2009 Mayıs Anneleri

günaydin tünaydin hayirli cumalar kizlar a.s.

pinarcim cok cok sevindim senin adina :) sen genede eskisi gibi davranma ama..gez toz işini yap ama dinlenmeyi ihmal etme sakin

ay kizlar Allah korusun hastalanmayin sakinn..ihlamur limon portakal ne varsa yiyin için..iyi bakin kendinize..

buarada menopozlu gibi gece sıkıntı basan bi ben degilmişim :))) eşimde cok kiziyor..ama felaket sıkıntı basiyor..eşim olmasa cami acip öyle yatcam..o derece sıkıntı,sicak basiyor valla..

Günaydın kızlar! a.s.
doktorum çok akıntın var diye fitil verdi ismi gyno-lomexin
bundan kullanan oldumu acaba aranızda

dün banada doktorum verecekti..şimdi unuttum ama kullandigim bi ilaç (magnezyum olabilir emin degilim) sari akintiyi arttiriyormus..cok rahatsiz oluyorsan vereyim fitil dedi..yok,bi o eksik kalsin,rahatsiz degilim dedim :) ama sana verdiyse vardir bi bildigi doktorun..kullan canim

sağol ilgincim! iyi olmaya çalışıyoruz
sabah evden çıkmadan eşimle tartıştık, bebeğimi üzmemek için pozitif düşünmeye çalışıyorum
o üzülmesin gerilmesin diye :1no2:

en güzelini yapiyorsun canim..kendini üzmenin bi faydasi yok maalesef..tam tersi hem sana hem bebegine zarari oluyor..zaten surda ne kaldi doguma..dogumdan sonra hincini alirsin

oy yesinler onuuuuuu :) maşaAllah canim benim..

Bende dogumu Nisan'da yaparim diye hissediyorum. Bu demektir ki, önümüzdeki ay basliyor dogum hikayelerimiz:)

Sana da günaydin ve güzel bir gün canim...

banada öyle geliyor ya..sonrada panik oluyorum az kaldi diye :)

canım benim ya bzi hasta olunca onlarında keyfi olmuyor alaha şükür ben bir kez kötü oldum bu kış başka grip olmadım gerçi o kadar portakalı kim yese hasta olmaz

gözün aydın canım yerim ben onun ellerini keşftemye başlamış desene şimdiden snede dikakt et yineden hemen salma öpüyorum kendine iyi bak

gözün ayıdn canım raporun hayırlı olsun belki bbeiş önden gidiyor ondan öle olmuştur benim doktorum 31+6 olunca gel demişti haftaya gidicem

kızlar valla ben geçen hafta öyleydim hatta h.sonu hep yattım bol limon ve ballı sıcak su bana iyi geldi bide etrleyince hiçbişeyim kalmadı şu martıda atlatsak ondan sonra pek grip olmayız..

evet canım bu ara tehlikeli bol c vitamini tüketelim doğalından tabi ama ben bu geçiş mevsimini sevmiyorum meyvelerin tadı kalmadı portakalın falan çilek desen şimdi hormonu basıyorlar hep

[

18 haftalık hamileyim 2 li testim gayet iyi çıktı sonra afp yapıldı afp çok yüksek çıktı ultrason için kılıç aydınlı ve rıza madazlı ikisinede ayrı ayrı gittim ikiside ultrasonda bir şey görmediklerini söylediler
aynı durumda olanlar varmı yada bu durumu yaşamışlar

çok telaşlanıyorum

canım çoookk sevindimkaydirigubbakcemile2

inşallah sonuna kadar böyle keyfiniz yerinde olur kızınlahihoyyyt

canım benim merhaba nasılsın fıstık bebiş nasıl

Kızlarrr ben geldim,naporsuuuuz bakalm??
Ben yatıp yatıp duruyorum,bi sağa bi solakasık ağrım var diye perş. günü doktora gittik,ne ultrasona aldı,ne muayene etti,ne bileyim kafam iyice karıştı benimde,özeldeki doktorum ciğer geliştirici iğne yapıcaz diyo,hastanedeki yapmıcaz eğer hastanede yatırırsak o zaman yaparız diyo,off beynim sulandı,cts günüde özeldekine gidicez yine:CüvCüv:bakalım ne dicek bu sefer

Alsucum çok geçmiş olsun, üzülme bitanem ya, bebişe yaşattığımız strese değmez valla,şu kocalarda bi garip,benimkide sanki lohusa gibi davranıyookaydirigubbakcemile3bana diyoki hadi gezmeye gidelim,hadi alışverişe gidelim,sen hala yatıyomusun???diyorum şaşırdın sen galibaa kısa yoldan kavuşmak istiyosun oğluna..ne bileyim antropoza girdiler heralde topluca..

Mutahharacım,fıstığım çok sevindim güzel haberlerine,gözün aydın,kız sen daha dur ne 36. haftaya gelmesi bak görürsün bizimkiler 41. hafta olcak gelmicek,doktor artık kesip alalım şu sıpaları dicek:jeyyarnlar blöf yapıyo bacım anladım ben artık,mesela benimkine cici bici almadıkya bi korkutayımda başlasınlar almaya diye yapıyosengözlerimebaksanab

Siribronum,tatlım görüşemedik , yağız paşama maşallah teyzesi onu tonton yerlerinden ısırsıııııın,artık oda yapmayada başladın ne güzel,30. hafta geçsin bende aldırıcam artık bişeyler,en azından odasını falan boyarlar,eşim 1 günde biter boyama işi diyor,hayırlısı olsun

Pınarrcım gözün aydın canım,darısı başıma inş.,ne güzel artık yatmaktanda kurtuldun:içelim:benim hiç bi şeyde anlaşamayan doktorlarımın anlaştıkları tek şey doğuma kadar yatmam gerektiği maalesf,olsun bunada şükür oğlum benimle:teytey: ama benim aklım karıştı,bizim olay seninle aynıda niye benimkiler doğuma kadar yat diyoda seninki yürü diyo acaba??aynı değil demekki??CADIARZU

Son düzenleme:

Tatlım yardım etmek isterdim ama maalesef hiç bilgim yok o konudabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…