kızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri
kızlar bugun evdeyım işide serdım gıdemedım cok hastayım grıp olmusum sabah hastaneye gıttım onemlı bıseyın yok yatıcan bol bol dedıler burun tıkanıklıgı ıcın okyonus suyu verdı aklınızda bulunsun burun tıkanıklıgına cok ıyı gelıyomus bıde dogal suymus hıcbı zararı yokmus
benım hareketlerım cok kısıtlanmaya basladı bıde ıcımde bı hıs sankı erken doguracakmısım gıbı gelıyor ayy kendı kendıme yazmaya basladım dogum korkusundan galıba
neyse kızla havalar nanemollu herkez dıkkat etsın kendınee
kizim dur yahu :))) biz hani 41.hafta dogurcaktik :))) iki dakikada caydin he :mymeka: 41'e göre şafak sayalim biz :))))
durur canim merak etme sencikar aklindan erken dogumu sen sadece dinlenmene,yiyip içmene,bebiş için hazirlik yapmaya odaklan
hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmhihoyyyt
iyiyiz tosunumla bizde..
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM ŞEKERLER
kızlarr akşam olur mu yaaa ben çok sıkıldım bugün yarınada misafirim var on kişi gelecek akraba arkadaş derken görümcede izinli bende gerginim bu sıralar bakalım nasıl geçecek hafta sonum
kızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri
Tubişim yattığım yerden yapıyorum ufak ufak hazırlıklarımı kendi çapımda,bu arada bide battaniye başladım ben,ama biraz zor biter bu seferki,oyalasın diye zor bi örnek seçmiştim şimdide öremiyorum çok zormuş:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: ay Allahim :))) kizim zorlama kendini :))) örgü sıkıcı olunca cok uzun sürede bitiyor..eşime bi atki baslamiştim 2 sene önce..daha bu sene bitirdim :))) inan her sirasinda nerden basladim buna diye kendime söylendim durdum :)))) bence sende düz örgü ör..cabuk bitsin..sonra armalarla felan süslersin :) daha keyifli oluyor tavsiye ederim :)))
ay ölemi gülben erge hamilemiymiş vay be millet çatır çatır doğuruyor daha biz bir tane doğuramadık ojeli nice nice yıllarar canım sağlıkla oğluşunla inşşşşşşşşşşşşşşşşşa.s.
benim de çok işim vardı bugün valla takılamadım kzılar fazla inş herkes iyidir
Tutkuncum bitirmeni sabırsızlıkla bekliyorum canım nazik davranışın için teşekkürler..
Semracım bizimde o hastanede pazartesi bebişimiz oldu hatta yarın İzmit'e gelicem bende bebek görmeye
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kriz geldi bacum ben gene başladım,bide gülerken karnım oynuyosırnaşık şeysırnaşık şey
[/URL][/IMG]
Nice Mutlu Yıllara...
hihoyyytCANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE NİCE YAŞLARAa.s.
canım katılıyorum sana çokkkk sıkıldımmm eve gitmek istiyorum bende:çok üzgünüm:
hadi canım inşallah istediğin gibi bulursunhihoyyyt
ay ölemi gülben erge hamilemiymiş vay be millet çatır çatır doğuruyor daha biz bir tane doğuramadık ojeli nice nice yıllarar canım sağlıkla oğluşunla inşşşşşşşşşşşşşşşşşa.s.
benim de çok işim vardı bugün valla takılamadım kzılar fazla inş herkes iyidir
sen şükret sadece karnin oynuyor :)))))))) benim şişkoluktan heryerim oynar oldu :))) dün hastanede kapida birine yol vereyim dedim..tabi kendimi incecik hissettiğim için kenara cekildim :))))) kadinda suratima bakti tuhaf tuhaf..ay bi baktim kadina geç diye 1 kariş yer birakmişim şişkoluktan,geçemedi tabi :)))))) dogurup acilen zayiflamam lazim yoksa ben daha cok rezil olurum :)))
yaa ne güzel doğum yapan kim yakınınmıydı hadi gözünüz aydıncanım memnun kalmışmı hastaneden doğumda iyi ilgilenmişler onu sorarmısın,gerçi giden herkes memnun kalmış,hadi hayırlısı olsun
kizlar ben kactim :) öptüm hepinizi kocamann Şeniz Şeniz a.s.
burcu canım bende battaniye yapıyorum inşallah bitecek benimkide..bu arada arkadaşım evlenecek oan bişiler yapıyordum yarım kaldı nasıl bitcek bilmiyorum:)))
kizlar ben kactim :) öptüm hepinizi kocamann Şeniz Şeniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?