2009 Mayıs Anneleri

kızlar dün tavrımı koydum çok açık eşime dedim kardeşin işi ben izne ayrılınca bırakacak ve doğum yapınca hayırlısıyla bir hafta sonra gidecek diye oda söz verdi bakalım

ay canım hadi hayırlısı inşallah öyle olur yoksa biz mayıs anneleri olarak toplanıp görümceni bigüzel yollıycazklava:

semracım baktım gönderemiyorum sizi çağıracağım bende görsünler yanlız olmadığımıkaydirigubbakcemile5

kızlar dün tavrımı koydum çok açık eşime dedim kardeşin işi ben izne ayrılınca bırakacak ve doğum yapınca hayırlısıyla bir hafta sonra gidecek diye oda söz verdi bakalım
iyi yapmışsın canım ama ne dedi nasıl kabul etti yine oyalamasın

canım günaydın nasılsın bizde şimdi yapıyoruz kahvaltımızı kızımla sanada afiyet olsuna.s.
sağol canım ben çoktan yaptım şimdi 2.kahvaltımı yapcam annem kalksa bi bizim uykucu ananemiz uyuyor oooooo bide bebek bakıcak önceden böyle değildi yaşlandı sanırım

Günaydın kızlarhihoyyytay kahvaltımızı bilem yaptık şimdi kızım içerde oyanyıp duruyorhihoyyyt

afiyet olsun annesi yarasın kuzucuğuna

KİMSELER YOK CANIM BAKSANA Bİ SEN Bİ BEN UYUYOR BUNLAR VALLA SAAT 9 OLMUŞ BEBİŞLER BU KADAR SAAT AÇ BIRAKILIR MI
ÇOK AYIPkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

valla anacığım ben 6 da uyanıyorum mutlaka bir bardak süt le peynir falan yiyorum öle çıkıyorum 1 saate yakın yol sürüyor 8 de iş başı tam memur

günaydın herkese nasılsınız :))))))) ne çook şey yazmışsınız okuyamadım henüz herkes iyidir umarım

günaydın canım

oh oh valla çok sevindim canım inş en kısa zamanda gider

semracım baktım gönderemiyorum sizi çağıracağım bende görsünler yanlız olmadığımıkaydirigubbakcemile5

geliriz ılgıncım sen tasalanma elimize maşaları alıp kovarız bir güzel klava:yk yok yok ben oklavamı getireyim

ya kızlar bir şey diyecem ben sabah endişeli uyanıyorum hep gece çocuğu ezdimmi diye yana yatıyoruz ya hep ben sağda rahat ediyorum ne yazıkki sabah akadar sağ sol dönüyorum acaba o yan uyuduğumuz pozisyonda bebek eziliyormudur eşim olmaz öle şey diyor o suyun içinde bende biliyorum suyun içinde ama her sabah bu endişe ile uyanıyorum

tutkuncum olay kardeşimle konuşmamdan sonra patlak verdi kardeşime kız birşey diyor mu burada ne kadar kalacağı hakkında dedim oda burada rahatım gittiği yere kadar kalırım demiş ondan sonrada askerde bir abisi var az kaldı askerliğinin bitmesine gelincede evlenecek beni istemezlerse oraya gider ordada kovulana kadar kalırım demiş gerçi kovuluncada gitmiyor o ayrı konu kardeşimde ama onlar yeni evlenecekler ne kadar ayıp demiş oda olsun birşey olmaz demiş bende bunları duyunca kıza bak göz göre göre bizi kullanıyor dedim ve konuştum eğer sen göndermezsen aileni ararım ben gönderirim dedim tatlım

ayyy şu halime bak ya hamile hamile kimlerle nelerle uğraşıyorum

günaydın bitanem nasılsın a.s. bizde gerginlik son gaz devam canım endişlenme bende hep sol tarafıma yatıyorum sabah uyandığımda sağ tarafımdayım bebişler büyüdükçe endişelerimiz normal bitanem :1hug:

ah ılgıncım ya canım benim valla gelip ben dövecem o kızı nasıl bir düşünce bu ya
neden anne babasının yanında değil bu kız abilerinin başına bela

am herşey düzelecek sen defneyi düşün canım stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama düşünmemeye çalış nasılsa gidecek başka yolu yok

haklıyım dimi normal yane endişelerim inş bir şey olmaz ben çok deli yatıyorum ya

tatlım benim hamileliğimin stresli mutsuz geçmesine neden olan eşimin ailesini Allaha havale ediyorum :Saruboceq: ve benim gözyaşlarımı stresimi görmezden gelen eşimede çok kızıyorum

tatlım endişelenme hayırlısı ile bebişleri kucağımıza alacağız bitanem:1hug::ecrin_bebek:

yok canım merak etme bende sola yatıyorum ama sabah bazen sağ tarafta uyandığımda oluyor kafama öyle yer ettirmişimki bazen gece kalkıp sağdamıyım soldamıyım diye bakıyorum, bebişin içerde rahattır annesi sen merak etme

wallahi canım ya hamileliğin görümcenle uğraşmakla geçti ne kadar anlayışsız ya boşver sen bugünlerin tadını çıkar ahh oda bir evlensin sende ondan çıkma kötükedihüso ama gerçi biz yapamayız o ayrı ama gıcıklık değilmiklava:

canım bende aynı tedirginliği duyuyorum ama o suyun içinde bişey olmaz tabi çokta baskı yapmamak lazım.

canım kız eve dönmemek için elinden geleni yapıyor anladığım kadarı ile evini istemiyor bu sebeple sen o bu önemli değil kendisi önemli.Vallahi inşallah gönderebilirsin çünkü bu gidişle gitmez idare edip diğer abisinin evliliğini bekler gibime geliyor.inşallah giderde huzura erersin.Senden sakladıkları bi özel durum mu var acaba?Bende müge anlıyı izleye izleye şüpheci oldum
canım sen boşver keyfine bak çünkü kendini üzüyosun boşver

tutkuncum sanırım var baksana diğer abisinin nişanlandığını ağustosta düğünün olacağını eşimden değilde kardeşimden duyuyorum gizli kapaklı işler dönüyor anlamakta istemiyorum açıkcası kendinizden düşünün hepimizin bir yuvası var çocukları olacak kim çocuğunu bir yıl görmeden durabilir ki nasıl anne baba yüreği anlamış değilim

Canım ilgin bişey sorcam senin bu sıkıntılı durumundan yağmur etkileniyormu yada halasını seviyor mu mesela farkında mi bişeylerin özellikle kız çocukları böyle durumları izler ve kafasında kurar.Daha duygusaldır yani

tatlım yağmurun yanında kavga etmiyoruz yada bu tür konuları konuşmuyoruz gece odamıza girdikmi konuşuyoruz yada kızım anneannesindeyken etkilenmesini istemiyorum ama oda bana diyor ki anne sen beni görmeden yaparmısın dün moralim biraz bozuktu beni güldürmeye çalışıyor akıllı kızım babasınada annem stresli onu mutlu edelim demişŞeniz
ve asıl konu bana yatarken ne dedi tatlım biliyormusun anne canını sıkma vermek almaktan daha iyidir dedi:1shok: babası ve ben şok olduk herşeyin farkında gibi sarıldım kokladım öptüm kızımı benim en büyük hayat arkadaşım

kızlar fazla dolmuşum az önce hep düşünüpte yapmadığım birşeyi yaptım görümceye mesaj yazdım ben nisanda izne ayrılacağım sende işi bırakırsın şimdiden ona göre kendini ayarla ailenede haber ver mayıs sonu geleceğim diye yoksa eşimin konuşacağı yoktu kızlar
zaten yüz yüze konuşunca kavga etmeye başlıyor bende mesaj yazdım :bbo:

Canım dediğim gibi ne kadar saklasanda çocuklar özellikle kızlar etkilenir ve izler.o bunları farkediyor bence onun yanında çok üzgün durma sıkıntılı davranma o kafasında kuruyordur.bırak görümcen kendi psikolojisini bozsun senin ve kızının değil.Bence eşinede kızma bişeyler biliyor ve arada kalıyor sanırım zamanı gelince tavrını direk koyar artık bitirirsin bu meseleyi yoksa siz ailece yıpranıyorsunuz.Senin evlatların ve ailen daha önemli çünkü bu kız bunlardan geçmiş

valla şaştım ben bu işe ılgın canım benim nasıl bir aile anlayış daha dığrusu anlayışsızlık ya pes canım ama allaha havale et dur baaklım her şeyde bir hayır vardır defne için yağmur için

inş canım o görümcene inat defne çok tatlı ve huzurlu olucak inş annesi çok fedakarlık yaptı

inş canım pinpirik olduk hepimiz ya az kaldı inş sende 37 e kadar çalışıyorsun değilmi canım sabır bize

valla bu kıza allah akıl fikir versin

canım boşa dememişler kız doğurdum kendim için oğlan doğurdum el için (oğluşları olanlar alınmasın azcık kız anasıyız duygusalız yawwww )canım bundan sonra kimse olmasada defne yağmur sana yeter ne güzel ya güzel günleri düşün

iyi yapmışsın canım bakalım nediyecek klava:

canım çok haklısın ama işte insanın elinde olmuyor dün annemlere gittim biraz oturdum onlarda herşeyin farkında ama annem biz karışmayalım sizin aile düzeninize diyor ama diğerleri yedi yıl sonra hayatıma 14 saatlik yoldan müdahale etmesini iyi beceriyor senağlama eşimde bunu anlamamazlığa getiriyor kaydirigubbakcemile

insanı zaten çocukları dünyaya bağlıyor kızlar emin olun yanlızlığınızı üzüntülerinizi onlar alıyor hayatta bir amacınız oluyor :1hug:a.s.

canım aceleci davranmışsın daha akşam eşinle konuşmuşsun keşke onun bunu konuşmasını bekleseydin ona göre sonra çekerdin böyle durumlarda aceleci ve fevri davranmamak gerekir.Bu msj ı çektin madem artık görümcenle karşılıklı diyaloglara girme hiçbişey yokmuş gibi hayatına devam et.çünkü bu tarz diyaloglar konuşup yüzleşmeyle başlar sonra sen üzülürsün artık sabretmelisin ve sükunet içinde olmalısın eşinede bu msj gösterilecektir ve eşinde sana kızabilir.Bu durumda Yağmurunda bu durumdan etkilendiğini ve üzüldüğünü ve senin bu durumda daha sabırsız davrandığını söyler konuyu kapatırsın.suçlu sonunda sen olma

Kızlar günaydınnar! a.s.
Banucum Allah yardımcın olsun ama ne olursa olsun bebişini üzmemeye çalış derim
bu da geçecek :teselli:
kızlar sabah banyo yaptım, durulanırken de sıcak su fazla geldi gibi
yasak diyorlar ya
hemen taktım kafaya, bir de küvetten çıkarken sol kasığıma ağrı girdi ama şimdi yok
bebiş oynuyor
ay bir daha yapmıycam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…