Kahvaltımı ettim geldimmmmm. Kızımında karnı doydu belli. Keyfi yerine geldi :)
ohhhh yarasın prensese
bende kahvaltımı yaptım cok sıkıldım ama evde dışarı cıkamıyorum son zamanlar dıye korkumdan
kızlar bu mevlüt olayını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz... genelde 1 haftalıkken yapılıyomuş ama ben okadar küçükken millet ellesin öpsün istemiyorum... geçen gün bi haber okudum kadın doğum yapmış bebeğini öpmüş hemen dudağında uçuk varmış bebek virüs kapmış uçuktan ve ölmüş... çok korktum... şimdi ben herkesin dudağını kontrol ederim yaa uçuk var mı yok mu diye...offf öpmesinler yaaa....
[k] {n} [k];5564454 .!.:OOoooOOOHHhhhh herkesk-ler burdaymış...
GÜNAYDIN CİCİ ANNELER KEYİFLER İİ MAŞ
BİZ YİNE BAŞ AGRISIYLA KALKTIK AMA TUTUKUN TEYZEMİZİN DEDİGİ GİBİ BAŞIMI SIKICA BAGLADIM DOLANIYORUM..
BABAMIZ KALKSIN KAHVALTI EDİCEZ..
BİGUDİ BENDE HAMİLELİGİN İLK BAŞ. BURUN TIKAMASI FALAN YAŞADIM COK GRİP OLDUM TABİ BOGAZLARIMDA FENAYDI BEN OTACININ PASTİLİNDEN EMDİM VALLA DR VERMEDİ AMA DAYANAMIYODUM ÖKSÜRÜKTE YAPINCA ZOR OLUR ILIK ŞEYLER TÜKETMEYE BAK GEÇMİŞ OLSUN SENİ ANLIYORUM CNM BNM:1hug:
pınarcım afiyet olsun...esracım biz 40 ı çıkmadan yapıcaz sanırım 1 aylıkken falan.. çünkü 1 haftalıkken çok küçük artı sezaryan olanalr bile bir haftada kendine anca gelir.
kızlar biz yemeğe gidiyoruz hepinize afiyet olsun
biz de yemege gidiyoruz. aciktik kuzusumla...:ecrin_bebek:
ikimizde de aynı dert cnm bende iki lokma yiyorum şimdiden çok özledim deli gibi yemek yemeyi... nolcak böle yaa nasıl dayancaz mayısa kadar offfff... ve sürekli aynı tarz şeyleri yemek sinir ediyo beni midem bulanıyo....
evetya bende minick bebeklerin öpülmesine karşıyım. ben hiç kimsenin bebeğini öpmemişimdir öpmemde.öptürmemde bende artık ablamı dikerim başına:):)) o nu görevi daha iyi yapar:)))
[k] {n} [k];5564775 .!.:afiyet olsun herkese
pınar kan birikmesi neymiş ilk sende duydum bende sinüzit vardı kendime dikkat etmeyince azıyo ve boş tıkanıyodu sprey falan cok kullandım havalar düzelince gecio bende..
peki normalmiymiş kan birikmesi??
hehehe delikafaduldenbende bıktım valla her dk.elme yada yoğurtlu ekmek çok sıkıcı ben sabah kaçamak yaptım sabah şekerim 77 çıktı açtım yani
marylin cnm ben kusunca onlarda azmanlaşıyooo onlarda debbüklüyo neden len sarstın bizi der gibi..............
dün aksam elimi kanrımın üzeirne koymuşum ömer paşamın kafasına denk geldi sanırım
hemen teppiklediii
kızlar bu mevlüt olayını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz... genelde 1 haftalıkken yapılıyomuş ama ben okadar küçükken millet ellesin öpsün istemiyorum... geçen gün bi haber okudum kadın doğum yapmış bebeğini öpmüş hemen dudağında uçuk varmış bebek virüs kapmış uçuktan ve ölmüş... çok korktum... şimdi ben herkesin dudağını kontrol ederim yaa uçuk var mı yok mu diye...offf öpmesinler yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?