pınarcım odanı merakla bekliyorum. dediğin şeyi bende biliyorum ama dediğim gibi kiracıyız biz, adam seneye çıkın evden derse 300 lira boşa gidecek yani,bana daha uygun bişeyler lazım.fisfisfis
incihan canım 170 lira iyi gibi aslında. boyayıp bordür kullansam yine ayı paraya gelecek aşağı yukarı. ama birde odanın büyüklüğü önemli. bizim oda 8,5 metre kare.:sm_confused:
tutkun kız beni kızdırma!! 1300 gr iyi işte. doktor vermediyse ne diyeti hem bu?? aaa bak geliyor oklava!klava:
mutahhara canım çok sağol. evet çok istiyordum. kocişe söylemeye cesaret edemiyordum. aslında odanın maliyetini karşılayacak durumumuz var ama belki daha acil bişiler çıkar diye düşünüyordu galiba eşim. ama çok istediğimi anladı galiba. sesini çıkarmadı. bide beşiğin parasını annem verecek deyince, biraz daha hesaplı olacak ona göre:icecream:
tubişciğim sabah aç ölçüyorum yedikten sonra birdaha ölçüyorum günde 6 kere ölçüyorm parmaklarım delik deşik oldu cnm çok düşmüş o kadarda düşük olmasın açlık yapıyor
pınarcım odanı merakla bekliyorum. dediğin şeyi bende biliyorum ama dediğim gibi kiracıyız biz, adam seneye çıkın evden derse 300 lira boşa gidecek yani,bana daha uygun bişeyler lazım.fisfisfis
incihan canım 170 lira iyi gibi aslında. boyayıp bordür kullansam yine ayı paraya gelecek aşağı yukarı. ama birde odanın büyüklüğü önemli. bizim oda 8,5 metre kare.:sm_confused:
tutkun kız beni kızdırma!! 1300 gr iyi işte. doktor vermediyse ne diyeti hem bu?? aaa bak geliyor oklava!klava:
mutahhara canım çok sağol. evet çok istiyordum. kocişe söylemeye cesaret edemiyordum. aslında odanın maliyetini karşılayacak durumumuz var ama belki daha acil bişiler çıkar diye düşünüyordu galiba eşim. ama çok istediğimi anladı galiba. sesini çıkarmadı. bide beşiğin parasını annem verecek deyince, biraz daha hesaplı olacak ona göre:icecream:
kızlar bu arada annemle konuştum. yazık kadıncağız bebişim için süsleteceği sepetin malzemelerini mersin'de beğenememiş,adana'ya gitmiş! sabahtan beri geziyorum,sonunda buldum dedi. beşik mevzuundan bahsettim. "parasını ben gizli paramdan verecem,senin verdiğini söyleyecem" dedim. yok ben verecem onun parasını diyor hala!! zorla söylettim, süslettiği beşiğin malzemeleri 500 TL'yi bulmuş. daha karyolayı da ben verecem diyor. duyunca zoruma gitti işte. herşeyi kızın annesi yapar, erkeğin ailesinin adı konur, onların bebeği olur,onlar sahiplenir! birde konuştursan "ne yaptıki senin ailen?" olur! hiç göze görünmüyor işte bunlar. annem sepet süsletiyor deyince kayınvalidemin yüzü düşüverdi karyola niye almıyor gibisinden!!
çok kızgınım çokk!!kötükedihüso
kızlar merhaba yeni geldim bugün gidip oğlumu görmek istiyorum artık. okumadım geçmişi ama son sayfada yazılanlara bakılırsa birsencim düşük çıkmış şeker o hiç de iyi bi şey değil demek ki az karbonhidrat alıyorsun sen bu diyetini diyetisyene tekrar göster bence bugün benim de çok düştü anladım ben ölçmedim, elim ayağım titredi ter boşandı sırtımdan acıktım çok kötüydüm bugün bi şeyler yiyip kendime geldim canım
ilgincim eşin gelmiş sürprizler çok güzel oluyor yaa :)
başka neler oldu bilmiyorum birazdan okurum
kızlar bu arada annemle konuştum. yazık kadıncağız bebişim için süsleteceği sepetin malzemelerini mersin'de beğenememiş,adana'ya gitmiş! sabahtan beri geziyorum,sonunda buldum dedi. beşik mevzuundan bahsettim. "parasını ben gizli paramdan verecem,senin verdiğini söyleyecem" dedim. yok ben verecem onun parasını diyor hala!! zorla söylettim, süslettiği beşiğin malzemeleri 500 TL'yi bulmuş. daha karyolayı da ben verecem diyor. duyunca zoruma gitti işte. herşeyi kızın annesi yapar, erkeğin ailesinin adı konur, onların bebeği olur,onlar sahiplenir! birde konuştursan "ne yaptıki senin ailen?" olur! hiç göze görünmüyor işte bunlar. annem sepet süsletiyor deyince kayınvalidemin yüzü düşüverdi karyola niye almıyor gibisinden!!
leynnn tubişş burdasınn hee ve saklanıyorsunnnnn :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
cerencim ben kim ne alıyor ne yapıyorsa yazıyorum zaten günlük de tutuyorum çocuğuma vereceğim ilerde sen de öyle yap bence yaz kim ne yapıyor ne ediyor
leynnn tubişş burdasınn hee ve saklanıyorsunnnnn :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
he kız hanımaga burda ustelık msndedırde ama saklanıyor ne ceza versek bu hatuna :jeyyar:
he kız hanımaga burda ustelık msndedırde ama saklanıyor ne ceza versek bu hatuna :jeyyar:
vayyyy süper bi fikirrrrr
hoşgeldin cadicimmm :) kiz sen söyleyince fark ettim..annemin msni acikmiş..bende diyorum neden kimse online olmuyor :)))))
cerencimm en iyisini yapıyorsunn bacımm elinden geldiğince anne ne destek ol cnm ...
birsen kızz anan nerden bulmuş kelebekleri ben uzun zamandır arıyorum yaw bulamadım bu tarafta
hergünn 2 tane yumurta yedirelimm beyazıyla beraberrr :roflol::roflol::roflol:
bırakk bu işleriiiiiiii cezadan kurtarmaz bu bahane seniii :mymeka::mymeka::mymeka:
cnm buradan ne alırsan birmilyoncular varya oradan almış büyükde bişey
kapı süsünün üzerine koyacak ama mıknatıs var arkasında
bebek bualamadık süsün ortasına koymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?