pınarcım hadi canım inşallah güzel haberler getirisin bize dualarım seninle canım
ilgincim boşver az kaldı canım çektin çektin ama inşallah güzel günler çok yakın
birsen kız sorma bizimki de benle bir şişiyo hangimiz doğuracak belli değil allahtan boyu var da yırtıyo ama kaçak balkon hızla büyüyo :)
merhaba kizlar a.s.
az sonra doktora gidiyorum :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyim :)
öptüm hepiniziiiiii Şeniz Şeniz
bizde cts bebişimi görmeye gidicez...hem çıkmışkende eksiklerimizi alalım diyoruz..
pınarcım hadi canım inşallah güzel haberler getirisin bize dualarım seninle canım
ilgincim boşver az kaldı canım çektin çektin ama inşallah güzel günler çok yakın
birsen kız sorma bizimki de benle bir şişiyo hangimiz doğuracak belli değil allahtan boyu var da yırtıyo ama kaçak balkon hızla büyüyo :)
valla defne fırtınası yaşanıyor bu sene kızlar:))) pınarcım demi fıstık:)))))))))))))))))))
sibikocum inşallah sağlıklı olurlar da artık tombik mi olurlar çırpı mı bilmiyorum :)
ilgincim az kalmış canım kızını görmene kocaman olmuştur o da
inşallah herkes güzel haberlerle gelir de kayıpsız bitiririz mayısı :)
kızzzzzzzzzzzz ne alacaksın yineeeeeeeeeeeeeeee
tatlımmmmm ama tatlı isteyince canım mani olamuyorummmmmm mutsuz agresif biri oluyom yaaaaaaa dün şekerim düşük diye yedim hemen çıkmışşş
bide kuzenim hemşireya 3 aylık şeker bişeysi varmış onu yaptı bana gayet normal birsen abla dedi...bilmiyorum valla yaaakafamçokkarıştı
evet canım az kaldı defnemi görmeye hayırlısıyla en son 800 gramdı üç hafta önce bakalım :))))))))))))a.s.
ben bi tahmin yapayım bakalım iki hafta sonra gideceksin değil mi bence senin bebişin 1450 falan olur gidişinde
bakalım tutacak mı :)
merhaba kizlar a.s.
az sonra doktora gidiyorum :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyim :)
öptüm hepiniziiiiii Şeniz Şeniz
kızlar bu arada eşimle bebişe ne isim koysak diye hala düşünüyoruz. selin irem begüm ve eşim en çokda pınar olsun diyor... sizce...
ay o isim konusu yok mu of yaa hergün değişiyor bizim de pınar güzel isim ben içinde su barındıran tüm isimleri çok seviyorum su pınar nehir deniz ırmak ege ada arda tuna ...
günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim iki lokma olan kahvaltımı ettim ama açım yaniiiiii kuzularda tepki vermiyolar ....neyse şekerimi ölçem yiyecem bişeyler
kızlar ben glbeliğimin başından beridir hamur işi yemem yapan yok olsada bana ağır geliyor kusuyorum diye yiyemedim ....şimdi tam duruldum diyete girdik bana hamişlkte yemek kısmet olmadı
gerçi ben yeseydim şimdiye kadar 20 kiloyu geçmiştim ........
aksam şekerimi ölçtükten sonra annem tatlı yapmıştı onu yedimmmmmmmmmmmmm tarih beni affetmeyecek ama oğluşlarla ben çok mutlu olduk....hayatımda tatlıyı aramazdım öle bi olduki tam hamişken tatlı yer olduk..
tubişciğim güle güle git güsel haberlerle gel cnm
kızlar bende kasık ve bel ağrısı baya bi var aksam oğluş aşağa vuruyor benim kasığım ağrı giriyor
eşimde çocuklar büyüyor büyüdükce sırtın kasığın ağrıyo dedi.....tmm dedim.........
bengi demek koca kafa hee oğluşunnn bizde got kafa derler ona benimklilerede annem got kafalı diyor
ilgiciğim , pınarcığım,koca göbüşüm,tülaycığım,tutkucuğum nasılsınız
ilgi cnm kocişle aşk yapmışsınız el ele offf bende ösledimmmmmm ama ben biraz yürüsem yamuluyorum
Şimdi doktorum aradı. Yarın sabah 09:30'da görmek istiyorum seni dedi. Hadi inşallah Allah'ım ya hihoyyyt
iyiyim bitanem o kadar stresten sonra adamın aklı başına yeni geldi :mymeka: ama sonuçta geldi ya:lepi:kaydirigubbakcemile3
tatlım bende aynı oluyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorum çok yürüyemiyorum hemen yoruluyorum biraz yürü biraz dinlen modunda gezdik
bende dün görümce kardeşim eşim kızım hep birlikte otururken artık yavaş yavaş bebişin odasını hazırlayalım ordaki ranzayı çıkaralım bebişin yatağını koyalım dedim eşimde nisan gibi yapalım dedi hihoyyyt
kızlar ne tuhaf ya düşünsenize kendi evinizde kızınızın odasına giremiyorsunuz ne tuhaf demi görümce kaplamış durumda odayı bir yıldır ama az kaldı Allahın izniylekaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyy herkesler bebişlerini görüyorrr ben göremiyorum aslında bu hafta görecektim bu diyabetciler beni mahrum koydu evlatcıklarımdan p.tesi saat 2 ye kadar nasıl dayanacam
ayyyyyyyyyy bugün kociş gidiyor yaaaa antalyaya gidecek bi mağzaya stantmı koyulcakmış tanıtımmı ne varmış.........aksam takım elbisesini giydii gömleğini denedi çok güldüm aldığından beri birkere giymişti kilo almış göbek fırladı gömlekten dar gedli pantolon o kadar değilde gömlek felaket
bi moreli bozuldu o kadar para verdim ben hemen diyet yapacam senin diyeti banada ver vs.vs.
dedim paket paket çikoları yerken iyi ama ...........çocuk gibi bütün abur cuburları topluyor marketten yaa
ben o üç aylık şekeri bilmiyorum da işte dün sordum hastanede bi daha ölçülecek şeker normal çıkarsa yiyebilir miyim dedim hayır dediler bana dün misafirliğe gittik tatlılar börekler ay yememek çok zor ya benneyaptımki
ilgiciğim , pınarcığım,koca göbüşüm,tülaycığım,tutkucuğum nasılsınız
ilgi cnm kocişle aşk yapmışsınız el ele offf bende ösledimmmmmm ama ben biraz yürüsem yamuluyorum
pınarcımmm muhtemelen pınar olabilir..aslında defneyide görümcem istiyor ama ben dedimki valla herkesde defne var olmaz dedim:)))
bizde cts bebişimi görmeye gidicez...hem çıkmışkende eksiklerimizi alalım diyoruz..
valla defne fırtınası yaşanıyor bu sene kızlar:))) pınarcım demi fıstık:)))))))))))))))))))
Bebişler biz yemeğe gidiyoruz hepinize afiyet olsun:)) hazır patron yemeğe çıktı bizde gidelim
Pınarcım herşey normale dönmüştür bitanem dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?