2009 Mayıs Anneleri

geldim tatlım..anca gecmişi okumak uzun sürüyor... :)) tam bitiriyorum bişey cıkıyor yazamadan cıkıyorum..aaaaa bundan sonra okumadan dalcam valla muhabbete:)))

tutkuncum saolasın.. evet pınar begüm irem eşimin kafasına yattı bakalım son anda değiştirmessek aslında aylarca bengü demiştik ama ben vazgeçince kızımız isimsiz kaldı:)))

benim kocada irem dedi.ama ben zeynep düşünüyorum.çok var ama bana cok sıcak tatlı gelio zeynep.insanlar aa eski isim falan diyor ama.sizce;?

Tüm annelere selam...[/QU
OTE]

slm cnm..nasılsın?

kızlar okuduğum kadarıyla herkes iyi şükür..

Kızlar sabahtanda yazmıştım ama herkes göremedi heralde şu terlik işinde bana akıl verin nasıl alayım önü kapalı açık nasıl bir model yada alanınız varsa ondan bilgi alayım.

Kızlar sabahtanda yazmıştım ama herkes göremedi heralde şu terlik işinde bana akıl verin nasıl alayım önü kapalı açık nasıl bir model yada alanınız varsa ondan bilgi alayım.

ben terlik almadim ama gecen yaz aldigim beyaz onu acik terliklerim var onlari giyebilirim diye dusunmustum. ama dogum sonrasi usur muyuz ki?

kızlar çok yoğumun (((((( gelen giden offffff başıma ağrılar girdi inşallah saatimde çıkabilirim şimdiden iyi akşamlar size ööptüm sizi ve yiyenlerimi

kızlar herkes bugün çok yoğun galiba pek bir sakiniz,bende birazda çıkıcam arakadaşlar hepinize iyi akşamlarhihoyyyt

ayyyy kimseler kalmamış ben kaçak yaptım kızlar dışarı çıktım ilk işim eczaneye gitmek oldu
onada anlattım durumu merak etmeyin bugün içinde eline ulaşır dedi ve şuan dılarıdaki sıcaklık en fazla 12 derece hiçbişey olmaz dedi...eğer ilaçta bozukluk olursaki sanmam dedi o ilaç sarı renk alır dedi...

tabi bu arada rahat durmadım iki emzik kabı aldım göğüs silikonu aldım bir emzik aldım ikitane emzik zinciri aldım....

sonra annemle kuaföre gittik o saçını kestirdi bende kaş bıyık olayı yaptırdım sonra bana gecelik aldığımız yere gittik bir pijama takımı aldık...

sibikocuğum annem bana önü kapalı bir terlik almış onu götüreceğim rahat olmazsa başka gelir evden

Son düzenleme:
oh iyi yapmışsın birsencim.hayırlı olsun.
Bende kendi kendime diyorumki bu niye 2 tane alıyor diye.unuttum birden ikiz oğluşları...ilahi güldüm kendime...

heee sonra halama gittim yürüyerek aman giderken yorulmadım ama gelirken yoruldum yawwww

orada kuzenim kısır yapmış yoğurtlu patates yapmış böğrek yapmış bende oturdum salatalardan az az yedimmm

sen yazana kadar bende düşünmemiştim hiç bence evde kullandıgın bı terlıgı gotur bosuna masraf etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…