2009 Mayıs Anneleri

günaydın canım afiyet olsun yarasın kuzucuğuna bizde geldik kahvaltımızı yaptık biraz geç kaldık yine sütümüzüde içtik :CüvCüv:sen nasılsın keyfin yerinde inş

günaydın fıstığım ohh afiyet olsun yarasın annesi keyfim yerinde çok şükür bitanem sen nasılsın kuzucuk nasıl:1hug:

kız biz çoktan yaptık 2. ye sıra geliyor bu arada eşinle gezintiden sonra aşka geldin galiba avatarın pek romantik:asigim::asigim::asigim:
KIZ SİBİKO uyuyormusun hala gelemedi

Günaydın kızlar; tutkuncum uyandımda dün gece neler yazmışsınız oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3

Semarcaım bendede aynı durum söz konusu yorganı üzerime örtüceme bacaklarımın arasına alıyorum yastık yüksek geliyo çünkü sabah bi kalktım boğazlarım acıyo ıhlamur içtim biraz yumuşasın boğazlarım diye ama fayda etmiycek ne yapsamki

Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah kızlar dualarımız sizinle :Saruboceq:

Tubacım ne kadar güzel bi haber artık şöle bi ohhhhh çekebilirsin çok şükür

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay kimse yok bu mayıs anneleri uykkkkkkkkkuuuucuuuu ya

bakın baklım nasıl bunlar

nasıl sizce hangisi daha güzel

Canım ilk resim güzel netten baktım fiyatına 110 lira kı pahalı değilmi gerçi sen kendin yapacaktın bizde o beceri olmadığı için -tatlicadiarzu-

kız biz çoktan yaptık 2. ye sıra geliyor bu arada eşinle gezintiden sonra aşka geldin galiba avatarın pek romantik:asigim::asigim::asigim:
KIZ SİBİKO uyuyormusun hala gelemedi

kaydirigubbakcemile3:asigim::asigim:canım Allah bozmasın ama biz eşimle çok severek evlendik yedi yıl bitti hala çok seviyoruz birbirimizi ilk gün ki gibi
Allah hepimizin yuvasından eksik etmesin huzuru sağlığı mutluluğu sevgiyi saygıyı bitanem
afiyet olsun yarasın benim miniğime annesia.s.

Günaydın kızlar! a.s.
doktorum çok akıntın var diye fitil verdi ismi gyno-lomexin
bundan kullanan oldumu acaba aranızda

kıs sen uyumuyomusun sabah da bizimle birlikte işe geliyon ne zaman uyuyon anacığım gece kuşu kafamçokkarıştı

kıs sen uyumuyomusun sabah da bizimle birlikte işe geliyon ne zaman uyuyon anacığım gece kuşu kafamçokkarıştı

delikafadulden canım uyumuyor sanırım hem gece kuşu hemde gündüzkaydirigubbakcemile3 kız dinlen bebiş doğunca çok arayacağız bu günleri lülülülülülüyerimseniben

semracım inşallah tatlım :))))))) valla nasıl bitecek gün bende bilmiyorum başım ağrıyor boğazım yanıyor ıhlamur içtim inşallah faydası olur

gunaydııınnnnnnn
nasılsınız bakalım bacılar...bız işten yenı geldık oglusla...bıraz uykuluyuz ...herkescıkler ııdır umarım..bıkacgundur ugrayamadım yanınıza...ewi toplamaya tosuncukun odasını hazırlamaya basladık..:))delikafaduldendelikafaduldenoglusum gayet ıımış ayın 3 unde kontrolumuz vardı.ters duran oglusum donmus teyzeleri...dr normal yapabılırsın dedı bakalım artık kısmet...yerimsenibenkılomuz kırkbınkere masallah 1300 olmusss:dance:kocaman olmus oglusum teyzelerii ..28 haftada dr cok ii fazla bıle dedı..tosuncuk dogurcan heralde dıokaydirigubbakcemile3kıloları bıtek ben almamısım yane...:ecrin_bebek:
a.s.

sibikom günaydın nasılsın canım:))))))))))))))))))

Canım günaydın semracım gibi bende hastalanıyorum galiba boğazlarım ağrıyo ıhlamur içtim sabah ama pek faydası olmıycak sanırım :a015: oğluşta bugün sakin defnemiz napıyooo?

Valla bilmiyorum semracım bide gribe yakalanmayalım ne yapsak ilaçta içemiyoruz sıkma portakal falanmı içsek

SIBIKO SEMRA dıkkat edın kendınıze....bol bol portakal suyu için..lımon lu ıhlamur kaynatın aman hasta olmayın kızlar ya...tamda gecıs ewresı..vıcks ıı gelıo bugu falan yapın...

günaydın tatlım
maşallah tosununa bitanem çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…