2009 Mayıs Anneleri

Canım çok pahalı ben dün anneme sordurdum bardaklar tanesi 1 lira kurdele metresi 25 kuruş lastikte öyle çıkartmlarda 20 taneli 1 lira yani 20 bardak alıcam sonra annemde 10 tanesini ben kullanırım dedi en fazla 3 m gidiyor lastikle beraber 1500 oluyor toplam 23 liraya 20 kişilik set yapıyorsun yani tepsiyle beraber 25 lira oluyor satenin metresi 6 lira çünkü 30 cm gidiyor zaten yani tepsi bardaklar 25 liraya set yapıyorsun haftaya yapıcaz şimdi eşim de tutturmuş ben değişik 6 lı bardak alayım onu süsle diye oda girdi işin içine ben seçeyim nasıl olsa sonra kurdeleler çıkınca normal kullanıcaz diyor bakalım napcaz

Allah bozmasın canım bizde 7 yıl oldu Allah hepimize ağız tadı versin tamda cuma vakt dualarımız kabul olur inşallah

kıs sen uyumuyomusun sabah da bizimle birlikte işe geliyon ne zaman uyuyon anacığım gece kuşu kafamçokkarıştı
Uyumuyorum canım tam yattım 1 saat bile olmamıştı eczacıbaşı eşimin ilaçlarını getirmiş yüklemeleri 1 saat sürdü onlar gitti baktım saat 11 i geçiyor yemek yedim şimdi uyku gitti yine.

delikafadulden canım uyumuyor sanırım hem gece kuşu hemde gündüzkaydirigubbakcemile3 kız dinlen bebiş doğunca çok arayacağız bu günleri lülülülülülüyerimseniben
uyuyamıyorum kızımda gece kuşu oldu ada uyutmuyor artık

Hadi maşallah canım büyüttün tosunumuzu bırak bebiş alsın sen alma

kızlar ben geldim yavs,herkes geçmişimi okuyoooo??

hoşegeldin canım valla bugün yine sessiz topik yavaş ilerliyor ama senin doktorlarda bir acayip ya gerçi her doktorun tavrı değişik oluyor ya

pnarın snein bide mutaharanın benzer snaırım ama belki düzetleri daah değişiktir sen yinede doktor ne diyorsa onu yap canım ya bence sonra pişman olma

ama eşinede bravo he
delümü kıs bu adam otursun senle evde baba olmak kolaymı anacığım dün aşmada benimkişekerini ölçtü anacığım görmelisin bir insanın canmı bu kaadrmı kıymetli olur alt tarfı parmağın aküçük bir iğne pes dedim ya ben ne çekiyorum ona bak delikafadulden

Evet ya bi haller oldu adama anlamadım gitti,böyle bi rahatlık çöktü üstüne,dün ona dedimki hastaneye gidince 2 saate yakın oturmak zorunda kaldım yatamadım birşey olurmu acaba falan diyorum,oda bana diyoki "bak bugün birşey olmamış demekki artık geçti,cts günü doktordan sonra bebek için alışverişe gidelim hem sen sıkılmadınmı kaç haftadır yatmaktan diyo"dellendi vallahi,gülsemmi ağlasammı netsem şaşırdım sırnaşık şeysırnaşık şey
Zaten bu bebişi o taşısaydı kesin yatmazdı,bizde çoktan kavuşmuş olurduk bebişe,hay Allah ya:uhm::uhm:

Kızlar hepinizi çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Çok şükür bunu da atlattık. Ama yien de dikkatli olmaya devam merak etmeyin a.s.

SMSELMA aramıza hoşgeldin arkadaşımç Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Valla afp nedir onu bile bilmiyorum. İnşallah herşey yolunda gider...

Burcu'cum bende enfeksiyon çıkmadı tatlım biliyosun. Rahim ağzındaki nişanda yeniden oluşmuş. Rahim kapanmış. Yumuşama da geçmiş. O yüzden yatmana gerek yok dedi doktorum. Buna hala neyin sebep olduğunu tam çözemedik ama geçti çok şükür. Allah beterinden saklasın bacım. Sende az daha sabredeceksin hayırlısıyla ne kaldı şurda...

Ben kaçıyorum kızlar. Vakit yürüme vakti. Çok öpüyorum sizleri... Akşama görüşürüz a.s.

ay kızlar sinirlerim çok bozuk ağlıyorum şimdi hastaneden aradılar dr. ameliyatı varmış haftaya gelin diyorlar ya hep beni buluyorlar ileri saatede veremiyorlarmış ayy çok heveslenmiştim 1aydır görmüyorum ya off şimdi 1hafta daha bekliycem ya

Canım kurtuldun vallahi maşallah,rabbim bi daha yaşatmasın inş.,ama benim doktor rahim yumuşadımı geri dönüşü yok,bi daha düzelmez,ama dahada yumuşayabilir hep yat dedi bana??bide enfeksiyon bitti demişti bana ilaçlardan sonra tahlil sonucunda,belkide sen 7. ayını doldurdun diye risk olmaz diye düşünüyodur doktorun

başka doktora gidip ultrasona girebilirsin,biz yapmıştık iyi gelioyerimseniben

Tutkuncum valla süper maharetli olmak bi başka.Bende alayım diyorum ama çok pahalı, banada yapsana canım ücretini ben sana yollıyım havaleyle

Canım iyi yürüyüşler yinede dikkatli ol yorma fazla kendini

Semracım üzülme napalım bizde doğum sırasında belki insanları randevularından edicez anlayışlı olmak lazım 1 haftacık daha sabret canım benim :teselli:

Kızlarrrr merhaba nasılsınız bakalım dün giremedim bugunde geçmişi okudum dün gündüz ve akşam olmak üzere misafirlerim vardı.

Pınar gözün aydın canım sevindirdin bizi valla ohhhh keyfine bak şimdi.

Birisi fitil sormuştu geçmişte hatırlıyamadım kim olduğunu ben kullandım geçen hafta faydasınıda gördüm iltıhap için olan

Kilo almayanları tebrik ediyorum valla helal olsun size

Canım ya niye bu kadar geçe attılar pazartesi çağırsaydılar sen bu gittiğinde randevu verene kız bence bi daha olmasın de.İnsan sabırsızlanıyor gerçekten çok haklısın

incihan, MARYLİN+, tutkun09+,
kızlarrrr selamm
Selam canım nasılsın keyfin yerinde sanırım.
Şimdi eşim geldi arkadaşının eşi doğum yaptı nene hatuna gidiyordu Marlıyn senle mutaharaya söylüyorum özellikle gece sancılanmış Pendik Devlet hastanesine gelmişler istasyondakine Tolga beye gitmişler daha önce bende 1-2 gitmiştim tahlil için ona sezeryan yapmış çok temiz ve çok ilgililermiş çok memenun kalmışlar herşey ücretsizmiş özel oda istemişler geceliği 50 liraymış iki geceye 100 lira verip çıkmışlar hastaneden benim bi arkadaşım eşi dr oda orda yapmıştı övmüştü ama şimdi randevu aldım netten pazartesiye bi gidip bakıcam konuşucam içime sinerse neden olmasın diye düşündüm

İyiyiz cnm çok şükür,sen nasılsın?

incihanım gyno-lomexin diye fitildenmi kullandın acaba
canım ben 5 kilo aldım

başka doktora gidip ultrasona girebilirsin,biz yapmıştık iyi gelioyerimseniben

şimdi eşimle konuştum daha doğrusu ağlamaktan konuşamadım oda aynı şeyi söylüyor başaka dr. gidelim diyor ama bilmiyorumki herşeyiyle o ilgilendi şimdi kolay kolayda başka dr. güvenememksenağlama

canım ama sanki inadını yapıyorlarmış gibi hep bana denk geliyor ya hafta içide işten izin alamamkisenağlama benim sinir olduğum nokta ilk sıradan başlanılır alınır muayeneye benim bildiğim şimdi dr. ameliyatayke o saatte kim varsa komple iptal mi olunur,öğleden sonraya alsaymışım giriyomuşum,bide 2,5 hafta önceden randevu aldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…