2009 Mayıs Anneleri

sağol ilgincim! iyi olmaya çalışıyoruz
sabah evden çıkmadan eşimle tartıştık, bebeğimi üzmemek için pozitif düşünmeye çalışıyorum
o üzülmesin gerilmesin diye :1no2:

valla dövcem bu kocalarıııııııııııııııklava:

kıvılcım sanada günaydın nasılsın canım

marlyın aynen canım ya ben çok çabuk hastalanıyorum (( bünyem çok zayıf herhalde birde dün çok yoğunduk gelenlerin hepside grip onlar hapşurdukça burnunu çektikçe tiksindim(((((((((((((( umarım hasta olmam defne yeter artık anne sürekli hastasın diyecek valla

Geldim geldim geldimmmmm hihoyyyt

Kızlar doktorumuza gittik. Herşey yolundaymış çok şükür. hihoyyyt Kızımın keyfi yerinde. Rahimde sorun yok. Artık yatmana gerek yok, kendini yorma yeter dedi. 2 kilo vermişim. Şişliklerin inmiş ne güzel. Kendini yormadan sık sık yürü ki ödem olmasın bi daha dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Pogestana 10 gün daha devam et bakalım bi zararı olmaz dedi. Kızımın kilosunu ölçmedi. Pek değişmemiştir kısa süre oldu. Bi sonrakinde bakarız dedi. Ama suyu falan herşeyi yerinde dedi.

Sonra bi baktık kuzum bize bakıyo. Açmış gözlerini cingöz cingöz. Eller yine ağızın orda hiç durmadan kıpır kıpır Kaşlarını, saçlarını herşeyini gösterdi doktor. Ama normal ultrason görüntüsünde gözüküyor, 4 boyutluya geçince pozisyon değiştiği için yine yan duruyor kuzum

Normal ultrason görüntüsünden resim verdi. Gözler açık zillimin hihoyyyt

Böyle işte bacılarım. Çok keyifliyim çokkkk hihoyyyt Allah'ıma bin şükür.

Birazdan kaplama için usta gelicek. Bizde kahvaltımızı edip kayınvalidemle kardeşine gideceğiz. Bize çok yakın oturuyor. Hem yapıştırıcı beni rahatsız etmesin dedik, hemde hafif hafif yürüyeceğiz. hihoyyyt

günaydın kızlarrrr

ben dün doktora gittim..daha 32. haftam dolmamasına rağmen, doktorum dünden itibaren 5hafta çalışabilir diye rapor verdi..

sen mayıs a kalmaz nisan sonu gibi bebeğini kucağına alırsın diyo:)
o yüzden iznim yanmasın diye biraz erken vermiş...anlamadım ama neyse:uhm:

SIBIKO SEMRA dıkkat edın kendınıze....bol bol portakal suyu için..lımon lu ıhlamur kaynatın aman hasta olmayın kızlar ya...tamda gecıs ewresı..vıcks ıı gelıo bugu falan yapın...

Canım maşşallah yağızımıza bu yağızlar tombil olacak desene yerim ben onu

Akşama eve giderken portakal alıcam sıkacam evde.Vicksi gögsünüze falanmı sürüyosunuz.Bana kullanma demişlerdi sürdüğünde vücutta grip nedeniyle bi enfeksiyon varsa tüm vücuda yayılırmış bilmiyorum ki :a015:

Iyiyim canim, sagol. 32.haftamiza girdik ve pek sikayetim yok bu arada. 3 kere tahtaya vurayimda:)

maşallah tatlım aman nazar değmesin mayıs annelerine az kaldı iyice

pınarcım günaydın nasılsın oyy yerim ben defnemi yaaa kıyamam herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım arkadaşıma.s.

Ay maşşallah ne güzek haber bu çokkkkkkkkkk sevindim.. çok şükür rabbim

Hadi bakalım hayırlısı canım sende bizim gibi nisana kayıcan demek doktorun bebiş haftalık olarak önden gidiyosa ondan öle yazmıştır canım...

kızlar günaydınn...nasılsınız.biz iyiyiz bebişimle sadece benim m,de bulantılarım sanırım geri döndü ama yarın doktoruma bir sorucam. pınarcım çok sevindim inşallahh böyle gider hep...ilgin sibel nasılsınız..?

Bende dogumu Nisan'da yaparim diye hissediyorum. Bu demektir ki, önümüzdeki ay basliyor dogum hikayelerimiz:)

Sana da günaydin ve güzel bir gün canim...

Tülaycım hasta olma arifesindeyiz banuda bende heralde boğazımda acı var gıcık yapıyo bi halsizlik var yatmayalımda :bbo:

aman canlarım dikkat edinn...bol bol c vitamini alın.ıhlamur ve içine elma kabuğu atıp kaynatırsan oda iyi geliyor.

canım iyiyiz bitanem bizde defnemle çok şükür a.s.

canım iyiyiz bitanem bizde defnemle çok şükür a.s.
biraz baş ağrım boğaz ağrım var sibelcimde aynı umarım hastalanmayız

kızlar valla ben geçen hafta öyleydim hatta h.sonu hep yattım bol limon ve ballı sıcak su bana iyi geldi bide etrleyince hiçbişeyim kalmadı şu martıda atlatsak ondan sonra pek grip olmayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…