2009 Mayıs Anneleri

Canım saolasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kız alemsin valla

sibikooo hemen msn ye gel cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokk acilll lütfenn

Ya kuzum kociş aldı bilgisayarı bende ona kızdım uzanmıştım uyumuşum noldu yaaaa merak ettim şimdi konuştuğumuz konuylamı ilgili.??

Kolaylıklar gelsin canım.Oğluşunla ilgili haberleri bekliyoruz gamyoncuiremsu

Çok geçmiş olsun hayatım valla baş ağrısı çok fena oluyo bütün dengen altüst oluyo sen ilaçlarını kullanmaya devam et bak ne güzel hem dün akşmada ağrımamış tez zamanda geçer inşallah.

Hep tutkuna şaşardım bu saatlerde nasıl uyanık oluyo diye bugünde ben coştum :1shok::1shok:

cnmmmmmmmmmmmm çok geçmiş olsunnnn allah birdaha vermesin o baş ağrısı nöbetini çokkkkkkkkkk iyi bilenlerdenim ben ama allaha şükür şimdi yok
doktorun dediklerini dinle cnm ..üzülmek işte bu ayrı konu zaten çok hasasız
nasıl üzülmeyelim yawww elimizden geldiği kadar artıkk iyi oluyoruzz

sibelciğim sanırım şuan fosurr fosurrr uyuyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet cnm aksamki mevzuyla ilgiliiydii

günaydınlar erken kalktım biraz işe gidenler yüzünden birazda uykumu aldım ondan
kimseler yok h.sonu pekde yoğun olmaz sanırım

sibelciğim sanırım şuan fosurr fosurrr uyuyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet cnm aksamki mevzuyla ilgiliiydii

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee hihoyyythihoyyyt

Kız valla napıyım anca dün gece kalktım bakmak için bişeyler yazmışsındır diye nerdeyse arıycaktım seni gecenin bi vakti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geldim bacım geldim....

Bende bugün bebek görmeye gidiyorum İzmit'e gezelim bakalım biraz hepinizi öpüyorum akşama görüşürüz

Canım çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Aman kafana takma bişeyi sıkma canını da olmasın tekrar a.s.

OJELİFISTIĞIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BACIM. Şimdi gördüm kusura bakma. Allah kuzunla, kocanla ve tüm sevdiklerinle ömrü boyu mutluluklar versin inşallahhhhhh a.s. a.s. a.s.

Herkese günaydınlar bacılar. Ay dün sinir oldum. Odanın kaplaması için gelecek olan usta sabah 11'de gelirim dedi. Kayınpederim geldi adamı beklemeye başladı. Herif akşam 16:30'da gelmiş. Kayınpederim bi bakmış ki herifin kaplama için getirdiği kağıt lekeli. Neymiş efendim depolarını su basmış. Ondan olmuş. Ama kurutmuşlar kaplamayı. Üstünü de boyayınca hiçbişey kalmazmış. Yuh dedim yani. Sakın kaplattırma baba götürsün yenisini getirsin dedim. Oda elinde yokmuş. Sipariş verecekler. Yani bizim odanın kaplaması kaldı bu hafta. Yarın da mobilyalar gelecekti. Onlarda mecbur haftaya kaldı. Gıcık oldum ya. Eşim bugün gider bakar buluruz o kağıttan, başka birini yaptırırız hafta içi gelir mobilyalar sıkma canını dedi ama insan gıcık oluyor ya. Ne güzel heves ediyorsun hep bişey çıkıyo kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Günaydın pınarcım!
olsun bacım sıkma canını, sağlık olsun da olur herşey, biz daha oda falan da hazırlamıyacağız, yatak odamıza beşiği koyarız diyoruz, yarın ona bakacaktık ama eşimle küsüz ne yapacağız bilmiyorum, kaldı herhalde haftaya :çok üzgünüm:
ben de dün fitil kullandım
sabah kalıntıları çıktı
pınarcım senin fitilin ismi neydi? gyno-lomexin miydi?

Günaydın canım. Tabi sağlık olsun da sinirleniyorum yani. Adamlar aptal yerine koyuyorlar insanı klava:

Niye küssünüz be bacım? Olsun yarın gider bakarsınız yine de. Sen idare et azıcık a.s.

Benim ilacın adı progestan canım. Fitil gibi değil de minicik yuvarlak , sünger gibi bi ilaç. Akşam kullanıyorum. Sabah falan tuvalete gittiğimde parçalar halinde geliyor. Doktor sorun değil, gelir zaten öyle dedi... Vücut alacağını alıyormuş...

Karnım çok acıktı. Defne'm de tekmeliyor o da acıktı belli. Kahvaltı etmeye gdiyorum öptüm sizleri a.s.

Afiyet olsun sizlere!!!!!!!!!!!!! a.s.

ayy cnm yaa üzülme sıkılma sen lütfen yaaa ne biçim yermiş yaa bence oraya yaptırma cnm kocan doğru demiş prensibi olan bi yer öle mal getireceğine hiç sunmaz
geç olsun güç olmasın cnm

Günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım dışarı çıkmadan bi bakayım dedim.Knk cok geçmiş olsun canım herşeyin sebebi stres tatlım cok zordur baş ağrısı inşallah bir an önce geçer
Pınar bacım oluyor işte bazen aksilikler benimde bugün gelicekti mobilyalarım ist almıştımya benimkilerde haftaya kalmış bende cok sinir oldum ya bütün planımı ona göre yapmıştım.

günaydın kızlar herkes nasıl ben kalktım duş aldım az sonra okulun çayı var oraya gideceğim
ya ben akşam doktorun verdiği kremi kullandım ilk defa vajinaya ufak bi tüp sokup merhemi içine sıkıyorsun sabah kalktım hala az az geliyor merhem acaba doğru yapamadım mı kullanan var mı kızlar içinizde ya

kızlar jeller merhemler fitiller dışarı gelebilirrrrrrrrrrrrr ben çok jel ve fitil kullandımm

allah birdaha göstermesin

günaydın canım merak etme vajınal kullandığın herşeyin birkısmı geri akabilir demişti benim dr.Merak etme ben de fitil kullanmıştım oda aktıştıa.s

günaydin tünaydin kizlar a.s.

pinarcim incihancim bosverin kizlar..geç olsun temiz olsun..sıkmayin caninizi boyle şeylere

KNKcim cok gecmis olsun canim yaa..ne sıkarsin kendini bukadar yahu..salla gitsin herşeyi..sen sadece kendini ve bebegini düşün..aksi takdirde gene ceken sen oluyorsun..boşver herşeyi..inşaAllah geçip bi daha hiç gelmez canim a.s.

barişirsiniz inşaAllah canim..

ciciler koyacam kızlarrrrrrrrrrrrr

cok tatli şeyler canim..ogullarinda sende güle güle kullanin inşaAllahhh

ohh bizim içinde keyif yap canim

bugün kimseler yok istanbulda hava kapalı benim kocişim yokkk pek bi efkarlandım şimdi yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…