2009 Mayıs Anneleri

cerencim benim odam 10m2 seninki daha bile uygun olur.

kızlar merhaba yeni geldim bugün gidip oğlumu görmek istiyorum artık. okumadım geçmişi ama son sayfada yazılanlara bakılırsa birsencim düşük çıkmış şeker o hiç de iyi bi şey değil demek ki az karbonhidrat alıyorsun sen bu diyetini diyetisyene tekrar göster bence bugün benim de çok düştü anladım ben ölçmedim, elim ayağım titredi ter boşandı sırtımdan acıktım çok kötüydüm bugün bi şeyler yiyip kendime geldim canım
ilgincim eşin gelmiş sürprizler çok güzel oluyor yaa :)
başka neler oldu bilmiyorum birazdan okurum

kızlar bu arada annemle konuştum. yazık kadıncağız bebişim için süsleteceği sepetin malzemelerini mersin'de beğenememiş,adana'ya gitmiş! sabahtan beri geziyorum,sonunda buldum dedi. beşik mevzuundan bahsettim. "parasını ben gizli paramdan verecem,senin verdiğini söyleyecem" dedim. yok ben verecem onun parasını diyor hala!! zorla söylettim, süslettiği beşiğin malzemeleri 500 TL'yi bulmuş. daha karyolayı da ben verecem diyor. duyunca zoruma gitti işte. herşeyi kızın annesi yapar, erkeğin ailesinin adı konur, onların bebeği olur,onlar sahiplenir! birde konuştursan "ne yaptıki senin ailen?" olur! hiç göze görünmüyor işte bunlar. annem sepet süsletiyor deyince kayınvalidemin yüzü düşüverdi karyola niye almıyor gibisinden!!
çok kızgınım çokk!!kötükedihüso

tubişciğim sabah aç ölçüyorum yedikten sonra birdaha ölçüyorum günde 6 kere ölçüyorm parmaklarım delik deşik oldu cnm çok düşmüş o kadarda düşük olmasın açlık yapıyor

canim ama 4 kere ölçüm yapilmasi yeterli ya..abartma bayan evham :) gerçi az kaldi şurda 2 ay bişi kaldi..ama cokta takma kafana su işi..tatliyi hamur işini abartma yeter..streste şekerini oynatir..rahat olmaya bak

seni cadi seniii :) demek kandirdin adami he :))) olsun canim..sen mutlu yeter..herşeyi yoluna girer zaten eşinde nihayetinde sizi düşünüyor..sıkıntı olsa hep birlikte cekeceksiniz..ama ben eminim tam kafana ve kesene göre bişi bulcaksin ben gecen gün meraktan sordum bi oda fiyatini..1200 dedi..bitanede teşhir mali vardi..o epeydir vitrindeymiş..600 dedi ona..gerçi dolabi yoktu ama beşikteki ve şifonyerde okadar cekmece vardiki dolaba gerek kalmazdi..demem o ki biraz araştirirsan elbet hem güzel hem uygun bulabilirsin

cerencim ben kim ne alıyor ne yapıyorsa yazıyorum zaten günlük de tutuyorum çocuğuma vereceğim ilerde sen de öyle yap bence yaz kim ne yapıyor ne ediyor

cnm benim kusmuştum sabah yediklerimi sonra yedim ama çıkmadı
cnm zaten tokluk şekeri yedikten 2 saat sonraki değerdir bunlar bana 1 saat sonra ölçtürüyor büyük ihtimalle diyeti keseriz gibi

akman evde ölçyoruz cnm

ahhhhhhhhhhhhhh cnm ahhhhhhhhhh dediklerinin üzerie tek kelime katmayacam sonuna kadar katılıyorummmmmmm

canim benim ya..anne işte..onlar gibisi yok vallahi..aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demişler..boşver canim takma kimseyi kafana..ne demek onlarin bebegi olur,sahiplenirler..herkes kendisine baksin..ne yaptiki senin ailen dendiginde ki cok ayip bi laf..ama olurda böyle bişi söylenirse sende patir patir sayarsin olur biter..ama sen en güzeli hiiiiç bişeyi kafana takma..sen bebegine ve kendine bak..gerisi boş..

annem bir gecelik daha almış mavi kısa kollu 5 ytl ye
birde süs almış kelebek mavişşş mavişşş
ip almış atkı örülcek diye
sabahlık almış 10 ytl ye
birde bebişin birine meme almışşş babadan gizli oldu bu iş param yetmedi diyor birtane daha alacaktım

inşallah bulurum uygun bişey canım. hafta sonuna halledecez inşallah.

bengicim,iyi fikir aslında. ben zaten günlük tutuyorum ama genelde bebişimin gelişimi ve hamilelik dönemi ile ilgili şeyler yazıyorum ilerde unutmamak için. şimdi kayınvalidem bir 55 gr bilezik lafı dolamış diline evlendiğimiz günden beri, doğumda onu takacak aklı sıra, sonra da herşey bitecek. anneciğimin verdiği parayı bırak, koşturmasını heyecanını hesaplasan yine ondan daha değerli!!
kendisine bir kol çantası alsın diye para bıraktım geçen tatilde, gitmiş onla bile bebeğime malzeme almış yaa:çok üzgünüm:

cerencim ben kim ne alıyor ne yapıyorsa yazıyorum zaten günlük de tutuyorum çocuğuma vereceğim ilerde sen de öyle yap bence yaz kim ne yapıyor ne ediyor

vayyyy süper bi fikirrrrr

leynnn tubişş burdasınn hee ve saklanıyorsunnnnn :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hoşgeldin cadicimmm :) kiz sen söyleyince fark ettim..annemin msni acikmiş..bende diyorum neden kimse online olmuyor :)))))

cerencimm en iyisini yapıyorsunn bacımm elinden geldiğince anne ne destek ol cnm ...

birsen kızz anan nerden bulmuş kelebekleri ben uzun zamandır arıyorum yaw bulamadım bu tarafta

he kız hanımaga burda ustelık msndedırde ama saklanıyor ne ceza versek bu hatuna :jeyyar:

hergünn 2 tane yumurta yedirelimm beyazıyla beraberrr :roflol::roflol::roflol:

vayyyy süper bi fikirrrrr

hoşgeldin cadicimmm :) kiz sen söyleyince fark ettim..annemin msni acikmiş..bende diyorum neden kimse online olmuyor :)))))

bırakk bu işleriiiiiiii cezadan kurtarmaz bu bahane seniii :mymeka::mymeka::mymeka:

cerencimm en iyisini yapıyorsunn bacımm elinden geldiğince anne ne destek ol cnm ...

birsen kızz anan nerden bulmuş kelebekleri ben uzun zamandır arıyorum yaw bulamadım bu tarafta

cnm buradan ne alırsan birmilyoncular varya oradan almış büyükde bişey
kapı süsünün üzerine koyacak ama mıknatıs var arkasında

bebek bualamadık süsün ortasına koymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…