2009 Mayıs Anneleri

[k] {n} [k];5564921 .!.:
ee iii ozaman normalse ben ilk duydumda sen yine hımkırma ne olur ne olmaazmirmirmirmir

bende kahvaltı edicem kızlar öptük

BAcım hımkırmazsam da tıkanıp kalıyorum. Bide ağzımdan nefes almayı hiç beceremem o yüzden çok zor oluyor delikafadulden

evet pınarcım o kan birikmesinden ben hele bıktım...ama allah başka dertler vermesin yinede...

Amin canım. Tabi Allah beterinden saklasın yinede...

Merhaba Kızlar sonunda geldim....

Dün felaket birgündü ya yoğunluktan bi ara fenalaşıyodum inanın ne kadar stresliydi.Geçmişide okuyamadım fazla.. Neyse geçti çok şükür bu sabah doktora gittik benim oğluş 2 kilo 100 gr olmuş 44 cm.

1,5 hafta önden gidiyomuş raporumuzuda aldık. 8 nisandan itibaren evdeyiz oleyyyyyy

Doktoruma şu eleviti sordum sizlerden çok kişi kullanıyorum demişti.Bana gerek olmadığını söyledi.Sadece demir hapı yeter dedi 18'inde tekrar gidicez bakalım yaklaşık kaç kilo doğacağı ozaman belli olur ona göre doğumu konuşuruz dedi ayyy bide oğluş 4 kilo falan olursa sezeryan olucaz

Hayırlısı olsun bakalım annemlere geldim bende göreyim dedim.İyi olmuş parmağı çok şükür hepinizi öpüyorum kendiniz çok dikkat edin kızlar.

Bu arada raporla ilgili konuşmuştuk hatırlıyorsanız 8 nisan tam 37 haftaya geliyo yani 37 hafta başladığı anda izin başlıyo kızlar benim raporda öyle yazmış doktor bilginiz olsun..

sibelcim hoş geldin..büyümüş maşallah oğluşuna..bakalım bizde cumartesi gidicez..umarım bu sefer sırtını dönmez bize:)) yoksa doğuma kadar sırtından başka bir yerini fazla görmemiş olucam:))

ohhhhhhhhhh kocaman olmuşşşş kocamannnnn maşşallahhh oğluşuna yaaaa süperrr bende heycan yaptım şimdi p.tesiye çok var yaaaa
anneninde iyi olmasına çok sevindimmmmmm

evet birsencim ama benim sürekli masa başından oturmaktan kaynaklanıyor sanırım.akşam yaınca daha çok hissediyorum(

[k] {n} [k];5564921 .!.:
ee iii ozaman normalse ben ilk duydumda sen yine hımkırma ne olur ne olmaazmirmirmirmir

bende kahvaltı edicem kızlar öptük

afiyet olsun canım

evet canım o uçuk olayını bende duymuştum bende hemen yapmayacağım mevlütü 1,5- 2aylıkken işe başlamadn önce yapıcam

bend eduymuştum onu sanırım yurt dışındyaıd o olay allah korusun kızlar bende 40 btince yapıcam

evet pınarcım o kan birikmesinden ben hele bıktım...ama allah başka dertler vermesin yinede...

ben de de oluyor kızlar kan birikmesi ama normal sanırsam

canım maşallah ya oğluşuna annene sevindim dikkat etsin benim annemde yorgan hazırlığına girişti

Bu arada raporla ilgili konuşmuştuk hatırlıyorsanız 8 nisan tam 37 haftaya geliyo yani 37 hafta başladığı anda izin başlıyo kızlar benim raporda öyle yazmış doktor bilginiz olsun..

canım hayırlı olsun raporun darısı bizlere az kalmış 8 nisana hadi bakalımm benimde 17 nisan
kızlar benim belim çok ağrıyoo sizdede varmı kızlarrrr

ağrımazmı bacım ya akşmaları nasıl akşama kadar bilgisyar başında zor oluyor yatınca anacığım diyorum ne olmuş bana mirmirmirmir

evet birsencim ama benim sürekli masa başından oturmaktan kaynaklanıyor sanırım.akşam yaınca daha çok hissediyorum(

aynen tülaycım oturmak çok kötü

kızlar kızlar ben geldim! bu saat dersime müdür bey giriyor. bende onun odasında size bi bakem dedim. oğluşum 29 hafta oldu, vakit daralıyor! her gece rüyamda oğlumun odasını görüyorum bu gidişle kafayı yiycemdelikafadulden

sizde ne var ne yok?

kızlar oğlumun odası kağıt kaplandı cok güzel oldu çizgili çizgili.Hafta sonuda inşallah mobilyamız gelicek bitince gösteririm sizede

hadi canım gözün aydın darısı başımıza ama benim çokkk var heralde en son ben ayrılcam

sırnaşık şeyay canım güldürdün beni inşallah görürsünüz bu sefer yüzünü bende cmrts. gidicem dr. 1aydır görmüyorum çok merak ediyorum zaman çabuk geçsin hihoyyyt

kızlar oğlumun odası kağıt kaplandı cok güzel oldu çizgili çizgili.Hafta sonuda inşallah mobilyamız gelicek bitince gösteririm sizede

ayy ne güzel ya evet canım hemn resim istiyoruz artık odası bitsin girer çıkar bakarsın odasınahihoyyyt ben şimdiden boş odaya girip girip duruyorum ay şunu şurayamı koysak böylemi yapsak düşünüp duruyorum kaydirigubbakcemile3

öle canım hepimiz 30 lar geldik bizde 2 gün sonra 31 olucaz yapıyormusun şimdi oda canım

oh ne güzel olmuştur canım ya mavi mi oldu senin oğlanmıydı güle güle yatsın bebişin inş

öle canım hepimiz 30 lar geldik bizde 2 gün sonra 31 olucaz yapıyormusun şimdi oda canım

oh ne güzel olmuştur canım ya mavi mi oldu senin oğlanmıydı güle güle yatsın bebişin inş

ya aslında oda yapılıpta eve gelene kadar inanmayacam galiba. hiç ümidim yoktu çünkü ama sanırım eşimde benim çok istediğimi farketti. bide karyolanın parasını annem verecek dedim eşime. (aramızda kalsın,annemden istemeyecem. kendi gizli paramdan verecem zaten kadın dünyanın masrafını yaptı torunu için) işte bugünlerde araştırıyorum. bi mobilyacıyla gidip konuşmak kaldı. çok uçuk bir fiyat olmazsa yaptıracaz gibi görünüyor.:sm_cool:

semracım marylincım cok teşekkür ederim erkek odası yapıyoruz mavi beyaz teyzeleri fırsatını bulsam orada yatıcam vallakaydirigubbakcemile3

maşallah tatlım oğluşuna çok sevindim ohh raporunuda almışsın darısı bize fıstığıma.s.

semracım marylincım cok teşekkür ederim erkek odası yapıyoruz mavi beyaz teyzeleri fırsatını bulsam orada yatıcam vallakaydirigubbakcemile3

ayy ne heyecanlı yaa! hayırlı olsun şimdiden. bende her gece rüyamda görüyorum oğlumun odasını,beşiğini!
duvar kağıdı ne kadara mal oluyor canım? biz mavi boya ve bordür düşünüyorduk ama duvar kağıtları daha şık bence de. biz kiracı olduğumuz için eve çok masraf yapmak istemiyoruz.

SEMRACIM valla bende doktoa her gitiğimde doktor eşim ve ben gülmekten kırılıyoruz.adam uğraşıyor ama benimkinde tık yok..benim bugün 1 ay oldu

kızlar şansımıza yeni taşındığımız evin çocuk odası duvar kağıdı ile kaplı ev sahibi biz girmeden yaptırmış :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…