2009 Mayıs Anneleri

canım tam bir yıl oldu hayatımıza geleli bir yılın içindede neler yaşadık o kadar doldum ki eşimin karşısında hamile hamile en yakın daha geçen pazar ağladım oda çok haklısın diyor başka birşey demiyor bu kız hiç haketmediğim halde bana neler söyledi emin ol sende yaşasan benim yaşadıklarımı bu kadar dayanamazdın eşimde kardeşide umruma değil ben dünyaya bir bebek getireceğim ilkinde hamileliğimin tadını çıkaramadım şimdide aynı

Evet canım 37 kadar çalışıcam kısmetse,ama çok zorlanacağım kesin :çok üzgünüm:Allah yardımcımız olsun

canım bencede aceleci davranmışsın eğer eşin konuşmazsa sen devreye girseydin ama senide anlıyorum insan patlıyor,eşin nie yaptın ben konuşcaktım falan die söylendiğinde alttan ala napıyım aşkım hamileliğinde etkisi var aşırı duygusalım,sinirlerim bozuldu falande yoksaki senin konuşcağın yoktu ben yaptım falan deme

canım eşim konuşsa bir yılda bir kere konuşurdu ama nerde içten pazarlık yapan insanları sevmiyorum

canım hemen bişey olmaz ama böyle durumlarda tedirgin kaldığında hemen ayaklarını kendine çekip biraz yat bu seni rahatlatır hem bende ne olursa olsun banyodan sonra mutlaka biraz uzanırım dinlenirim buna tedavi dönemimden beri dikkat ediyorum çünkü nezaman kanamam olsa dr atadığımda hep böyle yatmamı söyledi

Günaydın canım hihoyyytbende asla ılık suyla banyo yapamam illa sıcak olucak bende korkuyorum ama alışkanlık ılık suyla yapamıyorumsenağlama

canım günaydın nasılsın bende ılık suyla duş alamam hiç :1hug: sıcak suda zararlı diyor doktorlar

Günaydın canım hihoyyytbende asla ılık suyla banyo yapamam illa sıcak olucak bende korkuyorum ama alışkanlık ılık suyla yapamıyorumsenağlama

anladım canım sen de öylesin demek
inşallah bir şey olmaz bebişlerimize :ecrin_bebek:
benimki şimdi zıplıyor inşallah iyidir

sağol canım
kanama falan olmadı, ağrı girdi geçti
dikkat edeceğim bundan sonra

canım günaydın nasılsın bende ılık suyla duş alamam hiç :1hug: sıcak suda zararlı diyor doktorlar

sağol tatlım tek ben değilim yani :CüvCüv:
canım üzülme geçer her şey ama insan ne kadar dayanabiliyor işte
seni çok iyi anlıyorum
b en öyle zamanlarda bebişimin resmine bakıyorum telefona çekip koydum
işte o herşeyi unutturuyor :ecrin_bebek:

ya sanırım kızlar bu olayın ılgın kadar anlayamayız canım içinden nasıl geliyorsa öle yap ya bunları yaşayan sensin

bende sıcak suya dikat ediyorum azcık sıcak azcık soğuk idare diyorum işte
alsucum benim kızımda bugün çok hareketli maşallah bebişlere ama okudum az önce bu haftadan sonra azalırmış iyice hareketler ama 1 saat içinde sayın hareketleri 10 kez hareket etmesi gerekiyor diyor bu 10 sayma olayını 6 aydan sonra her anne adayının yapması çok önemliymiş

kızlar ben ara öğünümü yedim inş şekerim düşmüştür ya haftaay doktora gidiyorum

kızlar günaydın herkese. nasılsınız... ilgincim ya valla haklısınn ya ne kadar tuhaf ailesi var.benim akrdeşim üniv.biz hepimiz hergün arayıp sorarız nasıl iyimi diyemi merak ederiz.demekki aileside bıkmış bu kızdan.canım birazda eşinde hata onun göndermesi alzımdı.ama bışver düzelir bebişini düşün.kızlar ya ben 2 gündür sürekli kusuyorum sanırım geçen yağmurda ıslanmıştım üşüttüm..

sağol bitanem :))))))

kızlar sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum benim ailem gibi oldunuza.s.

günaydın canım dikkat et kendine bitanem yiyenim nasıl yerim ben onu Şeniz

marlyıncım yaşamayan bilemez derlerya çok doğru
kaydirigubbakcemile5

günaydın millet bende şimdi banyo yaptım ağrım olmadı çok şükür ama benim sabah namaza kalktığımda çok kasığım ağrıyor sanırım gece çok dönüyorum o yüzden dr um artık olur kasık ağrısı telaşlanma demişti

:içelim:kızlar ayaklarınızda şişme varsa doktorum sodayı kesinlikle içme içinde tuz oranı yüksek bir içecek dedi bilginiz olsun

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bende çok dönüyorum geceleri herkesin ortak derdi

tülaycım dikkat et canım geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir canım

ılgıncım olurmu öle şey ya tabiki dertleşicez yoksa buranın anlamı neki inş en kısa zamanad herşey düzelecek
bazen hayatta herşey beklentilerimizi karşılamıyor ne yazıkki peki kızlar nasıl bir 7 ay geçirdik aslında nasıl bir hamilelik geçirdik rahatmı streslimi mutlumu çok mu huzurlu dört dörtlük geçirdim diyen varmı

kaydirigubbakcemile5 sağol tatlım benim Şeniz benim stresli huzursuz ama bebeğimi ve kızımı düşününce güçlü mutlu günlerim oldu dört dörtlük diyemem ama yinede ayrı bir güzellik içinde canı taşımak:lepi:

Herkese günaydınlar canlarımmmm...

Ilgın'cım canım bence iyi yapmışsın. Artık tak dedi canına farkındayım. Eşinde çok ağırdan aldı. Bundan sonra kızı hiç muhattap alma. Baksana ne gözü açık şey. Olmadı kovulana kadar diğer abisinde kalırmış tövbe tövbe klava: Sanki kovulmadan anlıyorda klava:

Alsucum canım duştan sonra bacağıma benimde sancı giriyor sıkma canını. Kaslar rahatlıyor mu ne oluyor anlamıyorum?

Kayınvalidem geldi. Kahvaltımı hazırladı şimdi. Bi kahvaltı edip geliyorum canlarım a.s. a.s. a.s.

ilgincim saol canım iyiyiz bebişimde iyi galiba arada bir tekme atıyor o kadar. rahatına pek düşkün.canım ben zaten sodayı epey oldu bırakalı ama şu anda şişmem yok inşallahda olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…