2009 Mayıs Anneleri

kızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri

hadi hayirli olsun canimm :)

geçmiş olsun canim..dikkat et kendine..dinlen bolbol..

anacim herkes erken dogum diyip duruyor :) yok unutun bunlari yahu..hepimiz vaktinde dogurcaz inşaAllahhh :) böyle diyip en erken ben dogururmusum Allah korusun :)))))))

Tubişim yattığım yerden yapıyorum ufak ufak hazırlıklarımı kendi çapımda,bu arada bide battaniye başladım ben,ama biraz zor biter bu seferki,oyalasın diye zor bi örnek seçmiştim şimdide öremiyorum çok zormuş:roflol::roflol:

Tutkuncum bitirmeni sabırsızlıkla bekliyorum canım nazik davranışın için teşekkürler..

Semracım bizimde o hastanede pazartesi bebişimiz oldu hatta yarın İzmit'e gelicem bende bebek görmeye

hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER

hihoyyytCANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE NİCE YAŞLARAa.s.

kızlarr akşam olur mu yaaa ben çok sıkıldım bugün yarınada misafirim var on kişi gelecek akraba arkadaş derken görümcede izinli bende gerginim bu sıralar bakalım nasıl geçecek hafta sonum

canım katılıyorum sana çokkkk sıkıldımmm eve gitmek istiyorum bende:çok üzgünüm:

kızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri

hadi canım inşallah istediğin gibi bulursunhihoyyyt

ay ölemi gülben erge hamilemiymiş vay be millet çatır çatır doğuruyor daha biz bir tane doğuramadık ojeli nice nice yıllarar canım sağlıkla oğluşunla inşşşşşşşşşşşşşşşşşa.s.

benim de çok işim vardı bugün valla takılamadım kzılar fazla inş herkes iyidir

:roflol: :roflol: ay Allahim :))) kizim zorlama kendini :))) örgü sıkıcı olunca cok uzun sürede bitiyor..eşime bi atki baslamiştim 2 sene önce..daha bu sene bitirdim :))) inan her sirasinda nerden basladim buna diye kendime söylendim durdum :)))) bence sende düz örgü ör..cabuk bitsin..sonra armalarla felan süslersin :) daha keyifli oluyor tavsiye ederim :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kriz geldi bacum ben gene başladım,bide gülerken karnım oynuyosırnaşık şeysırnaşık şey

:)))))))))))))))))) Allah seni :))))))))))) kiz seni duyanda millet 2 ayda doguruyor biz 9 ayda sancak :))))

Tutkuncum bitirmeni sabırsızlıkla bekliyorum canım nazik davranışın için teşekkürler..

Semracım bizimde o hastanede pazartesi bebişimiz oldu hatta yarın İzmit'e gelicem bende bebek görmeye

yaa ne güzel doğum yapan kim yakınınmıydı hadi gözünüz aydın canım memnun kalmışmı hastaneden doğumda iyi ilgilenmişler onu sorarmısın,gerçi giden herkes memnun kalmış,hadi hayırlısı olsun

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kriz geldi bacum ben gene başladım,bide gülerken karnım oynuyosırnaşık şeysırnaşık şey

sen şükret sadece karnin oynuyor :)))))))) benim şişkoluktan heryerim oynar oldu :))) dün hastanede kapida birine yol vereyim dedim..tabi kendimi incecik hissettiğim için kenara cekildim :))))) kadinda suratima bakti tuhaf tuhaf..ay bi baktim kadina geç diye 1 kariş yer birakmişim şişkoluktan,geçemedi tabi :)))))) dogurup acilen zayiflamam lazim yoksa ben daha cok rezil olurum :)))

burcu canım bende battaniye yapıyorum inşallah bitecek benimkide..bu arada arkadaşım evlenecek oan bişiler yapıyordum yarım kaldı nasıl bitcek bilmiyorum:)))

[/URL][/IMG]

Nice Mutlu Yıllara...

sağolun sizlerde şekerler.teşekkür ediyorum herkese....Şeniz

valla gülüyoss ağlanacak halimizesırnaşık şeyben kiloları boşvericem galiba şişman insan mutlu insandır dimi(bozacının şahidide şıracı olur zaten:roflol:)gerçi sanırım annemle eşim böyle düşünmüyo,annem bu sabah bana yarın yine tartıl bakalım bence aldın bikaç kilo daha dediiiiiiiii:roflol:napalım kavun karpuz yata yata büyürmüş ben karpuz minik kağancımda kavun yata yata büyüyosss:roflol::roflol:

Canım çok memnun kalmış sezeryan oldu epiduralle hastaneden ve ilgilenenlerden de çok memnun kaldığını söyledi.

burcu canım bende battaniye yapıyorum inşallah bitecek benimkide..bu arada arkadaşım evlenecek oan bişiler yapıyordum yarım kaldı nasıl bitcek bilmiyorum:)))

tülaycım bu battaniye olayı zor birşey,çok oyalıyo örüyorum örüyorum,ilerlemiyor bir türlü,ben 200 ilmekle başladım belkide ondandır,işyerinde masanın altından ör tatlım:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…