2009 Mayıs Anneleri

canım sanırım doktor rapor yazabiliyormuş bana da demişlerdi ben sınav yapıp bırakmak istedim bence al raporunu sen

bengicim korkuttun beni
çok çikolata canım çekiyor
ama şekerim iyi çıkmıştı

canım şekerin iyi çıktıysa sorun olmaz benim çok kötü çıktı sonuçlarım sen rahat ol canım

birsencim şu diyet işini hallet de ben de kardeşime bir göstereyim o da diyetisyen ya bakalım ne diyecek

Canım hoşgeldin hadi bakalım pazartesi inşalah şu diyetini değiştiride rahat edersin yinede temkinli ol öle dalma tatlılara kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende işten sonra mağazalara attım kendimi oğluşa bişeyler aldım yarın koyarım resimlerini öpüldünüz bende dinleneyim artık herkese iyi akşamlar.

Sibiko güle güle kullan aldıklarını bugun butun gun evdeyıdım canım sıkıldı ya yat yat nereye kadar alısık olmayınca zorr
yanlız cekılmıyo ev.annesı babası yanında olanlar şükretsın gurbet zor

Merhaba kıslaaarrr....
Bugün hava ne güseldi dimee...bizde attık kendimizi dışarılara biraz...azıcık yürüyüş yapayım dedik ama bayağı uzun sürdü yanee...

ojeli cnm doğum günün kutlu olsunnnn...bebişin eşin ve tüm sevdiklerinle güsel bi sene geçirirsin inşa.s.

hasta olanlarımız var yine içimizde..az kaldı inş atlatacağız bu günleri...

kıslarr ben bebişimin kıyafetleri için dalan roxy matik aldım..%100 bitkiselmiş ve kalıntı bırakmıyormuş makinede yumuşatıcıya da gerek yokmuş kokusu da hoş..deneyim bakalım....

slm hanımlarrrr
herkes dinlenme hainde sanırım günün yorgunluğunu atmak için

ojelifıstık doğum günün kutlu olsun cnmhihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy ben o kadr yorulmuşumki bide sol boşluğumumu üşütmüşüm ne sol tarafımın yanına yatamıyorum
aman yaaa atlet sıfır yakalı badı uzun kollu pijama giyiyorum yinede üşütüyormuyum ya

daha aldıklarımı gösteremedim sizlere .......

dün gecede sinir bozucu geçti kuzenim tahlil sonuçlarımı getirecekti getirmedi stres yaptım
tam uykuya daldım yatak odasında tek yatıyorum eşim olmadığı için
kapıdan bir kıpırtı bir karaltı bi baktım ananem neymiş korkmuş yanıma gelmiş
zaten sinirim bozuktu ....şimdiye kadar hep içerde yattı eşim gidince benim yanıma geldi
dedim anane ben senle yatamam sen annemi kaldır dedim yok geldi yattı yaww ben zaten sağ sola dönmekten helak oluyorum....neyse yattı gitti ama dün gece hiç uyuyamadım doğru düzgün

Canım doğum izni öncesi 20+20 40 günlük rapor hakkın var bence bu bir tatil birdaha bu eline geçmez hemen ayrıl.Arkadaşım söyledi geçenlerde doğum yaptı iş nasıl arkadaşlar falan dedim valla bizsiz de herşey yolunda yani kendimizi üzmeye hiç gerek herşey devam eder üzme bebişi rahatına bak bence 7-8. sınıflar geçiş dönemidir ve zordur.

Marılyn naber gördüm seni

selam. yatmadan önce bi bakayım dedim size. yarın akşama misafirim var da bütün akşamdır hazırlık yapıyorum. yeni bitti. bende gidip yatıcam.
yarın sabah doktora gidicem! bir ay oldu oğlumu görmeyeli:))) sonra da mobilya bakacaz bebişime. sonra da balık yicez. akşama da misafirim var işte. yoğun bir gün beni bekliyor. hepinizi öpüyorum.a.s.

KIZLAR ÖZLEMİŞİM VALLAa.s.
KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM AMA NİYE BAŞ AGRISINDAN:çok üzgünüm:
çok kötüydü anltamam gitgide şiddetlenen bi baş agrısı cektim gözümü açamıyodum pcye bakamadım bile valla gözüm bişe görmedi allah kimselere vermesin!!!

bugün tam 5gün oldu agrı çekekeli dün dr aradım minoset günde 4taneye kadar içebilirsin dedi ama uzun süren bi agrı en iyisi norolojiye bi git teşhis koysun ona göre hareket edelim dedi.. dedim gecer bekledim aman dün bi fenalaştı yine kızlar başımın sol tarafı ve üst kısmı gözlere inen bi agrı degil ve işinn garibi aniden giriyo ve 5 dak. kafam zonkluo bazen dahada uzun sürüo çok korkunç kafmı duvarlara vurasım geldi yavsdelikafadulden
neyese dün akşam bi başladı 1saat gecmedi eşim kolanyalarla masaj yaptı sardı sıktı ilaçlar banamısın demedi sabah drdan randevu aldım 4de gittik..

şikayetlerimi anlatınca kadın şaşırdı normalde agrılar olurmus ama son3ayda bunların azalmış olması lazımmış bende şiddetli ve farklı! daha öncde böle agrı çekmedim normal degil yani. nörolog peki 5ün içinde bi üzüntün oldumu dedi hakkatende bana o agrı çok üzüldügüm anda geldi ve üzüldükçede şiddetlendi aglamıştım ve kendimi faza aglamayım diyede sıkmıştım ondan sonra başladı agrılar.. dr buna sevindi psikolojik olsun inş. dedi ve PARAFON die kas gevşetici agrı kesici,bide B1-B6-B12 vitamin verdi pazartesiye kadar kullan geçmezve şiddeti dvm ederse mr çekicez dedi bebk için zararı yok dio ama ben daha arştıramadım:çok üzgünüm: ilaçları aldım ve nöbetler gelmedi cok rahattım bu akşam

inş.da gelmez kızlar ya çok zor oluo kimseye gelmesin
kızlar herşey morolle gelio e tabi şuan en duygusal oladugumuz anlardayız herşeye dahada dikkat ediyoruz herşeyi kafaya takıp üzülüyoruz ne desek boş ama zmmeye çalışalım kendimizi..
dr öle diyince eşim cok üzüldü bana morol olsun die ne şakalar yaıo kafama bişi takmayım die oda cok korktu bişi var die ama geçicek inş. ALLAH herkesin yardımcısı olsun bizleri korusun inş. herşey yoluna girecek:Saruboceq:
cok yazdım başım tutmadan çıkayım sizlerede çok alışmışım meraktan çatladım kaçgünsırnaşık şey
eşim dioki oooo ne muhabbetler dönüyodur çatlada patla dedi bana kaç gn:çok üzgünüm:
yrnda pcyi eşim götürecek akşam girerim:a015:
herkese sevgiler güzel bi gün olsun hepimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…