2009 Mayıs Anneleri

Günaydınlar canlarımmmmmm a.s.

Bizde kalktık. Bugün babamız da evde işe gitmedi. Demir hapımı içtim yarım saatin dolmasını bekliyorum kahvaltı için. Ama çok acıktım ya. Ye , yat derken alıp başımı gideceğim vallahi iyice

Sizlerde ne var ne yok bakalım?

günaydın kızlarrrrr aksam baya tutku civcivk knk muhabbet etmişşşş tubişde varmış tabiiii

bende aksam bi oyana bi buyana dönenlerdenim yine sağ yapıyorum uyurken
doktora sormuştum solamı yatmak lazım hep diye sol taraf herzaman iyidir çünki vücudun büyük ana damarları sağdan geçiyormuş.....rahatsız etmez sizi dedi...ama takdir edersinizki bütün gece solda yatamazsınız bunu hamile bayan değil ben bie yapmam dedi....biz genelde bebek gelişimi zayıf anneleri bu konuda çok ikaz ediyoruz .....siz iyisiniz nasıl rahatsanız o şekilde yatın dedi.....

şimdi şekerimi ölçecem ve kahvaltı yapacam küçük adamlarım acıkmış vuruyolarrrr

Günaydın Arkadaşlar,

Bizde kahvaltımızı yaptık geldik odamızın kağıdı kaplanacak bugun onları bekliyoruz bakalım.

Bende bu gece hiç uyuyamadım ya sürekli uyanıyorum ve sırtım ağrıyor uykusuz geceler başladı işimiz var ya

Sizler iyimisiniz bakalım

günaydın mayıs anneleri nasılsınız bakalım
biz kızımla sabah kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi biraz kitap okuycaz çocuk terbitesinde doğru bilinen yanlışlar diye güzel bir kitap

tülaycım iyi olmana sevidnim canım ılgın mrb tatlım iyiisn inş bugün birso günaydın canım oğluşlar nasıl bakalım
ya kızlar ben sabah safra çıkardım gene üşütmüşüm sanırım midem çok bulanıyor kusmalar gerimi gedli yoksa:1no2:

midem ağzımda hala neyse az kaldı dimi ha gayret ya delikafadulden

marylin canım saolasın. valla bende kaç gündür öyleydim mdiem ağzımda ne yesem çıakrıyorum.ama limonlu balın bana çok faydası oldu tavsiye ederim canım..

kızlar iyiyiz bizde teşekkür ederim:)))))))) bende dün akşam çıkardım fazla mı yedim ne anlamadım

birsencim sabret canım ya az kaldı......

azzz kaldı evett inş.bana cuma günü diyete gerek yok desin yaaaaa

cnm o kusma bendede hala oluyor ama korkma eskisi gibi olmuyorrr geçiyor ben hala mide yanması yaşıyorum cnmm

oğluşlar iyi cnm oynaşıyolar kafalarına göre

canım pastil alma sakın benimde boğazlarım çok kötüydü şirektin dr. istemiştim boğazlarımı yumuşatır diye olmaz dedi sen ılık süt ıhlamur falan iç canım bence

canım pastil alma sakın benimde boğazlarım çok kötüydü şirektin dr. istemiştim boğazlarımı yumuşatır diye olmaz dedi sen ılık süt ıhlamur falan iç canım bence

çok saol semracım bende dıyodum hiçmi koca sıtede boğazları agrıyan olmadı bu kızlar duymuyo benı dıye:))

yedim iki lokma yemek zaten offffffffff özledim öle güsel kahvaltılarımı

ikimizde de aynı dert cnm bende iki lokma yiyorum şimdiden çok özledim deli gibi yemek yemeyi... nolcak böle yaa nasıl dayancaz mayısa kadar offfff... ve sürekli aynı tarz şeyleri yemek sinir ediyo beni midem bulanıyo....

pastil zararlımıkı bacım ben daha 4 aylık hamıleyken sormultım doktıruma kullan hıcbır zararı yok demıştı

marylin canım saolasın. valla bende kaç gündür öyleydim mdiem ağzımda ne yesem çıakrıyorum.ama limonlu balın bana çok faydası oldu tavsiye ederim canım..

sağol canım denerim akşama n eoldu bize ya senağlama

kızlar iyiyiz bizde teşekkür ederim:)))))))) bende dün akşam çıkardım fazla mı yedim ne anlamadım

canım snedemi ya valal geri geldi sanıırm kusmalar geçmiş olsun midme yanıyor benimde cayır cayır mirmirmirmir

sağol bitanem oynaşsınlar bakalım afacanlar, benim kız bugün pek sessiz canım sabah sabah deprem yaşadı çocuk ne yapsın canım çıktı midem benimde çok yanıyor şimdi ayyy o safra ne acı bir şey öldüm valla

BİGUDİ54 CANIM OLMAZMI YA benim boğazıma adaçayı gargarası iyi gelmişti.bide bol bol limonlu ballı sıcak su içtim. hiç ilaç kullanmadım dene isetrsen sende...

Kahvaltımı ettim geldimmmmm. Kızımında karnı doydu belli. Keyfi yerine geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…