hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER
CANIM NASILSIN ARTIK SENİ FAZLA GÖREMİYORUZkızlar herkese merhabaa.s. nasılsınız yine giremedim işlerim yüzünden...
Kız tylon ne işin var kızcerencim hoş geldin canım. biz iyiyiz.bizimde işler var..
isteyin canım ben yapayım bakalım beğencekmisiniztutkuncumm bizde isteriz kurdela:))))))))))))))))))))
İYİKİ DOĞDUN OJELİM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN İYKİ DOĞDUN FISTIĞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMhoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...a.s.
cerencimmm doğumgünü kutlu olsun nice yıllara..................... bebişinle .eşinle,sevdiklerinle...
Merhaba Cerencim
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞLAR İNŞALLAH BEBİŞİN VE TÜM SEVDİKLERİNLEa.s.
Bebişin,Ailen ve Tüm Sevdiklerinle Nice Mutlu Huzurlu Saglikli Yillara Canimmmm :) İyiki Dogmussunnn hihoyyyt :1hug: a.s.
Ojellliiiim,doğumgünün kutlu olsun şekerdelikafaduldenkaç oldun şimdi?
CANIM NASILSIN ARTIK SENİ FAZLA GÖREMİYORUZ
Kız tylon ne işin var kız
isteyin canım ben yapayım bakalım beğencekmisiniz
İYİKİ DOĞDUN OJELİM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN İYKİ DOĞDUN FISTIĞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:icecream:
ojelı nıce yıllara canım bebişinle güzel günlere inşallah...
hepinizede çok ama çokkkk tşk ediyorum.sağolun iyiki varsınız arkadaşlarım.:Saruboceq:
26 oldum valla şaka maka allahım yaşlanıyorum ben...
bu arada haberiniz varmı gülben ergen de hamileymiş ve ikizmiş kızlar:1shok:
hepinizede çok ama çokkkk tşk ediyorum.sağolun iyiki varsınız arkadaşlarım.:Saruboceq:
26 oldum valla şaka maka allahım yaşlanıyorum ben...
bu arada haberiniz varmı gülben ergen de hamileymiş ve ikizmiş kızlar:1shok:
burcucum buarada sen şafak saymaya baslamissin..geçen gün msn de gördüm..hemen cikmam lazimdi soramadim..kiz aramizda 3 hafta yokmuydu?? hangi ara bukadar cabuk dogurmaya karar verdin :))) benim şafak 66 bugun..senin 87 felan olmasi lazim diilmi? ay yoksa doktor dogum tarihimi verdi :)
kızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri
cnm dr 25i beklemez,20 mayısa kadar gelir demişti bana ayrıntılıda,bende ondan 20 mayısa göre sayıyorum:dance::dance:ayy o kadar bari durur inş:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bugun evdeyım işide serdım gıdemedım cok hastayım grıp olmusum sabah hastaneye gıttım onemlı bıseyın yok yatıcan bol bol dedıler burun tıkanıklıgı ıcın okyonus suyu verdı aklınızda bulunsun burun tıkanıklıgına cok ıyı gelıyomus bıde dogal suymus hıcbı zararı yokmus
benım hareketlerım cok kısıtlanmaya basladı bıde ıcımde bı hıs sankı erken doguracakmısım gıbı gelıyor ayy kendı kendıme yazmaya basladım dogum korkusundan galıba
neyse kızla havalar nanemollu herkez dıkkat etsın kendınee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?