2009 Mayıs Anneleri

birsennnnnnn hoşgeldin nasılsın iyimisin.?a.s

kızlar ben yemeğe gidiyorum.çok acıktım tosunumla biz...
herkese afiyet olsun..

Valla bacım bi kargo firmasıyla görüşün. Belki sıcak olabilir araçlar :uhm: Yazık olmasın ilaçlara...

birsennnnnnn hoşgeldin nasılsın iyimisin.?a.s

kızlar ben yemeğe gidiyorum.çok acıktım tosunumla biz...
herkese afiyet olsun..

Afiyet olsun canımmmmm...

Bende otur otur sıkıldım azcık dolandım evde. Ayaklarım uyuşmuş yahu. Annem ütü yapıyor. Kayınvalidem yolda şimdi gelicek. Beraber bebişimin odasını boşlatıcaklar. Yarın ustamız gelicek kaplama için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Pazar günü de kısmetse odası gelicek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar tartıldım bir ayda 4,9 almışım:1shok: artık doğuma kadar hiç kilo almamam lazımsenağlama bende rejime giriyorum abur cubur falan hepsini kesiyorumsenağlama

CANIM BENİM HADİ HAYIRLISI BAKALIM İNŞALLAH OLMUŞTUR O KADAR PRENSESİM:1hug:

canım aslında düşünmedim değil bizim babamız kaan istiyor bir adı bu olacak ben de yağız kaan olsun dedim sonra okulda birinci sınıfta bir yağız kaan tanıdım aman Allah'ım bir çocuk bu kadar mı hareketli olur hiperaktif bir çocuk benimki de durmadan hareket edince günboyu korktum vallahi
babalar aynı gerçekten ya:)

birsencim biraz riskli ama ben bilmiyorum yine de kargoyla bir görüşseydiniz

evet canım senağlama bundan sonra daha dikkatli olucam çok kilo aldım çokkksenağlama inşallah kızımda anasına çekerde tosun gibi çıkar inşallah

CANIM İNŞALLAH TOSUNCUK OLURLAR:))))) kaydirigubbakcemile5 KIZLAR BUGÜN BAŞIM AĞRIYOR ARTIK İŞE GELMEK ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM :1no2:

bizde yemek yedik geldik teyzeleri...
ya ben geceleri artık dönmekte çok zorluk çekiyorum kızlar sizdede başladımı? 32.haftaya girdimya ondanmı oldu nedir bilmiyorum.hemen farkını gösterdi yani.birde böyle karnım patlayacak gibi sık sık kasıklarım ağrıyor.karnımı alttan tutarak geziyorum kimse olmadığı zaman.
zaten kasıklarım ağrıyor diyince doktorum o gün alttan baktı. ama böyle 1 saniye sürdü.ellerindeki alet varya onu sokup çıkartması bir oldu.hiçbirşey anlamadım. erken doğum tehlikesi olabilir diye.yokmuş çok şükür.ama şimdiden böyleoldum 9.ayımı hiç düşünemiyorum valla

ceren canım evet bende zor dönüyorum kalkarken destek alıyorum bende genelde evde hep karnımın altını tutuyorum cumartesi sorcam bakalım doktora..

kızlar bu arada eşimle bebişe ne isim koysak diye hala düşünüyoruz. selin irem begüm ve eşim en çokda pınar olsun diyor... sizce...
canım Pınar güzel inanç ve dini tercihlerini bilemem ama Selin ismini yahudilerde koyuyor bu bir ayrım değil ama mesela Azra ismide onlarda önemli .Ben PINAR_BEGÜM diyorum son karar nasıl?
ilgiciğim , pınarcığım,koca göbüşüm,tülaycığım,tutkucuğum nasılsınız

ilgi cnm kocişle aşk yapmışsınız el ele offf bende ösledimmmmmm ama ben biraz yürüsem yamuluyorum
Valla biz iyiyiz annemin arkadaşı geldi 2. kahvaltımı yaptık şimdi öğle yemeğimizi yedik biraz yatıcam sancım var bugün karnımda kasılma değil ama ondan dinleneyim.

Canım bide çalışıyorsun üzülüyorum valla çünkü artık ağırlaştık hem oda konusunda biraz daha sabret az kaldı

Kız bebeklerin kafaları büyük olur son haftalarda toplarlar

verirsin merak etme görcen o bi çıksın dışarı sende verirsin

Canım eczaneden soğutucu alsın veriyorlar zaten istesin bizde 20 tane var göndereyim diycem çok uzak hatta geçen gün birkaçtanesini hastaneye verdik kargolarında soğutucuları olabilir çünkü ilaç getiriyorlar bazen İstanbul içimi göndericen yer.

Kaanlar akıllı Yağızlar şımarık olur Burak lar pek akıllı olmazlar genelde istisnalar olabilir tabi bence Kağan güzel oğlum olsa diyorum hep Kutay Kağan koyacaktım artık 2. olursa Ve erkek olursa ismi hazır.2. yine kızım olursa Almila koyucam sengözlerimebaksanabbakalımsengözlerimebaksanab

7774fulya, esen81, fzehraboz, gungor, ojelifıstık, sibiko+ kızlar nasılsınız?Gördüm sizi dün esen yoklamada yoktu yok yazdım onu sonra gelmiş ama 2 ders geç yazıldı kağıtta getirmemiş olmuyor bebişe söyliycez seni
ay uykum geldi oleyyyyyyyyyyyyyyy

tutkuncum saolasın.. evet pınar begüm irem eşimin kafasına yattı bakalım son anda değiştirmessek aslında aylarca bengü demiştik ama ben vazgeçince kızımız isimsiz kaldı:)))

iyiyiz tutkuncum muz yiyordum bende tam.
işlerim çoktu giremedim kaç gündür bende.

selam güzel annişlerrrrrr ben hep geç kalıyom zatiiiisenağlama şimdi de sabahçı oldum bir arkadaşımın babası vefat etmi,ş onun derslerine giricem o yüzden sabahçıyım saat7 de uyandım çok fena uykum var biraz uyuyayım yine gelirim şekerlerrrrr

herkese selam,

amma cok yazmissiniz, oku oku bitiremedim. Allah muhabbetinizi arttirsin. Keyifli muhabbet konulari diliyorum hepinize.

eşimde tatlı delisi oda eşin gibi uzun boylu ama kaçak kat aldı başını gitti

Bizimki de ders calisirken 7-8 kilo aldi simdi vermeye calisiyor. Ben de dalga geciyorum, birini sen dogur, birini ben haksizlik olmasin diye.

gerci adam spor yapinca hemen veriyo, ama bu ara firsat bulamadi, isleri yogun. Neyse bizimkine has degil bu kilo olayi.

biraz daha gecmise doneyim bakayim....

iyiyiz tutkuncum muz yiyordum bende tam.
işlerim çoktu giremedim kaç gündür bende.
Ay kaç aydır hasretim kusturuyor doğumdan sonra yicem bende

Tüm annelere selam...
selam canım

tutkuncum saolasın.. evet pınar begüm irem eşimin kafasına yattı bakalım son anda değiştirmessek aslında aylarca bengü demiştik ama ben vazgeçince kızımız isimsiz kaldı:)))
Daha var netleşir son zaman

Uykucu bende uyumaya gidyorum gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…