2009 Mayıs Anneleri

mutaharacım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım
knk bende başım ağrıdığında ya tülbentle sıkı bağlarım yada kafama bere takarım sıcak limon içerim sonra yatar uyurum.kız 51 le hamile kaldıysan iyi işte 68 tamam 71 de tamam dersin ben 64 le kaldım 67 kiloyum ama artık alıyorum malum kusmalar önce verdirdi şimdi alıyorum.Benim vücudumda ödemler vardı onlar indi yani 55 le kalmış gibiyim

valla teklif var ısrar yok çünkü iznim ağustos 20 de bitiyor sonra ben bırakırım görürsün kaydirigubbakcemile

verr bacım seve seve bakarımm zaten hep ikizim olsun istemişimdirrr :jeyyar::jeyyar:

rekor bende galiba 21 kilo aldim

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende 20 almışımmmmmmmmmmmmlülülülülülülülülülülülüyetişiyomm sanaa çekilinnnn uleynnn delikafadulden

hahhhaha bende bu boğaz varken hepinizi gecerimm ama artık ben kaçarr öptüm canlar grşz hayırlı gecelerrrr

neyse kizlar size doyum olmaz ama yatmam lazim..2.30 ve 4.30da uyaniyorum uyanmadan biraz uyumaya calişayim öptüm hepinizi Şeniz bebişlerinizi de öptümm Şeniz

rekor bende galiba 21 kilo aldim
hakkaten rekor kız olsun canımız sagolsun:içelim: ben 26 yaşındayım hayatımda bu kadar zevli ve istekli iştahlı yemek yedigimi hatırlamıyorum yemek yemek bana bazen işkenceydi.. şimdi ne yesem die bakınıyorum.. kaçla hamile kaldın sen?

limon degilde sütümü içiorum şimdedide degigin gibi başmı sıkıcam bakalım sagol cnm..
eet bende inş. dedgin gibi 71falan olur.. sen çok isin maş.
bide ben aşırı su içiyorum annem dioki sende su ikizi olacak sen dogur bişi kalmıcak sende dio :lepi: inş. diorum nediim

yarindan itibaren manti kürüne basliyorum sen beni gecme diye D

hahhhaha bende bu boğaz varken hepinizi gecerimm ama artık ben kaçarr öptüm canlar grşz hayırlı gecelerrrr
GÜLE GÜLEYİN İYİ UYKULAR KIZLAR O KOCA GÖBÜŞLERLE BEBİŞLERİ EZMEYİN BAK KIZ KNK SEN BURDAMISIN BENDE ÇIKAYIM BARİ BUNLAR UYKUCU YİNE UYUYCAK
TATLI RÜYALAR HERKESE:asigim::asigim::asigim:

oy ne güzel bidaha kilo alıyorum diye yiyemezsin dr bişey demiyosa devam nasılsa doğumdan sonra veririz.

leyn ne gitmiyonuz hadi yatın artık benim gitmemi mi bekliyonuz yoksa hııııııııı
Ben sabah kahvem ilgini bekliyorum sabah 8 de o geliyor

hakkaten siz gidionuz dio bende çıkıcaktım
içim gıdıklandı şimdi bak alınganım, agrasifim, kopleksliyim

leyn ne gitmiyonuz hadi yatın artık benim gitmemi mi bekliyonuz yoksa hııııııııı
Ben sabah kahvem ilgini bekliyorum sabah 8 de o geliyor

ya tutkun hakkaten hastayım sana ya... bu satlerde yatıyosun bide erkenden kalkıyosun
NİYEE YA YATIP UYUSANA KIZ SEN BEBEK OLUNCA ZATENN UYKUSUZ KALICAZ..

UYKUMU TUTMUYO BACIM SENİİ

[k] {n} [k];5560528 .!.:
hakkaten siz gidionuz dio bende çıkıcaktım
içim gıdıklandı şimdi bak alınganım, agrasifim, kopleksliyim

heyt bir Recep var buralarda sanki çok güldüm şimdi bu arada en sevdiğim dizi başlıyor bu perşembe özlemiştim onları heyt biz geliyoruz civciv gitmiş

o zaman dikkat canım ben şimdi bişeyler atıştırayım yoksa benim kız sabah 4 te uyandırıyor bu saatte atıştırınca 6 da uyandırıyor :icecream:

atıştır cnm afiyet olsun.. Bak sen yaramaza kız sen açlıktanmı uyuyamıyon yoksa??

[k] {n} [k];5560557 .!.:
ya tutkun hakkaten hastayım sana ya... bu satlerde yatıyosun bide erkenden kalkıyosun
NİYEE YA YATIP UYUSANA KIZ SEN BEBEK OLUNCA ZATENN UYKUSUZ KALICAZ..

UYKUMU TUTMUYO BACIM SENİİ
Ben diyorum ya işe giderkende gece 3 sabah 6 alıştım bebekliğimden huysuzum herkes bana hamile kalınca uyursun dedi tık yok şaşmadım bebeklede rahat edicem gece 3 te emzirir uyurum 6 da kalkar yine emziririm möööööööööööööö olcam yani sonra uyurmuyum bilmem ama zor biraz fazla uyusam hastamıyım diyorum ama gündüz 1 -2 saat bazen şekerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…