kızlar ya kafama bişey takıldı daha doğrusu eşim yüzünden
bende çatlatma iğensi vardo penglly 5000 lik iki kutu dün tüp bebepe yazdım ihtiyacı olana verecem diye
bi arkadaş alırım dedi kargo yaparmısın dedi ...tabi dedim eşime verdim şimdiye kadar hep buz kapı ile dolaştırdım ve hep buzdolabında sakladım bugün yollarken buz kapı yok içerinde -2 ve 15 derece ısıya kadar kalabilir yazıyor.....eşimde şimdi buzdalıbında tutumuş şimdi kargoya verecek aman ya ilaç bozulursa ya bişey olursa diyip duruyor kadında dedim kadında hava soğuk bişey olmaz dedi ....
ama içime kurt düştü son kullanma tarihi 2010
birsennnnnnn hoşgeldin nasılsın iyimisin.?a.s
kızlar ben yemeğe gidiyorum.çok acıktım tosunumla biz...
herkese afiyet olsun..
kızlar tartıldım bir ayda 4,9 almışım:1shok: artık doğuma kadar hiç kilo almamam lazımsenağlama bende rejime giriyorum abur cubur falan hepsini kesiyorumsenağlama
canım son aylarda çok kilo alınıyor dikkat etmek lazım bitanem
CANIM BENİM HADİ HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH OLMUŞTUR O KADAR PRENSESİM:1hug:
canım aslında düşünmedim değil bizim babamız kaan istiyor bir adı bu olacak ben de yağız kaan olsun dedim sonra okulda birinci sınıfta bir yağız kaan tanıdım aman Allah'ım bir çocuk bu kadar mı hareketli olur hiperaktif bir çocuk benimki de durmadan hareket edince günboyu korktum vallahiHayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım dualarımız seninle
Ben begü ismini çok beğeniyorum canım
kaydirigubbakcemile3 bengicim oğluşuna sende yağız koy olmazsa defnemiz 3 tane yağımız 3 onlarda üçlesin yada rüzgar,toprak öneririm heves ettim ama babamız istemedi.
Ya sen ne kadar inatçı bi kadınsın niye dinlemiyosun doktorunu şu tatlı iişine kesin bi çözüm bulmak lazım evdeki tüm tatlı yiyecekleri bi dolaba koyup kilit vursun en iyisi yoksa sana sahip olamıycaz bizide yıkıp geçicen kızkaydirigubbakcemile3
Beni hemen unuttun bakıyorumda çok alındım :1no2:
Pınarcım herşey normale dönmüştür bitanem dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:
Hadi gözün aydın Banucum bak o kadar sıkıntı yaptın kendine sonucunu almana az kaldı ay işte son 1 ay delikafadulden
Bu erkek babaları böle heralde benim kocişte göbek yaptı hemde felaket :dilcikar:
babalar aynı gerçekten ya:)Sağolasın canım iyiyim çok şükürrrr a.s.
Aman bacım hayırlısıyla iyi gitsin de herşey bol bol yürürsün hihoyyyt
Defne'de olur bacım ne güzel her yerden Defne çıkar. Ohhhh ne güzelllll hihoyyyt
Ohhh ne güzel bak bakalım prensesimiz ne kadar olmuş a.s.
Amin canım inşallah :Saruboceq:
Aaaa bu babalar hepsi aynı oldu heralde. Bizimki de çok dikkat eder normalde. Ama ben hamile kaldığımdan beri 5 kilo falan aldı. İşin komik tarafı adamın hoşuna gidiyor göbeği. Kızımın kardeşi var burda diyor. Kısknaç ne olacak kaydirigubbakcemile3
Evet bacım ne güzel hihoyyyt
Afiyet şeker olsun canım yarasın a.s.
kızlar ya kafama bişey takıldı daha doğrusu eşim yüzünden
bende çatlatma iğensi vardo penglly 5000 lik iki kutu dün tüp bebepe yazdım ihtiyacı olana verecem diye
bi arkadaş alırım dedi kargo yaparmısın dedi ...tabi dedim eşime verdim şimdiye kadar hep buz kapı ile dolaştırdım ve hep buzdolabında sakladım bugün yollarken buz kapı yok içerinde -2 ve 15 derece ısıya kadar kalabilir yazıyor.....eşimde şimdi buzdalıbında tutumuş şimdi kargoya verecek aman ya ilaç bozulursa ya bişey olursa diyip duruyor kadında dedim kadında hava soğuk bişey olmaz dedi ....
evet canım senağlama bundan sonra daha dikkatli olucam çok kilo aldım çokkksenağlama inşallah kızımda anasına çekerde tosun gibi çıkar inşallah
canım Pınar güzel inanç ve dini tercihlerini bilemem ama Selin ismini yahudilerde koyuyor bu bir ayrım değil ama mesela Azra ismide onlarda önemli .Ben PINAR_BEGÜM diyorum son karar nasıl?kızlar bu arada eşimle bebişe ne isim koysak diye hala düşünüyoruz. selin irem begüm ve eşim en çokda pınar olsun diyor... sizce...
Valla biz iyiyiz annemin arkadaşı geldi 2. kahvaltımı yaptık şimdi öğle yemeğimizi yedik biraz yatıcam sancım var bugün karnımda kasılma değil ama ondan dinleneyim.ilgiciğim , pınarcığım,koca göbüşüm,tülaycığım,tutkucuğum nasılsınız
ilgi cnm kocişle aşk yapmışsınız el ele offf bende ösledimmmmmm ama ben biraz yürüsem yamuluyorum
Canım bide çalışıyorsun üzülüyorum valla çünkü artık ağırlaştık hem oda konusunda biraz daha sabret az kaldıiyiyim bitanem o kadar stresten sonra adamın aklı başına yeni geldi :mymeka: ama sonuçta geldi ya:lepi:kaydirigubbakcemile3
tatlım bende aynı oluyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorum çok yürüyemiyorum hemen yoruluyorum biraz yürü biraz dinlen modunda gezdik
bende dün görümce kardeşim eşim kızım hep birlikte otururken artık yavaş yavaş bebişin odasını hazırlayalım ordaki ranzayı çıkaralım bebişin yatağını koyalım dedim eşimde nisan gibi yapalım dedi hihoyyyt
kızlar ne tuhaf ya düşünsenize kendi evinizde kızınızın odasına giremiyorsunuz ne tuhaf demi görümce kaplamış durumda odayı bir yıldır ama az kaldı Allahın izniylekaydirigubbakcemile3
Kız bebeklerin kafaları büyük olur son haftalarda toplarlarbizim kontroller hep öyle ayda bir ama 1 nisandan sonra 15 te bir olacakmış yani ben oğlumu bi daha taa 1 nisanda göreceğim
hoş geldin birsencim canım sorma koca bi kafa bir hafta önde gidiyormuş ama su toplaması falan yok gayet normal dedi benim eşim de babam da o senin dediğin got kafalılardanmış:) çocuğun şansı yok o da öyle olacak artık :)
bu arada ben ce sen tatlı yeme canım doktor şekerin zararını anlattı dün aklım çıktı şekerin normale döndüğü anlarda bile yemeyeceksin dedi kardeşim çünkü tehlike devam ediyormuş dikkat et canım oğluşlar bizim için kıymatlııı :)
verirsin merak etme görcen o bi çıksın dışarı sende verirsinCanım dualarımız seninle iyi haberlerle gelirisn inşallahhihoyyyt
yaww kızlar bende öğleden sonra tartılıcam kimbilir kaç oldumsenağlama ama şuda bir gerçek benim her akşam çikolatam gofretim vardır ekmeksiz yemek düşünemiyorum,hamur işleri falan ,sabahları poçalar,simitler ayy ben almyımda kimler alsınsenağlama hiç dikkat etmiyorum ama ben hamile olmadan öncede böyledim yani yani daha çok yemiyorum hep çok yiyordumkaydirigubbakcemile3 off kesin bu ay 4-5 kilo almışımdır,ben bu kiloları nasıl vericem yakafamçokkarıştı
Canım eczaneden soğutucu alsın veriyorlar zaten istesin bizde 20 tane var göndereyim diycem çok uzak hatta geçen gün birkaçtanesini hastaneye verdik kargolarında soğutucuları olabilir çünkü ilaç getiriyorlar bazen İstanbul içimi göndericen yer.kızlar ya kafama bişey takıldı daha doğrusu eşim yüzünden
Kaanlar akıllı Yağızlar şımarık olur Burak lar pek akıllı olmazlar genelde istisnalar olabilir tabi bence Kağan güzel oğlum olsa diyorum hep Kutay Kağan koyacaktım artık 2. olursa Ve erkek olursa ismi hazır.2. yine kızım olursa Almila koyucam sengözlerimebaksanabbakalımsengözlerimebaksanabcanım aslında düşünmedim değil bizim babamız kaan istiyor bir adı bu olacak ben de yağız kaan olsun dedim sonra okulda birinci sınıfta bir yağız kaan tanıdım aman Allah'ım bir çocuk bu kadar mı hareketli olur hiperaktif bir çocuk benimki de durmadan hareket edince günboyu korktum vallahi
babalar aynı gerçekten ya:)
birsencim biraz riskli ama ben bilmiyorum yine de kargoyla bir görüşseydiniz
7774fulya, esen81, fzehraboz, gungor, ojelifıstık, sibiko+ kızlar nasılsınız?Gördüm sizi dün esen yoklamada yoktu yok yazdım onu sonra gelmiş ama 2 ders geç yazıldı kağıtta getirmemiş olmuyor bebişe söyliycez seni
ay uykum geldi oleyyyyyyyyyyyyyyy
7774fulya, esen81, fzehraboz, gungor, ojelifıstık, sibiko+ kızlar nasılsınız?Gördüm sizi dün esen yoklamada yoktu yok yazdım onu sonra gelmiş ama 2 ders geç yazıldı kağıtta getirmemiş olmuyor bebişe söyliycez seni
ay uykum geldi oleyyyyyyyyyyyyyyy
eşimde tatlı delisi oda eşin gibi uzun boylu ama kaçak kat aldı başını gitti
Ay kaç aydır hasretim kusturuyor doğumdan sonra yicem bendeiyiyiz tutkuncum muz yiyordum bende tam.
işlerim çoktu giremedim kaç gündür bende.
selam canımTüm annelere selam...
Daha var netleşir son zamantutkuncum saolasın.. evet pınar begüm irem eşimin kafasına yattı bakalım son anda değiştirmessek aslında aylarca bengü demiştik ama ben vazgeçince kızımız isimsiz kaldı:)))
Uykucu bende uyumaya gidyorum gelcemselam güzel annişlerrrrrr ben hep geç kalıyom zatiiiisenağlama şimdi de sabahçı oldum bir arkadaşımın babası vefat etmi,ş onun derslerine giricem o yüzden sabahçıyım saat7 de uyandım çok fena uykum var biraz uyuyayım yine gelirim şekerlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?