günaydın millet bende şimdi banyo yaptım ağrım olmadı çok şükür ama benim sabah namaza kalktığımda çok kasığım ağrıyor sanırım gece çok dönüyorum o yüzden dr um artık olur kasık ağrısı telaşlanma demişti
:içelim:kızlar ayaklarınızda şişme varsa doktorum sodayı kesinlikle içme içinde tuz oranı yüksek bir içecek dedi bilginiz olsun
benim normalde çok güzel geçerdi ya ilk aylar kanamdan dolayı çektim son aylarda görümcemden dolayı sorun yaşadım anlayacağın dört dörtlük değillltülaycım dikkat et canım geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir canım
ılgıncım olurmu öle şey ya tabiki dertleşicez yoksa buranın anlamı neki inş en kısa zamanad herşey düzelecek
bazen hayatta herşey beklentilerimizi karşılamıyor ne yazıkki peki kızlar nasıl bir 7 ay geçirdik aslında nasıl bir hamilelik geçirdik rahatmı streslimi mutlumu çok mu huzurlu dört dörtlük geçirdim diyen varmı
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bende çok dönüyorum geceleri herkesin ortak derdi
benim normalde çok güzel geçerdi ya ilk aylar kanamdan dolayı çektim son aylarda görümcemden dolayı sorun yaşadım anlayacağın dört dörtlük değillltülaycım dikkat et canım geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir canım
ılgıncım olurmu öle şey ya tabiki dertleşicez yoksa buranın anlamı neki inş en kısa zamanad herşey düzelecek
bazen hayatta herşey beklentilerimizi karşılamıyor ne yazıkki peki kızlar nasıl bir 7 ay geçirdik aslında nasıl bir hamilelik geçirdik rahatmı streslimi mutlumu çok mu huzurlu dört dörtlük geçirdim diyen varmı
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bende çok dönüyorum geceleri herkesin ortak derdi
Herkese günaydınlar canlarımmmm...
Ilgın'cım canım bence iyi yapmışsın. Artık tak dedi canına farkındayım. Eşinde çok ağırdan aldı. Bundan sonra kızı hiç muhattap alma. Baksana ne gözü açık şey. Olmadı kovulana kadar diğer abisinde kalırmış tövbe tövbeklava: Sanki kovulmadan anlıyorda klava:
Alsucum canım duştan sonra bacağıma benimde sancı giriyor sıkma canını. Kaslar rahatlıyor mu ne oluyor anlamıyorum?
Kayınvalidem geldi. Kahvaltımı hazırladı şimdi. Bi kahvaltı edip geliyorum canlarım a.s. a.s. a.s.
benim normalde çok güzel geçerdi ya ilk aylar kanamdan dolayı çektim son aylarda görümcemden dolayı sorun yaşadım anlayacağın dört dörtlük değilll
günaydn canım iyiyim çok şükür sende görümceni çok takma kafana benimde görümce sorunu var takmamaya çalışıyorum
benim arkadaşım gelecek kahvaltıya sonra birlikte okula gideceğiz görüşürüz kızlarrr
kaydirigubbakcemile5 sağol tatlım benim Şeniz benim stresli huzursuz ama bebeğimi ve kızımı düşününce güçlü mutlu günlerim oldu dört dörtlük diyemem ama yinede ayrı bir güzellik içinde canı taşımak:lepi:
vallahi nediyim haklısın bebeğinle huzurun aynı gelir inşallahcanım tam bir yıl oldu hayatımıza geleli bir yılın içindede neler yaşadık o kadar doldum ki eşimin karşısında hamile hamile en yakın daha geçen pazar ağladım oda çok haklısın diyor başka birşey demiyor bu kız hiç haketmediğim halde bana neler söyledi emin ol sende yaşasan benim yaşadıklarımı bu kadar dayanamazdın eşimde kardeşide umruma değil ben dünyaya bir bebek getireceğim ilkinde hamileliğimin tadını çıkaramadım şimdide aynı
zaten kanama olmasına gerek yok bu bi önlemsağol canım
kanama falan olmadı, ağrı girdi geçti
dikkat edeceğim bundan sonra
düşer dikkat et canım inşallah biter sabırya sanırım kızlar bu olayın ılgın kadar anlayamayız canım içinden nasıl geliyorsa öle yap ya bunları yaşayan sensin
bende sıcak suya dikat ediyorum azcık sıcak azcık soğuk idare diyorum işte
alsucum benim kızımda bugün çok hareketli maşallah bebişlere ama okudum az önce bu haftadan sonra azalırmış iyice hareketler ama 1 saat içinde sayın hareketleri 10 kez hareket etmesi gerekiyor diyor bu 10 sayma olayını 6 aydan sonra her anne adayının yapması çok önemliymiş
kızlar ben ara öğünümü yedim inş şekerim düşmüştür ya haftaay doktora gidiyorum
aman dikkat et canımkızlar günaydın herkese. nasılsınız... ilgincim ya valla haklısınn ya ne kadar tuhaf ailesi var.benim akrdeşim üniv.biz hepimiz hergün arayıp sorarız nasıl iyimi diyemi merak ederiz.demekki aileside bıkmış bu kızdan.canım birazda eşinde hata onun göndermesi alzımdı.ama bışver düzelir bebişini düşün.kızlar ya ben 2 gündür sürekli kusuyorum sanırım geçen yağmurda ıslanmıştım üşüttüm..
aşkolsun burda herşeyi paylaşıyoruz anlat rahatla bazen kimseye anlatamadıklarını böyle anlatmak daha ferahlatıcı sen ve bebişin iy olsunsağol bitanem :))))))
kızlar sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum benim ailem gibi oldunuza.s.
Canım benimde sABAH WC de öyle oluyorgünaydın millet bende şimdi banyo yaptım ağrım olmadı çok şükür ama benim sabah namaza kalktığımda çok kasığım ağrıyor sanırım gece çok dönüyorum o yüzden dr um artık olur kasık ağrısı telaşlanma demişti
günaydın canım afiyet olsunHerkese günaydınlar canlarımmmm...
Ilgın'cım canım bence iyi yapmışsın. Artık tak dedi canına farkındayım. Eşinde çok ağırdan aldı. Bundan sonra kızı hiç muhattap alma. Baksana ne gözü açık şey. Olmadı kovulana kadar diğer abisinde kalırmış tövbe tövbeklava: Sanki kovulmadan anlıyorda klava:
Alsucum canım duştan sonra bacağıma benimde sancı giriyor sıkma canını. Kaslar rahatlıyor mu ne oluyor anlamıyorum?
Kayınvalidem geldi. Kahvaltımı hazırladı şimdi. Bi kahvaltı edip geliyorum canlarım a.s. a.s. a.s.
:içelim:kızlar ayaklarınızda şişme varsa doktorum sodayı kesinlikle içme içinde tuz oranı yüksek bir içecek dedi bilginiz olsun
yaa:1shok::1shok:ben içiyorum ayaklarımda şiş ayakkabılarım olmuyor ve canım buaralar okadar soda istiyorki bide ben meyveli soda içerim sade içemiyorum dr. gidince bende sorayım söylediğin iyi oldu canım sağola.s.
marylin canım hepimiizn öyle bende 1 aylık evliyken hamile kaldım.eşim başka şehirden buraya geldi yeni hayata adapte olmak falan derken gerçekten ilk hamileliğimin günlerinde bende stresli anlar yaşadım.bide eşim evliliğe baya zor adapte oldu bide onunla uğraştım allaha şükür bugünlere geldik hayırlısıyla tamamlıcaz inşallahh:):)
bu gece kimse girmemiş herkes uyudu galiba benim annem geldi bu akşam ay hemen ona bi poğça yaptırdım yedim şimdi kızım içerde raksediyor.
Yeni kararlar aldım bebek mevlüdünde tepsiye saten kumaş ucuna taşlı fırfır dikecek annem tepsiyi pembeye süslüycem birinide lila düşünüyorum.Sonra kadeh şeklindeki bardakların alt kısmına pembe lila kurdeleyle fiyonk yapıp ortasına nazar boncuğu yapıştırcam annem Eskişehirde kızılcık şekeri varmış eritilip lohusa şerbeti yapılıyormuş ondan alcak mevlütte onu dağıtcaz.naniknaniknaniknaniknasıl sizce bu fikir:uhm:tepsi ve bardakları fuarda gördüm bardakların tanesi 5 lira tepsi 20, 50 000 tl oluyodu ne gerek var ben yaparım dedim.sonrada kullanabilirim hem kurdeleleri çıkarıp bakalım yapayım çekerim fotolarını.
ben kalktım ama uyuya kalmışım yaaaGÜNAYDIN UYKUCU MAYIS ANNELERİ HUUUUUUUUUUUUUUU UYANMADINIZ MI HALA KALKIN BEBİŞLER ACIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:sm_cool:
günaydın ciicimmmmmmmmgünaydın kızlar
geçmişi okudum hemencecik ojeli maşallah oğluşuna canım ya kesin sezeryan değilmi valla ne çabuk geçiyor zaman doğum tarihleri yavaş yavaş beliriyor
herkes iyi inş kıızlar çalışn arkadaşlara iyi mesailer yatanlara sabır az kaldı ha gayret kzılar hepimize öptüm herkesi
yuhhhhhhhhhhh terbiyesiz o kızı kov yaa kocanla aran ne olursa olsuntutkuncum olay kardeşimle konuşmamdan sonra patlak verdi kardeşime kız birşey diyor mu burada ne kadar kalacağı hakkında dedim oda burada rahatım gittiği yere kadar kalırım demiş ondan sonrada askerde bir abisi var az kaldı askerliğinin bitmesine gelincede evlenecek beni istemezlerse oraya gider ordada kovulana kadar kalırım demiş gerçi kovuluncada gitmiyor o ayrı konu kardeşimde ama onlar yeni evlenecekler ne kadar ayıp demiş oda olsun birşey olmaz demiş bende bunları duyunca kıza bak göz göre göre bizi kullanıyor dedim ve konuştum eğer sen göndermezsen aileni ararım ben gönderirim dedim tatlım
ayyy şu halime bak ya hamile hamile kimlerle nelerle uğraşıyorum
ben sayıyorum allaha şükür bir sorun olmuyor .....cnm sen şekerini yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun?ya sanırım kızlar bu olayın ılgın kadar anlayamayız canım içinden nasıl geliyorsa öle yap ya bunları yaşayan sensin
bende sıcak suya dikat ediyorum azcık sıcak azcık soğuk idare diyorum işte
alsucum benim kızımda bugün çok hareketli maşallah bebişlere ama okudum az önce bu haftadan sonra azalırmış iyice hareketler ama 1 saat içinde sayın hareketleri 10 kez hareket etmesi gerekiyor diyor bu 10 sayma olayını 6 aydan sonra her anne adayının yapması çok önemliymiş
kızlar ben ara öğünümü yedim inş şekerim düşmüştür ya haftaay doktora gidiyorum
yaa:1shok::1shok:ben içiyorum ayaklarımda şiş ayakkabılarım olmuyor ve canım buaralar okadar soda istiyorki bide ben meyveli soda içerim sade içemiyorum dr. gidince bende sorayım söylediğin iyi oldu canım sağola.s.
canım eltim ocakta doğum yaptı
diyor ki her gün mutlaka bir şişe soda içiyordum diyor
kalsiyum çokmuş sodada
doğrumu bilmem ama ben sevmediğim için içemiyorum
kızlar biz yemeğe gidiyoruz benim bıdıkla afiyet olsun herkese
cmrts.dr. gittiğimde sorayım canım,buarada kızlar 8 aylık bebek yaşıyormuydu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?