valla teklif var ısrar yok çünkü iznim ağustos 20 de bitiyor sonra ben bırakırım görürsün kaydirigubbakcemile
rekor bende galiba21 kilo aldim
rekor bende galiba21 kilo aldim
kızlar civciv bide bana şişko diyor :1shok:verr bacım seve seve bakarımm zaten hep ikizim olsun istemişimdirrr :jeyyar::jeyyar:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende 20 almışımmmmmmmmmmmmlülülülülülülülülülülülüyetişiyomm sanaa çekilinnnn uleynnn delikafadulden
kızlar civciv bide bana şişko diyor :1shok:
hakkaten rekor kız olsun canımız sagolsun:içelim: ben 26 yaşındayım hayatımda bu kadar zevli ve istekli iştahlı yemek yedigimi hatırlamıyorum yemek yemek bana bazen işkenceydi.. şimdi ne yesem die bakınıyorum.. kaçla hamile kaldın sen?rekor bende galiba21 kilo aldim
mutaharacım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım
knk bende başım ağrıdığında ya tülbentle sıkı bağlarım yada kafama bere takarım sıcak limon içerim sonra yatar uyurum.kız 51 le hamile kaldıysan iyi işte 68 tamam 71 de tamam dersin ben 64 le kaldım 67 kiloyum ama artık alıyorum malum kusmalar önce verdirdi şimdi alıyorum.Benim vücudumda ödemler vardı onlar indi yani 55 le kalmış gibiyim
yarindan itibaren manti kürüne basliyorumsen beni gecme diye D
GÜLE GÜLEYİN İYİ UYKULAR KIZLAR O KOCA GÖBÜŞLERLE BEBİŞLERİ EZMEYİN BAK KIZ KNK SEN BURDAMISIN BENDE ÇIKAYIM BARİ BUNLAR UYKUCU YİNE UYUYCAKhahhhaha bende bu boğaz varken hepinizi gecerimm ama artık ben kaçarr öptüm canlar grşz hayırlı gecelerrrr
oy ne güzel bidaha kilo alıyorum diye yiyemezsin dr bişey demiyosa devam nasılsa doğumdan sonra veririz.[k] {n} [k];5560433 .!.:hakkaten rekor kız olsun canımız sagolsun:içelim: Ben 26 yaşındayım hayatımda bu kadar zevli ve istekli iştahlı yemek yedigimi hatırlamıyorum yemek yemek bana bazen işkenceydi.. şimdi ne yesem die bakınıyorum.. Kaçla hamile kaldın sen?
Limon degilde sütümü içiorum şimdedide degigin gibi başmı sıkıcam bakalım sagol cnm..
Eet bende inş. Dedgin gibi 71falan olur.. Sen çok isin maş.
Bide ben aşırı su içiyorum annem dioki sende su ikizi olacak sen dogur bişi kalmıcak sende dio :lepi: Inş. Diorum nediim
oy ne güzel bidaha kilo alıyorum diye yiyemezsin dr bişey demiyosa devam nasılsa doğumdan sonra veririz.
o zaman dikkat canım ben şimdi bişeyler atıştırayım yoksa benim kız sabah 4 te uyandırıyor bu saatte atıştırınca 6 da uyandırıyor[k] {n} [k];5560498 .!.:doktr dioda yapacak bişi yok...
leyn ne gitmiyonuz hadi yatın artık benim gitmemi mi bekliyonuz yoksa hııııııııı
Ben sabah kahvem ilgini bekliyorum sabah 8 de o geliyor
heyt bir Recep var buralarda sanki çok güldüm şimdi bu arada en sevdiğim dizi başlıyor bu perşembe özlemiştim onları heyt biz geliyoruz civciv gitmiş[k] {n} [k];5560528 .!.:hakkaten siz gidionuz dio bende çıkıcaktım
içim gıdıklandı şimdi bak alınganım, agrasifim, kopleksliyim
o zaman dikkat canım ben şimdi bişeyler atıştırayım yoksa benim kız sabah 4 te uyandırıyor bu saatte atıştırınca 6 da uyandırıyor:icecream:
Ben diyorum ya işe giderkende gece 3 sabah 6 alıştım bebekliğimden huysuzum herkes bana hamile kalınca uyursun dedi tık yok şaşmadım bebeklede rahat edicem gece 3 te emzirir uyurum 6 da kalkar yine emziririm möööööööööööööö olcam yani sonra uyurmuyum bilmem ama zor biraz fazla uyusam hastamıyım diyorum ama gündüz 1 -2 saat bazen şekerliyorum[k] {n} [k];5560557 .!.:ya tutkun hakkaten hastayım sana ya... bu satlerde yatıyosun bide erkenden kalkıyosun
NİYEE YA YATIP UYUSANA KIZ SEN BEBEK OLUNCA ZATENN UYKUSUZ KALICAZ..
UYKUMU TUTMUYO BACIM SENİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?