2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar napıyosunuz bakaım kaşam üzerini okuyordum bende baya kaynatmışınız

cerencim boşver sen o kaynanı ya çocuk senin herkes bunu böyle bilsin yok öle hazıra konmak hem anne tararfı daha yakın olur her zaman emin ol

birso napıyosun canım oğluşlar nasıl

ben iyiim valla işten geldim yemek yedik kocişte nete takıldı daha yeni bıraktı meydanı bana

annemde bugün brokoli haşlarken elini yakmış çok üzüldüm kıpkırmızı olmuş

marylin cnm herkes yaprak dökümü modunda bende yemek yedim oğluşlarda pek ses yokkk
tatlı yok tekmede yok..........

bende sıcak tencereyi tuttum elim yandıı

marylin cnm herkes yaprak dökümü modunda bende yemek yedim oğluşlarda pek ses yokkk

geçmiş olsun canım soğuk suya tutsaydın hemen
evet canım valla kimsecikler yok buralarda akşamları mesai geç başlıyor bende yavaş yavaş kaçayım sabah 6 da kalkıyorum şu izin bir gelseydi valla onun gününü sayıyorum

geçmiş olsun canım annene! anne deyince kıyamıyorum bugünlerde iyice hassaslaştım.:1no2:
açtım cerencim
gönderdim canım.

senin izin ne zaman? bende gün sayıyorum valla. 25 mart son:sm_cool:

canım benimki diyetten çok dikkat etmeydi fazla etmişim eşimde kızıp duruyor az yiyorsun kızım aç kalıyor diye.Ya daha önce gittiğimizde 1 hafta öndeydi bende iyi diyordum erken doğarsa biraz toplu olur kızım diye şimdi moralim boxuldu

kızlar eşim gelmiş bana süpriz yapmış birlikte eve gideceğiz çok mtlu oldum:))))))))) kocaman öptüm sizleriŞeniz
kıııııızzzzzzzz ilgin gözün aydın eşin acaba kıyamadımı artık sana kız yarın sabah havadisleri bekliyoruz

canım içine sincekse oda yap herşey bir kere olur yada bebek 8-9 aylık olana kadar acele etme annen beşiği yaptırdı madem ozaman yaptır.hem kendinizide toplamış olursunuz

Canım yaptığın yada annenin yaptığı herşeyi kocanın gözüne sok fiyatları şişir toplam fiyatları söyle eşinin kafasına kazı kaynananınkine direk işle laf edemesinler bazı şeyleri daha iyi yapmak zorunda kalsınlar ezilmemek için.Ben görümceme gösterdim çoğu ozaman etiketliydi şişire şişire anlattım ki yarın kaynana laf edemesin ona.Bende kaynana bebek doğduktan sonra görmek isterse 5 üçlü burguya gösteririm diycem düğünümde bana takılsın diye kayınbabamın aldığı kaynanamın takmadığı altınlarım yani yoksa torun morun yok ona .

kızlar aranızda en az kilo alan benim galiba
5 kilo aldım toplam:uhm:
ben 4 kilo aldım benden daha çok almışsındelikafadulden
kız dırım iş yapmaya yapmaya sakar mı oldun ne
PINAR sırasımı misafirin sen akıllanmıycan sana dayak lazım kızım alt tarafı 1 hafta yatcan seni kurt bastı bi duramadın yerinde olmaz olmazzzzzzzzzzzz
bu gece civciv mutahara knk yok
marlıyn kısssss akşam sen girmiyomusun
ay uyuyor herkes battaniyemi çekip koycam yarın

herkese günaydın bayanlar........a.s.
ne zamandır doğru düzgün giremiyordum.nasılsınız bakim herkes iyidir umarım?:uhm:
ben iyiyim.bende gün sayıyorum. 4 nisan son gün çok şükür.zaten muhtemelen doğum tarihim
25 nisan olacak..
hepinizi öptümŞeniz

Bayanlar günaydınhihoyyyt

Günaydınhihoyyyt ayy canım ne güzel az kalmış biraz daha sabret canım

Çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:

Afferim Birso ya. Geçmiş olsun bacım a.s.

Ya sorma bacım ya valla çok sıkıldım. Geldiler ben hiç kalkmadım merak etmeyin. Alışkınlar zaten onlar eve kaydirigubbakcemile3 Yediler , içtiler, topladılar, kaldılar, sabahtan odalarını toplayıp gitmişler ben uyurken kaydirigubbakcemile3

Canım günaydın. Evet fena yoğunsun sen. BEnde işe devam ediyor olsaydım aynen böyle olurdum valla...

Ohhh az kaldı bacım ha gayret. Aman çok da stres yapma işleri kendine olur mu? Paşamı düşün annesi. Sıkma onu a.s.

Günaydın canım nabersin bakim?

Benide bu sabah uyku tutmadı. 6'da eşim gitti az bişey uyumuşum. Kalkayım da bari bacılarıma bi bakayım dedim. Annecim aradı şimdi. Yoldaymış. Sakın kalkma dedi. Bakalım yarın yine kızımı göreceğimmmmm hihoyyyt İnşallah herşey iyi çıkar hihoyyyt

günaydın herkese nasılsınız fıstıklar:))))) defneyle kahvaltımızı yaptık şimdi kıpır kıpır hamınefendi dün eşimle birlikte çarşıya çıktık el ele pek güzeldi maşallah sonra bir arkadaşının yanına uğradık karısı yeni doğum yapmıştı tesadüfen benim yeni gittiğim hastanede doğuım yapmış çok memnun kalmış onları anlattı sevindim :)

sağol canım alhhatn şişm ev eus toplama olmadı annem uzakta çok özlüyorum onu hele hamilelikte daha bir zor gurbette olmak

canım ben son 3 haftaya kadar çalışıcam işte 17 nisan son günüm allahın izniyle gün sayıyorum sabaha-ları çok zor geliyor kalkmak benneyaptımki

canım ben giridm de 9 gibi valal son adaynaamdım 6 ad kalkıyom ben kıs napıyım bu sabahta geç kaldım yine işe of of bir bitseydi artık

ay canım sen hiç görünmüyon artık valla doğurdun diye haberini alıcaz bu gidişler en erken senin olcak herhalde valla sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum en net tarih senin canım

günaydın canım sağoasın

Günaydınlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bizim cerenle vakitlerimiz çok benzer gidiyo valla kaydirigubbakcemile3 Yoğunluktan bende çok sık giremiyorum ama acısını çıkarıcam.Çantamıda ay sonunda hazırlamayı düşünüyorum size bişey sorcam hastane için terliği nasıl alıcaksınız yada alanlar varsa fikir verebilirmi?

Canım benimde 8 nisan doğum ise 28 nisan bakalım önce hangimiz doğuracaz :CüvCüv:

günaydın ılgın ne güzle canım ya bahar da geliyor hepimize kocişlerle mutlu bir ömür inş hep el ele

sevindim canım senin adına inş doğumlarımız sorunsuz güzel şekilde olur

sizede günaydın kızlar
ben hala grıbın etkısındeyım ama ateş falan yok çok şükr halsizlik arada hafıf baş ağrısı kuru öksürük var gribin bebeğe etkisi varmı eşim doktora gıt oksuruk ıcın dıyo ama ılac almak ıstemıyorum

Kızlar bide biz kısmet olurda nisan sonu bebişleri kucağımıza alırsak kalın battaniyeye ihtiyacımız olur dimi? ona göre çantaya koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…