yok kız akşam güzel yedim sonra süt içtim galonla 12 gibi 2 poğça yedim şimdi yatmadan ne yesem diyorum daha açım diyorsa benim kız yuh derim[k] {n} [k];5560580 .!.:atıştır cnm afiyet olsun.. Bak sen yaramaza kız sen açlıktanmı uyuyamıyon yoksa??
Ben diyorum ya işe giderkende gece 3 sabah 6 alıştım bebekliğimden huysuzum herkes bana hamile kalınca uyursun dedi tık yok şaşmadım bebeklede rahat edicem gece 3 te emzirir uyurum 6 da kalkar yine emziririm möööööööööööööö olcam yani sonra uyurmuyum bilmem ama zor biraz fazla uyusam hastamıyım diyorum ama gündüz 1 -2 saat bazen şekerliyorum
yok kız akşam güzel yedim sonra süt içtim galonla 12 gibi 2 poğça yedim şimdi yatmadan ne yesem diyorum daha açım diyorsa benim kız yuh derim
duyarsın canım o duyurur valla ben üst kattaki bebeği duyuyorum düşün biz mama yemeye gidiyoruz bak claries gelmiş hem iyi geceler[k] {n} [k];5560669 .!.:EEE İİMİŞ OZAMAN BACIM SENN UYKU SORUNUN OLMAYACAK DESENE.. EE ŞEKERLERSİN TABİ CNM CANMI DAYANIR 3SAAT UYKUYAkafamçokkarıştı
VAY BENM HALİME COK UYKUCUYUM ACABA DİOM YA BEBEK AGLARDA BEN DUYMAZSAM EŞİMİNDE UYKUSU AGIR
duyarsın canım o duyurur valla ben üst kattaki bebeği duyuyorum düşün biz mama yemeye gidiyoruz bak claries gelmiş hem iyi geceler
http://www.ebrusbebek.com/ekatalog.aspsana ninni gönderiyorum bu çok güzel sitenin ninnisi
GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ KAHVALTIMIZI YAPTIK KIZIMI HIÇKIRIK TUTTU KARNIM HOP HOP ATIYOR ŞU AN
bu arada gece yatarken sizde bebeği sığdıramıyormusunuz benim gibi artık karnım ağır galiba nereye dönsem ordan vuruyor yaramaz
günaydın seherim nasılsın kuzucuklar nasıl ben artık izne çıkmak için sabırsızlanıyorum hem sabahları yataktan zor kalkıyorum hemde akşama kadar masada oturmak belimi kasıklarımı ağrıtıyor
GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ KAHVALTIMIZI YAPTIK KIZIMI HIÇKIRIK TUTTU KARNIM HOP HOP ATIYOR ŞU AN
bu arada gece yatarken sizde bebeği sığdıramıyormusunuz benim gibi artık karnım ağır galiba nereye dönsem ordan vuruyor yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?