günaydın herkese nasılsınız fıstıklar:))))) defneyle kahvaltımızı yaptık şimdi kıpır kıpır hamınefendi dün eşimle birlikte çarşıya çıktık el ele pek güzeldi maşallah sonra bir arkadaşının yanına uğradık karısı yeni doğum yapmıştı tesadüfen benim yeni gittiğim hastanede doğuım yapmış çok memnun kalmış onları anlattı sevindim :)
günaydınlarrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sağol canım alhhatn şişm ev eus toplama olmadı annem uzakta çok özlüyorum onu hele hamilelikte daha bir zor gurbette olmak
canım ben son 3 haftaya kadar çalışıcam işte 17 nisan son günüm allahın izniyle gün sayıyorum sabaha-ları çok zor geliyor kalkmak benneyaptımki
canım ben giridm de 9 gibi valal son adaynaamdım 6 ad kalkıyom ben kıs napıyım bu sabahta geç kaldım yine işe of of bir bitseydi artık
ay canım sen hiç görünmüyon artık valla doğurdun diye haberini alıcaz bu gidişler en erken senin olcak herhalde valla sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum en net tarih senin canım
günaydın canım sağoasın
Günaydınlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bizim cerenle vakitlerimiz çok benzer gidiyo valla kaydirigubbakcemile3 Yoğunluktan bende çok sık giremiyorum ama acısını çıkarıcam.Çantamıda ay sonunda hazırlamayı düşünüyorum size bişey sorcam hastane için terliği nasıl alıcaksınız yada alanlar varsa fikir verebilirmi?
Canım benimde 8 nisan doğum ise 28 nisan bakalım önce hangimiz doğuracaz :CüvCüv:
sizede günaydın kızlar
ben hala grıbın etkısındeyım ama ateş falan yok çok şükr halsizlik arada hafıf baş ağrısı kuru öksürük var gribin bebeğe etkisi varmı eşim doktora gıt oksuruk ıcın dıyo ama ılac almak ıstemıyorum
Kızlar bide biz kısmet olurda nisan sonu bebişleri kucağımıza alırsak kalın battaniyeye ihtiyacımız olur dimi? ona göre çantaya koyucam
günaydın ılgın ne güzle canım ya bahar da geliyor hepimize kocişlerle mutlu bir ömür inş hep el ele
sevindim canım senin adına inş doğumlarımız sorunsuz güzel şekilde olur
Bayanlar günaydınhihoyyyt
Günaydınhihoyyyt ayy canım ne güzel az kalmış biraz daha sabret canım
Çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:
Afferim Birso ya. Geçmiş olsun bacım a.s.
Ya sorma bacım ya valla çok sıkıldım. Geldiler ben hiç kalkmadım merak etmeyin. Alışkınlar zaten onlar eve kaydirigubbakcemile3 Yediler , içtiler, topladılar, kaldılar, sabahtan odalarını toplayıp gitmişler ben uyurken kaydirigubbakcemile3
Canım günaydın. Evet fena yoğunsun sen. BEnde işe devam ediyor olsaydım aynen böyle olurdum valla...
Ohhh az kaldı bacım ha gayret. Aman çok da stres yapma işleri kendine olur mu? Paşamı düşün annesi. Sıkma onu a.s.
Günaydın canım nabersin bakim?
Benide bu sabah uyku tutmadı. 6'da eşim gitti az bişey uyumuşum. Kalkayım da bari bacılarıma bi bakayım dedim. Annecim aradı şimdi. Yoldaymış. Sakın kalkma dedi. Bakalım yarın yine kızımı göreceğimmmmm hihoyyyt İnşallah herşey iyi çıkar hihoyyyt
günaydın herkese nasılsınız fıstıklar:))))) defneyle kahvaltımızı yaptık şimdi kıpır kıpır hamınefendi dün eşimle birlikte çarşıya çıktık el ele pek güzeldi maşallah sonra bir arkadaşının yanına uğradık karısı yeni doğum yapmıştı tesadüfen benim yeni gittiğim hastanede doğuım yapmış çok memnun kalmış onları anlattı sevindim :)
günaydınlarrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sağol canım alhhatn şişm ev eus toplama olmadı annem uzakta çok özlüyorum onu hele hamilelikte daha bir zor gurbette olmak
canım ben son 3 haftaya kadar çalışıcam işte 17 nisan son günüm allahın izniyle gün sayıyorum sabaha-ları çok zor geliyor kalkmak benneyaptımki
canım ben giridm de 9 gibi valal son adaynaamdım 6 ad kalkıyom ben kıs napıyım bu sabahta geç kaldım yine işe of of bir bitseydi artık
ay canım sen hiç görünmüyon artık valla doğurdun diye haberini alıcaz bu gidişler en erken senin olcak herhalde valla sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum en net tarih senin canım
günaydın canım sağoasın
Günaydınlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bizim cerenle vakitlerimiz çok benzer gidiyo valla kaydirigubbakcemile3 Yoğunluktan bende çok sık giremiyorum ama acısını çıkarıcam.Çantamıda ay sonunda hazırlamayı düşünüyorum size bişey sorcam hastane için terliği nasıl alıcaksınız yada alanlar varsa fikir verebilirmi?
Canım benimde 8 nisan doğum ise 28 nisan bakalım önce hangimiz doğuracaz :CüvCüv:
sizede günaydın kızlar
ben hala grıbın etkısındeyım ama ateş falan yok çok şükr halsizlik arada hafıf baş ağrısı kuru öksürük var gribin bebeğe etkisi varmı eşim doktora gıt oksuruk ıcın dıyo ama ılac almak ıstemıyorum
Kızlar bide biz kısmet olurda nisan sonu bebişleri kucağımıza alırsak kalın battaniyeye ihtiyacımız olur dimi? ona göre çantaya koyucam
günaydın pınarcın defnemede kocaman öpücükler nasılsınız fıstıklar:)))))) sağol canım
sağol canım. evet çok şükür sabır sabırrrr. az kaldıııııııııı
sağol pınarcım. iyisin bakıyorum da çok şükür aman yat bak sakın kalkma...
afiyet olsun banucum. oh iyi olmuş canım senin için. anlatmıştır sana herşeyi şimdi.
günaydın sanada....
aman daha dursun oğlum. evet doktorum bebek iri olursa 25 nisanda alırız demişti. ama bakalım artık belki son ayda çok kilo almaz normali bekleriz..hayırlısı hepimiz içinde.
sibikom hem 8 nisan hem 28 nisan yazmışın anlayamadım.doğum 28 nisanda da 8 nisan ne onu çıkaramadım.seninki sezeryan mı kesin?
canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et aman.
ihtiyaç kesin olur bence.nisanda havalar serin olur. bende de zaten bir örgü var şu an birde ben hazır almıştım. bakalım artık hangisini götürürsek hastaneye.
Günaydın canım. Sağolasın bitanem iyiyim çok şükür. Kızımında keyfi yerinde. Karnı acıktı heralde tekme şova başladı hihoyyyt Ananesi geldi şimdi hazırlıyor kahvaltımızı...
Sizde de herşey yolunda çok şükür değil mi? Görümce bi örümceklik yapmadı o mesajdan sonra?
Sağol canım iyiyim çok şükür. Yatıyorum valla bacım...
Kızlar bu arada sabah tartıldım da 85 çıkan ben 81,8 çıktım. Acaba yatıyorum ya düzenli yiyorum diye yada dinlendiğim için şişliğim indi. Ondan mı bu kilo farkı?
sibikom hem 8 nisan hem 28 nisan yazmışın anlayamadım.doğum 28 nisanda da 8 nisan ne onu çıkaramadım.seninki sezeryan mı kesin?
ihtiyaç kesin olur bence.nisanda havalar serin olur. bende de zaten bir örgü var şu an birde ben hazır almıştım. bakalım artık hangisini götürürsek hastaneye.
herkese günaydın bayanlar........a.s.
ne zamandır doğru düzgün giremiyordum.nasılsınız bakim herkes iyidir umarım?:uhm:
ben iyiyim.bende gün sayıyorum. 4 nisan son gün çok şükür.zaten muhtemelen doğum tarihim
25 nisan olacak..
hepinizi öptümŞeniz
oh ne güzel canım ya düşman çatlatın vallahi gezin gezin biz de geziyoruz akşamları çok güzel oluyorgünaydın herkese nasılsınız fıstıklar:))))) defneyle kahvaltımızı yaptık şimdi kıpır kıpır hamınefendi dün eşimle birlikte çarşıya çıktık el ele pek güzeldi maşallah sonra bir arkadaşının yanına uğradık karısı yeni doğum yapmıştı tesadüfen benim yeni gittiğim hastanede doğuım yapmış çok memnun kalmış onları anlattı sevindim :)
selam güzelller nasılsınız:) ben oğluşumu gördüm dün koca kafalı bi şey benimki:) gelişimi gayet iyi dedi doktor 23 martta ayrılacağım izne iki haftacık kaldı şunun şurasında :) rahatlayacağım sonra hep burdayım
sizede günaydın kızlar
Canım 37 hafta iznim 8 nisanda başlıyor.Doğum tarihide 28 nisan tabi 15 gün sonraki randevumuzda yaklaşık kaç kilo doğacağını tahmin edebilirim ona göre sezeryanmı normalmi konuşuruz dedi.Bakalım hayırlısı.İki tane hastane çıkışının penye battaniyesi var yanına bi tanede kalın koyayımda hastaneden çıkarken falan belki gerekir
a.s.
maşallah prensine canım kaç kilo olmuş annesi
a.s.
bengicim maşallah bebişimizie gözünaydın canım...
benim oğluşum 604 tü bundan önce
şimdi 1 kg 187 gr olmuş teyzesi 28 hafata 1 günlük doktor beğendi ben de 1 kilo almışım
o kadar hareketliki kan ölçümlerini doktor çok zor yaptı bu ne böyle dur dur artık diye söylendi doktor amcamız:) hiç uyku yok bende çok fazla hareketli doktor çok iyi dedi çok sevindim yaa hihoyyyt hihoyyyt
Allah herkesin yüzünü güldürsün :Saruboceq:
geçmiş olsun canım ama ilaç almamak için direnme doktorlar bebeğe yan etkisi olmayan ilaçlar veriyorlar zaten. eğer ilaç almazsan hastalık çok daha uzun sürüyor hem seni hem bebeği yıpratıyor canım bence doktorunla hemen görüş
allah allah nasıl olmuş pınarcım öyle.sen kilo verdin ozaman bilmiyorumki?
düzenli yediğin içindir canım ama suyunu bol bol içiyorsun değil mi su kaybetme sakın öpüyoruz defnemizi
pınarcım iyiyiz bizde çok şükür görümce mesajdan sonra birşey söylemedi canım
evde düzenli besleniyorsun tabi maşallah sana ve defneme fıstık
benim oğluşum 604 tü bundan önce
şimdi 1 kg 187 gr olmuş teyzesi 28 hafata 1 günlük doktor beğendi ben de 1 kilo almışım
o kadar hareketliki kan ölçümlerini doktor çok zor yaptı bu ne böyle dur dur artık diye söylendi doktor amcamız:) hiç uyku yok bende çok fazla hareketli doktor çok iyi dedi çok sevindim yaa hihoyyyt hihoyyyt
Allah herkesin yüzünü güldürsün :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?