- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
pınarcımm afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn......
Sağolasın bitanem a.s.
benim normalde çok güzel geçerdi ya ilk aylar kanamdan dolayı çektim son aylarda görümcemden dolayı sorun yaşadım anlayacağın dört dörtlük değilll
günaydn canım iyiyim çok şükür sende görümceni çok takma kafana benimde görümce sorunu var takmamaya çalışıyorum
benim arkadaşım gelecek kahvaltıya sonra birlikte okula gideceğiz görüşürüz kızlarrr
Afiyet olsunnnnnn
pınar günaydın canım afiyet olsun
tülaycım az kaldı inş bu aralar tam grip mevsimi kızlar daha dikkat edelim c vitamini çok alalım
Sağolasın canım a.s.
günaydın bebişim defnemede kocaman öpücüklerrrrrrrrrrŞeniz nasılsınız fıstıklar
evet canım çok doldum ya ne yapayım onlar beni üzüyor bende bir defa içimden gelenleri söylemişim umrumda değil sonuçlarılülülülülülü
afiyet olsun bitanem :1hug:a.s.
Günaydın bitanem. Keyfimiz yerinde çok şükür. Sağolasun bu sabah annemin işi var diye kayınvalidem kalkmış sabahtan gelmiş hemen. KAhvaltımızı ettik keyif çayı içiyoruz. Sen nasılsın canım?
Takma artık şu görümceyi. İyi yapmışsın mesaj atmakla. Muhattap olma artık. Ne yüzsüz karı ya ayyyyy
benimde ilk aylar bebeğimle ilgili endişlerim çok oldu çevremde düşük yapan çoktu sağlıklı olacakmı sorusu baya bunalttım kendimi stresliydim ilk 3 ay sonra bi rahatlık dönemi oldu aslında sürekli gidip geldim bir gün mutlu yada bir hafta mutlu öbür hafta tam bir depresif sanırım çoğunu kendi kendime yaptım ama olsun iyisi ile kötüsü ile geçiridik bu ayları bende dört dörtlük diyemem ha bide en öenmlisi var tabi ben 1. 5 aylık evliyken hamile kaldım herşeyim değişmişti iş yerim evim şehirim zor oldu herşey hem evliliğe yeni bir hayat alışmak hemde gbeeliğe uyum sağlamak dört dörtlük sanırım kimse diyemez ama bu topik çok güzeldi ya beni çok rahatlattı burası çoğu zaman neşe kaynağım oldu hepinize teşekkür öpüldünüz şekerler
Aynen canım. Bizde 4,5 senelik birlikten sonra evlendik. Bebekleri çok ama çok severim. Ama biraz vakit geçsin istiyordum. Sonra teyzem doğum yaptı. Bebiş eşimin eline bi yapıştı ilk gün. Eşim ağlamaya başladı. O gün karar verdim. Beklemek yok diye. Allah'ıma bin şükür ilk ay hamile kaldım. Şimdi diyorum ki keşke seneler önce evlenip şimdiye kadar 5 çocuk yapsaymışım. İnsan bi bebeğe ne kadar kolay alışıyor. O yüzden hala evlilikten bişey anlamadım. Oyun gibi geliyor. Çok şükür ailemden de destek görünce kolay atlatıyorum bu günleri. Ama herkes için köklü bi değişim bebek... Allha isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
vallahi nediyim haklısın bebeğinle huzurun aynı gelir inşallah
zaten kanama olmasına gerek yok bu bi önlem
düşer dikkat et canım inşallah biter sabır
aman dikkat et canım
aşkolsun burda herşeyi paylaşıyoruz anlat rahatla bazen kimseye anlatamadıklarını böyle anlatmak daha ferahlatıcı sen ve bebişin iy olsun
Canım benimde sABAH WC de öyle oluyor
günaydın canım afiyet olsun
Sağolasın canım. Hepimize yarasın inşallahhhhh
kızlar herkese selamlar...
ilgincim iyi yapmışsın bence şimdiden hazırlasın kendini...hem senin söylemen belki daha etkili olur abisini çok takmayacak bi tipe benziyo zaten...
bu geceleri sağ sol dönmeler bende çok oluyo ama benimki oğluşumun yüzünden... ne tarafıma yatsam resmen sinirleniyo ve oraya vurmaya başlıyo şiddetli bi şekilde... korkuyorum bende acaba canımı yanıyo eziliyo mu diye napcağımı şaşırıyorum... sırtüstüde yatamıyorum... sizinkiler de böle yapıyo mu acaba...benim oğlan mı çok sıkıntılı yoksa anlamadım yaaa....
bu şekerden dolayı diyet yapmaya başladım cmtsinden beri ama sanki diyetle birlikte bulantılarım geri geldi... ilk günlerimdeki gibi ne yesem midem bulanıyo ya...
hem normal sodayı hem de meyvelisini bana da yasakladı diyetisyen...
Selam canım. Benimki de öyle sanki takip ediyor. Ne tarafa yatsam oda o tarafa geliyor kaydirigubbakcemile3
cnm o bardakları sonra nasıl kullanacaksın?hani kurdela yapıştıracan ya çıkınca güsel olmaz diye düşündüm ama sen yap görek kız hemen yap bak merak ettim
ben kalktım ama uyuya kalmışım yaaa
günaydın ciicimmmmmmmm
yuhhhhhhhhhhh terbiyesiz o kızı kov yaa kocanla aran ne olursa olsun
kanser olmuş bir parçan yaaa kes at gitsin
döverim o kızı ben kendine kapı arıyor ...terbiyesiz yaa senin sütünde gider cnm ya stresten .........ay seni çok iyi anlıyorum bende eltimin yüzünü görmek istemiyorum yaptıkları bir hata yüzünden ....eşim sen hiç muatap olmayacaksın diyor ben lafımı söyleyevcem diyor yaaa....
ben sayıyorum allaha şükür bir sorun olmuyor .....cnm sen şekerini yemekten kaç saat sonra ölçüyorsun?
ben soda içmiyorum ama ayacıklarım şişşş
Günaydın Birso'can nabersin bakim?
kızlar biz yemeğe gidiyoruz benim bıdıkla afiyet olsun herkese
Afiyet olsun canım...
cmrts.dr. gittiğimde sorayım canım,buarada kızlar 8 aylık bebek yaşıyormuydu:uhm:
Allah izin verirse yaşar canım. Artık herşeyi oluşmuş oluyor çünkü...
Afiyet olsun
biz de gidiyoruz yemeğe
ay kadınbudu var en sevdiğim cokacimcoook
Afiyet olsunnnnnn a.s.
Ya kızlar bu arada sizde de bu kalp çarpıntısı oluyor mu? Ben yattığım için midir nedir bazen bi tutuyor. 5-10 dakika sanki yerinden çıkacakmış gibi hızlı atıyor. Sonra bir anda normale dönüyor. Bende o zamanlar telaş yapıp iyice sıkıştırıyorum heralde kendimi ya :uhm: