2009 Mayıs Anneleri

kızlar 28 hafta 7 ayın bitimiymiş şimdi kağan kocatepe nin sitesinde baktım 24 hafta ile 28 hafta 7 ay mışş.........ne yani ben 7 ayı bitiridimmi şimdii

Bacım onlar 4 haftayı bir ay sayıyor ama 4 hafta 28 gün ediyor. 30 ve 31 çeken aylar ne olacak? Ben dün 7.ayımı bitirdim 30+2'ydim. Boşver sen onları. Son regli tarihinden itibaren say. Benim 1 Ağustos olduğu için 7.ayın bitimi 1 Mart oldu. Ya ay hesabı git ya hafta. Diğer türlü kafan karışır...

kızlar hepinize iyi akşamlar...................... bebişleri ve güzel annelerini öpüyoruz pıtırcığımla beraber..

İyi akşamlar canım bende öpüyorum kocamannnn a.s.

kızlar şimdi aynaya baktım benim karnım aşağa düşmüş yawww annemde doğuracakmısın ne dedi

halamada ee yedinci ayda olabilir diyoooo

üleynn bunlar beni korkutuyor bi banyoya giremedim

Ayyy diye diye doğurucan he. Bak ben 40 kere söyledim oluyodu nerdeyse delikafadulden

İnşallah öder bacım ya. Yok yok cumaya kadar yıkanmam artık idare ederim bacım a.s.

İyi akşamlar canımmmm a.s.

Benimkide geliyomuş kızlar. Ben bilgisayarı falan kapatayım hemen. Yemesin ömrümü. Öpüyorum hepinizi kocaman canlarım. YArın sabah kısmetse görüşmek üzereeee a.s.

canım benim negatif çıktı ama dr yinede 28 de yapılıp doğumdan sonrada yapılırsa daha iyi oluyormuş yaptır dedi mor reçeteye yazılıyormuş zaten.Senin ne çıktı ben netten araştırdım sonucun negatif çıkması iyiymiş genelde herkeste yaptırıyor bi sor dr istersen

İyi akşamlar canım a.s.
kendine ve bebişine iyi bak :CüvCüv:

dondurmamı?
valla benim canım hep çikolata istiyor kaydirigubbakcemile2

Canım şimdi marka veremiyorum adı atıştırmalık dondurma taneleri dışı çikolatalı içi dondurma desem ikisi bir arada yani ayyyyy fena oluyorum anlatmıyım ben en iyisi :sm_cool:

evet cnm annem yapar ama yinede kendim görmek istiyorfum ama gitmeyecem belli olduu
midem iyi şükürrr
göbüştee yukarıdaydı cnm gerçekten fark edilir derece düşmüş aşağa bakalım haftaya p.tesi doktorumuz ne diyecekk

yok kız sen bakma onlara rahat ol yat ama.
çıkabilirim heran eşim geldi herkese iyi akşamlar öpüyoruz kızımla sizi

yatıyom bacımmmm

naber kızlar herkes iyi mi geçmişi okuyamadım akşama fırsat bulunca okuyacağım kesin yine sayfalar dolusu olmuştur :)

Merhaba arkadaşlar ben allah kısmet ederse haziran 2009 annesiyim fakat sezeryanla doğum yapacağım için mayıs annesi olacağım sizlerle tanışmak istedim...aranıza katılabilirmiyim?
hoş geldin canım hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına
canımcım sakin olmaya çalış bebeğini üzme insan ister istemez geriliyor ama hep hamilelikten vallahi
evet canım ya gerçekten çok şanslıyım ben de en çok ondan korkuyorum ama inşallah öyle şeyler yaşamayız
ağlamak mı ben de öyleyim her şeye ağlıyorum
Sağol bitanem,valla bugün bütün huysuzluğum üstümdeydi,anlayamadım bende niye,inş. yarın daha iyi olurum,
benden başka durduk yere ağlayan varmı kızlar yaa?kendimden şüphe edicem yakında
ben ben... hiç şüphe etme kendinden durup dururken gülüyor durup duruken ağlıyorum
oh ne güzel hayırlısı olsun canım güle güle kullanın

gerçekten ya anne olmak ne asil ne güzel ir duygu şimdiden böyle hissediyorum onun kokusunu duyunca ne yapacağım bilmiyorum

bu gece kimse girmemiş herkes uyudu galiba benim annem geldi bu akşam ay hemen ona bi poğça yaptırdım yedim şimdi kızım içerde raksediyor.
Yeni kararlar aldım bebek mevlüdünde tepsiye saten kumaş ucuna taşlı fırfır dikecek annem tepsiyi pembeye süslüycem birinide lila düşünüyorum.Sonra kadeh şeklindeki bardakların alt kısmına pembe lila kurdeleyle fiyonk yapıp ortasına nazar boncuğu yapıştırcam annem Eskişehirde kızılcık şekeri varmış eritilip lohusa şerbeti yapılıyormuş ondan alcak mevlütte onu dağıtcaz.naniknaniknaniknaniknasıl sizce bu fikir:uhm:tepsi ve bardakları fuarda gördüm bardakların tanesi 5 lira tepsi 20, 50 000 tl oluyodu ne gerek var ben yaparım dedim.sonrada kullanabilirim hem kurdeleleri çıkarıp bakalım yapayım çekerim fotolarını.

GÜNAYDIN UYKUCU MAYIS ANNELERİ HUUUUUUUUUUUUUUU UYANMADINIZ MI HALA KALKIN BEBİŞLER ACIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:sm_cool:

günaydın kızlar

geçmişi okudum hemencecik ojeli maşallah oğluşuna canım ya kesin sezeryan değilmi valla ne çabuk geçiyor zaman doğum tarihleri yavaş yavaş beliriyor

herkes iyi inş kıızlar çalışn arkadaşlara iyi mesailer yatanlara sabır az kaldı ha gayret kzılar hepimize öptüm herkesi

günaydın herkese nasılsınız :))))))) ne çook şey yazmışsınız okuyamadım henüz herkes iyidir umarım

KİMSELER YOK CANIM BAKSANA Bİ SEN Bİ BEN UYUYOR BUNLAR VALLA SAAT 9 OLMUŞ BEBİŞLER BU KADAR SAAT AÇ BIRAKILIR MI
ÇOK AYIPkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar dün tavrımı koydum çok açık eşime dedim kardeşin işi ben izne ayrılınca bırakacak ve doğum yapınca hayırlısıyla bir hafta sonra gidecek diye oda söz verdi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…