2009 Mayıs Anneleri

tülaycım dikkat et canım geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir canım

marylin canım saolasın. limonlu ballı sıcak su içiyorum epey faydası oldu gibi ama bişey yiyince tekrar başlıyor mide bulantım:

günaydın canım bu gecler artık rahat geçmeyecek hepimiz aynıyız ,

:içelim:kızlar ayaklarınızda şişme varsa doktorum sodayı kesinlikle içme içinde tuz oranı yüksek bir içecek dedi bilginiz olsun

ölemi canım ya ben hep içiyordum ilk başlarda artık pek içmiyorum iyiki içmemişim o z aman pek şiş yok burad bir arkadaş diyor ben ayakkabılarımı giyemiyordum diyor olmuyormuş ayakları falan ç.ok şişmiş acep bundan sonra böle bir durum olurmu

benim normalde çok güzel geçerdi ya ilk aylar kanamdan dolayı çektim son aylarda görümcemden dolayı sorun yaşadım anlayacağın dört dörtlük değilll

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bende çok dönüyorum geceleri herkesin ortak derdi

günaydn canım iyiyim çok şükür sende görümceni çok takma kafana benimde görümce sorunu var takmamaya çalışıyorum

benim arkadaşım gelecek kahvaltıya sonra birlikte okula gideceğiz görüşürüz kızlarrr

pınar günaydın canım afiyet olsun

tülaycım az kaldı inş bu aralar tam grip mevsimi kızlar daha dikkat edelim c vitamini çok alalım

benim normalde çok güzel geçerdi ya ilk aylar kanamdan dolayı çektim son aylarda görümcemden dolayı sorun yaşadım anlayacağın dört dörtlük değilll

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bende çok dönüyorum geceleri herkesin ortak derdi

günaydn canım iyiyim çok şükür sende görümceni çok takma kafana benimde görümce sorunu var takmamaya çalışıyorum

benim arkadaşım gelecek kahvaltıya sonra birlikte okula gideceğiz görüşürüz kızlarrr

günaydın bebişim defnemede kocaman öpücüklerrrrrrrrrrŞeniz nasılsınız fıstıklar

evet canım çok doldum ya ne yapayım onlar beni üzüyor bende bir defa içimden gelenleri söylemişim umrumda değil sonuçlarılülülülülülü

afiyet olsun bitanem :1hug:a.s.

benimde ilk aylar bebeğimle ilgili endişlerim çok oldu çevremde düşük yapan çoktu sağlıklı olacakmı sorusu baya bunalttım kendimi stresliydim ilk 3 ay sonra bi rahatlık dönemi oldu aslında sürekli gidip geldim bir gün mutlu yada bir hafta mutlu öbür hafta tam bir depresif sanırım çoğunu kendi kendime yaptım ama olsun iyisi ile kötüsü ile geçiridik bu ayları bende dört dörtlük diyemem ha bide en öenmlisi var tabi ben 1. 5 aylık evliyken hamile kaldım herşeyim değişmişti iş yerim evim şehirim zor oldu herşey hem evliliğe yeni bir hayat alışmak hemde gbeeliğe uyum sağlamak dört dörtlük sanırım kimse diyemez ama bu topik çok güzeldi ya beni çok rahatlattı burası çoğu zaman neşe kaynağım oldu hepinize teşekkür öpüldünüz şekerler

vallahi nediyim haklısın bebeğinle huzurun aynı gelir inşallah

sağol canım
kanama falan olmadı, ağrı girdi geçti
dikkat edeceğim bundan sonra
zaten kanama olmasına gerek yok bu bi önlem

düşer dikkat et canım inşallah biter sabır

aman dikkat et canım
sağol bitanem :))))))

kızlar sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum benim ailem gibi oldunuza.s.
aşkolsun burda herşeyi paylaşıyoruz anlat rahatla bazen kimseye anlatamadıklarını böyle anlatmak daha ferahlatıcı sen ve bebişin iy olsun

Canım benimde sABAH WC de öyle oluyor

günaydın canım afiyet olsun

marylin canım hepimiizn öyle bende 1 aylık evliyken hamile kaldım.eşim başka şehirden buraya geldi yeni hayata adapte olmak falan derken gerçekten ilk hamileliğimin günlerinde bende stresli anlar yaşadım.bide eşim evliliğe baya zor adapte oldu bide onunla uğraştım allaha şükür bugünlere geldik hayırlısıyla tamamlıcaz inşallahh:):)

:içelim:kızlar ayaklarınızda şişme varsa doktorum sodayı kesinlikle içme içinde tuz oranı yüksek bir içecek dedi bilginiz olsun

yaa:1shok::1shok:ben içiyorum ayaklarımda şiş ayakkabılarım olmuyor ve canım buaralar okadar soda istiyorki bide ben meyveli soda içerim sade içemiyorum dr. gidince bende sorayım söylediğin iyi oldu canım sağola.s.

kızlar herkese selamlar...

ilgincim iyi yapmışsın bence şimdiden hazırlasın kendini...hem senin söylemen belki daha etkili olur abisini çok takmayacak bi tipe benziyo zaten...

bu geceleri sağ sol dönmeler bende çok oluyo ama benimki oğluşumun yüzünden... ne tarafıma yatsam resmen sinirleniyo ve oraya vurmaya başlıyo şiddetli bi şekilde... korkuyorum bende acaba canımı yanıyo eziliyo mu diye napcağımı şaşırıyorum... sırtüstüde yatamıyorum... sizinkiler de böle yapıyo mu acaba...benim oğlan mı çok sıkıntılı yoksa anlamadım yaaa....

bu şekerden dolayı diyet yapmaya başladım cmtsinden beri ama sanki diyetle birlikte bulantılarım geri geldi... ilk günlerimdeki gibi ne yesem midem bulanıyo ya...

hem normal sodayı hem de meyvelisini bana da yasakladı diyetisyen...

canım eltim ocakta doğum yaptı
diyor ki her gün mutlaka bir şişe soda içiyordum diyor
kalsiyum çokmuş sodada
doğrumu bilmem ama ben sevmediğim için içemiyorum

öle canım hem hamileliğe hem evliliğe alıştık bizim daha bir zordu sanıırm

bazen diyorum beklesemiydim bir yıl diye sonra kızımı düşününce onu o kadar bekleymezdim diyorum işte karmakarışık

cnm o bardakları sonra nasıl kullanacaksın?hani kurdela yapıştıracan ya çıkınca güsel olmaz diye düşündüm ama sen yap görek kız hemen yap bak merak ettim

GÜNAYDIN UYKUCU MAYIS ANNELERİ HUUUUUUUUUUUUUUU UYANMADINIZ MI HALA KALKIN BEBİŞLER ACIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:sm_cool:
ben kalktım ama uyuya kalmışım yaaa

günaydın ciicimmmmmmmm
yuhhhhhhhhhhh terbiyesiz o kızı kov yaa kocanla aran ne olursa olsun
kanser olmuş bir parçan yaaa kes at gitsin
döverim o kızı ben kendine kapı arıyor ...terbiyesiz yaa senin sütünde gider cnm ya stresten .........ay seni çok iyi anlıyorum bende eltimin yüzünü görmek istemiyorum yaptıkları bir hata yüzünden ....eşim sen hiç muatap olmayacaksın diyor ben lafımı söyleyevcem diyor yaaa....
ben sayıyorum allaha şükür bir sorun olmuyor .....cnm sen şekerini yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun?

ben soda içmiyorum ama ayacıklarım şişşş

canım eltim ocakta doğum yaptı
diyor ki her gün mutlaka bir şişe soda içiyordum diyor
kalsiyum çokmuş sodada
doğrumu bilmem ama ben sevmediğim için içemiyorum

cmrts.dr. gittiğimde sorayım canım,buarada kızlar 8 aylık bebek yaşıyormuydu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…