2009 Mayıs Anneleri

burcu canım bende 125 ilmekle başladım 200 çok büyük oldu.. benimki bir tarafı pembe bir tarafı beyaz bide kenarları ve üzerlerine fırfırlı yğnle süslücem benimki zor bitcek valla.işyerine getiremiyorum çünkü şişler o kadar uzunki getir götür zor olur artık evde akşamları az az yapıyorum..

kızlar ben çok kaldım bilgisayar başında bugün,saat 3ü geçmişşşş,kaçıyorum ben,ısırdım be bişlerin popişlerinden:ecrin_bebek:görüşmek üzereeee

Ana gıcık kadın utanmaz bide 2 tane çıkaracak akladı gitti kendini hiiiiiç sevmem hatta kıl olurum

tutkuncum ya çalışıyorumya ben.... faturalar falan ihracat çıkışları(((((
Canım kolay gelsin valla

Ya bunlar çifter sayıyor Dırım de öyle benden sonra benden 1 ay önceye tarih veriyo ya

kızlar biz annemle bebişin perdesini almaya gidiyoruz bakalım inşallah buluruz öptüm sizleri
Hadi bakalım güzel şeyler bulursunuz inşallah

ayy kiyamammm :)) bende 26 oldum :)) hatta temmuzda 27'den gün almaya baslicam :))) ay daha 25e alişamamiştim ben :))) ama gene genc sayilirz be :) hemen ümidi kesme bizden
Genç şişkolar bunlar

kızım süsle o güzel gözükür basite kaç

Tutkuncum bitirmeni sabırsızlıkla bekliyorum canım nazik davranışın için teşekkürler..

Semracım bizimde o hastanede pazartesi bebişimiz oldu hatta yarın İzmit'e gelicem bende bebek görmeye
İrica ederim herzaman ben ciddiyim

Ektin bizi bugün zaten yoklamada yarım gün yok yazdım seni

kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini ya kız çok güldüm valla adam yaşlanmıştır atkıyı beklerken bidaha örme demiştir

Bugün çok güldürdün kız beni moralin yerinde belli
burcu canım bende battaniye yapıyorum inşallah bitecek benimkide..bu arada arkadaşım evlenecek oan bişiler yapıyordum yarım kaldı nasıl bitcek bilmiyorum:)))
Kız bırak sen bebişine yap o eksik kalsın

başta 180 başladım,2 sıra ördüm dar göründü gözüme , söktüm 200 başladım,şişe açıyorum boyutu daha iyi oldu şimdi sanki,yok cnm şaka yaptım ben zaten işyerinde olmaz ayol,çalışırken az az yapmak bile marifet vallahi,brova sana takdir ettim:1rolleyes:

Bayanlardan biri cinsiyet sormuş ama cinsiyetimiz belli değil oysaki detaylı ultrason için iki kişiye gittim ama ikinci düzey için yinede göremediler cinsiyetini nasıl oluyor bende bilmiyorum 18 hafta olduk herkez çok erken öğreniyor ben daha öğrenemedim .

Gerçi benim için cinsiyet önemli değil şu anda önemli olan sağlıklı olması afp yüksek çıktığı için biraz stresliyiz bakalım hayırlısı allahtan

güle güle cnma.s.
Bak aklıma ne geldi kociş kilo alıyom diyemi beni yerimden kaldırmaya çalışıo acaba:uhm::uhm:hain köfte nolcek:roflol::roflol:
valla olabilir kız bak bak yok kız adam baktı artık yürüyen tospasın ondan kıyamamıştır

Canım ben sordum benimde görememişlerdi bacaklarını kapatıyor bebek sonrada net olmayınca dr söylemiyor aslında onlar tahmin ediyorlar ama net olcak işte.
Kızlar çıkıyorum bugün eşim erken geliyor şimdi hala bilgisayar başında görürse kızar öptüm hepinizi ve minik kuşlarınızı

Canım çok memnun kalmış sezeryan oldu epiduralle hastaneden ve ilgilenenlerden de çok memnun kaldığını söyledi.

İnşallah bende doğumda memnun kalırım sağol canıma.s.

kızlar benim işler birikti hepinizi öpüyorum iyi akşamlar haftasonu girmeye çalışıcam giremezsemde yiğenlerime iyi bakınklava: ben bu hafta sonu yatıcam galiba öyle gözüküyor öpüyorum hepinizihihoyyyt

ojeli canım doğumgünün kutlu olsun nice senelere canım seneye bebişinle kutlarsın inşallah

ay gülben ergene bende kıl olurum 2 tane doğurucak he anam biz daha birini haklayamadık görün bakın doğurana kadar da ekranlardan çıkmazz

nasılsınn ılgıncım benim başım ağrıyor valla bugünde yoğundu gelen giden off valla çatladım yawwwwwwwwwwwww

kızlar canım acayip çikolata veya tatlı bir şey istiyor
eskiden hiç öyle olmazdı
kendimi tutuyorum ama günde 1 tane çikolata gidiyor yani
bugün tatlı verdiler yarısını öğlen yarısını şimdi bitirdim
fazla abartmıyorum zararı olur diye bebişime, yiyince de düşünüyorum CADIARZU

sağol canım teşekkür ediyorum..hepimize bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin allah...

yaw herkes nerdeeeeeeeee
birsen nerelerde bugün? koca göbek doğum günümüde kutlamadı bak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…