Ana gıcık kadın utanmaz bide 2 tane çıkaracak akladı gitti kendini hiiiiiç sevmem hatta kıl olurumhepinizede çok ama çokkkk tşk ediyorum.sağolun iyiki varsınız arkadaşlarım.:Saruboceq:
26 oldum valla şaka maka allahım yaşlanıyorum ben...
bu arada haberiniz varmı gülben ergen de hamileymiş ve ikizmiş kızlar:1shok:
Canım kolay gelsin vallatutkuncum ya çalışıyorumya ben.... faturalar falan ihracat çıkışları(((((
Ya bunlar çifter sayıyor Dırım de öyle benden sonra benden 1 ay önceye tarih veriyo yaburcucum buarada sen şafak saymaya baslamissin..geçen gün msn de gördüm..hemen cikmam lazimdi soramadim..kiz aramizda 3 hafta yokmuydu?? hangi ara bukadar cabuk dogurmaya karar verdin :))) benim şafak 66 bugun..senin 87 felan olmasi lazim diilmi? ay yoksa doktor dogum tarihimi verdi :)
Hadi bakalım güzel şeyler bulursunuz inşallahkızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri
Genç şişkolar bunlarayy kiyamammm :)) bende 26 oldum :)) hatta temmuzda 27'den gün almaya baslicam :))) ay daha 25e alişamamiştim ben :))) ama gene genc sayilirz be :) hemen ümidi kesme bizden
kızım süsle o güzel gözükür basite kaçTubişim yattığım yerden yapıyorum ufak ufak hazırlıklarımı kendi çapımda,bu arada bide battaniye başladım ben,ama biraz zor biter bu seferki,oyalasın diye zor bi örnek seçmiştim şimdide öremiyorum çok zormuş:roflol::roflol:
İrica ederim herzaman ben ciddiyimTutkuncum bitirmeni sabırsızlıkla bekliyorum canım nazik davranışın için teşekkürler..
Semracım bizimde o hastanede pazartesi bebişimiz oldu hatta yarın İzmit'e gelicem bende bebek görmeye
Ektin bizi bugün zaten yoklamada yarım gün yok yazdım seniay ölemi gülben erge hamilemiymiş vay be millet çatır çatır doğuruyor daha biz bir tane doğuramadık ojeli nice nice yıllarar canım sağlıkla oğluşunla inşşşşşşşşşşşşşşşşşa.s.
benim de çok işim vardı bugün valla takılamadım kzılar fazla inş herkes iyidir
kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini ya kız çok güldüm valla adam yaşlanmıştır atkıyı beklerken bidaha örme demiştir:roflol: :roflol: ay Allahim :))) kizim zorlama kendini :))) örgü sıkıcı olunca cok uzun sürede bitiyor..eşime bi atki baslamiştim 2 sene önce..daha bu sene bitirdim :))) inan her sirasinda nerden basladim buna diye kendime söylendim durdum :)))) bence sende düz örgü ör..cabuk bitsin..sonra armalarla felan süslersin :) daha keyifli oluyor tavsiye ederim :)))
Bugün çok güldürdün kız beni moralin yerinde bellisen şükret sadece karnin oynuyor :)))))))) benim şişkoluktan heryerim oynar oldu :))) dün hastanede kapida birine yol vereyim dedim..tabi kendimi incecik hissettiğim için kenara cekildim :))))) kadinda suratima bakti tuhaf tuhaf..ay bi baktim kadina geç diye 1 kariş yer birakmişim şişkoluktan,geçemedi tabi :)))))) dogurup acilen zayiflamam lazim yoksa ben daha cok rezil olurum :)))
Kız bırak sen bebişine yap o eksik kalsınburcu canım bende battaniye yapıyorum inşallah bitecek benimkide..bu arada arkadaşım evlenecek oan bişiler yapıyordum yarım kaldı nasıl bitcek bilmiyorum:)))
burcu canım bende 125 ilmekle başladım 200 çok büyük oldu.. benimki bir tarafı pembe bir tarafı beyaz bide kenarları ve üzerlerine fırfırlı yğnle süslücem benimki zor bitcek valla.işyerine getiremiyorum çünkü şişler o kadar uzunki getir götür zor olur artık evde akşamları az az yapıyorum..
Ojeli nice senelere allah hayırlı ömür versin
valla olabilir kız bak bak yok kız adam baktı artık yürüyen tospasın ondan kıyamamıştırgüle güle cnma.s.
Bak aklıma ne geldi kociş kilo alıyom diyemi beni yerimden kaldırmaya çalışıo acaba:uhm::uhm:hain köfte nolcek:roflol::roflol:
Canım ben sordum benimde görememişlerdi bacaklarını kapatıyor bebek sonrada net olmayınca dr söylemiyor aslında onlar tahmin ediyorlar ama net olcak işte.Bayanlardan biri cinsiyet sormuş ama cinsiyetimiz belli değil oysaki detaylı ultrason için iki kişiye gittim ama ikinci düzey için yinede göremediler cinsiyetini nasıl oluyor bende bilmiyorum 18 hafta olduk herkez çok erken öğreniyor ben daha öğrenemedim .
Canım çok memnun kalmış sezeryan oldu epiduralle hastaneden ve ilgilenenlerden de çok memnun kaldığını söyledi.
teşekkür ediyorum.sanırım yenisin aramıza hoşgeldin canım.hayırlı hamişlikler.
ojeli canım doğumgünün kutlu olsun nice senelere canım seneye bebişinle kutlarsın inşallah
ay gülben ergene bende kıl olurum 2 tane doğurucak he anam biz daha birini haklayamadık görün bakın doğurana kadar da ekranlardan çıkmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?