canım aceleci davranmışsın daha akşam eşinle konuşmuşsun keşke onun bunu konuşmasını bekleseydin ona göre sonra çekerdin böyle durumlarda aceleci ve fevri davranmamak gerekir.Bu msj ı çektin madem artık görümcenle karşılıklı diyaloglara girme hiçbişey yokmuş gibi hayatına devam et.çünkü bu tarz diyaloglar konuşup yüzleşmeyle başlar sonra sen üzülürsün artık sabretmelisin ve sükunet içinde olmalısın eşinede bu msj gösterilecektir ve eşinde sana kızabilir.Bu durumda Yağmurunda bu durumdan etkilendiğini ve üzüldüğünü ve senin bu durumda daha sabırsız davrandığını söyler konuyu kapatırsın.suçlu sonunda sen olma
valla şaştım ben bu işe ılgın canım benim nasıl bir aile anlayış daha dığrusu anlayışsızlık ya pes canım ama allaha havale et dur baaklım her şeyde bir hayır vardır defne için yağmur için
inş canım o görümcene inat defne çok tatlı ve huzurlu olucak inş annesi çok fedakarlık yaptı
inş canım pinpirik olduk hepimiz ya az kaldı inş sende 37 e kadar çalışıyorsun değilmi canım sabır bize
valla bu kıza allah akıl fikir versin
canım boşa dememişler kız doğurdum kendim için oğlan doğurdum el için (oğluşları olanlar alınmasın azcık kız anasıyız duygusalız yawwww )canım bundan sonra kimse olmasada defne yağmur sana yeter ne güzel ya güzel günleri düşün
iyi yapmışsın canım bakalım nediyecekklava:
kızlar fazla dolmuşum az önce hep düşünüpte yapmadığım birşeyi yaptım görümceye mesaj yazdım ben nisanda izne ayrılacağım sende işi bırakırsın şimdiden ona göre kendini ayarla ailenede haber ver mayıs sonu geleceğim diye yoksa eşimin konuşacağı yoktu kızlar
zaten yüz yüze konuşunca kavga etmeye başlıyor bende mesaj yazdım :bbo:
canım hemen bişey olmaz ama böyle durumlarda tedirgin kaldığında hemen ayaklarını kendine çekip biraz yat bu seni rahatlatır hem bende ne olursa olsun banyodan sonra mutlaka biraz uzanırım dinlenirim buna tedavi dönemimden beri dikkat ediyorum çünkü nezaman kanamam olsa dr atadığımda hep böyle yatmamı söylediKızlar günaydınnar! a.s.
Banucum Allah yardımcın olsun ama ne olursa olsun bebişini üzmemeye çalış derim
bu da geçecek :teselli:
kızlar sabah banyo yaptım, durulanırken de sıcak su fazla geldi gibi
yasak diyorlar ya
hemen taktım kafaya, bir de küvetten çıkarken sol kasığıma ağrı girdi ama şimdi yok
bebiş oynuyor
ay bir daha yapmıycam böyle
Kızlar günaydınnar! a.s.
yasak diyorlar ya
hemen taktım kafaya, bir de küvetten çıkarken sol kasığıma ağrı girdi ama şimdi yok
bebiş oynuyor
Kızlar günaydınnar! a.s.
yasak diyorlar ya
bebiş oynuyor
Günaydın canım hihoyyytbende asla ılık suyla banyo yapamam illa sıcak olucak bende korkuyorum ama alışkanlık ılık suyla yapamıyorumsenağlama
canım hemen bişey olmaz ama böyle durumlarda tedirgin kaldığında hemen ayaklarını kendine çekip biraz yat bu seni rahatlatır hem bende ne olursa olsun banyodan sonra mutlaka biraz uzanırım dinlenirim buna tedavi dönemimden beri dikkat ediyorum çünkü nezaman kanamam olsa dr atadığımda hep böyle yatmamı söyledi
canım günaydın nasılsın bende ılık suyla duş alamam hiç :1hug: sıcak suda zararlı diyor doktorlar
sağol tatlım tek ben değilim yani :CüvCüv:
canım üzülme geçer her şey ama insan ne kadar dayanabiliyor işte
seni çok iyi anlıyorum
b en öyle zamanlarda bebişimin resmine bakıyorum telefona çekip koydum
işte o herşeyi unutturuyor :ecrin_bebek:
kızlar günaydın herkese. nasılsınız... ilgincim ya valla haklısınn ya ne kadar tuhaf ailesi var.benim akrdeşim üniv.biz hepimiz hergün arayıp sorarız nasıl iyimi diyemi merak ederiz.demekki aileside bıkmış bu kızdan.canım birazda eşinde hata onun göndermesi alzımdı.ama bışver düzelir bebişini düşün.kızlar ya ben 2 gündür sürekli kusuyorum sanırım geçen yağmurda ıslanmıştım üşüttüm..
günaydın millet bende şimdi banyo yaptım ağrım olmadı çok şükür ama benim sabah namaza kalktığımda çok kasığım ağrıyor sanırım gece çok dönüyorum o yüzden dr um artık olur kasık ağrısı telaşlanma demişti
tülaycım dikkat et canım geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir canım
ılgıncım olurmu öle şey ya tabiki dertleşicez yoksa buranın anlamı neki inş en kısa zamanad herşey düzelecek
bazen hayatta herşey beklentilerimizi karşılamıyor ne yazıkki peki kızlar nasıl bir 7 ay geçirdik aslında nasıl bir hamilelik geçirdik rahatmı streslimi mutlumu çok mu huzurlu dört dörtlük geçirdim diyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?