2009 Mayıs Anneleri

aslında hıc ılac ıcmemek en ıyısı tabıkı bencede,
ama malesef mumkun olmuyor ben antıbıyotık bıle ıcmek zorunda kaldım
bırazcık daha sıkıcaz dişimizi artık az kaldı bebışlerımızın gelmesıne hihoyyyt

kızlar bu mevlüt olayını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz... genelde 1 haftalıkken yapılıyomuş ama ben okadar küçükken millet ellesin öpsün istemiyorum... geçen gün bi haber okudum kadın doğum yapmış bebeğini öpmüş hemen dudağında uçuk varmış bebek virüs kapmış uçuktan ve ölmüş... çok korktum... şimdi ben herkesin dudağını kontrol ederim yaa uçuk var mı yok mu diye...offf öpmesinler yaaa....

OOoooOOOHHhhhh herkesk-ler burdaymış...

GÜNAYDIN CİCİ ANNELER KEYİFLER İİ MAŞ

BİZ YİNE BAŞ AGRISIYLA KALKTIK AMA TUTUKUN TEYZEMİZİN DEDİGİ GİBİ BAŞIMI SIKICA BAGLADIM DOLANIYORUM..
BABAMIZ KALKSIN KAHVALTI EDİCEZ..

BİGUDİ BENDE HAMİLELİGİN İLK BAŞ. BURUN TIKAMASI FALAN YAŞADIM COK GRİP OLDUM TABİ BOGAZLARIMDA FENAYDI BEN OTACININ PASTİLİNDEN EMDİM VALLA DR VERMEDİ AMA DAYANAMIYODUM ÖKSÜRÜKTE YAPINCA ZOR OLUR ILIK ŞEYLER TÜKETMEYE BAK GEÇMİŞ OLSUN SENİ ANLIYORUM CNM BNM:1hug:

pınarcım afiyet olsun...esracım biz 40 ı çıkmadan yapıcaz sanırım 1 aylıkken falan.. çünkü 1 haftalıkken çok küçük artı sezaryan olanalr bile bir haftada kendine anca gelir.

ohhhh yarasın prensese
bende kahvaltımı yaptım cok sıkıldım ama evde dışarı cıkamıyorum son zamanlar dıye korkumdan

Sağolasın canım. Sanada afiyet şeker olsun. Az kaldı bacım be biraz daha sıkıcaz dişimizi a.s.

Valla 40'ı çıkmadan yapacağız bacım. Heralde 3 haftalıkken falan olur. Herkes gelir bir arada görmüş olurlar dedik. Yoksa eşimin tarafı çok kalabalık. Her gün biri gelse bitmez valla delikafadulden Mevlüt takımlarını giydirip ana kucağıyla köşeye koyarız dedik. Halasını da yanına bekçi yaparız. Yüzüne de ince bi tülbent. Dua boyunca herkes öyle görsün. Yoksa hayatta kucaktan kucağa falan dolaştırtmam. Arkadaşımın bebeği duadan sonra 3 gün mikrop yüzünden hastanede yattı garibim. Her gelen öpmüş. Ne gerek var yani. Minicik bebek. Öpsen ne olacak klava:

Günaydın canım. Hoşgeldin. Çok şükür keyifler yerinde... Burun tıkanması bende de var ya. Kan birikiyor burnumun içinde :uhm:

pınarcım afiyet olsun...esracım biz 40 ı çıkmadan yapıcaz sanırım 1 aylıkken falan.. çünkü 1 haftalıkken çok küçük artı sezaryan olanalr bile bir haftada kendine anca gelir.

Sağolasın canım. Zaten en güzeli 3 haftalıkken falan olması bence...

kızlar biz yemeğe gidiyoruz hepinize afiyet olsun

Afiyet olsun canımmmm a.s.

evetya bende minick bebeklerin öpülmesine karşıyım. ben hiç kimsenin bebeğini öpmemişimdir öpmemde.öptürmemde bende artık ablamı dikerim başına:):)) o nu görevi daha iyi yapar:)))

afiyet olsun herkese

pınar kan birikmesi neymiş ilk sende duydum bende sinüzit vardı kendime dikkat etmeyince azıyo ve boş tıkanıyodu sprey falan cok kullandım havalar düzelince gecio bende..
peki normalmiymiş kan birikmesi??

hehehe delikafaduldenbende bıktım valla her dk.elme yada yoğurtlu ekmek çok sıkıcı ben sabah kaçamak yaptım sabah şekerim 77 çıktı açtım yani

marylin cnm ben kusunca onlarda azmanlaşıyooo onlarda debbüklüyo neden len sarstın bizi der gibi..............
dün aksam elimi kanrımın üzeirne koymuşum ömer paşamın kafasına denk geldi sanırım
hemen teppiklediii

evetya bende minick bebeklerin öpülmesine karşıyım. ben hiç kimsenin bebeğini öpmemişimdir öpmemde.öptürmemde bende artık ablamı dikerim başına:):)) o nu görevi daha iyi yapar:)))

Valla ne gerek var yani. Mikrop kapacak edecek. Minicik bebiş. Bırak biraz büyüsün sonra istediğin gibi öp dimi ama? Zaten biz söylersek laf olur ama hala yada teyze söylerse kimse bişey diyemez bacım yerimseniben

Valla bacım normalde bu dönemde kan akışı çok hızlı olduğundan kanaması normalmiş. Ama benim sinüzitim olduğundan kan akmasını engelliyo. İçeride kuruyup kabuk haline geliyo. Tabi çıkarıcam diye hımkırmaktan bi hal oluyorum kaydirigubbakcemile3

Poposudur o poposu kaydirigubbakcemile3

bende 40 çıkıncaa yapacam kızlar mevlüdü küçücükken olmaz yawwww herkes ellemeyeme kalkar anneme bile diyom öpmek yokk

ee iii ozaman normalse ben ilk duydumda sen yine hımkırma ne olur ne olmaazmirmirmirmir

bende kahvaltı edicem kızlar öptük

evet canım o uçuk olayını bende duymuştum bende hemen yapmayacağım mevlütü 1,5- 2aylıkken işe başlamadn önce yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…