Gözün aydin mutahhara. Yumurtayi bende pek sevmezdim, hamilelikte sever oldum. Haftada 4 tane falan yiyiyorum. Yeterli mi bilmiyorum bu sayi...
Ben erken dogumdan cekiniyorum canim, yanimda kimsemde yok. Bir an önce bitmesi, daha iyi. Önümüzdeki aya kadar iyice agirlasacagiz, dolapta hazir kalsinlar...
kizlaar hic buraya katilamadim ama hep takip ediyordum valla inanirmisiniz daha bebek icin hic bir hazirligim yok bide ruyalarima girer oldu benim sancim baslamis doguma giderdim ama cantam yok hazir deil hastaneye gidiyormusum esime diyormusum git bunu sunu al doldur getir aayyyy kabustu valla
bende en kisa zamanda baslim da gercek ten ruyada gibi olmazsin daha ev tasinacaz napcaz bilmem av aldik kiraci cikiyor bu ay sonunda ee biraz boya moya yapilacak ufff annemler de yardim eder bakariz hayirlisi hem yeni eve giricem hemde dogum yapicam hayirlisiyla bu arada karnim sert gibi duruyor az deil benim kziim hic durmuyor ve kizlar yarin hastaneye gidecem kan serumu vercekler 3 poset bana dua edin lutfen duaniza ihtiyacim var
kıvılcım çok güsel yapıyorsun hee açılışı ohhh yap hazırla cnm
tubişim çok güsel yaaa demek yumurta çok faydalı bende diyete girdiğimden beri yemiyorum bir kiloda kaybetmişim.....inş. yarın bırak diyeti derler.....
kızlar iyi askşmalar burda kimse yoktu az önce bakayım dedim nisan annelerine doğuran eden varmı diye anancığım herkes erken doğuracam endişesine düşmüş fazlaad farkı yokm aramızda onlaral 1-2 hafta hani
bide şunu gördüm izletyin çok güselllllllllll
The Cool Water Effect - Video
ne tatlı dimiyeterli canim..tabi günde 1 en güzeli..ama 4te cok iyiAllah korusun canim..inşaAllah hepimiz vaktimiz dolunca dogururuz saglikla canim..ama dediginde dogru..şaka maka cok az kaldi..ne yapsak,yapilcak-alincak listesinden ne eksiltsek kardir hoşgeldin canim..Allah kolaylik versin canim..panik yapma..bende daha 2 hafta önce basladim alma işine bi çiktinmi zaten cogu hallediliyor inşaAllah yarinda su gibi atlatirsin ye bitanem ye..bak kuzulara cok faydaliymiş ay cok komikmiş marylincim :) aksam aksam iyi geldi :))))
kurtlar vadisi basladiiii hihoyyyt hihoyyyt ay muzigini bile özlemişim be sositososito
kıs sendemi bürütüs benimkide içerde başına geçti hemen ne anlıyonuz bilmemki bu diziden anacığım* ben* sevmiyorum yakurtlar vadisi basladiiii hihoyyyt hihoyyyt ay muzigini bile özlemişim be sositososito
kıs sendemi bürütüs benimkide içerde başına geçti hemen ne anlıyonuz bilmemki bu diziden anacığım* ben* sevmiyorum ya
kurtlar vadisi basladiiii hihoyyyt hihoyyyt ay muzigini bile özlemişim be sositososito
valla hayatim ben gicik olurdum bu diziye 3-4 sene önce..dayim bi aliştirdi beni..ogun bugun kacirmam :)) Allah'tan eşimde seviyor :))
eşimde benim başımın etini yedi btirdi alıştırcam diye çok uğraştı ama olmuyor canım sevemedim bizde şimdi ayrı takılıyoruz o yüzden
bu arada okudum doktora gitmişsin gözün aydın canım bebişin iyiymiş az kaldı 32 ye sonada 35 inş böle böle geçicek günler sağlıkla doğurcaz allahın izniyle
:))) kuzenimde hiç sevmezdi..onada eşi aliştirdi..şimdi perşembeleri misafir bile kabul etmiyorlar :))) sen demekki cidden sevmiyorsun :))
saolasin canim..evet ya az kaldi..doktorum 18.haftada suyun gelmeye baslayinca senden ümidi kesmiştim bi ara ama cok sukur topladi dedi..inşaAllah dedigin gibi 32,35,36 derken bi bakcaz bebişler kucagimizda inşaAllah
senin bebiş nasil? doktora ne zaman gidicen? sıklaşmiştir artik kontrollerin..
eşimde benim başımın etini yedi btirdi alıştırcam diye çok uğraştı ama olmuyor canım sevemedim bizde şimdi ayrı takılıyoruz o yüzden
bu arada okudum doktora gitmişsin gözün aydın canım bebişin iyiymiş az kaldı 32 ye sonada 35 inş böle böle geçicek günler sağlıkla doğurcaz allahın izniyle
ay yok canım ya en son 27 de gittim 32 de gel dedi bu arada şeker çıktı diyet yapıyorum işte cokacimcoook
sen hilal hanıma gidiyodun dimi bende başta candan hanıma başladım sonra bir gittim hastaneden ayrılmış nihan hanım var ben de ona devam ettim bakalım haftaya gitcem 32 de hemde çalışabilir raporu alıcam
hahaahahahaa bende seviyorum eşimde izliyor baştan sevmiyordum ama kocişin tek dizisi o yüzden bende alıştım ama geç bitiyor be sızarım yaaa
ben sırf ayrı kalmamak adına alıştım diziye
tubişimm sen 32 de geçersin 36 tıyıda cnm
ben inanıyorummmmmmmm
bende yeni aldığım emziklere bakıyommm hafta ilk gün bebişlerimi görecemm çok güsel başlangıççç olacak sonrada cicileri yıkayacazz ayyyyyyyyyy çok güselllllllllll günler vaar önümüzdeeeeeeedelikafadulden
hahaahahahaa bende seviyorum eşimde izliyor baştan sevmiyordum ama kocişin tek dizisi o yüzden bende alıştım ama geç bitiyor be sızarım yaaa
ben sırf ayrı kalmamak adına alıştım diziye
tubişimm sen 32 de geçersin 36 tıyıda cnm
ben inanıyorummmmmmmm
bende yeni aldığım emziklere bakıyommm hafta ilk gün bebişlerimi görecemm çok güsel başlangıççç olacak sonrada cicileri yıkayacazz ayyyyyyyyyy çok güselllllllllll günler vaar önümüzdeeeeeeedelikafadulden
bundan sonra sıklaştırır canim muhtemelen..
evet canim hilal hanima gidiyorum..hastanede 8 tane kadin dogumcu varmiş zaten..zeynep kamil gibi :)))
diyet için Allah kolaylik versin canim ya..zor ama calişiyorsun Allah'tan..evde olsan hepten zorlanirdin :S
inş canım sıklaşsın valla nst falan diyorlar bizim doktorlarda varmıdır ki o alet bana kalsa her hafta giderimde benim ev uzak ya hastaneye bide çalışıyorum işte ama allahtan çalışıyorum yoksa evde daha çok yerdim cokacimcoookkaç kilo olmuş senin cadı ::)))senle hemen hemen aynıyız ben de30+6 yım
bundan sonra sıklaştırır canim muhtemelen..
evet canim hilal hanima gidiyorum..hastanede 8 tane kadin dogumcu varmiş zaten..zeynep kamil gibi :)))
diyet için Allah kolaylik versin canim ya..zor ama calişiyorsun Allah'tan..evde olsan hepten zorlanirdin :S
nst var canim hastanede :)) olmayan şey yok zaten..diyorum ya zeynep kamil gibi dogum hastanesine dönmüş :)))
cadicim 1800 olmus teyzesi :))
oy oy maşllah canım ya çok güzel almış kilosunumaşallah kızına benimki en son 1153 tü 27 haftalıkken inş benim kuzuda böle güsel almıştır kilosunu
valla hastane öle bakalım ben doğumuda orda yapıcam sen ne düşünüyorsun hilal hanım girecekmi doğuma
ben kaçıyorum yavaş yavaş canım sabah ,iş var malum öptüm seni ve kuzunu iyi geceler çok uykum varrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?