2009 Mayıs Anneleri

Günaydın canım oh maşşallah Allah bozmasın inşallah keyfiniziiii hihoyyyt

günaydınlarrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Günaydın canım a.s.

Allah kolaylık versin bacım ya zor valla son zamanlara kadar çalışmak :uhm:

Günaydın canım. Aman fazla yormayın kendinizi. Valla terlik olayını hiç düşünmemiştim. Ama Ceyo'nun terlikleri var bende. En rahatı onlar oluyor. Hani vardır ya klasik modelleri. Önden ayarlı. O olur heralde bilmiyorum ki bi araştırmak lazım :uhm:

Canım onlara bişi olmz merak etme. Sen hamile olduğun için zor atlatırsın. Bi görün doktora kendini iyi hissetmiyosan...

Kızlar bide biz kısmet olurda nisan sonu bebişleri kucağımıza alırsak kalın battaniyeye ihtiyacımız olur dimi? ona göre çantaya koyucam

Valla çok kalın değil ama hani şu penye olanlardan falan koymak iyi olur heralde canım. Netice de hastaneler çok sıcak. Ben geçen hafta hastanede yatarken tabi doğum katında yatıyordum. Odalar bebekler üşümesin diye çok sıcaktı...

günaydın ılgın ne güzle canım ya bahar da geliyor hepimize kocişlerle mutlu bir ömür inş hep el ele

sevindim canım senin adına inş doğumlarımız sorunsuz güzel şekilde olur

sağol bitanem benim hepimiz için güzel dileklerin nasılsın tatlım bebiş nasıl

benimde nisan 8 de 32 haftam doktordan çalışabilir raporu alacağım ben 35 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum şimdilik doğım sonrasına 3 hafta aktaracağım buradaki arkadaşlarım 37 haftana kadar çalışma sezon açılıyor yoğun oluruz strese girersin diyorlar :1closedeyes:

Bayanlar günaydınhihoyyyt

Günaydınhihoyyyt ayy canım ne güzel az kalmış biraz daha sabret canım

sağol canım. evet çok şükür sabır sabırrrr. az kaldıııııııııı

sağol pınarcım. iyisin bakıyorum da çok şükür aman yat bak sakın kalkma...

afiyet olsun banucum. oh iyi olmuş canım senin için. anlatmıştır sana herşeyi şimdi.

günaydınlarrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın sanada....

aman daha dursun oğlum. evet doktorum bebek iri olursa 25 nisanda alırız demişti. ama bakalım artık belki son ayda çok kilo almaz normali bekleriz..hayırlısı hepimiz içinde.

sibikom hem 8 nisan hem 28 nisan yazmışın anlayamadım.doğum 28 nisanda da 8 nisan ne onu çıkaramadım.seninki sezeryan mı kesin?

canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et aman.

Kızlar bide biz kısmet olurda nisan sonu bebişleri kucağımıza alırsak kalın battaniyeye ihtiyacımız olur dimi? ona göre çantaya koyucam

ihtiyaç kesin olur bence.nisanda havalar serin olur. bende de zaten bir örgü var şu an birde ben hazır almıştım. bakalım artık hangisini götürürsek hastaneye.

günaydın pınarcın defnemede kocaman öpücükler nasılsınız fıstıklar:)))))) sağol canım

Günaydın canım. Sağolasın bitanem iyiyim çok şükür. Kızımında keyfi yerinde. Karnı acıktı heralde tekme şova başladı hihoyyyt Ananesi geldi şimdi hazırlıyor kahvaltımızı...

Sizde de herşey yolunda çok şükür değil mi? Görümce bi örümceklik yapmadı o mesajdan sonra?

Sağol canım iyiyim çok şükür. Yatıyorum valla bacım...

Kızlar bu arada sabah tartıldım da 85 çıkan ben 81,8 çıktım. Acaba yatıyorum ya düzenli yiyorum diye yada dinlendiğim için şişliğim indi. Ondan mı bu kilo farkı?

selam güzelller nasılsınız:) ben oğluşumu gördüm dün koca kafalı bi şey benimki:) gelişimi gayet iyi dedi doktor 23 martta ayrılacağım izne iki haftacık kaldı şunun şurasında :) rahatlayacağım sonra hep burdayım

düzenli yediğin içindir canım ama suyunu bol bol içiyorsun değil mi su kaybetme sakın öpüyoruz defnemizi

pınarcım iyiyiz bizde çok şükür görümce mesajdan sonra birşey söylemedi canım
evde düzenli besleniyorsun tabi maşallah sana ve defneme fıstık

Canım 37 hafta iznim 8 nisanda başlıyor.Doğum tarihide 28 nisan tabi 15 gün sonraki randevumuzda yaklaşık kaç kilo doğacağını tahmin edebilirim ona göre sezeryanmı normalmi konuşuruz dedi.Bakalım hayırlısı.İki tane hastane çıkışının penye battaniyesi var yanına bi tanede kalın koyayımda hastaneden çıkarken falan belki gerekir

oh ne güzel canım ya düşman çatlatın vallahi gezin gezin biz de geziyoruz akşamları çok güzel oluyor

yav bizim kızların hepsi nisanda doğuracak galiba :) ben normal istiyorum ama sezeryan olursa 12 mayıs gibi falan olacak hihoyyyt hihoyyyt

a.s.
maşallah prensine canım kaç kilo olmuş annesi
a.s.

geçmiş olsun canım ama ilaç almamak için direnme doktorlar bebeğe yan etkisi olmayan ilaçlar veriyorlar zaten. eğer ilaç almazsan hastalık çok daha uzun sürüyor hem seni hem bebeği yıpratıyor canım bence doktorunla hemen görüş

tamam canım şimdi anladım. benimkide 6 nisan. 25 nisana 3 hafta kalıyor tam işte.
evet valla aynı gidiyoruz senle.sat ın ne zamandı senin?

a.s.

maşallah prensine canım kaç kilo olmuş annesi
a.s.

benim oğluşum 604 tü bundan önce
şimdi 1 kg 187 gr olmuş teyzesi 28 hafata 1 günlük doktor beğendi ben de 1 kilo almışım
o kadar hareketliki kan ölçümlerini doktor çok zor yaptı bu ne böyle dur dur artık diye söylendi doktor amcamız:) hiç uyku yok bende çok fazla hareketli doktor çok iyi dedi çok sevindim yaa hihoyyyt hihoyyyt
Allah herkesin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

maşallah canım yaaa çok sevindim amin tatlım Allah herkesin bebişini korusun tatlım:1hug:

saol canım haklıısn doktoru aradım sımdı oda kulak burun bogaza bı gozuk oksuruk ıcın dedı yarın sabaha randevu aldım bakalım hayırlısı:ecrin_bebek:

allah allah nasıl olmuş pınarcım öyle.sen kilo verdin ozaman bilmiyorumki?

Valla bilmiyorum bacım. Yarın bakalım doktorda da bir tartılayım kesin sonuç belli olur a.s.

düzenli yediğin içindir canım ama suyunu bol bol içiyorsun değil mi su kaybetme sakın öpüyoruz defnemizi

Belki de düzenli olduğundan ve şişliğim indiğinden bacım. Yok yok suyu hiç eksik etmem zaten elimin altından hihoyyyt

pınarcım iyiyiz bizde çok şükür görümce mesajdan sonra birşey söylemedi canım
evde düzenli besleniyorsun tabi maşallah sana ve defneme fıstık

Aman canım iyi olun. Neyse anladı belki bu sefer kararınızın kesin olduğunu. Hadi hayırlısı bakalım hihoyyyt

İşyerinde sabahları poğaça falan yiyordum. Onlarda tabi yağ deposu. Bazen dışarıdan kebap türü şeyler yiyordum. Şimdi evde tabi mis gibi sebze yemekleri olunca heralde işe yaradı diyorum inşallah :Saruboceq:

Oh maşallah canım Allah nazarlardan saklasın kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…