2009 Mayıs Anneleri

oh maşallah bebişine...1 kıloyu gecınce daha mutlu oluyo ınsan rabbım saglıklı versın bebeklerimizi inşallah

ya şunun sırrını banada verın nasıl 1 ayda 1 kılo alıyosunuz??senağlama

canım günaydın geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine doktorun verdiği ilaçlara güvenebilirsin tatlıma.s.

Asıl sen nasılsın bebiş nasıl tam 1 ayın kalmış az kaldı

Aman dikkat et doğal ilaçlarla idare et eğer çok artıyorsa minoset iç rahatlarsın

kız ne zamandır gitmiyordun dr hadi maşallah bebişine uykusuzluk iyidir
Ya sorma bacım ya valla çok sıkıldım. Geldiler ben hiç kalkmadım merak etmeyin. pınar Alışkınlar zaten onlar eve Yediler , içtiler, topladılar, kaldılar, sabahtan odalarını toplayıp gitmişler ben uyurken
Canım biraz sabretseydin bide kalmışlar oyyyyyy:uhm: bravo sana alkış sesi yok burda
bu arada günaydın herkese kızlar naber?
Sahi ilgin kız naptınız akşam eşinle anlat bakim

Canım biraz sabretseydin bide kalmışlar oyyyyyy:uhm: bravo sana alkış sesi yok burda
bu arada günaydın herkese kızlar naber?
Sahi ilgin kız naptınız akşam eşinle anlat bakim

Ya tamam bacım kızma napim hiç alışkın değilim. Allah yine de beterinden saklasın. Ama yatmak cidden çok zormuş :çok üzgünüm:

canım günaydın çarşıya gittik birlikte arkadaşının yanına uğradık herşey güzel geçti canım akşamda kardeşimle birlikte kızımın beşiğini süsledik çok güzel oldu tatlım görümce mevzusuna gelince eşim sen izne çıkınca oda işi bırakır dedi sonrada seninle ilgilenir gider dedi bakalım göreceğiz ne kadarı doğru ne kadarı yalankötükedihüso

sende ne var ne yok bitanem bebiş nasıla.s.

kızlar günaydın herkese.geçmişi okurken zaman geçti.ilgincim ne güzel eşinle dolaşmışssın dün havada güzeldi..pınarcımm inşallah yarın iyi olur ehrşey.bu arada bende 1 aydır 64 kilodayım.çünkü poğaça simit türü şeylere son verdim ondan zayıflamış olabilirsin..

Ya tamam bacım kızma napim hiç alışkın değilim. Allah yine de beterinden saklasın. Ama yatmak cidden çok zormuş :çok üzgünüm:
Canım kızıyoruz diye kızmıyorsundur inşallah çünkü biz aylardır yatıyoruz ve her dr gittiğimizde risklerden bahsettikleri için sen olayın mühimmiyatının daha farkında olmayabilirsinn çünkü ilk hafta bende senin gibiydim inşallah yarın geçmiş olurda yatmak zorunda kalmazsın hani ne kadar dikkat o kadar çabuk iyileşiyorsun bide bu çok narin bişey şurda az kalmış hepimiz için önemli olan sezeryanda normalde olsa zamanında ve sağlıkla olması anlıyorsundur heralde bizi.

günaydın tatlım nasılsın dün hava çok güzeldi evet bende yemiyorum uzun zamandır poaça simit

Hoşgeldin Tülay'cım nabersin bacım?

Evet canım sanıırm bu poğaçaları falan bırakmak iyi geldi hihoyyyt Ohh seninde maşallahın var valla efferüm sanaaaa :CüvCüv:

Ay aşkolsun bacım kızar mıyım hiç Siz ilgilendikçe mutlu olup şımarıyorum bile ben hihoyyyt Doğru diyosun. Ben daha bir haftadır, sizler ne kadar zaman oldu. Diyorum ya hep Allah beterinden saklasın. Allah hayırlısıyla sağ salim şu kuzuları kucağımıza almayı nasip etsin de bizde bu günleri anıp gülelim inşallah :Saruboceq:

Canım eşin en sonunda stresinin büyüklüğünü anladı ne güzel bak sakinliklede sana anlatmış Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlım.Bide kardeşiylede konuşmuştur o ve kardeşi gideceğini söyleyince o da rahatlamıştır.
Biz kızımla iyiyiz sabah bişeyler atıştırdık şimdi kahvaltıya annemin arkadaşı geliyor 2.kahvaltımızı yapıcaz öğle yemeği gibi yani kızımda ha bire hıçkırıyor bugün magnezyumu ilk kez içtim kokusu iyide sonu kötüydü ama midem bulanmadı.

O sokakta yenilen herşey sağlıksız gerçekten pınarda düzgün saatli beslenince sağlıklı olmuştur daha çok senin keyfin nasıl

merhaba kizlar a.s.

az sonra doktora gidiyorum :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyim :)

öptüm hepiniziiiiii Şeniz Şeniz

merhaba kizlar a.s.

canım merhaba nasılsın hadi hayırlısı tatlım dualarımız seninle ve bebişinle umarım herşey yolundadır gelince bizede yaz durumu öptümmmmmm:1hug:

canım benim

merhaba kizlar a.s.

mutaharra cım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz öpüyoruz bebişide teyzeleri içinde el salla

amin canım hepimizinkini inşallah :Saruboceq:

oh maşallah bebişine...1 kıloyu gecınce daha mutlu oluyo ınsan rabbım saglıklı versın bebeklerimizi inşallah

ya şunun sırrını banada verın nasıl 1 ayda 1 kılo alıyosunuz??senağlama
kesinlikle 1 kiloyu geçti diye öyle sevindim ki
ben bi haftadır diyetteyim canım şeker nedeniyle doktor işe yaramış dedi ama arada kebap falan yedim aramızda kalsın sırnaşık şey
yürüyüşlere başladım çok iyi geliyor

ben bir aydır gitmiyordum canım doktora özlemiştim balığımı yaa koca kafalı bi balık doğuracağım sanırım benimki fazla hareketten çok kilo almıyo gerçi doktorumuz kilosu çok iyi dedi ama insana azmış gibi geliyo büyüsün istiyorum hemen :) :roflol:

merhaba kizlar a.s.

inşallah canım
hadi git gör kızını da anlat bize neler yapıyor ufaklık
güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…