alsu canım özel mesajın kapalı. gönderemedim adresi.
ben kaçtım dizi başlıyooooo
reklamda bir daha denermisin cerencim
olmuyorsa kalsın
canım özel mesaj kapalı diyor. aç öyle göndereyim.
marylin cnm herkes yaprak dökümü modunda bende yemek yedim oğluşlarda pek ses yokkk
tatlı yok tekmede yok..........
bende sıcak tencereyi tuttum elim yandıı
geçmiş olsun canım annene! anne deyince kıyamıyorum bugünlerde iyice hassaslaştım.:1no2:selam kızlar napıyosunuz bakaım kaşam üzerini okuyordum bende baya kaynatmışınız
cerencim boşver sen o kaynanı ya çocuk senin herkes bunu böyle bilsin yok öle hazıra konmak hem anne tararfı daha yakın olur her zaman emin ol
birso napıyosun canım oğluşlar nasıl
ben iyiim valla işten geldim yemek yedik kocişte nete takıldı daha yeni bıraktı meydanı bana
annemde bugün brokoli haşlarken elini yakmış çok üzüldüm kıpkırmızı olmuş
gönderdim canım.açtım cerencim
geçmiş olsun canım soğuk suya tutsaydın hemen
evet canım valla kimsecikler yok buralarda akşamları mesai geç başlıyor bende yavaş yavaş kaçayım sabah 6 da kalkıyorum şu izin bir gelseydi valla onun gününü sayıyorum
canım benimki diyetten çok dikkat etmeydi fazla etmişim eşimde kızıp duruyor az yiyorsun kızım aç kalıyor diye.Ya daha önce gittiğimizde 1 hafta öndeydi bende iyi diyordum erken doğarsa biraz toplu olur kızım diye şimdi moralim boxuldumerhaba kizlar a.s.
sibikocum maşaAllah tosununaaa :) yerim onu ben :)
tutkuncum sende diyeti birakman iyi olmuş..ben şekerin yüksek ciktigi için diyet yapiyorsun saniyordum..halbuki önlem yapiyormussun cadi yaaaklava: yemene bak..cocugun kilosunuda takma kafana..1300gr 29.haftada cok normal..gebelik.org.a bakarsan normal oldugunu görürsün ama sen genede diyeti birak tabi buarada "...... yemegi,...... tatlisi yedim" demen cok dikkatimi cekti..hassasiyetin için tebrik ederim seni a.s.
kıııııızzzzzzzz ilgin gözün aydın eşin acaba kıyamadımı artık sana kız yarın sabah havadisleri bekliyoruzkızlar eşim gelmiş bana süpriz yapmış birlikte eve gideceğiz çok mtlu oldum:))))))))) kocaman öptüm sizleriŞeniz
canım içine sincekse oda yap herşey bir kere olur yada bebek 8-9 aylık olana kadar acele etme annen beşiği yaptırdı madem ozaman yaptır.hem kendinizide toplamış olursunuzpınarcım odanı merakla bekliyorum. dediğin şeyi bende biliyorum ama dediğim gibi kiracıyız biz, adam seneye çıkın evden derse 300 lira boşa gidecek yani,bana daha uygun bişeyler lazım.fisfisfis
incihan canım 170 lira iyi gibi aslında. boyayıp bordür kullansam yine ayı paraya gelecek aşağı yukarı. ama birde odanın büyüklüğü önemli. bizim oda 8,5 metre kare.:sm_confused:
tutkun kız beni kızdırma!! 1300 gr iyi işte. doktor vermediyse ne diyeti hem bu?? aaa bak geliyor oklava!klava:
mutahhara canım çok sağol. evet çok istiyordum. kocişe söylemeye cesaret edemiyordum. aslında odanın maliyetini karşılayacak durumumuz var ama belki daha acil bişiler çıkar diye düşünüyordu galiba eşim. ama çok istediğimi anladı galiba. sesini çıkarmadı. bide beşiğin parasını annem verecek deyince, biraz daha hesaplı olacak ona göre:icecream:
Canım yaptığın yada annenin yaptığı herşeyi kocanın gözüne sok fiyatları şişir toplam fiyatları söyle eşinin kafasına kazı kaynananınkine direk işle laf edemesinler bazı şeyleri daha iyi yapmak zorunda kalsınlar ezilmemek için.Ben görümceme gösterdim çoğu ozaman etiketliydi şişire şişire anlattım ki yarın kaynana laf edemesin ona.Bende kaynana bebek doğduktan sonra görmek isterse 5 üçlü burguya gösteririm diycem düğünümde bana takılsın diye kayınbabamın aldığı kaynanamın takmadığı altınlarım yani yoksa torun morun yok ona .kızlar bu arada annemle konuştum. yazık kadıncağız bebişim için süsleteceği sepetin malzemelerini mersin'de beğenememiş,adana'ya gitmiş! sabahtan beri geziyorum,sonunda buldum dedi. beşik mevzuundan bahsettim. "parasını ben gizli paramdan verecem,senin verdiğini söyleyecem" dedim. yok ben verecem onun parasını diyor hala!! zorla söylettim, süslettiği beşiğin malzemeleri 500 TL'yi bulmuş. daha karyolayı da ben verecem diyor. duyunca zoruma gitti işte. herşeyi kızın annesi yapar, erkeğin ailesinin adı konur, onların bebeği olur,onlar sahiplenir! birde konuştursan "ne yaptıki senin ailen?" olur! hiç göze görünmüyor işte bunlar. annem sepet süsletiyor deyince kayınvalidemin yüzü düşüverdi karyola niye almıyor gibisinden!!
çok kızgınım çokk!!kötükedihüso
ben 4 kilo aldım benden daha çok almışsındelikafaduldenkızlar aranızda en az kilo alan benim galiba
5 kilo aldım toplam:uhm:
herkese günaydın bayanlar........a.s.
ne zamandır doğru düzgün giremiyordum.nasılsınız bakim herkes iyidir umarım?:uhm:
ben iyiyim.bende gün sayıyorum. 4 nisan son gün çok şükür.zaten muhtemelen doğum tarihim
25 nisan olacak..
hepinizi öptümŞeniz
selam kızlar napıyosunuz bakaım kaşam üzerini okuyordum bende baya kaynatmışınız
cerencim boşver sen o kaynanı ya çocuk senin herkes bunu böyle bilsin yok öle hazıra konmak hem anne tararfı daha yakın olur her zaman emin ol
birso napıyosun canım oğluşlar nasıl
ben iyiim valla işten geldim yemek yedik kocişte nete takıldı daha yeni bıraktı meydanı bana
annemde bugün brokoli haşlarken elini yakmış çok üzüldüm kıpkırmızı olmuş
marylin cnm herkes yaprak dökümü modunda bende yemek yedim oğluşlarda pek ses yokkk
tatlı yok tekmede yok..........
bende sıcak tencereyi tuttum elim yandıı
ben 4 kilo aldım benden daha çok almışsındelikafadulden
kız dırım iş yapmaya yapmaya sakar mı oldun ne
PINAR sırasımı misafirin sen akıllanmıycan sana dayak lazım kızım alt tarafı 1 hafta yatcan seni kurt bastı bi duramadın yerinde olmaz olmazzzzzzzzzzzz
bu gece civciv mutahara knk yok
marlıyn kısssss akşam sen girmiyomusun
ay uyuyor herkes battaniyemi çekip koycam yarın
ne zamandır doğru düzgün giremiyordum.nasılsınız bakim herkes iyidir umarım?:uhm:
ben iyiyim.bende gün sayıyorum. 4 nisan son gün çok şükür.zaten muhtemelen doğum tarihim
25 nisan olacak..
hepinizi öptümŞeniz
Bayanlar günaydınhihoyyyt
Günaydınhihoyyyt ayy canım ne güzel az kalmış biraz daha sabret canım
canım benimki diyetten çok dikkat etmeydi fazla etmişim eşimde kızıp duruyor az yiyorsun kızım aç kalıyor diye.Ya daha önce gittiğimizde 1 hafta öndeydi bende iyi diyordum erken doğarsa biraz toplu olur kızım diye şimdi moralim boxuldu
kıııııızzzzzzzz ilgin gözün aydın eşin acaba kıyamadımı artık sana kız yarın sabah havadisleri bekliyoruz
canım içine sincekse oda yap herşey bir kere olur yada bebek 8-9 aylık olana kadar acele etme annen beşiği yaptırdı madem ozaman yaptır.hem kendinizide toplamış olursunuz
Canım yaptığın yada annenin yaptığı herşeyi kocanın gözüne sok fiyatları şişir toplam fiyatları söyle eşinin kafasına kazı kaynananınkine direk işle laf edemesinler bazı şeyleri daha iyi yapmak zorunda kalsınlar ezilmemek için.Ben görümceme gösterdim çoğu ozaman etiketliydi şişire şişire anlattım ki yarın kaynana laf edemesin ona.Bende kaynana bebek doğduktan sonra görmek isterse 5 üçlü burguya gösteririm diycem düğünümde bana takılsın diye kayınbabamın aldığı kaynanamın takmadığı altınlarım yani yoksa torun morun yok ona .
ben 4 kilo aldım benden daha çok almışsındelikafadulden
kız dırım iş yapmaya yapmaya sakar mı oldun ne
PINAR sırasımı misafirin sen akıllanmıycan sana dayak lazım kızım alt tarafı 1 hafta yatcan seni kurt bastı bi duramadın yerinde olmaz olmazzzzzzzzzzzz
bu gece civciv mutahara knk yok
marlıyn kısssss akşam sen girmiyomusun
ay uyuyor herkes battaniyemi çekip koycam yarın
25 nisan olacak..
hepinizi öptümŞeniz
Bayanlar günaydınhihoyyyt
Günaydınhihoyyyt ayy canım ne güzel az kalmış biraz daha sabret canım
Çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:
Afferim Birso ya. Geçmiş olsun bacım a.s.
Ya sorma bacım ya valla çok sıkıldım. Geldiler ben hiç kalkmadım merak etmeyin. Alışkınlar zaten onlar eve kaydirigubbakcemile3 Yediler , içtiler, topladılar, kaldılar, sabahtan odalarını toplayıp gitmişler ben uyurken kaydirigubbakcemile3
Canım günaydın. Evet fena yoğunsun sen. BEnde işe devam ediyor olsaydım aynen böyle olurdum valla...
Ohhh az kaldı bacım ha gayret. Aman çok da stres yapma işleri kendine olur mu? Paşamı düşün annesi. Sıkma onu a.s.
Günaydın canım nabersin bakim?
Benide bu sabah uyku tutmadı. 6'da eşim gitti az bişey uyumuşum. Kalkayım da bari bacılarıma bi bakayım dedim. Annecim aradı şimdi. Yoldaymış. Sakın kalkma dedi. Bakalım yarın yine kızımı göreceğimmmmm hihoyyyt İnşallah herşey iyi çıkar hihoyyyt
25 nisan olacak..
hepinizi öptümŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?