bu arada 1 kilo vermişimmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
Kızlar sabahtanda yazmıştım ama herkes göremedi heralde şu terlik işinde bana akıl verin nasıl alayım önü kapalı açık nasıl bir model yada alanınız varsa ondan bilgi alayım.
selam kızlar
tubiş kız nasılsın sessiz sessiz takılıyorsun bakıyorum
Selam Kizlar yeniden. Ya birkac dk ancak girebiliyorum artik. Yatmaktanda biktim artik. Yarin 32. haftaya giriyorum gerci, icim gün gectikte rahatliyor. Bebisimin kiyafetlerini yikiyorum dünden beri. Bugün, havlulari, carsaflari, agiz bezlerini falan ütüledim. Erken mi acaba? Baslayan oldu mu aranizda bu islere?
kizlaar hic buraya katilamadim ama hep takip ediyordum valla inanirmisiniz daha bebek icin hic bir hazirligim yok bide ruyalarima girer oldu benim sancim baslamis doguma giderdim ama cantam yok hazir deil hastaneye gidiyormusum esime diyormusum git bunu sunu al doldur getir aayyyy kabustu valla
bende en kisa zamanda baslim da gercek ten ruyada gibi olmazsin daha ev tasinacaz napcaz bilmem av aldik kiraci cikiyor bu ay sonunda ee biraz boya moya yapilacak ufff annemler de yardim eder bakariz hayirlisi hem yeni eve giricem hemde dogum yapicam hayirlisiyla bu arada karnim sert gibi duruyor az deil benim kziim hic durmuyor ve kizlar yarin hastaneye gidecem kan serumu vercekler 3 poset bana dua edin lutfen duaniza ihtiyacim var
kıvılcım çok güsel yapıyorsun hee açılışı ohhh yap hazırla cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?