2009 Mayıs Anneleri

hayirli aksamlar cerencim a.s. takma kafana hiçbişeyi

civciv ve seher hanimlar lütfen insaffffff

:roflol::roflol::roflol: o bizde yokk canımmm :))

amanın dalmışım geçmişe yaw amma konuşmuşsunuz heeee
kız aşkolsun ısmarlamam mı dedim senin iznin ne zaman birgün belirleyelim ısmarlayayım

leynn benim izin yok çalışmıyom ki evde kıçımı büyütüyommm :roflol::roflol: ben seni bekliyorum sırnaşık şey

Ayyy bi güzel uyumuşum ki kaydirigubbakcemile3 Uleyn tam uykucu oldum he. Allah'ım şu yarını da atlatsam hayırlısıyla. Cuma kontrolde doktor herşey normal derse anammmm tutmayın beni hihoyyyt

uyu uyu bacımm tadını çıkar bu günlerinn seninn defne de çokk cadı olacağı içinnn uykuya hasret bırakacağa benziyorr kesin gecenin bi yarısı kalk oyun oynayalım derr :roflol::roflol:

cuma da Allahın izniyle herşey yolunda çıkacak cnm içini ferah tut stres yapma Şeniz

sen büyüt kıçını aferin ben şimdiden büyüdüm bi de evde otursam nasıl olurum bilmiyom:roflol:
tamam bacım ben bu ayın 15inden sonra engeç 22 sinde izne ayrılıcam inşallah o zaman gidelim sana uyar mı

kızlar ben şimdilik çıkayım yine gelirim görüşürüz yemek yiyeceğim çok açım çooooooooooooooook

Ayyy bi güzel uyumuşum ki kaydirigubbakcemile3 Uleyn tam uykucu oldum he. Allah'ım şu yarını da atlatsam hayırlısıyla. Cuma kontrolde doktor herşey normal derse anammmm tutmayın beni hihoyyyt

ohhhh yarasın bebişine aklın fikrin gezmede kız pınar dur bi inşallahhhh sonuçlar süper olur

ben kactim kizlar a.s. cok oturdum gene..öptüm hepiniziiiiiiii Şeniz

iyi akşamlar canım öptümŞeniz

ozamana kadar doğurmasamm uyar bacımm sırnaşık şeysırnaşık şey

ben kactim kizlar a.s. cok oturdum gene..öptüm hepiniziiiiiiii Şeniz

Güle güle bacımmm a.s.

Ayyy kurban olurum ben onu verene. Hayırlısıyla bi gelsin de bütütn gece oynarım ben onunlaaa hihoyyyt

İnşallah canım ya a.s.

kızlar ben şimdilik çıkayım yine gelirim görüşürüz yemek yiyeceğim çok açım çooooooooooooooook

Afiyet olsun yarasın tatlım a.s.

ohhhh yarasın bebişine aklın fikrin gezmede kız pınar dur bi inşallahhhh sonuçlar süper olur

iyi akşamlar canım öptümŞeniz

İnşallah iyi çıksın da ben yine kendimi yormam bacım. Sadece yatmaktan sıkıldım. En azından hafif işlerimi kendim yapar, yürüyüşe falan çıkarsam kendimi daha iyi hissederim :CüvCüv:

aman yorma kendini canım doğru diyosun valla bende bu ay hazırlıkları bitirmek istiyorum nisanda rahat olurum inşallahyerimseniben

aman yorma kendini canım doğru diyosun valla bende bu ay hazırlıkları bitirmek istiyorum nisanda rahat olurum inşallahyerimseniben

kızlar benimki geldi mamamızı yiyelim şimdi öptüm sizi gelirim yine

Evet canım ne olur ne olmaz bende bu ay herşey bitsin istiyorum hayırlısıyla :CüvCüv: Benim kıza belli olmaz bu gidişle

Afiyet olsun canım...

Eşim de yemeği hazırlıyor , sonrada arkadaşlarımız gelicekmiş ben çok sıkıldım diye... Yarın sabaha görüşürüz kızlar. Öptüm hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.

ben geldim yemeğimi yedim şimdi dizimi bekliyorum artık kalkmam meyve getirmek eşimin işi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…