kızlar ben hiç magnezyum içmedim muz benim çok işime yaradı bu konuda..
olsun canım boşver bakalım ilaç nasıl gelcek ben sabah aç karnına içtim sizinde öylemi[QUOT
tatlım biraz geç oldu ama anladı gibi inşallah tatlım Allah hepimizin yuvasından sağlığı mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallah
magnezyumu bende zorlanarak içiyorum ama kramplara ve kasılmalara iyi geliyor bitanesia.s.
hadi bakalım bunu civcive söylemeliydingüzel haberlerını beklıyorus hadı bakalım sen kac kıloyla gelıceksınkaydirigubbakcemile2
oy dağlar nasıl dayandın kız bravo valla canım ya ben dayanamam heralde dr nediyosa doğru sen ona bak bende tatmin olmuyorum çünküamin canım hepimizinkini inşallah :Saruboceq:
kesinlikle 1 kiloyu geçti diye öyle sevindim ki
ben bi haftadır diyetteyim canım şeker nedeniyle doktor işe yaramış dedi ama arada kebap falan yedim aramızda kalsın sırnaşık şey
yürüyüşlere başladım çok iyi geliyor
ben bir aydır gitmiyordum canım doktora özlemiştim balığımı yaa koca kafalı bi balık doğuracağım sanırım benimki fazla hareketten çok kilo almıyo gerçi doktorumuz kilosu çok iyi dedi ama insana azmış gibi geliyo büyüsün istiyorum hemen :) :roflol:
kızlar bu arada eşimle bebişe ne isim koysak diye hala düşünüyoruz. selin irem begüm ve eşim en çokda pınar olsun diyor... sizce...
günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim iki lokma olan kahvaltımı ettim ama açım yaniiiiii kuzularda tepki vermiyolar ....neyse şekerimi ölçem yiyecem bişeyler
kızlar ben glbeliğimin başından beridir hamur işi yemem yapan yok olsada bana ağır geliyor kusuyorum diye yiyemedim ....şimdi tam duruldum diyete girdik bana hamişlkte yemek kısmet olmadı
gerçi ben yeseydim şimdiye kadar 20 kiloyu geçmiştim ........
aksam şekerimi ölçtükten sonra annem tatlı yapmıştı onu yedimmmmmmmmmmmmm tarih beni affetmeyecek ama oğluşlarla ben çok mutlu olduk....hayatımda tatlıyı aramazdım öle bi olduki tam hamişken tatlı yer olduk..
tubişciğim güle güle git güsel haberlerle gel cnm
kızlar bende kasık ve bel ağrısı baya bi var aksam oğluş aşağa vuruyor benim kasığım ağrı giriyor
eşimde çocuklar büyüyor büyüdükce sırtın kasığın ağrıyo dedi.....tmm dedim.........
bengi demek koca kafa hee oğluşunnn bizde got kafa derler ona benimklilerede annem got kafalı diyor
canım hoşgeldiniz paşalarla nasılsınız:)))) a.s.
merhaba kizlar a.s.
az sonra doktora gidiyorum :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyim :)
öptüm hepiniziiiiii Şeniz Şeniz
iyiyim pınarcımmm... nolsunya bizde bebişimle kahvaltımızı yaptık ..
kızlar bu arada eşimle bebişe ne isim koysak diye hala düşünüyoruz. selin irem begüm ve eşim en çokda pınar olsun diyor... sizce...
günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim iki lokma olan kahvaltımı ettim ama açım yaniiiiii kuzularda tepki vermiyolar ....neyse şekerimi ölçem yiyecem bişeyler
kızlar ben glbeliğimin başından beridir hamur işi yemem yapan yok olsada bana ağır geliyor kusuyorum diye yiyemedim ....şimdi tam duruldum diyete girdik bana hamişlkte yemek kısmet olmadı
aksam şekerimi ölçtükten sonra annem tatlı yapmıştı onu yedimmmmmmmmmmmmm tarih beni affetmeyecek ama oğluşlarla ben çok mutlu olduk....hayatımda tatlıyı aramazdım öle bi olduki tam hamişken tatlı yer olduk..
kızlar bende kasık ve bel ağrısı baya bi var aksam oğluş aşağa vuruyor benim kasığım ağrı giriyor
eşimde çocuklar büyüyor büyüdükce sırtın kasığın ağrıyo dedi.....tmm dedim.........
bengi demek koca kafa hee oğluşunnn bizde got kafa derler ona benimklilerede annem got kafalı diyor
ilgiciğim , pınarcığım,koca göbüşüm,tülaycığım,tutkucuğum nasılsınız
ilgi cnm kocişle aşk yapmışsınız el ele offf bende ösledimmmmmm ama ben biraz yürüsem yamuluyorum
bizim kontroller hep öyle ayda bir ama 1 nisandan sonra 15 te bir olacakmış yani ben oğlumu bi daha taa 1 nisanda göreceğimolsun canım boşver bakalım ilaç nasıl gelcek ben sabah aç karnına içtim sizinde öylemi
hadi bakalım bunu civcive söylemeliydin
oy dağlar nasıl dayandın kız bravo valla canım ya ben dayanamam heralde dr nediyosa doğru sen ona bak bende tatmin olmuyorum çünkü
tamam canım şimdi anladım. benimkide 6 nisan. 25 nisana 3 hafta kalıyor tam işte.
evet valla aynı gidiyoruz senle.sat ın ne zamandı senin?
benim oğluşum 604 tü bundan önce
şimdi 1 kg 187 gr olmuş teyzesi 28 hafata 1 günlük doktor beğendi ben de 1 kilo almışım
o kadar hareketliki kan ölçümlerini doktor çok zor yaptı bu ne böyle dur dur artık diye söylendi doktor amcamız:) hiç uyku yok bende çok fazla hareketli doktor çok iyi dedi çok sevindim yaa hihoyyyt hihoyyyt
Allah herkesin yüzünü güldürsün :Saruboceq:
oh maşallah bebişine...1 kıloyu gecınce daha mutlu oluyo ınsan rabbım saglıklı versın bebeklerimizi inşallah
ya şunun sırrını banada verın nasıl 1 ayda 1 kılo alıyosunuz??senağlama
iyiyim bitanem o kadar stresten sonra adamın aklı başına yeni geldi :mymeka: ama sonuçta geldi ya:lepi:kaydirigubbakcemile3
tatlım bende aynı oluyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorum çok yürüyemiyorum hemen yoruluyorum biraz yürü biraz dinlen modunda gezdik
bende dün görümce kardeşim eşim kızım hep birlikte otururken artık yavaş yavaş bebişin odasını hazırlayalım ordaki ranzayı çıkaralım bebişin yatağını koyalım dedim eşimde nisan gibi yapalım dedi hihoyyyt
kızlar ne tuhaf ya düşünsenize kendi evinizde kızınızın odasına giremiyorsunuz ne tuhaf demi görümce kaplamış durumda odayı bir yıldır ama az kaldı Allahın izniylekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?