7774fulya, esen81, fzehraboz, gungor, ojelifıstık, sibiko+ kızlar nasılsınız?Gördüm sizi dün esen yoklamada yoktu yok yazdım onu sonra gelmiş ama 2 ders geç yazıldı kağıtta getirmemiş olmuyor bebişe söyliycez seni
ay uykum geldi oleyyyyyyyyyyyyyyy
tutkuncum saolasın.. evet pınar begüm irem eşimin kafasına yattı bakalım son anda değiştirmessek aslında aylarca bengü demiştik ama ben vazgeçince kızımız isimsiz kaldı:)))
Tüm annelere selam...[/QU
OTE]
slm cnm..nasılsın?
kızlar okuduğum kadarıyla herkes iyi şükür..
geldim tatlım..anca gecmişi okumak uzun sürüyor... :)) tam bitiriyorum bişey cıkıyor yazamadan cıkıyorum..aaaaa bundan sonra okumadan dalcam valla muhabbete:)))
benim kocada irem dedi.ama ben zeynep düşünüyorum.çok var ama bana cok sıcak tatlı gelio zeynep.insanlar aa eski isim falan diyor ama.sizce;?
OTE]
slm cnm..nasılsın?
Bende çok beğeniyorum zeynep ismini çok asil geliyo.Bizde iyiyiz canım hep aynı hepimizde bi koşuşturmaca gidiyo valla sen nasıl neler yapıyosun
geldim tatlım..anca gecmişi okumak uzun sürüyor... :)) tam bitiriyorum bişey cıkıyor yazamadan cıkıyorum..aaaaa bundan sonra okumadan dalcam valla muhabbete:)))
benim kocada irem dedi.ama ben zeynep düşünüyorum.çok var ama bana cok sıcak tatlı gelio zeynep.insanlar aa eski isim falan diyor ama.sizce;?
OTE]
slm cnm..nasılsın?
canım merhaba nasılsın bebişin nasıl:1hug:a.s.
Bende çok beğeniyorum zeynep ismini çok asil geliyo.Bizde iyiyiz canım hep aynı hepimizde bi koşuşturmaca gidiyo valla sen nasıl neler yapıyosun
Ben de zeynep ismini cok seviyorum. eski yeni hosuna gidiyorsa kimseyi takma bence.
Kızlar sabahtanda yazmıştım ama herkes göremedi heralde şu terlik işinde bana akıl verin nasıl alayım önü kapalı açık nasıl bir model yada alanınız varsa ondan bilgi alayım.
Ben de zeynep ismini cok seviyorum. eski yeni hosuna gidiyorsa kimseyi takma bence.
evet cnm ben de seviyorum..tam karar vermedim ama zeynep olur sanırım:)))
tülaycım güle güle kendine iyi bak...
fulyacım hoşgeldin nasılsın fıstıkk?
kuzuuum tel.daydım simdi geldim tekrar..iyiyim cnm..sağolasın
ben terlik almadim ama gecen yaz aldigim beyaz onu acik terliklerim var onlari giyebilirim diye dusunmustum. ama dogum sonrasi usur muyuz ki?
ben hiç düşünmedim terlik işini.nasıl bişey alayım diye..
Kızlar sabahtanda yazmıştım ama herkes göremedi heralde şu terlik işinde bana akıl verin nasıl alayım önü kapalı açık nasıl bir model yada alanınız varsa ondan bilgi alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?