kızalr hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları..sizi ve bebişlerinizi öpüyorum...kendinize iyi bakın cerencim tekrar doğum günün kutlu olsun canım..
kızlar herkesi öptüm iyi tatiller kendinize ve bebişlere iyi bakın:)))))))))))))))))))))))
kızlar ya ben karar veremiyorum
yardımcı olun bana noluuuurrr
şimdi ben öğretmenim doğum öncesini sonrasına atmam gereksiz çünkü yaz tatili var doğum sonrası 2 haftam tatile geliyor bende öncesine atmak istiyorum ama bu durumda ek dersim kesilecek normalde sınıfım olmadığı için jokerdim yani derse girmiyordum bu ayın sonuna kadar da bir arkadaş olmayacakmış müdür beni onun yerine derse sokuyor sabahçı ve 6.7.sınıflara giriyorum zorlanıyorum yani alışmadığım için sizde ne yapmalıyımmm
ben geldim çok yorgunum valla hastanede doğuracağım yaaaaaaaaa
tireoitle ilgili bişey yokmuş
diyabate gittim aman 2 saat önce gittim almadılar ya yani ölürlerdi bu kız hamile hamile beklmesin demediler neyse girdik baktı doktor dediki çok dengesiz ya düşük yada yüksek dedi dedim verilen diyet beni tok tutmuuyor ya kaçırıyorum yüksek çıkıyor yada böle yiyorum az çıkıyor
bide kusma işi var dedim.....o zaman diyetisyene git yeniden değerlendirsin listeni dedi....
gittim kadın yoktu p.tesi bebekleri görmeye gidecem o zaman önce diyetisyene gidecem
sonrada oğluşları görmeye........
eğer böle dengesiz giderseymiş insilün verecekmiş doktor iyi dedim bende
babamda şeker hastası olduğundan potansiyel şeker hastası olarak görüyolar beni.........
bide doğumdan sonrada takip edecem sizi diyor....
gebelerde tokluk şekeri yemekten 1 saat sonraymış kesinlikle 2 saat sonra olan normal şeker hastalarınaymış
canım ben 23 martta ayrılıyorum doktorumla görüştüm okul idaresine de söyledim zaten senin sağlığın önemli dediler doğum sonrasına aktarma olmuyor hatta bir ay yanıyor bile
ben 6 7 8 giriyorum bir de kurslar var çok zor yani dayanamam daha fazla
geçmiş olsun kardeşim benim bak benim de öyle ve diyetim çok işe yarıyor dikkatli ol ben ağzıma şeker namına hiçbir şey koymuyorum doktor anne karnında ölüm riski artıyor şekeri çıkan hamilelerde dedi korktum ya
geçmiş olsun kardeşim benim bak benim de öyle ve diyetim çok işe yarıyor dikkatli ol ben ağzıma şeker namına hiçbir şey koymuyorum doktor anne karnında ölüm riski artıyor şekeri çıkan hamilelerde dedi korktum ya
kızlar ben biraz uzanıcam görüşürüüüüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?