2009 Mayıs Anneleri

pınarcımm afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn......

Sağolasın bitanem a.s.

Afiyet olsunnnnnn

pınar günaydın canım afiyet olsun

tülaycım az kaldı inş bu aralar tam grip mevsimi kızlar daha dikkat edelim c vitamini çok alalım

Sağolasın canım a.s.

Günaydın bitanem. Keyfimiz yerinde çok şükür. Sağolasun bu sabah annemin işi var diye kayınvalidem kalkmış sabahtan gelmiş hemen. KAhvaltımızı ettik keyif çayı içiyoruz. Sen nasılsın canım?

Takma artık şu görümceyi. İyi yapmışsın mesaj atmakla. Muhattap olma artık. Ne yüzsüz karı ya ayyyyy klava:

Aynen canım. Bizde 4,5 senelik birlikten sonra evlendik. Bebekleri çok ama çok severim. Ama biraz vakit geçsin istiyordum. Sonra teyzem doğum yaptı. Bebiş eşimin eline bi yapıştı ilk gün. Eşim ağlamaya başladı. O gün karar verdim. Beklemek yok diye. Allah'ıma bin şükür ilk ay hamile kaldım. Şimdi diyorum ki keşke seneler önce evlenip şimdiye kadar 5 çocuk yapsaymışım. İnsan bi bebeğe ne kadar kolay alışıyor. O yüzden hala evlilikten bişey anlamadım. Oyun gibi geliyor. Çok şükür ailemden de destek görünce kolay atlatıyorum bu günleri. Ama herkes için köklü bi değişim bebek... Allha isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Sağolasın canım. Hepimize yarasın inşallahhhhh

Selam canım. Benimki de öyle sanki takip ediyor. Ne tarafa yatsam oda o tarafa geliyor kaydirigubbakcemile3

Günaydın Birso'can nabersin bakim?

kızlar biz yemeğe gidiyoruz benim bıdıkla afiyet olsun herkese

Afiyet olsun canım...

cmrts.dr. gittiğimde sorayım canım,buarada kızlar 8 aylık bebek yaşıyormuydu:uhm:

Allah izin verirse yaşar canım. Artık herşeyi oluşmuş oluyor çünkü...

Afiyet olsun
biz de gidiyoruz yemeğe
ay kadınbudu var en sevdiğim cokacimcoook

Afiyet olsunnnnnn a.s.

Ya kızlar bu arada sizde de bu kalp çarpıntısı oluyor mu? Ben yattığım için midir nedir bazen bi tutuyor. 5-10 dakika sanki yerinden çıkacakmış gibi hızlı atıyor. Sonra bir anda normale dönüyor. Bende o zamanlar telaş yapıp iyice sıkıştırıyorum heralde kendimi ya :uhm:

kızlar eşime söyledim mesaj yazdığımı bana kızmadı iyi yapmışsın dedi:))) sen konuşsaydın ben mesaj yazmazdım zaten oturup konuşamıyoruz kardeşinle bende şimdiden kendini ayarlasın istedim dedim hayatına ona göre yön verir diye şimdiden söylemekte fayda var diyince tamam canım sen izne ayrılınca zaten işi bırakacak sana yardımcı olacak sonrada gidecek dedi moralim biraz düzeldi kızlar

herkese afiyet olsun yarasın benim yiyenlerime:))) bizde birazdan gideceğiz yemeğe

pınarcım kalp çarpıntısı gibi bendede oluyor özellikle yatınca nefes almakta zorlanıyorum son zamanlarda oluyor böyle şeyler merak etme bebek büyüdükçe baskı yapıyor

ilgincim sevindim valla.inşallah giderde rahatlarsınn aslında şimdiden gitsinya sana faydası olcanı sanmam şimdiye kadar oldumuki sanki

Günaydınnnn arkadaşlar,

Bizde oturduk pc nin yanına bora beyle keyif yapıyoruz.

İlgincin valla zaten bu aralar saldırmaya yer arıyorum saçını başını yolarım ben o kızın ya ne laftan anlamaz birşey sen de ona inat takma canım benim

Türkiz in annesiiii ben o lohusa şerbet setini burda buldum süper birşey kiralanıyor 50 kişilik şerbette getiriyorlar mevlüt için bende kiralamayı düşünüyorum.

Kızlar sol tarafa yatmak en iyisiymiş ama dr bana yatma şeklinle bebeğe zarar veremezsin dedi cok takmayın kafanıza

Tülay geçmiş olsun canım bol bol liman bal içeceksin artık

Esra bacım cok mu sıkı dietin ya kıyamam

canım ben ölçmüyorum doktor öle bir şey demedi sadece diyet dedi onada eh işte uyamaya çalışıyorum tam yapamıyorum ama yinede ne kadar dikkat edersem kar 3 haftadır kilo almadım aynıyım diyet sayesinde önceden haftada bir kilo kesin alıyordum

birso ayaklarını yukarı doğru kaldır uzat akşamları kız bide tuzlu yeme ha ondan olur turşu yiyen varmı benim eşim evdeki tüm turşuları döktü bugün işyerinde çıktı dayanamadım hepsini yedim tabağın boşa dememişler ye ekişiyi çıkar ayşeyi

cmrts.dr. gittiğimde sorayım canım,buarada kızlar 8 aylık bebek yaşıyormuydu:uhm:

canım valla allah biliyor yaşayacağı varsa 5 aylık bile yaşıyor ya

öle canım çok güzel bir mutluluk bu arada şimdi benim bıdığı hıçkırık tuttu
bugün tutkunun dediği siteye baktım ultra prima orada hepsini gösteriyor bebek hareketlerinin ama yavruların yeri giderek daralıyor

iyi canım sevindim inş hadi bakalım bir an önce gider yardıma da gerek yok zaten anacığın yanında ne gerek var ona hemen gitsin valla

günaydın canım senin neden canın sıkkın

incihan merhaba cnm... dietim o kadar yemekten sonra çok sıkı geldi... zorluyo beni biraz ama eğlum için katlanacağım artık yapcak bişi yok... yoksa tosun gibi olcak çocuk :))
bu lohusa şerbeti olayını nerden kiralayacaksın bende öğreneyim bakalım...

cnm cok sağol...iyiyim biraz.girmedim toparlanayım dedim.canınızı sıkmak istemiyorum cok fazla:)) arkadaslarımmm...sonucta hepiniz hamişlesiniz..ama iyiyim gercekten.. midem fena yanıyor bu aralar süt içip duruyorum

cnm takma fazla.hersey düzelir bir an önce gider inşallah k görümcen..

pınarcım cnm cok sevindim iyi olmana.. :)) kuzum benim..
ceren seninki tosun olmus kız:)) maşallahh
alsu marylin semra84.incihan,tülay
esen88,esra birsooo sizlerde iyisiniz umarım kızlar.....
öpücüklerr

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim geçmiş olsun canım miden yandığında iki yudum içecekmişsin geçen ender sarçoğlu diyordu iki yudumdan sonrası işe yaramaz diyor ılık olucakmış

fulyacım hala yatıyromuusnn

ben de geçen sitede gördüm çok şık ve güzeller

fulyacımm saolasın canımm... aman iyi ol bebişin için zaten çoğu şeylere onlar için katlanıyoruz.

7 ve 9 aylık yaşıyor 8 yaşamıyor diye duydum ama ben inanmam buna
görümcemin 8 aylık
çok kişi var öyle

esracı sen yüzlük yaptırdın ondamı sorun çıktı diyetin kaç kalorilik canım kaç kilosun şuan

ilk önce 50lik yaptırdım sonucum 186 çıktı yüksek olduğu için dr 100 lük de istedi ondada ilk saat şekerim 200 ikinci saat şekerimde 176 çıkınca çok yüksek dedi ve dietisyene yönlendirdi... o da bana 2000lik bi diet verdi... toplamada 13 kilo almıştım ama bu ay 2 kilo vermişim 11 kilo oluyo yani 60 dım 71 olmuşum cnm...

sende mi diet yapıyorsun seninde mi yğksek çıktı şekerin

incihan saol canım. merak ettim nasılmış lohusa şerbet seti..

benim gördüğüm büyük bi tepsiyi otrişlerle süslemişler 50 tane kadah hepsinin ortasında mavibeyaz kareli kurdaleler geçmiş birde şu minik kristal emziklerden 2 tanede sürahiyi süslemişlerdi canım 50 kişilikte serbet getiriyorlar sen yıkamıyosun işi bittikten sonra alıyorlar canım cok güzeldi

bizler iyiyiz canım hepimiz iyi olalım artık canım az kaldı bebişlerimize kavuşmaya

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl :)

Sizde iyisiniz inşallah bebişler bugün atakta

şimdi netten baktım lohusa setine ayy ne güzelmiş öyle bende yapıcamhihoyyyt alırsak pahalı olur,ayy eşime söylesem bir bu eksikti derkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…