Canım söylemiyim ya canınız ister sizinde gerçi çok kolay bulanbilcek bişey ama kopya versem :icecream: :roflol::roflol:
kızlar 28 hafta 7 ayın bitimiymiş şimdi kağan kocatepe nin sitesinde baktım 24 hafta ile 28 hafta 7 ay mışş.........ne yani ben 7 ayı bitiridimmi şimdii
kızlar hepinize iyi akşamlar...................... bebişleri ve güzel annelerini öpüyoruz pıtırcığımla beraber..
kızlar şimdi aynaya baktım benim karnım aşağa düşmüş yawww annemde doğuracakmısın ne dedi
halamada ee yedinci ayda olabilir diyoooo
üleynn bunlar beni korkutuyor bi banyoya giremedim
KIZLAR şimdi kan uyuşmazlığı iğnemi oldum bu da bitti 140000 tl ymiş şimdi işyerine götürcek eşim bakalım devlet ödiycek mi hiç bişeyi ödemediği için artık
kız pınar yat bidaha yinede yıkanma bak.
kız dırım ne zaman 28 hafta oldun sen benden sonra değilmiydin ya
Birsencim canım sen durduk yerde iş arama başına bakıyım ne işin var oda yerleştirmede hele şu paşalar bi gelsin sonra odayı tek başınamı kaldıryosun napıyosan yap.Aman diyim hem annende heveslidir çokta güzel dizer ah analarımızda olmasa zaten naparmışız.
Banada göbeğin aşağıda diyolar ne alakası var heh biri aşağıya inmiş diye kesin yarın doğruruz kız sen varya sopalıksınklava: pimpirikli.kaydirigubbakcemile3
Miden nasıl oldu bu arada...Bende toplanıyorum yavaş yavaş kızlar 6 da çıkıcam hepinizi öpüyorum bebişlerimize iyi bakın olurmu.Ben eve varır varmaz canım ...... istedi hemen markete koşucam valla :dance:
canım benim negatif çıktı ama dr yinede 28 de yapılıp doğumdan sonrada yapılırsa daha iyi oluyormuş yaptır dedi mor reçeteye yazılıyormuş zaten.Senin ne çıktı ben netten araştırdım sonucun negatif çıkması iyiymiş genelde herkeste yaptırıyor bi sor dr istersentutkun bızdede kan uyusmazlıgı var ama bu iğneden hiç bahsetmedı doktor bı test yaptırdı kan uyuşmazlıgı testıymıs sadece benden kan alındı tamam normal degerler dedı dogumdan bılmem kac saat sonra bı iğne olucaksın ıkıncı bebek ıcın onlem ıcın demıstı.senın bu iğne ne için şimdiden benneyaptımki
Bacım onlar 4 haftayı bir ay sayıyor ama 4 hafta 28 gün ediyor. 30 ve 31 çeken aylar ne olacak? Ben dün 7.ayımı bitirdim 30+2'ydim. Boşver sen onları. Son regli tarihinden itibaren say. Benim 1 Ağustos olduğu için 7.ayın bitimi 1 Mart oldu. Ya ay hesabı git ya hafta. Diğer türlü kafan karışır...
İyi akşamlar canım bende öpüyorum kocamannnn a.s.
Ayyy diye diye doğurucan he. Bak ben 40 kere söyledim oluyodu nerdeyse delikafadulden
İnşallah öder bacım ya. Yok yok cumaya kadar yıkanmam artık idare ederim bacım a.s.
İyi akşamlar canımmmm a.s.
Benimkide geliyomuş kızlar. Ben bilgisayarı falan kapatayım hemen. Yemesin ömrümü. Öpüyorum hepinizi kocaman canlarım. YArın sabah kısmetse görüşmek üzereeee a.s.
dondurmamı?
valla benim canım hep çikolata istiyor kaydirigubbakcemile2
Canım şimdi marka veremiyorum adı atıştırmalık dondurma taneleri dışı çikolatalı içi dondurma desem ikisi bir arada yani ayyyyy fena oluyorum anlatmıyım ben en iyisi :sm_cool:
evet cnm annem yapar ama yinede kendim görmek istiyorfum ama gitmeyecem belli olduuBirsencim canım sen durduk yerde iş arama başına bakıyım ne işin var oda yerleştirmede hele şu paşalar bi gelsin sonra odayı tek başınamı kaldıryosun napıyosan yap.Aman diyim hem annende heveslidir çokta güzel dizer ah analarımızda olmasa zaten naparmışız.
Banada göbeğin aşağıda diyolar ne alakası var heh biri aşağıya inmiş diye kesin yarın doğruruz kız sen varya sopalıksınklava: pimpirikli.kaydirigubbakcemile3
Miden nasıl oldu bu arada...Bende toplanıyorum yavaş yavaş kızlar 6 da çıkıcam hepinizi öpüyorum bebişlerimize iyi bakın olurmu.Ben eve varır varmaz canım ...... istedi hemen markete koşucam valla :dance:
yok kız sen bakma onlara rahat ol yat ama.
çıkabilirim heran eşim geldi herkese iyi akşamlar öpüyoruz kızımla sizi
hoş geldin canım hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağınaMerhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
canımcım sakin olmaya çalış bebeğini üzme insan ister istemez geriliyor ama hep hamilelikten vallahiofff kızlar bu gün berbat bi gündü ya sabahtan beri Adapazarı'na kardeşime gitmek için koşturuyorum eşiminde uyuyacağı tuttu bir türlü uyandıramadım bide arabayı kaçırdık geri geldik deli oldum ya o sinirin üstüne oturdum evde ağlıyorum bide kaynanam aradı musaitmisin diye teyzeleri toplamış misafirliğe gelecek dedim oğlun evde yok bende duş aldım tamam kızım dedi kapadı ama kesin darılmıştır offf bu günlerde barut gibiyim ya acayip stres var üstümde hem alınganım hem sinirli ne olacak bu halim bilmiyorum valla
evet canım ya gerçekten çok şanslıyım ben de en çok ondan korkuyorum ama inşallah öyle şeyler yaşamayızİyi akşamlar fıstıklar,
Fuara gidenler keşke sözleşip buluşsaydınız yavs,inş. bi dahaki bebişte giderim bende:1rolleyes:
Gözün aydın canım,ama kızıyorum sana doktor yat demiş sen niye oturuyosun??klava:
İncihancim masallah canım tosununaa,darısı başımıza inş:Saruboceq:
Uğurumbenim, inş. hayırlısı ile kavuşursun bebişine cnm
Birsencim o diyet ikiz bebekler için yetmiyor demekki,aman kafana göre yeme canım ya,sor sen yinede doktora kesin bişeyler daha ekler merak etme
knk,bebişine masallah tatlım darısı basıma inş
Bengicim, çok şanslısın canım valla,ne güzel annenle kayınvaliiden tüm işlerini yaparız sen bebişe bak diyolarmış imrendim valla,benim kaynana cadı semra gibi valla,olmaması olmasından çok daha iyi,annemde doğuma kadar burda olacağı için 15 gün bebeğe bakar giderim diyo,bende kara kara düşünüyorum nerden öğrenicem bebek bakımını diye,özellikle bebek tıkanırsa diye ödüm kopuyo
Melincin masallah bebişine canım
Mimaresra canım inş. diyetten sonra şekerin normale dönerde insüline gerek kalmaz,geçmiş olsun
Uğurnuriye,masallah bebişine canım
Civcivim,sepet çok güzel canım,hemde süslü püslü valla,yakışacak süslü kızına
Kity, hoşgeldin canım,mayısın kaçında sezaryenin?
ağlamak mı ben de öyleyim her şeye ağlıyorumBugün bende aynı durumdaydım, ay üstümde bir alınganlık bir sinir,sabah uyndım kahvaltımı yaptım,sonra sinirlerim boşaldı başladım durduk yere ağlamaya,eşimde yazık şaşırdı ne oluyo buna diye,sonra uyudum 2 saat falan,baktım eşim çikolata almış birsürü,yazık beni sevindirmeye çalışıyo napsın,sonra bugün bide 3 sefer kustum,çok kötü gündü çok..
ben ben... hiç şüphe etme kendinden durup dururken gülüyor durup duruken ağlıyorumSağol bitanem,valla bugün bütün huysuzluğum üstümdeydi,anlayamadım bende niye,inş. yarın daha iyi olurum,
benden başka durduk yere ağlayan varmı kızlar yaa?kendimden şüphe edicem yakında
oh ne güzel hayırlısı olsun canım güle güle kullanınGünaydın kızlar....!!!hihoyyyt
Haftasonu modokoya gittik ve kızımın odasını aldık sonundahihoyyyt bu ayın sonunda gelicek ,ayy biran önce gelsin istiyorum çok güzel mobilyalar var kızlar biraz pahalı ama bayıldım,eşim fuara götürmediği için böle affettirdi kendini,neyse kısmet değilmiş gidenler bizim içinde gezmişlerdir zaten, bize geç kalmışsınız almakta 1ay havalanamsı gerekiyor dediler,mobilyaların kokusunu alması içinde oradaki satıcı ilk önce bebek kıyafetlerini dolaba yerleştirin o kokuyu kıyafetler daha iyi çeker dedi sonra yıkarsınız kıyafetleri dedi birde sirkeli suyla silincede faydası oluyormuş kızlar aklınızda olsun,bu hafta işte rahatım fırsat buldukça girerimhihoyyyt
kızlar bizimde cumartesi misafirimiz vardı iki aile bebekleri vardı biri 4 aylık diğeri 8 aylık ikiside çok tatlıydı küçük olanı kucağıma aldım gazını çıkardım sevdim Allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin annelik kadar güzel bir duygu yok sanırım bu dünyada
GÜNAYDIN UYKUCU MAYIS ANNELERİ HUUUUUUUUUUUUUUU UYANMADINIZ MI HALA KALKIN BEBİŞLER ACIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:sm_cool:
valla uyanmaz olurmuyuz canım 6 da uyandım bennnnnnnnnn
günaydın herkese nasılsınız :))))))) ne çook şey yazmışsınız okuyamadım henüz herkes iyidir umarım
Günaydın kızlarhihoyyytay kahvaltımızı bilem yaptık şimdi kızım içerde oyanyıp duruyorhihoyyyt
TAMAM AFFEDİLDİNİZ AÇ BIRAKMAYIN BEBİŞLERİ HIIIIIkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?