2009 Mayıs Anneleri

dediğimi yap sen yaz hiç de kendini üzme anneler böyle anneciğim de elinde ne varne yok bebeğime harcıyo ödenmez be hakları

evettttt evettttttttttttttttt:sm_cool::sm_cool::sm_cool: zaten bu cadıyla aramızda 2 gün var cnm :1rolleyes:

sarisini vermemmmmmmmmmm cokacimcoook cokacimcoook

cezalısın leynnn razı gelll :mymeka::mymeka:klava:klava:

Kendi annem aklima geldi yazdiklarini okuyunca Cerencim. Annen, tüm ictenligiyle yapiyor torununa bunlari. Üzme canini bence, kim ne ekerse onu bicermis. Ayrica o bebek senin bebegin, kim ne derse desin:)

kızzz esennnnnnnnn bırakk geçmişi okumayıda gel bana hesap verr hani kahvaltı ısmarlıyordunn bana bakkk havada düzeldiii kötükedihüsokötükedihüso:mymeka:

selam kızlar şimdi okuldan geldim açım kocişi bekliyorum yemek için ama evde bişe yok ne yiyeceksek artık:)))

kızzz esennnnnnnnn bırakk geçmişi okumayıda gel bana hesap verr hani kahvaltı ısmarlıyordunn bana bakkk havada düzeldiii kötükedihüsokötükedihüso:mymeka:

amanın dalmışım geçmişe yaw amma konuşmuşsunuz heeee
kız aşkolsun ısmarlamam mı dedim senin iznin ne zaman birgün belirleyelim ısmarlayayım

Ayyy bi güzel uyumuşum ki kaydirigubbakcemile3 Uleyn tam uykucu oldum he. Allah'ım şu yarını da atlatsam hayırlısıyla. Cuma kontrolde doktor herşey normal derse anammmm tutmayın beni hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…