valla dövcem bu kocalarıııııııııııııııklava:
klava: klava:
senağlama
canım hayırlısıyla atlatsak şu dönemi diyorum artık
tadını çıkarayım diyorum hamileliğin ama olmuyor bazen Çok üzgünüm çoook
her anımız mutlu olanmıyor maaalesef hamilelik başlı başına dengesiz bir dönem aslında neyse canım az kaldı hepimiz atlatıcaz ::
afp si yüksek çıkıp sonuç alan varmı
hoşgeldin alfeta protein düzeyi değilmi benim yükske değildi ama bir arkadaşımız vardı doktor iğne v easpirn vermiş sanııırm nedeni neymiş canım yükske olmasının
benim 18 haftalık canım ama cinsiyetini göremediler hala
20 . haftadan sonra kesinleşir canım gerçi bazen bizimki gibi kesinleşmeyedebilir
Canım çok pahalı ben dün anneme sordurdum bardaklar tanesi 1 lira kurdele metresi 25 kuruş lastikte öyle çıkartmlarda 20 taneli 1 lira yani 20 bardak alıcam sonra annemde 10 tanesini ben kullanırım dedi en fazla 3 m gidiyor lastikle beraber 1500 oluyor toplam 23 liraya 20 kişilik set yapıyorsun yani tepsiyle beraber 25 lira oluyor satenin metresi 6 lira çünkü 30 cm gidiyor zaten yani tepsi bardaklar 25 liraya set yapıyorsun haftaya yapıcaz şimdi eşim de tutturmuş ben değişik 6 lı bardak alayım onu süsle diye oda girdi işin içine ben seçeyim nasıl olsa sonra kurdeleler çıkınca normal kullanıcaz diyor bakalım napcazGünaydın kızlar; tutkuncum uyandımda dün gece neler yazmışsınız oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3
Semarcaım bendede aynı durum söz konusu yorganı üzerime örtüceme bacaklarımın arasına alıyorum yastık yüksek geliyo çünkü sabah bi kalktım boğazlarım acıyo ıhlamur içtim biraz yumuşasın boğazlarım diye ama fayda etmiycek ne yapsamki
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah kızlar dualarımız sizinle :Saruboceq:
Canım ilk resim güzel netten baktım fiyatına 110 lira kı pahalı değilmi gerçi sen kendin yapacaktın bizde o beceri olmadığı için -tatlicadiarzu-
Allah bozmasın canım bizde 7 yıl oldu Allah hepimize ağız tadı versin tamda cuma vakt dualarımız kabul olur inşallahkaydirigubbakcemile3:asigim::asigim:canım Allah bozmasın ama biz eşimle çok severek evlendik yedi yıl bitti hala çok seviyoruz birbirimizi ilk gün ki gibi
Allah hepimizin yuvasından eksik etmesin huzuru sağlığı mutluluğu sevgiyi saygıyı bitanem
afiyet olsun yarasın benim miniğime annesia.s.
Uyumuyorum canım tam yattım 1 saat bile olmamıştı eczacıbaşı eşimin ilaçlarını getirmiş yüklemeleri 1 saat sürdü onlar gitti baktım saat 11 i geçiyor yemek yedim şimdi uyku gitti yine.kıs sen uyumuyomusun sabah da bizimle birlikte işe geliyon ne zaman uyuyon anacığım gece kuşu kafamçokkarıştı
uyuyamıyorum kızımda gece kuşu oldu ada uyutmuyor artıkdelikafadulden canım uyumuyor sanırım hem gece kuşu hemde gündüzkaydirigubbakcemile3 kız dinlen bebiş doğunca çok arayacağız bu günleri lülülülülülüyerimseniben
Hadi maşallah canım büyüttün tosunumuzu bırak bebiş alsın sen almagunaydııınnnnnnn
nasılsınız bakalım bacılar...bız işten yenı geldık oglusla...bıraz uykuluyuz ...herkescıkler ııdır umarım..bıkacgundur ugrayamadım yanınıza...ewi toplamaya tosuncukun odasını hazırlamaya basladık..:))delikafaduldendelikafaduldenoglusum gayet ıımış ayın 3 unde kontrolumuz vardı.ters duran oglusum donmus teyzeleri...dr normal yapabılırsın dedı bakalım artık kısmet...yerimsenibenkılomuz kırkbınkere masallah 1300 olmusss:dance:kocaman olmus oglusum teyzelerii ..28 haftada dr cok ii fazla bıle dedı..tosuncuk dogurcan heralde dıokaydirigubbakcemile3kıloları bıtek ben almamısım yane...:ecrin_bebek:
a.s.
Canım bu haftalarda çok çabuk kapıyormuşuz idrar yolları enfeksiyonlarını kapıyormuşuz belki ondan vermiştir sen kullan çoğalmasın canımcanım ben de öyle biliyorum kaşıntı falan olduğunda verir fitili
dün iki kez sordu varmı kaşıntın diye yok diyorum
ama çok akıntın var diye verdi
zaten akıntı normal değilmi
içinde 2 fitil var zaten kullanıyım bari doktor dediyse benneyaptımki
ay sabah ben de dayak yemiş gibi kalkıyorum kafamçokkarıştı
her sene grip olurdum
çok şükür bu sene olmadım kızlar ay inşallah hastalanmayız
Hadi bakalım gözün aydın sen yinede artık dikkat et yoksa yeniler bak defnemizde iyiymiş hadi herşey yoluna girmişGeldim geldim geldimmmmm hihoyyyt
Kızlar doktorumuza gittik. Herşey yolundaymış çok şükür. hihoyyyt Kızımın keyfi yerinde. Rahimde sorun yok. Artık yatmana gerek yok, kendini yorma yeter dedi. 2 kilo vermişim. Şişliklerin inmiş ne güzel. Kendini yormadan sık sık yürü ki ödem olmasın bi daha dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Pogestana 10 gün daha devam et bakalım bi zararı olmaz dedi. Kızımın kilosunu ölçmedi. Pek değişmemiştir kısa süre oldu. Bi sonrakinde bakarız dedi. Ama suyu falan herşeyi yerinde dedi.
Sonra bi baktık kuzum bize bakıyo. Açmış gözlerini cingöz cingöz. Eller yine ağızın orda hiç durmadan kıpır kıpırKaşlarını, saçlarını herşeyini gösterdi doktor. Ama normal ultrason görüntüsünde gözüküyor, 4 boyutluya geçince pozisyon değiştiği için yine yan duruyor kuzum
Normal ultrason görüntüsünden resim verdi. Gözler açık zillimin hihoyyyt
Böyle işte bacılarım. Çok keyifliyim çokkkk hihoyyyt Allah'ıma bin şükür.
Birazdan kaplama için usta gelicek. Bizde kahvaltımızı edip kayınvalidemle kardeşine gideceğiz. Bize çok yakın oturuyor. Hem yapıştırıcı beni rahatsız etmesin dedik, hemde hafif hafif yürüyeceğiz. hihoyyyt
canım dr önlemini almış erken olacaksa iznin yanmasın diye yapmış onlar ölçüp biçiyolar tahminleride genelde doğru çıkıyor sen boşver kendie bakgünaydın kızlarrrr
ben dün doktora gittim..daha 32. haftam dolmamasına rağmen, doktorum dünden itibaren 5hafta çalışabilir diye rapor verdi..
sen mayıs a kalmaz nisan sonu gibi bebeğini kucağına alırsın diyo:)
o yüzden iznim yanmasın diye biraz erken vermiş...anlamadım ama neyse:uhm:
Hoşgeldin canım yani şimdi temmuz annesimi oluyorsun bebişin cinsiyeti bellimi ?ben yeni üye oldum da pek siteyi kullanmayı bilmiyorum
kafamçokkarıştı
MUTAHARA naber kız nasılsın
hoşgeldin yeni annem nasılsın canım:))))))))) biz buradayız kızımla
Kızlarrr ben geldim,naporsuuuuz bakalm??
Ben yatıp yatıp duruyorum,bi sağa bi solakasık ağrım var diye perş. günü doktora gittik,ne ultrasona aldı,ne muayene etti,ne bileyim kafam iyice karıştı benimde,özeldeki doktorum ciğer geliştirici iğne yapıcaz diyo,hastanedeki yapmıcaz eğer hastanede yatırırsak o zaman yaparız diyo,off beynim sulandı,cts günüde özeldekine gidicez yine:CüvCüv:bakalım ne dicek bu sefer
Alsucum çok geçmiş olsun, üzülme bitanem ya, bebişe yaşattığımız strese değmez valla,şu kocalarda bi garip,benimkide sanki lohusa gibi davranıyookaydirigubbakcemile3bana diyoki hadi gezmeye gidelim,hadi alışverişe gidelim,sen hala yatıyomusun???diyorum şaşırdın sen galibaa kısa yoldan kavuşmak istiyosun oğluna..ne bileyim antropoza girdiler heralde topluca..
Mutahharacım,fıstığım çok sevindim güzel haberlerine,gözün aydın,kız sen daha dur ne 36. haftaya gelmesi bak görürsün bizimkiler 41. hafta olcak gelmicek,doktor artık kesip alalım şu sıpaları dicek:jeyyarnlar blöf yapıyo bacım anladım ben artık,mesela benimkine cici bici almadıkya bi korkutayımda başlasınlar almaya diye yapıyosengözlerimebaksanab
Siribronum,tatlım görüşemedik , yağız paşama maşallah teyzesi onu tonton yerlerinden ısırsıııııın,artık oda yapmayada başladın ne güzel,30. hafta geçsin bende aldırıcam artık bişeyler,en azından odasını falan boyarlar,eşim 1 günde biter boyama işi diyor,hayırlısı olsun
Pınarrcım gözün aydın canım,darısı başıma inş.,ne güzel artık yatmaktanda kurtuldun:içelim:benim hiç bi şeyde anlaşamayan doktorlarımın anlaştıkları tek şey doğuma kadar yatmam gerektiği maalesf,olsun bunada şükür oğlum benimle:teytey: ama benim aklım karıştı,bizim olay seninle aynıda niye benimkiler doğuma kadar yat diyoda seninki yürü diyo acaba??aynı değil demekki??CADIARZU
kızlar ben geldim yavs,herkes geçmişimi okuyoooo??
hoşegeldin canım valla bugün yine sessiz topik yavaş ilerliyor ama senin doktorlarda bir acayip ya gerçi her doktorun tavrı değişik oluyor ya
pnarın snein bide mutaharanın benzer snaırım ama belki düzetleri daah değişiktir sen yinede doktor ne diyorsa onu yap canım ya bence sonra pişman olma
ama eşinede bravo he
delümü kıs bu adam otursun senle evde baba olmak kolaymı anacığım dün aşmada benimkişekerini ölçtü anacığım görmelisin bir insanın canmı bu kaadrmı kıymetli olur alt tarfı parmağın aküçük bir iğne pes dedim ya ben ne çekiyorum ona bak delikafadulden
burcu cabım hoşgeldin nasılsın?
Kızlar hepinizi çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Çok şükür bunu da atlattık. Ama yien de dikkatli olmaya devam merak etmeyin a.s.
SMSELMA aramıza hoşgeldin arkadaşımç Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Valla afp nedir onu bile bilmiyorum. İnşallah herşey yolunda gider...
Burcu'cum bende enfeksiyon çıkmadı tatlım biliyosun. Rahim ağzındaki nişanda yeniden oluşmuş. Rahim kapanmış. Yumuşama da geçmiş. O yüzden yatmana gerek yok dedi doktorum. Buna hala neyin sebep olduğunu tam çözemedik ama geçti çok şükür. Allah beterinden saklasın bacım. Sende az daha sabredeceksin hayırlısıyla ne kaldı şurda...
Ben kaçıyorum kızlar. Vakit yürüme vakti. Çok öpüyorum sizleri... Akşama görüşürüz a.s.
ay kızlar sinirlerim çok bozuk ağlıyorum şimdi hastaneden aradılar dr. ameliyatı varmış haftaya gelin diyorlar ya hep beni buluyorlar ileri saatede veremiyorlarmış ayy çok heveslenmiştim 1aydır görmüyorum ya off şimdi 1hafta daha bekliycem ya
Kızlar hepinizi çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Çok şükür bunu da atlattık. Ama yien de dikkatli olmaya devam merak etmeyin a.s.
SMSELMA aramıza hoşgeldin arkadaşımç Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Valla afp nedir onu bile bilmiyorum. İnşallah herşey yolunda gider...
Burcu'cum bende enfeksiyon çıkmadı tatlım biliyosun. Rahim ağzındaki nişanda yeniden oluşmuş. Rahim kapanmış. Yumuşama da geçmiş. O yüzden yatmana gerek yok dedi doktorum. Buna hala neyin sebep olduğunu tam çözemedik ama geçti çok şükür. Allah beterinden saklasın bacım. Sende az daha sabredeceksin hayırlısıyla ne kaldı şurda...
Ben kaçıyorum kızlar. Vakit yürüme vakti. Çok öpüyorum sizleri... Akşama görüşürüz a.s.
ay kızlar sinirlerim çok bozuk ağlıyorum şimdi hastaneden aradılar dr. ameliyatı varmış haftaya gelin diyorlar ya hep beni buluyorlar ileri saatede veremiyorlarmış ayy çok heveslenmiştim 1aydır görmüyorum ya off şimdi 1hafta daha bekliycem ya
Canım ya niye bu kadar geçe attılar pazartesi çağırsaydılar sen bu gittiğinde randevu verene kız bence bi daha olmasın de.İnsan sabırsızlanıyor gerçekten çok haklısınay kızlar sinirlerim çok bozuk ağlıyorum şimdi hastaneden aradılar dr. ameliyatı varmış haftaya gelin diyorlar ya hep beni buluyorlar ileri saatede veremiyorlarmış ayy çok heveslenmiştim 1aydır görmüyorum ya off şimdi 1hafta daha bekliycem ya
Selam canım nasılsın keyfin yerinde sanırım.incihan, MARYLİN+, tutkun09+,
kızlarrrr selamm
Canım ya niye bu kadar geçe attılar pazartesi çağırsaydılar sen bu gittiğinde randevu verene kız bence bi daha olmasın de.İnsan sabırsızlanıyor gerçekten çok haklısın
Selam canım nasılsın keyfin yerinde sanırım.
Şimdi eşim geldi arkadaşının eşi doğum yaptı nene hatuna gidiyordu Marlıyn senle mutaharaya söylüyorum özellikle gece sancılanmış Pendik Devlet hastanesine gelmişler istasyondakine Tolga beye gitmişler daha önce bende 1-2 gitmiştim tahlil için ona sezeryan yapmış çok temiz ve çok ilgililermiş çok memenun kalmışlar herşey ücretsizmiş özel oda istemişler geceliği 50 liraymış iki geceye 100 lira verip çıkmışlar hastaneden benim bi arkadaşım eşi dr oda orda yapmıştı övmüştü ama şimdi randevu aldım netten pazartesiye bi gidip bakıcam konuşucam içime sinerse neden olmasın diye düşündüm
Kızlarrrr merhaba nasılsınız bakalım dün giremedim bugunde geçmişi okudum dün gündüz ve akşam olmak üzere misafirlerim vardı.
Pınar gözün aydın canım sevindirdin bizi valla ohhhh keyfine bak şimdi.
Birisi fitil sormuştu geçmişte hatırlıyamadım kim olduğunu ben kullandım geçen hafta faydasınıda gördüm iltıhap için olan
Kilo almayanları tebrik ediyorum valla helal olsun size
başka doktora gidip ultrasona girebilirsin,biz yapmıştık iyi gelioyerimseniben
Tutkuncum valla süper maharetli olmak bi başka.Bende alayım diyorum ama çok pahalı, banada yapsana canım ücretini ben sana yollıyım havaleyle
Canım iyi yürüyüşler yinede dikkatli ol yorma fazla kendini
Semracım üzülme napalım bizde doğum sırasında belki insanları randevularından edicez anlayışlı olmak lazım 1 haftacık daha sabret canım benim :teselli:
Canım ya niye bu kadar geçe attılar pazartesi çağırsaydılar sen bu gittiğinde randevu verene kız bence bi daha olmasın de.İnsan sabırsızlanıyor gerçekten çok haklısın
Selam canım nasılsın keyfin yerinde sanırım.
canım hafta içi işten izin alamam hoş gerçi hafta içide doluymuş,çok heveslenmiştim ya,şimdi hastaneye şikayet formu doldurdum kötükedihüso gittiğimdede konuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?