sağol ilgincim! iyi olmaya çalışıyoruz
sabah evden çıkmadan eşimle tartıştık, bebeğimi üzmemek için pozitif düşünmeye çalışıyorum
o üzülmesin gerilmesin diye :1no2:
Günaydın kızlar; tutkuncum uyandımda dün gece neler yazmışsınız oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3
Semarcaım bendede aynı durum söz konusu yorganı üzerime örtüceme bacaklarımın arasına alıyorum yastık yüksek geliyo çünkü sabah bi kalktım boğazlarım acıyo ıhlamur içtim biraz yumuşasın boğazlarım diye ama fayda etmiycek ne yapsamki
evet canım aynen yastık büyük oluyor yorganı alıyorum bacağımın arasına tabi üstüm falan hep açılıyor off napsakki resmen dayak yemiş gibiyim,her yanım ağrıyorsenağlama tekrar grip olamaktan korkuyorum iğne yerleridaha yeni geçtisenağlama
canım bende kaşıntı vardı dr. fitil vermişti ama adını hatırlamıyorum bide krem verdi ama krem geçirdi kaşıntıyı oyüzden fitili aldım ama kullanmadım,akıntıı bendede oluyor canım dr.normal demişti ama yarın gittiğimde tekrar sorucam
canım inşallah,ama ben bugün hiç iyi değilim bugün nasıl biticek bilmiyorum inşallah hastalanmadan atlatırız kızlar
akıntı bendede oluyor bende nmunurol kullandım su ile içiyorsun antibiyotik doktor hafif bri enfeksiyon dedi gidince yeniden atjhlil yaptırcma bakalım
semracım inşallah tatlım :))))))) valla nasıl bitecek gün bende bilmiyorum başım ağrıyor boğazım yanıyor ıhlamur içtim inşallah faydası olur
geçmiş olsun canım dikkat et tam grip mevsimi sne çok üşütüyorsun
kıvılcım sanada günaydın nasılsın canım
gunaydııınnnnnnn
nasılsınız bakalım bacılar...bız işten yenı geldık oglusla...bıraz uykuluyuz ...herkescıkler ııdır umarım..bıkacgundur ugrayamadım yanınıza...ewi toplamaya tosuncukun odasını hazırlamaya basladık..:))delikafaduldendelikafaduldenoglusum gayet ıımış ayın 3 unde kontrolumuz vardı.ters duran oglusum donmus teyzeleri...dr normal yapabılırsın dedı bakalım artık kısmet...yerimsenibenkılomuz kırkbınkere masallah 1300 olmusss:dance:kocaman olmus oglusum teyzelerii ..28 haftada dr cok ii fazla bıle dedı..tosuncuk dogurcan heralde dıokaydirigubbakcemile3kıloları bıtek ben almamısım yane...:ecrin_bebek:
a.s.
SIBIKO SEMRA dıkkat edın kendınıze....bol bol portakal suyu için..lımon lu ıhlamur kaynatın aman hasta olmayın kızlar ya...tamda gecıs ewresı..vıcks ıı gelıo bugu falan yapın...
Iyiyim canim, sagol. 32.haftamiza girdik ve pek sikayetim yok bu arada. 3 kere tahtaya vurayimda:)
Geldim geldim geldimmmmm hihoyyyt
Kızlar doktorumuza gittik. Herşey yolundaymış çok şükür. hihoyyyt Kızımın keyfi yerinde. Rahimde sorun yok. Artık yatmana gerek yok, kendini yorma yeter dedi. 2 kilo vermişim. Şişliklerin inmiş ne güzel. Kendini yormadan sık sık yürü ki ödem olmasın bi daha dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Pogestana 10 gün daha devam et bakalım bi zararı olmaz dedi. Kızımın kilosunu ölçmedi. Pek değişmemiştir kısa süre oldu. Bi sonrakinde bakarız dedi. Ama suyu falan herşeyi yerinde dedi.
Sonra bi baktık kuzum bize bakıyo. Açmış gözlerini cingöz cingöz. Eller yine ağızın orda hiç durmadan kıpır kıpırKaşlarını, saçlarını herşeyini gösterdi doktor. Ama normal ultrason görüntüsünde gözüküyor, 4 boyutluya geçince pozisyon değiştiği için yine yan duruyor kuzum
Normal ultrason görüntüsünden resim verdi. Gözler açık zillimin hihoyyyt
Böyle işte bacılarım. Çok keyifliyim çokkkk hihoyyyt Allah'ıma bin şükür.
Birazdan kaplama için usta gelicek. Bizde kahvaltımızı edip kayınvalidemle kardeşine gideceğiz. Bize çok yakın oturuyor. Hem yapıştırıcı beni rahatsız etmesin dedik, hemde hafif hafif yürüyeceğiz. hihoyyyt
günaydın kızlarrrr
ben dün doktora gittim..daha 32. haftam dolmamasına rağmen, doktorum dünden itibaren 5hafta çalışabilir diye rapor verdi..
sen mayıs a kalmaz nisan sonu gibi bebeğini kucağına alırsın diyo:)
o yüzden iznim yanmasın diye biraz erken vermiş...anlamadım ama neyse:uhm:
Günaydin herkese...
kızlar günaydınn...nasılsınız.biz iyiyiz bebişimle sadece benim m,de bulantılarım sanırım geri döndü ama yarın doktoruma bir sorucam. pınarcım çok sevindim inşallahh böyle gider hep...ilgin sibel nasılsınız..?
kızlar günaydınn...nasılsınız.biz iyiyiz bebişimle sadece benim m,de bulantılarım sanırım geri döndü ama yarın doktoruma bir sorucam. pınarcım çok sevindim inşallahh böyle gider hep...ilgin sibel nasılsınız..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?