2009 Mayıs Anneleri

[k] {n} [k];5560580 .!.:
atıştır cnm afiyet olsun.. Bak sen yaramaza kız sen açlıktanmı uyuyamıyon yoksa??
yok kız akşam güzel yedim sonra süt içtim galonla 12 gibi 2 poğça yedim şimdi yatmadan ne yesem diyorum daha açım diyorsa benim kız yuh derim

EEE İİMİŞ OZAMAN BACIM SENN UYKU SORUNUN OLMAYACAK DESENE.. EE ŞEKERLERSİN TABİ CNM CANMI DAYANIR 3SAAT UYKUYAkafamçokkarıştı
VAY BENM HALİME COK UYKUCUYUM ACABA DİOM YA BEBEK AGLARDA BEN DUYMAZSAM EŞİMİNDE UYKUSU AGIR

yok kız akşam güzel yedim sonra süt içtim galonla 12 gibi 2 poğça yedim şimdi yatmadan ne yesem diyorum daha açım diyorsa benim kız yuh derim

VALLA YARASIN KIZINA MAŞ.

BENİ GECE YEMEGİ ÇOK RAHATSIZ EDER ONUN İÇİN NE KADAR AÇ OLSAMDA YEMEM Bİ BARDAK SÜT İÇERİM KESER BENİ..

duyarsın canım o duyurur valla ben üst kattaki bebeği duyuyorum düşün biz mama yemeye gidiyoruz bak claries gelmiş hem iyi geceler
http://www.ebrusbebek.com/ekatalog.aspsana ninni gönderiyorum bu çok güzel sitenin ninnisi

iyi gecelerrr arkadaslar ...nassınız bakayım gece kusları :)hadi benim eşim yok uyuyamıom size ne olui: ) benimde içim kıyılıyor bi mutfaga gidip geleyim:)

CNM AÇILMIYO SİTE..

NEYSE HADİ SANA AFİYET OLSUN İYİ GECELER...

YRN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ. HERKESE GÜZEL Bİ GÜN DİLİORUMyerimsenibenyerimseniben

GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ BİZ KAHVALTIMIZI YAPTIK KIZIMI HIÇKIRIK TUTTU KARNIM HOP HOP ATIYOR ŞU AN
bu arada gece yatarken sizde bebeği sığdıramıyormusunuz benim gibi artık karnım ağır galiba nereye dönsem ordan vuruyor yaramaz

günaydın bitanem nasılsın bebiş nasıl bizde şimdi kahvaltımızı yapacağız defnemle canım bizim cimcimede aynı ne tarafa dönsem oraya vuruyor maşallah bebişlerea.s.

Herkese gunaydin,
Keyifler nasil?
Biz bugun biraz erkenciyiz. Kahvaltimizi yaptik, vitaminimizi aldik. İse geldik. Simdi biraz islerim var. Sonra gecmise goz atmak uzre tekrar donecegim.

Tutkuncum sen hiç uyumazmısın canım ne bu enerji böyle formülünü söylede bizde yapalım,valla bugün gözümü açamıyorum akşamda geç yatmadımmirmirmirmir

gunaydın bacılar nasılsınız bugun bende 7 de uyandım ama hala kahvaltı yapmadım ben erkenden kahvaltı yapamıyorum kuzucuklar bırazcık daha beklıycekler mama ıcın
[/B]

günaydın seherim nasılsın kuzucuklar nasıl ben artık izne çıkmak için sabırsızlanıyorum hem sabahları yataktan zor kalkıyorum hemde akşama kadar masada oturmak belimi kasıklarımı ağrıtıyor

valla canım evde bıle otururken agrılarımız sızılarımız bıtmıyor siz calışanların işi cok daha zor
benım alt tarafda cok agrım oluyor asgı vuruyorlar cıkıcak gıbı bazen eyvah cıktılar dıyorum :)

günadınlar herkese nasılsınız güzel anneler bizim azcık işimiz vardı geç geldik bugün işe iyi mesailer herkese

sizede günaydın kızlar bugun cok halsızım boğazlarım dolmuş kuru öksürük var ama öksürürken karnımdan bebek çıkacakmış gıbı sızlıyor işte çok bugun.öğleden sonra kotu olursam ızın alırım artık napalım.boğazlar için pastil sakıncalı olmaz herhalde

Benimki de oyle. Ne tarafa yatsam o tarafta vuruyo. Ben de acaba eziyor muyum cocugu, sıkıstırıyor muyum diyorum kendi kendime. fisfisfis Ama o kadar suyun icinde bisey olmaz diye de kendimi teselli etmeye calisiyorum. Eeee... Baska yolu da yok ki. Sirt ustu yatamiyoruz, yuz ustu de malum. Ya sola, ya sağa... Tepiklerse tepiklesin, iyi beslensin de bebisim... Napalim?

KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNN.neyseki artık iyileştim bugün daha zindeyim.bebişimde hisseti galiba kıpır kıpır:)):. kızlar aynı şey bendede var ne tarafa yatsam vuruyor ama doktorum vurabilir ama ona bişi olmaz dedi:))

günaydın kızlar...

valla benim de acayip uykum var...biz mayıs anneleri olarak biraz çürük çıktık galibakaydirigubbakcemile3
hepimizin bi tarafı ağrıyo..benim el parmaklarımın eklem yerleri şişti ve ağrı yapıyo kızlar yaaasenağlama
ve iş yerinde bütün gün bilgisayar kullanmama gereken bi işim var

çok özeniyorum evde yatan annişlere..neyse az kaldı 5,5 haftacık:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…