŞVER BİRAZ KOKUVER DR GENELDE ILIK BİŞEY OLMAZ DER AMA ORADA ZAR OLUŞUYOR OLMAZ OLMAZ OLMAZZZZZZZ GİRME BİDAHAkötükedihüsokötükedihüso

pıstıkım hoşbulduk cicim maşşallahh oğluşuna

bende duşa girecem bugün çok konuştum başım ağrıyo

kızlar bugün pek giremedim anca ofise geldimm...ceren canım oğluşun büyümüş maşallah bende cumartesi gidicem bakalım raporu konuşucam doktorumla banada heralde doğum tarihi verir:)):

pıstıkım hoşbulduk cicim maşşallahh oğluşuna

bende duşa girecem bugün çok konuştum başım ağrıyo

sağol birencimmm.iyi duşlar canım.

kızlar bugün pek giremedim anca ofise geldimm...ceren canım oğluşun büyümüş maşallah bende cumartesi gidicem bakalım raporu konuşucam doktorumla banada heralde doğum tarihi verir:)):

tşk.ederim tülaycım. Hadi bakalım gitte seninde hayırlı haberlerini alalım.

Yok bacım merak etme. Doktor kısa süreli, ılık suyla yaparsın demişti. Bi hastanede yaptım bide şimdi. Artık cumaya kadar idare ederim. Alışkında değilim ılık suya garip geldi temizlenmiyor muşum gibi hissettim. Hemen hallettim işimi yattım şimdi yine a.s.

Oh maşallah. Yavaş yavaş geliyor doğum tarihleri. Senin de sezaryen miydi bacım?

kızlar 28 hafta 7 ayın bitimiymiş şimdi kağan kocatepe nin sitesinde baktım 24 hafta ile 28 hafta 7 ay mışş.........ne yani ben 7 ayı bitiridimmi şimdii

kızlar hepinize iyi akşamlar...................... bebişleri ve güzel annelerini öpüyoruz pıtırcığımla beraber..

kızlar şimdi aynaya baktım benim karnım aşağa düşmüş yawww annemde doğuracakmısın ne dedi

halamada ee yedinci ayda olabilir diyoooo

üleynn bunlar beni korkutuyor bi banyoya giremedim

KIZLAR şimdi kan uyuşmazlığı iğnemi oldum bu da bitti 140000 tl ymiş şimdi işyerine götürcek eşim bakalım devlet ödiycek mi hiç bişeyi ödemediği için artık
kız pınar yat bidaha yinede yıkanma bak.
kız dırım ne zaman 28 hafta oldun sen benden sonra değilmiydin ya

Birsencim canım sen durduk yerde iş arama başına bakıyım ne işin var oda yerleştirmede hele şu paşalar bi gelsin sonra odayı tek başınamı kaldıryosun napıyosan yap.Aman diyim hem annende heveslidir çokta güzel dizer ah analarımızda olmasa zaten naparmışız.

Banada göbeğin aşağıda diyolar ne alakası var heh biri aşağıya inmiş diye kesin yarın doğruruz kız sen varya sopalıksın klava: pimpirikli.kaydirigubbakcemile3

Miden nasıl oldu bu arada...Bende toplanıyorum yavaş yavaş kızlar 6 da çıkıcam hepinizi öpüyorum bebişlerimize iyi bakın olurmu.Ben eve varır varmaz canım ...... istedi hemen markete koşucam valla :dance:

kızlar şimdi aynaya baktım benim karnım aşağa düşmüş yawww annemde doğuracakmısın ne dedi

halamada ee yedinci ayda olabilir diyoooo

üleynn bunlar beni korkutuyor bi banyoya giremedim
yok kız sen bakma onlara rahat ol yat ama.
çıkabilirim heran eşim geldi herkese iyi akşamlar öpüyoruz kızımla sizi

sibikocum ne istedi canın?

tutkun bızdede kan uyusmazlıgı var ama bu iğneden hiç bahsetmedı doktor bı test yaptırdı kan uyuşmazlıgı testıymıs sadece benden kan alındı tamam normal degerler dedı dogumdan bılmem kac saat sonra bı iğne olucaksın ıkıncı bebek ıcın onlem ıcın demıstı.senın bu iğne ne için şimdiden benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…