kıs sende ayrı kalamıyon kocişinden benimkide başımma gelip duruyor aralarda sayısal oynadı bu akşam bir aklıda ordaydı az 65 milyon kazanmış canım onuda defneye vericek adamı soyduk valla bakım seti alıcam kızıma kısa günü karıhihoyyyt,
pazartesi gidiyon ha tosunları görmeye hadi bakalım güzel haberlerle gel
birso ben akşam tokluk ölçtüm 6 da yedim 8 de ölçtüm 114 çıktı kıs süper valla düşmüş sanıırm şekerim sen tokluğu kaç saat soa ölçüyon
bu arada emzikler falan hayırlı olsun canım cokur cokur seni emsinler inş delikafadulden
oh seven birini buldum :))))
inşaAllah bitanem..hepimiz gelicez o güzel günlere inşaAllahhh :) emzik hastasiiii :) Allah bilr ilk günden aliştirirsin sen bebekleri emzige :)
Canım ben aldım önü kapalı ev terliği gibi sonra yıkar ecde giyerim dedim pembe bide üstüne fırfırlı çorap aldım.Kızlar sabahtanda yazmıştım ama herkes göremedi heralde şu terlik işinde bana akıl verin nasıl alayım önü kapalı açık nasıl bir model yada alanınız varsa ondan bilgi alayım.
Maaaaaaaaaaşallah yarasın koçlara ama az ye sen yinede şekerin şişliği iniyor şimdi alma boşuna kiloheee sonra halama gittim yürüyerek aman giderken yorulmadım ama gelirken yoruldum yawwww
orada kuzenim kısır yapmış yoğurtlu patates yapmış böğrek yapmış bende oturdum salatalardan az az yedimmm
Ay haberlerini bekliyorum sağlıkla gel canımBen geldim herkesler kaçmış
Annemlerin işi daha yeni bitti. Zaten yeni evlendiğimizden hala bi yerlere sokamadığımız bi sürü eşyamız vardı hurç içinde. Onları bi güzel vakumlayıp yatağımın altına bazaya kaldırdılar. Baza da yarım baza şeklinde. Keşke tam baza yaptırsaymışım valla çok işe yarıyomuş. Neyse sonunda kızımın odasını boşalttık. Sadece ortalıkta kendi eşyaları kaldı. Onları da oturma odama yığdık. Artık odası gelince yerleştireceğiz inşallah...
Ben bişey yapmadım sadece oturup onlara baktım ama o halde bile yorulmuşum valla
Bu arada bugün koli bantı lazım oldu. Evde yok. Kayınvalidem karşı komşundan isteyelim dedi. Onlarda taşınalı 2 ay falan oldu. Hiç tanımıyorum. Neyse gitti istedi. O sırada çaya davet etmiş kadını. Anam kadın bi geldi kucağında 20 günlük erkek bebek. Adı da Çınar :) Ayyyy nasıl güzel nasıl güzel. Bide uslu. Öylece ana kucağında uyudu durdu. Normalde alıp mıncıklardım ama artık kendiminde olacak diye mi nedir çocuğu ellemeye kıyamadım. Hep düşündüm benim de olsa 20 günlükken nasıl ellenmesini istemem diye elleyemedim kadının bebeğini. Ama öğrendiğim iyi oldu. En azından soracak birşeyim olsa fikir alırım. Sevecen cana yakın biri. KArnıma baktı. MErak etme daha karnın aşağı inmemiş senin doğurmazsın dedi :)
Böyle işte bacılar... Ben de duş aldım uzanayım biraz. Az sonra eşim gelir. Ayakta durduğumu duyarsa kafamı koparacak. Akşam bi daha giremezsem merak etmeyin. Yarın sabah 09:30'da randevumuz var. İnşallah hayırlı haberlerle geleceğiz. Öpüyorum sizi a.s.
çok sevindim meleğimizde iyiymiş artık tamam kız sen nene hatuna mı gidiyon bende gitcem oraya Neslihan yada hilali düşünüyorummerhaba kizlar a.s.
doktordan geldim..cok sukur herşey yolundaymiş..suyumda iyimiş..bebişimde iyiydi..aferin aldim doktordan :)))
doktorum ilk 32. haftayi sonrada 35.haftayi atlattikmi tamamdir inşaAllah dedi :) yani korkulcak bişi kalmicakmiş..dinlen bol bol dedi..magnezyum,demir ve progestana devam dedi..lökosit degerim cikmiş,crp düşmüş..ama genede sinirlarin üstünde..antibiotik verdi..dişçiye yolladi..2 tane dişimde iltihap varmiş..onlar degerleri yüksek cikariyor olabilirmiş..p.tesi dişçiye gidip dolgu yaptircam..
Allahim hiçte sevmem dişçiye gitmeyi..zaten neyden korkuyorsam bu gebelikte başima geldi..igneden cok korkardim..dedem doktor oldugu için hep igneden kacardim,bana ilaç verirdi..ama gebelikte her hafta kan aldirmak için igne oldum..ilaç içmeyi hiç sevmezdim..günde 3-4 tane ilacim var..kimseye işimi yaptirmaktan hoşlanmazdim..şimdi her işimi baskalari yapiyor :))
Rabbim beterinden korusun :)
he bide benim bebiş mideme kadar cikiyordu..taş gibi oluyordu karnim..toplaniyordu oraya..doktora sordum normal dedi..
he bide yumurtanin faydasini sordum :) malum pek aram yoktu yumurtayla..anne sütünden sonra en besleyici besindir dedi..muhakkak ye sıksık dedi..bebege cok faydalidir dedi..yani kizlar yumurtadan kaciş yok :)))
böyle işte haberler :) iyi dilekleriniz için çooook teşekkürler canlarim Şeniz a.s.
öptüm hepinizi Şeniz
Hadi canım iyi haberlerle gel sağlıkla inşallahkizlaar hic buraya katilamadim ama hep takip ediyordum valla inanirmisiniz daha bebek icin hic bir hazirligim yok bide ruyalarima girer oldu benim sancim baslamis doguma giderdim ama cantam yok hazir deil hastaneye gidiyormusum esime diyormusum git bunu sunu al doldur getir aayyyy kabustu valla
bende en kisa zamanda baslim da gercek ten ruyada gibi olmazsin daha ev tasinacaz napcaz bilmem av aldik kiraci cikiyor bu ay sonunda ee biraz boya moya yapilacak ufff annemler de yardim eder bakariz hayirlisi hem yeni eve giricem hemde dogum yapicam hayirlisiyla bu arada karnim sert gibi duruyor az deil benim kziim hic durmuyor ve kizlar yarin hastaneye gidecem kan serumu vercekler 3 poset bana dua edin lutfen duaniza ihtiyacim var
Aney benden biri onlarsız yaşayamam.şimdi KURTLAR 32. GÜNE İNDİ.ama iskender yok ya adamım benimBen eşimden daha fanatiğimkurtlar vadisi basladiiii hihoyyyt hihoyyyt ay muzigini bile özlemişim be sositososito
MARLINİM GEL GEL kurtlara gel kız dizimi nasıl sevmezsin benim kız şimdiden alıştı müziğinde depikliyor müzik bitince duruyorkıs sendemi bürütüs benimkide içerde başına geçti hemen ne anlıyonuz bilmemki bu diziden anacığım* ben* sevmiyorum ya
Al raporunu al marlınınımşakkıdıay yok canım ya en son 27 de gittim 32 de gel dedi bu arada şeker çıktı diyet yapıyorum işte cokacimcoook
sen hilal hanıma gidiyodun dimi bende başta candan hanıma başladım sonra bir gittim hastaneden ayrılmış nihan hanım var ben de ona devam ettim bakalım haftaya gitcem 32 de hemde çalışabilir raporu alıcam
iyi geceler canım ben polat bitmeden yatmam:1ninca:yatmadan bi bakayim dedimtutkuncum evet canim nene hatunda hilal hanima gidiyorum..valla ben cok memnunum kendisinden..ama tabiki herkesin beklentisi farklidir :) sen ikisinede git..hangisini begenirsen onda karar kil etkilemek istemem ama tavsiye edebilirim :)
buarada kurtlar vadisi fanatikleri birbir cikiyor yasasin :))))
haydi ben kactim canim..öptüm senide meleginide Şeniz Şeniz
almiştir canimbu haftalarda artik epey aliyorlar
bende inşaAllah orda düşünüyorum..tabiki giricem dedi doguma..ama bakalim kader ne göstercek :)
kalamıyom valla cnm yaaa ne yapam hep özlüyorum şimdi gitti antalyaya keçilerim gelir kafama
cnm ohhh parayı almışsın iyi etmişsin valla
bu arada şekerin çok iyi cnm ben yedikten hep bir saat sonra ölçüyorum cnm
bana öle dediler tabi dengeler şaşıyor sonra
benim 142 çıktı bir saat sonra ama patates kızartması vardı dayanamadım yedim valla o yüzden böle yüksek çıktı ne yapam yaa p.tesi doktorada diyecem benim içim dışıma çıktı 1 saat sonra ölçünce stres yapıyorum diye ...bide yemekten önce yemekten sonra parmağım delik deşik oldu yaaaa
seviyorum kızzz şimdi izliyoruz bayılıyorum muraya zaten hele şekerim başka alem heeee
gülümde tabiiiiii
kız emziği alırlarsa veririm almazlarsa vermem ben çok emdim çok zor ama isterlersede hazır olsun dimi
,Canım ben aldım önü kapalı ev terliği gibi sonra yıkar ecde giyerim dedim pembe bide üstüne fırfırlı çorap aldım.
Maaaaaaaaaaşallah yarasın koçlara ama az ye sen yinede şekerin şişliği iniyor şimdi alma boşuna kilo
Ay haberlerini bekliyorum sağlıkla gel canım
çok sevindim meleğimizde iyiymiş artık tamam kız sen nene hatuna mı gidiyon bende gitcem oraya Neslihan yada hilali düşünüyorum
Hadi canım iyi haberlerle gel sağlıkla inşallah
Aney benden biri onlarsız yaşayamam.şimdi KURTLAR 32. GÜNE İNDİ.ama iskender yok ya adamım benimBen eşimden daha fanatiğim
MARLINİM GEL GEL kurtlara gel kız dizimi nasıl sevmezsin benim kız şimdiden alıştı müziğinde depikliyor müzik bitince duruyor
Al raporunu al marlınınımşakkıdı
Günaydın bayanlarhihoyyyt,kızlar size bişey sorucam beni hep ataş basıyor sizede oluyormu? akşam yorgan falan örtmüyorum içim sıkılıyor eşimde hep kızıyor hasta olucaksın diye şimdide boğazlarım yanıyorsenağlama hemen önlemimi almam lazım
canım ben üstekini beğendim gerçi ikiside güzel ama üstteki daha havalı sankikaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar nasılsınız ben sabah 6 da anca uyuyabildim kızım sabaha kadar içerde inşaat yaptı uyutmadı bi ara dursun diye sevdim konuştum yok devam durmadı hani doğan çocuklar için anneleri sabaha kadar uyutmadı huysuzlandı derler ya aynen öyle tam sabah 6 da durdu oley dedim tam uyumuşum 7 de eşim kalktı deli gibi saat çaldı eşimin gürültüsü bide kalk kızım acıkmıştır demezmi tabi dedim sabaha kadar inşaat yaptı kalktım eşime kahvaltı hazırladım bir tane peynir parçası attım 5dk sonra benim velet önce pıt pıt pıt sonra pat pat paaaat ve güüüüm güüüm şimdi kahvaltı yaptık sakinleşiyor sanırım heran uyuyabilirim
Dilaracım gece seni görmedim canım ya yoksa iyi olurdu nezamandır görüşmedik
Semracım sağol günaydın
Marlınım seni kurtlara davet ediyorum benle izle fanatik olursunÇok üzgünüm çoook
günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldikkkkkkkkk defnemle kahvaltı yapıyoruz şimdi
bgurbuz, ilgin0707, MARYLİN, semra84+, sibiko+ günaydın canlarım
Marlınım gel gel kurtlara gel onlarsız soluk bile alamıyordum nefes aldım son 3-4 bölüm şaşmışlardı şimdi toplamışlar gece de 32. gündeydiler onlarıda izledim
Semra ateş basar ince giyin bizde de genelde var öyle yat üşütme bak
ilginim yap kahvaltını yap
:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?