Günaydın kızlar! a.s.
doktorum çok akıntın var diye fitil verdi ismi gyno-lomexin
bundan kullanan oldumu acaba aranızda
sağol ilgincim! iyi olmaya çalışıyoruz
sabah evden çıkmadan eşimle tartıştık, bebeğimi üzmemek için pozitif düşünmeye çalışıyorum
o üzülmesin gerilmesin diye :1no2:
gunaydııınnnnnnn
nasılsınız bakalım bacılar...bız işten yenı geldık oglusla...bıraz uykuluyuz ...herkescıkler ııdır umarım..bıkacgundur ugrayamadım yanınıza...ewi toplamaya tosuncukun odasını hazırlamaya basladık..:))delikafaduldendelikafaduldenoglusum gayet ıımış ayın 3 unde kontrolumuz vardı.ters duran oglusum donmus teyzeleri...dr normal yapabılırsın dedı bakalım artık kısmet...yerimsenibenkılomuz kırkbınkere masallah 1300 olmusss:dance:kocaman olmus oglusum teyzelerii ..28 haftada dr cok ii fazla bıle dedı..tosuncuk dogurcan heralde dıokaydirigubbakcemile3kıloları bıtek ben almamısım yane...:ecrin_bebek:
a.s.
Bende dogumu Nisan'da yaparim diye hissediyorum. Bu demektir ki, önümüzdeki ay basliyor dogum hikayelerimiz:)
Sana da günaydin ve güzel bir gün canim...
kıvılcım sanada günaydın nasılsın canım
marlyın aynen canım ya ben çok çabuk hastalanıyorum(( bünyem çok zayıf herhalde birde dün çok yoğunduk gelenlerin hepside grip onlar hapşurdukça burnunu çektikçe tiksindim (((((((((((((( umarım hasta olmam defne yeter artık anne sürekli hastasın diyecek valla
Geldim geldim geldimmmmm hihoyyyt
Kızlar doktorumuza gittik. Herşey yolundaymış çok şükür. hihoyyyt Kızımın keyfi yerinde. Rahimde sorun yok. Artık yatmana gerek yok, kendini yorma yeter dedi. 2 kilo vermişim. Şişliklerin inmiş ne güzel. Kendini yormadan sık sık yürü ki ödem olmasın bi daha dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Pogestana 10 gün daha devam et bakalım bi zararı olmaz dedi. Kızımın kilosunu ölçmedi. Pek değişmemiştir kısa süre oldu. Bi sonrakinde bakarız dedi. Ama suyu falan herşeyi yerinde dedi.
Sonra bi baktık kuzum bize bakıyo. Açmış gözlerini cingöz cingöz. Eller yine ağızın orda hiç durmadan kıpır kıpırKaşlarını, saçlarını herşeyini gösterdi doktor. Ama normal ultrason görüntüsünde gözüküyor, 4 boyutluya geçince pozisyon değiştiği için yine yan duruyor kuzum
Normal ultrason görüntüsünden resim verdi. Gözler açık zillimin hihoyyyt
Böyle işte bacılarım. Çok keyifliyim çokkkk hihoyyyt Allah'ıma bin şükür.
Birazdan kaplama için usta gelicek. Bizde kahvaltımızı edip kayınvalidemle kardeşine gideceğiz. Bize çok yakın oturuyor. Hem yapıştırıcı beni rahatsız etmesin dedik, hemde hafif hafif yürüyeceğiz. hihoyyyt
günaydın kızlarrrr
ben dün doktora gittim..daha 32. haftam dolmamasına rağmen, doktorum dünden itibaren 5hafta çalışabilir diye rapor verdi..
sen mayıs a kalmaz nisan sonu gibi bebeğini kucağına alırsın diyo:)
o yüzden iznim yanmasın diye biraz erken vermiş...anlamadım ama neyse:uhm:
kızlar valla ben geçen hafta öyleydim hatta h.sonu hep yattım bol limon ve ballı sıcak su bana iyi geldi bide etrleyince hiçbişeyim kalmadı şu martıda atlatsak ondan sonra pek grip olmayız..
valla dövcem bu kocalarıııııııııııııııklava:
akıntı bendede oluyor bende nmunurol kullandım su ile içiyorsun antibiyotik doktor hafif bri enfeksiyon dedi gidince yeniden atjhlil yaptırcma bakalım
geçmiş olsun canım dikkat et tam grip mevsimi sne çok üşütüyorsun
klava: klava:
senağlama
canım hayırlısıyla atlatsak şu dönemi diyorum artık
tadını çıkarayım diyorum hamileliğin ama olmuyor bazen Çok üzgünüm çoook
Geldim geldim geldimmmmm hihoyyyt
Kızlar doktorumuza gittik. Herşey yolundaymış çok şükür. hihoyyyt Kızımın keyfi yerinde. Rahimde sorun yok. Artık yatmana gerek yok, kendini yorma yeter dedi. 2 kilo vermişim. Şişliklerin inmiş ne güzel. Kendini yormadan sık sık yürü ki ödem olmasın bi daha dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Pogestana 10 gün daha devam et bakalım bi zararı olmaz dedi. Kızımın kilosunu ölçmedi. Pek değişmemiştir kısa süre oldu. Bi sonrakinde bakarız dedi. Ama suyu falan herşeyi yerinde dedi.
Sonra bi baktık kuzum bize bakıyo. Açmış gözlerini cingöz cingöz. Eller yine ağızın orda hiç durmadan kıpır kıpırKaşlarını, saçlarını herşeyini gösterdi doktor. Ama normal ultrason görüntüsünde gözüküyor, 4 boyutluya geçince pozisyon değiştiği için yine yan duruyor kuzum
Normal ultrason görüntüsünden resim verdi. Gözler açık zillimin hihoyyyt
Böyle işte bacılarım. Çok keyifliyim çokkkk hihoyyyt Allah'ıma bin şükür.
Birazdan kaplama için usta gelicek. Bizde kahvaltımızı edip kayınvalidemle kardeşine gideceğiz. Bize çok yakın oturuyor. Hem yapıştırıcı beni rahatsız etmesin dedik, hemde hafif hafif yürüyeceğiz. hihoyyyt
günaydin tünaydin hayirli cumalar kizlar a.s.
pinarcim cok cok sevindim senin adina :) sen genede eskisi gibi davranma ama..gez toz işini yap ama dinlenmeyi ihmal etme sakin
ay kizlar Allah korusun hastalanmayin sakinn..ihlamur limon portakal ne varsa yiyin için..iyi bakin kendinize..
buarada menopozlu gibi gece sıkıntı basan bi ben degilmişim :))) eşimde cok kiziyor..ama felaket sıkıntı basiyor..eşim olmasa cami acip öyle yatcam..o derece sıkıntı,sicak basiyor valla..
herkeze merhabalar
teşekkür ederim
ama hamileliğin tadını çıkarmak nerde telaşlanmalar içindeyiz
18 haftalık hamileyim 2 li testim gayet iyi çıktı sonra afp yapıldı afp çok yüksek çıktı ultrason için kılıç aydınlı ve rıza madazlı ikisinede ayrı ayrı gittim ikiside ultrasonda bir şey görmediklerini söylediler
aynı durumda olanlar varmı yada bu durumu yaşamışlar
çok telaşlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?