2009 Mayıs Anneleri

kalamıyom valla cnm yaaa ne yapam hep özlüyorum şimdi gitti antalyaya keçilerim gelir kafama
cnm ohhh parayı almışsın iyi etmişsin valla
bu arada şekerin çok iyi cnm ben yedikten hep bir saat sonra ölçüyorum cnm
bana öle dediler tabi dengeler şaşıyor sonra
benim 142 çıktı bir saat sonra ama patates kızartması vardı dayanamadım yedim valla o yüzden böle yüksek çıktı ne yapam yaa p.tesi doktorada diyecem benim içim dışıma çıktı 1 saat sonra ölçünce stres yapıyorum diye ...bide yemekten önce yemekten sonra parmağım delik deşik oldu yaaaa

oh seven birini buldum :))))

inşaAllah bitanem..hepimiz gelicez o güzel günlere inşaAllahhh :) emzik hastasiiii :) Allah bilr ilk günden aliştirirsin sen bebekleri emzige :)

seviyorum kızzz şimdi izliyoruz bayılıyorum muraya zaten hele şekerim başka alem heeee
gülümde tabiiiiii
kız emziği alırlarsa veririm almazlarsa vermem ben çok emdim çok zor ama isterlersede hazır olsun dimi

Kızlar sabahtanda yazmıştım ama herkes göremedi heralde şu terlik işinde bana akıl verin nasıl alayım önü kapalı açık nasıl bir model yada alanınız varsa ondan bilgi alayım.
Canım ben aldım önü kapalı ev terliği gibi sonra yıkar ecde giyerim dedim pembe bide üstüne fırfırlı çorap aldım.

heee sonra halama gittim yürüyerek aman giderken yorulmadım ama gelirken yoruldum yawwww

orada kuzenim kısır yapmış yoğurtlu patates yapmış böğrek yapmış bende oturdum salatalardan az az yedimmm
Maaaaaaaaaaşallah yarasın koçlara ama az ye sen yinede şekerin şişliği iniyor şimdi alma boşuna kilo

Ay haberlerini bekliyorum sağlıkla gel canım
çok sevindim meleğimizde iyiymiş artık tamam kız sen nene hatuna mı gidiyon bende gitcem oraya Neslihan yada hilali düşünüyorum

Hadi canım iyi haberlerle gel sağlıkla inşallah

kurtlar vadisi basladiiii hihoyyyt hihoyyyt ay muzigini bile özlemişim be sositososito
Aney benden biri onlarsız yaşayamam.şimdi KURTLAR 32. GÜNE İNDİ.ama iskender yok ya adamım benimBen eşimden daha fanatiğim
kıs sendemi bürütüs benimkide içerde başına geçti hemen ne anlıyonuz bilmemki bu diziden anacığım* ben* sevmiyorum ya
MARLINİM GEL GEL kurtlara gel kız dizimi nasıl sevmezsin benim kız şimdiden alıştı müziğinde depikliyor müzik bitince duruyor

Al raporunu al marlınınımşakkıdı

Size birşey yazayım kimse yok yalnız takılyorum
Annem komşunun oğluna POLAT ismini koyuyor çocuk büyüyene kadar nefret ediyordu isimden şimdi 2-3 senedir anneme selam söylüyor bana çok güzel isim koymuşsun diye geçenlerde oğlu oldu oda kardeşimin ismini koymuş oğluna film etkili oldu yani

yatmadan bi bakayim dedim tutkuncum evet canim nene hatunda hilal hanima gidiyorum..valla ben cok memnunum kendisinden..ama tabiki herkesin beklentisi farklidir :) sen ikisinede git..hangisini begenirsen onda karar kil etkilemek istemem ama tavsiye edebilirim :)

buarada kurtlar vadisi fanatikleri birbir cikiyor yasasin :))))

haydi ben kactim canim..öptüm senide meleginide Şeniz Şeniz

iyi geceler canım ben polat bitmeden yatmam:1ninca:

ay kimse yok bu mayıs anneleri uykkkkkkkkkuuuucuuuu ya

bakın baklım nasıl bunlar

nasıl sizce hangisi daha güzel

Son düzenleme:
Günaydın bayanlarhihoyyyt,kızlar size bişey sorucam beni hep ataş basıyor sizede oluyormu? akşam yorgan falan örtmüyorum içim sıkılıyor eşimde hep kızıyor hasta olucaksın diye şimdide boğazlarım yanıyorsenağlama hemen önlemimi almam lazım

canım ben üstekini beğendim gerçi ikiside güzel ama üstteki daha havalı sankikaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar nasılsınız ben sabah 6 da anca uyuyabildim kızım sabaha kadar içerde inşaat yaptı uyutmadı bi ara dursun diye sevdim konuştum yok devam durmadı hani doğan çocuklar için anneleri sabaha kadar uyutmadı huysuzlandı derler ya aynen öyle tam sabah 6 da durdu oley dedim tam uyumuşum 7 de eşim kalktı deli gibi saat çaldı eşimin gürültüsü bide kalk kızım acıkmıştır demezmi tabi dedim sabaha kadar inşaat yaptı kalktım eşime kahvaltı hazırladım bir tane peynir parçası attım 5dk sonra benim velet önce pıt pıt pıt sonra pat pat paaaat ve güüüüm güüüm şimdi kahvaltı yaptık sakinleşiyor sanırım heran uyuyabilirim
Dilaracım gece seni görmedim canım ya yoksa iyi olurdu nezamandır görüşmedik
Semracım sağol günaydın
Marlınım seni kurtlara davet ediyorum benle izle fanatik olursunÇok üzgünüm çoook

almiştir canim bu haftalarda artik epey aliyorlar

bende inşaAllah orda düşünüyorum..tabiki giricem dedi doguma..ama bakalim kader ne göstercek :)

inş canım ya bakalım son konrtrollerde iyice netleşir

dırımcım bakayım bu akşam 1 saat sonra ölçeyim sende azcık dikkat et kız tatlıyıda götürüdn dün oh valal ben çaya şeker bile atmıyorum ama şu son kontorle gideyim tatlı yiyecem

,

kıs nasıl seviyonuz o diziyi sevmiyom bennnnnnnnnnnnn

valal canım ben üsttekini beğendim o güsel

günatdın canım geçmiş olsun sıcak tut kendini benimde uykum var hava kapalı ve yağmurlu neyse havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun delikafadulden

okey canım perşembe akşamı vadide buluşmak üzere :içelim:

Alıntı:
semra84 kullanıcısından alıntı
Günaydın bayanlar,kızlar size bişey sorucam beni hep ataş basıyor sizede oluyormu? akşam yorgan falan örtmüyorum içim sıkılıyor eşimde hep kızıyor hasta olucaksın diye şimdide boğazlarım yanıyor hemen önlemimi almam lazım

canım gece bende sürekli üzerimi açıyorum eşim örtüyor ateş basıyor banada dün gece çok huzursuzdum bugünde boğazım ağrıyor benimde hemen önlemimi almam lazım inşallah hasta olmadan iyileşiriz

bgurbuz, ilgin0707, MARYLİN, semra84+, sibiko+ günaydın canlarım
Marlınım gel gel kurtlara gel onlarsız soluk bile alamıyordum nefes aldım son 3-4 bölüm şaşmışlardı şimdi toplamışlar gece de 32. gündeydiler onlarıda izledim
Semra ateş basar ince giyin bizde de genelde var öyle yat üşütme bak
ilginim yap kahvaltını yap
:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldikkkkkkkkk defnemle kahvaltı yapıyoruz şimdi

günaydın canım afiyet olsun yarasın kuzucuğuna bizde geldik kahvaltımızı yaptık biraz geç kaldık yine sütümüzüde içtik :CüvCüv:sen nasılsın keyfin yerinde inş

canım sanada günaydın bir hafta sonu daha geldi biz defnemle yarın bütün akrabalarımı ağırlayacağız akşamdan başlayacağım hazırlıklaradelikafadulden
sende yap bitanem bebiş acıkmıştıra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…