2009 Mayıs Anneleri

canım az kaldı evet güzel günleri bekliyoruz hepimiz:)))
benimkide öyle benden fazla yiyor canı arasıra birşeyler istiyor bende sen mi aşeriyorsun ben mi diyorum:lepi:
bizim doktor kontrolümüz iki hafta sonra bebişim kaç kilo olmuş bakalım teyzeleri:))):1hug:a.s.

merhaba kizlar a.s.

az sonra doktora gidiyorum :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyim :)

öptüm hepiniziiiiii Şeniz Şeniz

Canım dualarımız seninle iyi haberlerle gelirisn inşallahhihoyyyt

yaww kızlar bende öğleden sonra tartılıcam kimbilir kaç oldumsenağlama ama şuda bir gerçek benim her akşam çikolatam gofretim vardır ekmeksiz yemek düşünemiyorum,hamur işleri falan ,sabahları poçalar,simitler ayy ben almyımda kimler alsınsenağlama hiç dikkat etmiyorum ama ben hamile olmadan öncede böyledim yani yani daha çok yemiyorum hep çok yiyordumkaydirigubbakcemile3 off kesin bu ay 4-5 kilo almışımdır,ben bu kiloları nasıl vericem yakafamçokkarıştı

sibikocum inşallah sağlıklı olurlar da artık tombik mi olurlar çırpı mı bilmiyorum :)
ilgincim az kalmış canım kızını görmene kocaman olmuştur o da
inşallah herkes güzel haberlerle gelir de kayıpsız bitiririz mayısı :)

bizde cts bebişimi görmeye gidicez...hem çıkmışkende eksiklerimizi alalım diyoruz..

kızzzzzzzzzzzz ne alacaksın yineeeeeeeeeeeeeeee

tatlımmmmm ama tatlı isteyince canım mani olamuyorummmmmm mutsuz agresif biri oluyom yaaaaaaa dün şekerim düşük diye yedim hemen çıkmışşş
bide kuzenim hemşireya 3 aylık şeker bişeysi varmış onu yaptı bana gayet normal birsen abla dedi...bilmiyorum valla yaaakafamçokkarıştı

valla defne fırtınası yaşanıyor bu sene kızlar:))) pınarcım demi fıstık:)))))))))))))))))))

bi kaç defne daha duydum bu sene epey defne olacak ama herkesin defnesi kendine çok güzel bi isim bence sağlıkla doğsun adıyla yaşasın bebeklerimiz :Saruboceq:

evet canım az kaldı defnemi görmeye hayırlısıyla en son 800 gramdı üç hafta önce bakalım :))))))))))))a.s.

ben o üç aylık şekeri bilmiyorum da işte dün sordum hastanede bi daha ölçülecek şeker normal çıkarsa yiyebilir miyim dedim hayır dediler bana dün misafirliğe gittik tatlılar börekler ay yememek çok zor ya benneyaptımki

birsencim ya biberondu emzikti yatak falandı onları alcaz artık kıyafet faslı kapandı zaten halalarımız teyzelerimiz anneannemiz bir sürü şey yapmış hediyede olur yeter artık...bide bana gecelik falan:):)

evet canım az kaldı defnemi görmeye hayırlısıyla en son 800 gramdı üç hafta önce bakalım :))))))))))))a.s.

ben bi tahmin yapayım bakalım iki hafta sonra gideceksin değil mi bence senin bebişin 1450 falan olur gidişinde
bakalım tutacak mı :)

merhaba kizlar a.s.

az sonra doktora gidiyorum :) dua edin olurmu güzel haberlerle geleyim :)

öptüm hepiniziiiiii Şeniz Şeniz

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım dualarımız seninle

kızlar bu arada eşimle bebişe ne isim koysak diye hala düşünüyoruz. selin irem begüm ve eşim en çokda pınar olsun diyor... sizce...

Ben begü ismini çok beğeniyorum canım

ay o isim konusu yok mu of yaa hergün değişiyor bizim de pınar güzel isim ben içinde su barındıran tüm isimleri çok seviyorum su pınar nehir deniz ırmak ege ada arda tuna ...

kaydirigubbakcemile3 bengicim oğluşuna sende yağız koy olmazsa defnemiz 3 tane yağımız 3 onlarda üçlesin yada rüzgar,toprak öneririm heves ettim ama babamız istemedi.

Ya sen ne kadar inatçı bi kadınsın niye dinlemiyosun doktorunu şu tatlı iişine kesin bi çözüm bulmak lazım evdeki tüm tatlı yiyecekleri bi dolaba koyup kilit vursun en iyisi yoksa sana sahip olamıycaz bizide yıkıp geçicen kızkaydirigubbakcemile3

ilgiciğim , pınarcığım,koca göbüşüm,tülaycığım,tutkucuğum nasılsınız

ilgi cnm kocişle aşk yapmışsınız el ele offf bende ösledimmmmmm ama ben biraz yürüsem yamuluyorum

Beni hemen unuttun bakıyorumda çok alındım :1no2:

Şimdi doktorum aradı. Yarın sabah 09:30'da görmek istiyorum seni dedi. Hadi inşallah Allah'ım ya hihoyyyt

Pınarcım herşey normale dönmüştür bitanem dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:

Hadi gözün aydın Banucum bak o kadar sıkıntı yaptın kendine sonucunu almana az kaldı ay işte son 1 ay delikafadulden

Bu erkek babaları böle heralde benim kocişte göbek yaptı hemde felaket :dilcikar:

işte bak bize gelen misafirler hep yemeğe geliyor o yüzden pasta börek işi yok babamda şeker hastası ya evde annem yapmıyor ...ama annemde şeker düşüklüğü olduğundan kadın kendine tatlı yapıyor ama babam gece kalkıp yiyorr
annemde saklıyor .........

eşimde tatlı delisi oda eşin gibi uzun boylu ama kaçak kat aldı başını gitti

ilgiciğim , pınarcığım,koca göbüşüm,tülaycığım,tutkucuğum nasılsınız

ilgi cnm kocişle aşk yapmışsınız el ele offf bende ösledimmmmmm ama ben biraz yürüsem yamuluyorum

Sağolasın canım iyiyim çok şükürrrr a.s.

Aman bacım hayırlısıyla iyi gitsin de herşey bol bol yürürsün hihoyyyt

pınarcımmm muhtemelen pınar olabilir..aslında defneyide görümcem istiyor ama ben dedimki valla herkesde defne var olmaz dedim:)))

Defne'de olur bacım ne güzel her yerden Defne çıkar. Ohhhh ne güzelllll hihoyyyt

bizde cts bebişimi görmeye gidicez...hem çıkmışkende eksiklerimizi alalım diyoruz..

Ohhh ne güzel bak bakalım prensesimiz ne kadar olmuş a.s.

Amin canım inşallah :Saruboceq:

Aaaa bu babalar hepsi aynı oldu heralde. Bizimki de çok dikkat eder normalde. Ama ben hamile kaldığımdan beri 5 kilo falan aldı. İşin komik tarafı adamın hoşuna gidiyor göbeği. Kızımın kardeşi var burda diyor. Kısknaç ne olacak kaydirigubbakcemile3

valla defne fırtınası yaşanıyor bu sene kızlar:))) pınarcım demi fıstık:)))))))))))))))))))

Evet bacım ne güzel hihoyyyt

Bebişler biz yemeğe gidiyoruz hepinize afiyet olsun:)) hazır patron yemeğe çıktı bizde gidelim

Afiyet şeker olsun canım yarasın a.s.

kızlar sanırım erkeklerde balkon sorunu hep var .akşam eşimde bana sen 2 ay sonra bu göbekten kurtulcan ama benimki nereye kadar gitcek bakalım diyor.güya aylardır spora başlıcak:))

sibikocuğum alınma ciicm o isimleri sayarken sen yoktun sayfada aşk olsun ama yaaa

ben tatlı yiyecem maaneeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tülaycığım ben hallettim biberon işini annemde dün bitane almış emzik bitane daha alacaz gecelik işimizde hazır ..annemin ucuza aldığı gecelikleri hastanede eşimin alacağınıda evde giyecem

ben şimid yimek yiyecem şekerimi ölçtüm normal

hehehee dimek herkesin kocasında var kaçak balkon bizimkide diyor eve gidem her aksam bir saat koşu bandındayım ben dedim sen ye homini gırtlak sonra koşşş
sen daha çokkk koşarsın dedim kızıyorr. banaa

kızlar ya kafama bişey takıldı daha doğrusu eşim yüzünden

bende çatlatma iğensi vardo penglly 5000 lik iki kutu dün tüp bebepe yazdım ihtiyacı olana verecem diye
bi arkadaş alırım dedi kargo yaparmısın dedi ...tabi dedim eşime verdim şimdiye kadar hep buz kapı ile dolaştırdım ve hep buzdolabında sakladım bugün yollarken buz kapı yok içerinde -2 ve 15 derece ısıya kadar kalabilir yazıyor.....eşimde şimdi buzdalıbında tutumuş şimdi kargoya verecek aman ya ilaç bozulursa ya bişey olursa diyip duruyor kadında dedim kadında hava soğuk bişey olmaz dedi ....
ama içime kurt düştü son kullanma tarihi 2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…