tülaycım cherrıycım nasılsınız kızlar
birsencim sabret canım ya az kaldı......
tülaycım iyi olmana sevidnim canım ılgın mrb tatlım iyiisn inş bugün birso günaydın canım oğluşlar nasıl bakalım
ya kızlar ben sabah safra çıkardım gene üşütmüşüm sanırım midem çok bulanıyor kusmalar gerimi gedli yoksa:1no2:
midem ağzımda hala neyse az kaldı dimi ha gayret ya delikafadulden
sizede günaydın kızlar bugun cok halsızım boğazlarım dolmuş kuru öksürük var ama öksürürken karnımdan bebek çıkacakmış gıbı sızlıyor işte çok bugun.öğleden sonra kotu olursam ızın alırım artık napalım.boğazlar için pastil sakıncalı olmaz herhalde
canım pastil alma sakın benimde boğazlarım çok kötüydü şirektin dr. istemiştim boğazlarımı yumuşatır diye olmaz dedi sen ılık süt ıhlamur falan iç canım bence
yedim iki lokma yemek zaten offffffffff özledim öle güsel kahvaltılarımı
marylin canım saolasın. valla bende kaç gündür öyleydim mdiem ağzımda ne yesem çıakrıyorum.ama limonlu balın bana çok faydası oldu tavsiye ederim canım..
kızlar iyiyiz bizde teşekkür ederim:)))))))) bende dün akşam çıkardım fazla mı yedim ne anlamadım
azzz kaldı evett inş.bana cuma günü diyete gerek yok desin yaaaaa
cnm o kusma bendede hala oluyor ama korkma eskisi gibi olmuyorrr geçiyor ben hala mide yanması yaşıyorum cnmm
oğluşlar iyi cnm oynaşıyolar kafalarına göre
pastil zararlımıkı bacım ben daha 4 aylık hamıleyken sormultım doktıruma kullan hıcbır zararı yok demıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?