şimdi eşimle konuştum daha doğrusu ağlamaktan konuşamadım oda aynı şeyi söylüyor başaka dr. gidelim diyor ama bilmiyorumki herşeyiyle o ilgilendi şimdi kolay kolayda başka dr. güvenememksenağlama
incihanım gyno-lomexin diye fitildenmi kullandın acaba
canım ben 5 kilo aldım
evet alsucum ondan kullandım ve faydasınıda gördüm.Nasılll beş kilo ya delikafadulden şaka gibi sırrı ne bunun kaç kilosun canım
evet alsucum ondan kullandım ve faydasınıda gördüm.Nasılll beş kilo ya delikafadulden şaka gibi sırrı ne bunun kaç kilosun canım
sağol canım a.s.
ben 76 ile kaldım şu an 81im
tutkun 4 kilo almış bana kilolusun diyor :roflol:
canım vallaha herşeyi yiyorum hiç dikkat etmedim 20 alsam da dikkat etmezdim herhalde cokacimcoook
kızlar herkese merhabaa.s. nasılsınız yine giremedim işlerim yüzünden...
SİBİKO cum ben bi yapayım fotosunu koyarım sanada kurdelelerini falan yaparım sen bana yakınsın zaten uygun bi zamanda uygun bi noktadan alırsın bardaklarını da kendin istediğin gibi alır takarsın zaten yapıcam sanada yaparım ne olcak yalnız bi yapayım bakalım nasıl olcakTutkuncum valla süper maharetli olmak bi başka.Bende alayım diyorum ama çok pahalı, banada yapsana canım ücretini ben sana yollıyım havaleyle
Canım iyi yürüyüşler yinede dikkatli ol yorma fazla kendini
Semracım üzülme napalım bizde doğum sırasında belki insanları randevularından edicez anlayışlı olmak lazım 1 haftacık daha sabret canım benim :teselli:
RİCA EDERİZKızlarrrr merhaba nasılsınız bakalım dün giremedim bugunde geçmişi okudum dün gündüz ve akşam olmak üzere misafirlerim vardı.
Pınar gözün aydın canım sevindirdin bizi valla ohhhh keyfine bak şimdi.
Birisi fitil sormuştu geçmişte hatırlıyamadım kim olduğunu ben kullandım geçen hafta faydasınıda gördüm iltıhap için olan
Kilo almayanları tebrik ediyorum valla helal olsun size
İYİYİM NET İKİDE BİR TAKILIYOR SİNİR OLDUMİyiyiz cnm çok şükür,sen nasılsın?
EVET SEN 1 KİLO FAZLA ALMIŞSIN CANIM BEN GÖRÜNTÜDE 15 KİLO ALMIŞ GİBİYİM AMA SADECE 4 KİLO ALDIM.ASLINDA HAMİLE KALDIĞIMDA 64 TÜM SİTEYE GELDİĞİMDE 63 VE O GÜNDEN BERİ ŞU AN 67 OLDUM HESAPLAYIN BAKALIIIIIM KAAAAAÇ:lepi:sağol canım a.s.
ben 76 ile kaldım şu an 81im
tutkun 4 kilo almış bana kilolusun diyor :roflol:
Semracım sen hangi hastaneye gidiyosun?
yok tatlım sadece bu seferlik gidersiniz,görmek için yani,sonra yine diğer doktora devam
canım bizim burda izmitte özel konak hastanesine gidiyorum güzel temiz bir yer bide dr. çok memnunum yoksaki başka yere giderdim çünkü çok bekliyosun randevu alamıyorsun ikide birde böyle iptal ediyorlarkafamçokkarıştı
canım inanmıycaksın şimdi 2 hastane aradım 1 tanede eşim aradı 3üde dolusenağlama off kısmet değilmiş napalım,görmeyi çok istiyordum bide sorucağım şeyler çok birikmişti haftaya artık ee ozmanda bişey çıksın o hastane korksun ozaman bendenklava:
canım hoşgeldin:1hug: nasıl bebişin iyimi
hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER
hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER
SİBİKO cum ben bi yapayım fotosunu koyarım sanada kurdelelerini falan yaparım sen bana yakınsın zaten uygun bi zamanda uygun bi noktadan alırsın bardaklarını da kendin istediğin gibi alır takarsın zaten yapıcam sanada yaparım ne olcak yalnız bi yapayım bakalım nasıl olcak
RİCA EDERİZ
İYİYİM NET İKİDE BİR TAKILIYOR SİNİR OLDUM
EVET SEN 1 KİLO FAZLA ALMIŞSIN CANIM BEN GÖRÜNTÜDE 15 KİLO ALMIŞ GİBİYİM AMA SADECE 4 KİLO ALDIM.ASLINDA HAMİLE KALDIĞIMDA 64 TÜM SİTEYE GELDİĞİMDE 63 VE O GÜNDEN BERİ ŞU AN 67 OLDUM HESAPLAYIN BAKALIIIIIM KAAAAAÇ:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?