inşallah bulurum uygun bişey canım. hafta sonuna halledecez inşallah.
bengicim,iyi fikir aslında. ben zaten günlük tutuyorum ama genelde bebişimin gelişimi ve hamilelik dönemi ile ilgili şeyler yazıyorum ilerde unutmamak için. şimdi kayınvalidem bir 55 gr bilezik lafı dolamış diline evlendiğimiz günden beri, doğumda onu takacak aklı sıra, sonra da herşey bitecek. anneciğimin verdiği parayı bırak, koşturmasını heyecanını hesaplasan yine ondan daha değerli!!
kendisine bir kol çantası alsın diye para bıraktım geçen tatilde, gitmiş onla bile bebeğime malzeme almış yaa:çok üzgünüm:
seher leynnnnnnnnnnn doğum tarihi verdimi doktor sanaaa
beyazsiz sadece sarisi olsa ve 1 tane olsaaaa?
yok canım henuz degıl ama nısan 20 en fazla
dediğimi yap sen yaz hiç de kendini üzme anneler böyle anneciğim de elinde ne varne yok bebeğime harcıyo ödenmez be hakları
canım bi ara resmini çekte bana yolla bi zahmet yaa ben büyük boy arıyorum
yok canım henuz degıl ama nısan 20 en fazla
olmazzzzzzzzzz hatta sadece beyazımı versek biz sarıyı alsakkk :roflol::roflol:
olmazzzzzzzzzz hatta sadece beyazımı versek biz sarıyı alsakkk :roflol::roflol:
sana kalsa nisani bile beklemessin
cnm çokk büyük bişey değil ama çeker koyarım cnm
cnm heçççççççççççç hazırlıklardan kareler sunmadınnnnnnn 20 nisan hee
civcivkle sen nisan anası olacaksnız hee süperr
sarisini vermemmmmmmmmmm cokacimcoook cokacimcoook
kızlar bu arada annemle konuştum. yazık kadıncağız bebişim için süsleteceği sepetin malzemelerini mersin'de beğenememiş,adana'ya gitmiş! sabahtan beri geziyorum,sonunda buldum dedi. beşik mevzuundan bahsettim. "parasını ben gizli paramdan verecem,senin verdiğini söyleyecem" dedim. yok ben verecem onun parasını diyor hala!! zorla söylettim, süslettiği beşiğin malzemeleri 500 TL'yi bulmuş. daha karyolayı da ben verecem diyor. duyunca zoruma gitti işte. herşeyi kızın annesi yapar, erkeğin ailesinin adı konur, onların bebeği olur,onlar sahiplenir! birde konuştursan "ne yaptıki senin ailen?" olur! hiç göze görünmüyor işte bunlar. annem sepet süsletiyor deyince kayınvalidemin yüzü düşüverdi karyola niye almıyor gibisinden!!
çok kızgınım çokk!!kötükedihüso
ben kaçtım kızlar. size iyi muhabbetler. iyi akşamlar.
kızzz esennnnnnnnn bırakk geçmişi okumayıda gel bana hesap verr hani kahvaltı ısmarlıyordunn bana bakkk havada düzeldiii kötükedihüsokötükedihüso:mymeka:
ben kactim kizlar a.s. cok oturdum gene..öptüm hepiniziiiiiiii Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?