2009 Mayıs Anneleri

şimdi eşimle konuştum daha doğrusu ağlamaktan konuşamadım oda aynı şeyi söylüyor başaka dr. gidelim diyor ama bilmiyorumki herşeyiyle o ilgilendi şimdi kolay kolayda başka dr. güvenememksenağlama

yok tatlım sadece bu seferlik gidersiniz,görmek için yani,sonra yine diğer doktora devam

evet alsucum ondan kullandım ve faydasınıda gördüm.Nasılll beş kilo ya delikafadulden şaka gibi sırrı ne bunun kaç kilosun canım

sağol canım a.s.
ben 76 ile kaldım şu an 81im
tutkun 4 kilo almış bana kilolusun diyor :roflol:
canım vallaha herşeyi yiyorum hiç dikkat etmedim 20 alsam da dikkat etmezdim herhalde cokacimcoook

sağol canım a.s.
canım vallaha herşeyi yiyorum hiç dikkat etmedim 20 alsam da dikkat etmezdim herhalde cokacimcoook

süpersiniz bacılarım ya a.s. öyle deme kız alsu sonra nasıl vericez bu kiloları kara kara düşünüyorum ayy en kötüsü benim bütün arkadaşlarım ve çevrem 36 beden nerden bulduysam bunların hepsini gördükçe hiç öyle olamıycam gibi geliyor sinirlerim bozuluyor

ben fena takdım şu kilo olayına galiba neyse oğlum bi olsunda inat ederiz artıkkötükedihüso

SİBİKO cum ben bi yapayım fotosunu koyarım sanada kurdelelerini falan yaparım sen bana yakınsın zaten uygun bi zamanda uygun bi noktadan alırsın bardaklarını da kendin istediğin gibi alır takarsın zaten yapıcam sanada yaparım ne olcak yalnız bi yapayım bakalım nasıl olcak

RİCA EDERİZ

İyiyiz cnm çok şükür,sen nasılsın?
İYİYİM NET İKİDE BİR TAKILIYOR SİNİR OLDUM

sağol canım a.s.
EVET SEN 1 KİLO FAZLA ALMIŞSIN CANIM BEN GÖRÜNTÜDE 15 KİLO ALMIŞ GİBİYİM AMA SADECE 4 KİLO ALDIM.ASLINDA HAMİLE KALDIĞIMDA 64 TÜM SİTEYE GELDİĞİMDE 63 VE O GÜNDEN BERİ ŞU AN 67 OLDUM HESAPLAYIN BAKALIIIIIM KAAAAAÇ:lepi:

Semracım sen hangi hastaneye gidiyosun?

canım bizim burda izmitte özel konak hastanesine gidiyorum güzel temiz bir yer bide dr. çok memnunum yoksaki başka yere giderdim çünkü çok bekliyosun randevu alamıyorsun ikide birde böyle iptal ediyorlarkafamçokkarıştı

yok tatlım sadece bu seferlik gidersiniz,görmek için yani,sonra yine diğer doktora devam

canım inanmıycaksın şimdi 2 hastane aradım 1 tanede eşim aradı 3üde dolusenağlama off kısmet değilmiş napalım,görmeyi çok istiyordum bide sorucağım şeyler çok birikmişti haftaya artık ee ozmanda bişey çıksın o hastane korksun ozaman bendenklava:

kızlar herkese merhabaa.s. nasılsınız yine giremedim işlerim yüzünden...

canım hoşgeldin:1hug: nasıl bebişin iyimi

hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER

Hay Allah ya,şansızlık valla,beklicen artık o zaman maalesef,ha gayret çabucak geçecek inş

hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara... a.s.

cerencimmm doğumgünü kutlu olsun nice yıllara..................... bebişinle .eşinle,sevdiklerinle...

kız alırsın daha merak etme naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…