2009 Mayıs Anneleri

kızlarr akşam olur mu yaaa ben çok sıkıldım bugün yarınada misafirim var on kişi gelecek akraba arkadaş derken görümcede izinli bende gerginim bu sıralar bakalım nasıl geçecek hafta sonum

Ojellliiiim,doğumgünün kutlu olsun şekerdelikafaduldenkaç oldun şimdi?

yeni annecimm burcucum hoşgelmişsin :) iyi olmana cok sevindim :) eşine cok güldüm :)) benim eşimde bazen beni saglam saniyor arada bir ay uff diye naz yapmak lazim olayi anlamalari için :)))) gerçi bende de nazlanma konusunda hiç kabiliyet yoktur :)) koca 7 ay gecti..nazlanamadan doguracam :)))) sen bari öyle yapma :)))

tutkuncum..canim hayirli olsun arkadasiniza :) darisi basimiza :) valla o hastaneye hiç gitmedim canim..ama cok sevindim güzel olmasina..alternatifimiz bulunsun :))

kızlar herkese merhabaa.s. nasılsınız yine giremedim işlerim yüzünden...
CANIM NASILSIN ARTIK SENİ FAZLA GÖREMİYORUZ

cerencim hoş geldin canım. biz iyiyiz.bizimde işler var..
Kız tylon ne işin var kız

tutkuncumm bizde isteriz kurdela:))))))))))))))))))))
isteyin canım ben yapayım bakalım beğencekmisiniz
hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER
İYİKİ DOĞDUN OJELİM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN İYKİ DOĞDUN FISTIĞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:icecream:

cerencimmm doğumgünü kutlu olsun nice yıllara..................... bebişinle .eşinle,sevdiklerinle...

Merhaba Cerencim

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞLAR İNŞALLAH BEBİŞİN VE TÜM SEVDİKLERİNLEa.s.

Bebişin,Ailen ve Tüm Sevdiklerinle Nice Mutlu Huzurlu Saglikli Yillara Canimmmm :) İyiki Dogmussunnn hihoyyyt :1hug: a.s.​

Ojellliiiim,doğumgünün kutlu olsun şekerdelikafaduldenkaç oldun şimdi?

hepinizede çok ama çokkkk tşk ediyorum.sağolun iyiki varsınız arkadaşlarım.:Saruboceq:
26 oldum valla şaka maka allahım yaşlanıyorum ben...

bu arada haberiniz varmı gülben ergen de hamileymiş ve ikizmiş kızlar:1shok:

burcucum buarada sen şafak saymaya baslamissin..geçen gün msn de gördüm..hemen cikmam lazimdi soramadim..kiz aramizda 3 hafta yokmuydu?? hangi ara bukadar cabuk dogurmaya karar verdin :))) benim şafak 66 bugun..senin 87 felan olmasi lazim diilmi? ay yoksa doktor dogum tarihimi verdi :)

ojelı nıce yıllara canım bebişinle güzel günlere inşallah...

teşekkür ediyorum canlarımmmm.çok sağolunnn.

Mutahharacım öyle valla napcas bu kocaları bilmem:roflol::roflol:

hadiiii kaç aylıkmış??

kızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri

ayy kiyamammm :)) bende 26 oldum :)) hatta temmuzda 27'den gün almaya baslicam :))) ay daha 25e alişamamiştim ben :))) ama gene genc sayilirz be :) hemen ümidi kesme bizden

cnm dr 25i beklemez,20 mayısa kadar gelir demişti bana ayrıntılıda,bende ondan 20 mayısa göre sayıyorum:dance::dance:ayy o kadar bari durur inş:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugun evdeyım işide serdım gıdemedım cok hastayım grıp olmusum sabah hastaneye gıttım onemlı bıseyın yok yatıcan bol bol dedıler burun tıkanıklıgı ıcın okyonus suyu verdı aklınızda bulunsun burun tıkanıklıgına cok ıyı gelıyomus bıde dogal suymus hıcbı zararı yokmus
benım hareketlerım cok kısıtlanmaya basladı bıde ıcımde bı hıs sankı erken doguracakmısım gıbı gelıyor ayy kendı kendıme yazmaya basladım dogum korkusundan galıba
neyse kızla havalar nanemollu herkez dıkkat etsın kendınee

cnm dr 25i beklemez,20 mayısa kadar gelir demişti bana ayrıntılıda,bende ondan 20 mayısa göre sayıyorum:dance::dance:ayy o kadar bari durur inş:Saruboceq::Saruboceq:

kizim dur yahu :))) biz hani 41.hafta dogurcaktik :))) iki dakikada caydin he :mymeka: 41'e göre şafak sayalim biz :))))

durur canim merak etme sen cikar aklindan erken dogumu sen sadece dinlenmene,yiyip içmene,bebiş için hazirlik yapmaya odaklan

geçmiş olsun cnm,kız deme öyle erken doğum falan Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…