günaydın canım afiyet olsun yarasın kuzucuğuna bizde geldik kahvaltımızı yaptık biraz geç kaldık yine sütümüzüde içtik :CüvCüv:sen nasılsın keyfin yerinde inş
kız biz çoktan yaptık 2. ye sıra geliyor bu arada eşinle gezintiden sonra aşka geldin galiba avatarın pek romantik:asigim::asigim::asigim:canım sanada günaydın bir hafta sonu daha geldi biz defnemle yarın bütün akrabalarımı ağırlayacağız akşamdan başlayacağım hazırlıklaradelikafadulden
sende yap bitanem bebiş acıkmıştıra.s.
Ben geldim herkesler kaçmış
Annemlerin işi daha yeni bitti. Zaten yeni evlendiğimizden hala bi yerlere sokamadığımız bi sürü eşyamız vardı hurç içinde. Onları bi güzel vakumlayıp yatağımın altına bazaya kaldırdılar. Baza da yarım baza şeklinde. Keşke tam baza yaptırsaymışım valla çok işe yarıyomuş. Neyse sonunda kızımın odasını boşalttık. Sadece ortalıkta kendi eşyaları kaldı. Onları da oturma odama yığdık. Artık odası gelince yerleştireceğiz inşallah...
Ben bişey yapmadım sadece oturup onlara baktım ama o halde bile yorulmuşum valla
Bu arada bugün koli bantı lazım oldu. Evde yok. Kayınvalidem karşı komşundan isteyelim dedi. Onlarda taşınalı 2 ay falan oldu. Hiç tanımıyorum. Neyse gitti istedi. O sırada çaya davet etmiş kadını. Anam kadın bi geldi kucağında 20 günlük erkek bebek. Adı da Çınar :) Ayyyy nasıl güzel nasıl güzel. Bide uslu. Öylece ana kucağında uyudu durdu. Normalde alıp mıncıklardım ama artık kendiminde olacak diye mi nedir çocuğu ellemeye kıyamadım. Hep düşündüm benim de olsa 20 günlükken nasıl ellenmesini istemem diye elleyemedim kadının bebeğini. Ama öğrendiğim iyi oldu. En azından soracak birşeyim olsa fikir alırım. Sevecen cana yakın biri. KArnıma baktı. MErak etme daha karnın aşağı inmemiş senin doğurmazsın dedi :)
Böyle işte bacılar... Ben de duş aldım uzanayım biraz. Az sonra eşim gelir. Ayakta durduğumu duyarsa kafamı koparacak. Akşam bi daha giremezsem merak etmeyin. Yarın sabah 09:30'da randevumuz var. İnşallah hayırlı haberlerle geleceğiz. Öpüyorum sizi a.s.
ohh pınarcığım toplamışsınz ne güsel
bizde haftaya yıkama işi yapacaz h.sonuda koltukları biri alacakmış
eve gidip alıncak salpon boşalcak ve bebek odamızdan çekyatlar çıkacak
yarın sabah bende yokum diyabete gidecem tiroit için nükler tıpa gidecem
öğleden sonra gelirimmmmm ........
yaaaa bugün yürüyünce bacaklarım ağrıdı yaaaa inş. yarın çok yorulmam
merhaba kizlar a.s.
doktordan geldim..cok sukur herşey yolundaymiş..suyumda iyimiş..bebişimde iyiydi..aferin aldim doktordan :)))
doktorum ilk 32. haftayi sonrada 35.haftayi atlattikmi tamamdir inşaAllah dedi :) yani korkulcak bişi kalmicakmiş..dinlen bol bol dedi..magnezyum,demir ve progestana devam dedi..lökosit degerim cikmiş,crp düşmüş..ama genede sinirlarin üstünde..antibiotik verdi..dişçiye yolladi..2 tane dişimde iltihap varmiş..onlar degerleri yüksek cikariyor olabilirmiş..p.tesi dişçiye gidip dolgu yaptircam..
Allahim hiçte sevmem dişçiye gitmeyi..zaten neyden korkuyorsam bu gebelikte başima geldi..igneden cok korkardim..dedem doktor oldugu için hep igneden kacardim,bana ilaç verirdi..ama gebelikte her hafta kan aldirmak için igne oldum..ilaç içmeyi hiç sevmezdim..günde 3-4 tane ilacim var..kimseye işimi yaptirmaktan hoşlanmazdim..şimdi her işimi baskalari yapiyor :))
Rabbim beterinden korusun :)
he bide benim bebiş mideme kadar cikiyordu..taş gibi oluyordu karnim..toplaniyordu oraya..doktora sordum normal dedi..
he bide yumurtanin faydasini sordum :) malum pek aram yoktu yumurtayla..anne sütünden sonra en besleyici besindir dedi..muhakkak ye sıksık dedi..bebege cok faydalidir dedi..yani kizlar yumurtadan kaciş yok :)))
böyle işte haberler :) iyi dilekleriniz için çooook teşekkürler canlarim Şeniz a.s.
öptüm hepinizi Şeniz
kizlaar hic buraya katilamadim ama hep takip ediyordum valla inanirmisiniz daha bebek icin hic bir hazirligim yok bide ruyalarima girer oldu benim sancim baslamis doguma giderdim ama cantam yok hazir deil hastaneye gidiyormusum esime diyormusum git bunu sunu al doldur getir aayyyy kabustu valla
bende en kisa zamanda baslim da gercek ten ruyada gibi olmazsin daha ev tasinacaz napcaz bilmem av aldik kiraci cikiyor bu ay sonunda ee biraz boya moya yapilacak ufff annemler de yardim eder bakariz hayirlisi hem yeni eve giricem hemde dogum yapicam hayirlisiyla bu arada karnim sert gibi duruyor az deil benim kziim hic durmuyor ve kizlar yarin hastaneye gidecem kan serumu vercekler 3 poset bana dua edin lutfen duaniza ihtiyacim var
kız biz çoktan yaptık 2. ye sıra geliyor bu arada eşinle gezintiden sonra aşka geldin galiba avatarın pek romantik:asigim::asigim::asigim:
KIZ SİBİKO uyuyormusun hala gelemedi
bgurbuz, ilgin0707, MARYLİN, semra84+, sibiko+ günaydın canlarım
Marlınım gel gel kurtlara gel onlarsız soluk bile alamıyordum nefes aldım son 3-4 bölüm şaşmışlardı şimdi toplamışlar gece de 32. gündeydiler onlarıda izledim
Semra ateş basar ince giyin bizde de genelde var öyle yat üşütme bak
ilginim yap kahvaltını yap
:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
günaydın canım nasılsın a.s.
kıs sen uyumuyomusun sabah da bizimle birlikte işe geliyon ne zaman uyuyon anacığım gece kuşu kafamçokkarıştı
sağol ilgincim! iyi olmaya çalışıyoruz
sabah evden çıkmadan eşimle tartıştık, bebeğimi üzmemek için pozitif düşünmeye çalışıyorum
o üzülmesin gerilmesin diye :1no2:
canım bebişini düşün stres yapmamaya çalış a.s.
Günaydın kızlar; tutkuncum uyandımda dün gece neler yazmışsınız oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3
Semarcaım bendede aynı durum söz konusu yorganı üzerime örtüceme bacaklarımın arasına alıyorum yastık yüksek geliyo çünkü sabah bi kalktım boğazlarım acıyo ıhlamur içtim biraz yumuşasın boğazlarım diye ama fayda etmiycek ne yapsamki
evet canım aynen yastık büyük oluyor yorganı alıyorum bacağımın arasına tabi üstüm falan hep açılıyor off napsakki resmen dayak yemiş gibiyim,her yanım ağrıyorsenağlama tekrar grip olamaktan korkuyorum iğne yerleridaha yeni geçtisenağlama
Günaydın kızlar! a.s.
doktorum çok akıntın var diye fitil verdi ismi gyno-lomexin
bundan kullanan oldumu acaba aranızda
canım bende kaşıntı vardı dr. fitil vermişti ama adını hatırlamıyorum bide krem verdi ama krem geçirdi kaşıntıyı oyüzden fitili aldım ama kullanmadım,akıntıı bendede oluyor canım dr.normal demişti ama yarın gittiğimde tekrar sorucam
Alıntı:
semra84 kullanıcısından alıntı
Günaydın bayanlar,kızlar size bişey sorucam beni hep ataş basıyor sizede oluyormu? akşam yorgan falan örtmüyorum içim sıkılıyor eşimde hep kızıyor hasta olucaksın diye şimdide boğazlarım yanıyor hemen önlemimi almam lazım
canım gece bende sürekli üzerimi açıyorum eşim örtüyor ateş basıyor banada dün gece çok huzursuzdum bugünde boğazım ağrıyor benimde hemen önlemimi almam lazım inşallah hasta olmadan iyileşiriz
canım inşallah,ama ben bugün hiç iyi değilim bugün nasıl biticek bilmiyorum inşallah hastalanmadan atlatırız kızlar
sibikom günaydın nasılsın canım:))))))))))))))))))
evet canım aynen yastık büyük oluyor yorganı alıyorum bacağımın arasına tabi üstüm falan hep açılıyor off napsakki resmen dayak yemiş gibiyim,her yanım ağrıyorsenağlama tekrar grip olamaktan korkuyorum iğne yerleridaha yeni geçtisenağlama
Günaydın kızlar; tutkuncum uyandımda dün gece neler yazmışsınız oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3
Semarcaım bendede aynı durum söz konusu yorganı üzerime örtüceme bacaklarımın arasına alıyorum yastık yüksek geliyo çünkü sabah bi kalktım boğazlarım acıyo ıhlamur içtim biraz yumuşasın boğazlarım diye ama fayda etmiycek ne yapsamki
canım bende kaşıntı vardı dr. fitil vermişti ama adını hatırlamıyorum bide krem verdi ama krem geçirdi kaşıntıyı oyüzden fitili aldım ama kullanmadım,akıntıı bendede oluyor canım dr.normal demişti ama yarın gittiğimde tekrar sorucam
canım inşallah,ama ben bugün hiç iyi değilim bugün nasıl biticek bilmiyorum inşallah hastalanmadan atlatırız kızlar
canım ben de öyle biliyorum kaşıntı falan olduğunda verir fitili
dün iki kez sordu varmı kaşıntın diye yok diyorum
ama çok akıntın var diye verdi
zaten akıntı normal değilmi
içinde 2 fitil var zaten kullanıyım bari doktor dediyse benneyaptımki
ay sabah ben de dayak yemiş gibi kalkıyorum kafamçokkarıştı
her sene grip olurdum
çok şükür bu sene olmadım kızlar ay inşallah hastalanmayız
gunaydııınnnnnnn
nasılsınız bakalım bacılar...bız işten yenı geldık oglusla...bıraz uykuluyuz ...herkescıkler ııdır umarım..bıkacgundur ugrayamadım yanınıza...ewi toplamaya tosuncukun odasını hazırlamaya basladık..:))delikafaduldendelikafaduldenoglusum gayet ıımış ayın 3 unde kontrolumuz vardı.ters duran oglusum donmus teyzeleri...dr normal yapabılırsın dedı bakalım artık kısmet...yerimsenibenkılomuz kırkbınkere masallah 1300 olmusss:dance:kocaman olmus oglusum teyzelerii ..28 haftada dr cok ii fazla bıle dedı..tosuncuk dogurcan heralde dıokaydirigubbakcemile3kıloları bıtek ben almamısım yane...:ecrin_bebek:
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?