bugün kimseler yok istanbulda hava kapalı benim kocişim yokkk pek bi efkarlandım şimdi yaww
kızlar siz yeşil çay içiyormusunuz
ben hiç içmedim ama gecen gun dıyetısyen yesıl cayın daha faydalı oldugunu soyledı günde 1 fıncan iç demıstıa.s.
mlkızlar dün ve bugün leke geldi şimdi acile gidiyom
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını içinden ağlamak geldi mide ağla gitsin hafiflersin takmamak lazım kafaya ama işte takıyoruz herşeyi kendine iyi bak başın ağrısı devam ettiğinde alnına ve ensene çok az viks sür oda rahatlatır[k] {n} [k];5607411 .!.:KIZLAR ÖZLEMİŞİM VALLAa.s.
KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM AMA NİYE BAŞ AGRISINDAN:çok üzgünüm:
çok kötüydü anltamam gitgide şiddetlenen bi baş agrısı cektim gözümü açamıyodum pcye bakamadım bile valla gözüm bişe görmedi allah kimselere vermesin!!!
bugün tam 5gün oldu agrı çekekeli dün dr aradım minoset günde 4taneye kadar içebilirsin dedi ama uzun süren bi agrı en iyisi norolojiye bi git teşhis koysun ona göre hareket edelim dedi.. dedim gecer bekledim aman dün bi fenalaştı yine kızlar başımın sol tarafı ve üst kısmı gözlere inen bi agrı degil ve işinn garibi aniden giriyo ve 5 dak. kafam zonkluo bazen dahada uzun sürüo çok korkunç kafmı duvarlara vurasım geldi yavsdelikafadulden
neyese dün akşam bi başladı 1saat gecmedi eşim kolanyalarla masaj yaptı sardı sıktı ilaçlar banamısın demedi sabah drdan randevu aldım 4de gittik..
şikayetlerimi anlatınca kadın şaşırdı normalde agrılar olurmus ama son3ayda bunların azalmış olması lazımmış bende şiddetli ve farklı! daha öncde böle agrı çekmedim normal degil yani. nörolog peki 5ün içinde bi üzüntün oldumu dedi hakkatende bana o agrı çok üzüldügüm anda geldi ve üzüldükçede şiddetlendi aglamıştım ve kendimi faza aglamayım diyede sıkmıştım ondan sonra başladı agrılar.. dr buna sevindi psikolojik olsun inş. dedi ve PARAFON die kas gevşetici agrı kesici,bide B1-B6-B12 vitamin verdi pazartesiye kadar kullan geçmezve şiddeti dvm ederse mr çekicez dedi bebk için zararı yok dio ama ben daha arştıramadım:çok üzgünüm: ilaçları aldım ve nöbetler gelmedi cok rahattım bu akşam
Canım benim uykun kaçtı galiba bide erken kalkmışsın tam benlik olmuşsun gece orda olduğunuzu bilseydim girerdim bende hafta sonları eşim olunca pc bana kalmıyor ondan pek giremiyorum.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee hihoyyythihoyyyt
Kız valla napıyım anca dün gece kalktım bakmak için bişeyler yazmışsındır diye nerdeyse arıycaktım seni gecenin bi vakti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Geldim bacım geldim....
Canım önemli olan güzel ve temiz olması insan hemen herşey istediği gibi olsun istiyor ama olmuyor bazen ondan üzülme daha var Allahtan yoksa daha çok kızardın.Canım çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Aman kafana takma bişeyi sıkma canını da olmasın tekrar a.s.
OJELİFISTIĞIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BACIM. Şimdi gördüm kusura bakma. Allah kuzunla, kocanla ve tüm sevdiklerinle ömrü boyu mutluluklar versin inşallahhhhhh a.s. a.s. a.s.
Herkese günaydınlar bacılar. Ay dün sinir oldum. Odanın kaplaması için gelecek olan usta sabah 11'de gelirim dedi. Kayınpederim geldi adamı beklemeye başladı. Herif akşam 16:30'da gelmiş. Kayınpederim bi bakmış ki herifin kaplama için getirdiği kağıt lekeli. Neymiş efendim depolarını su basmış. Ondan olmuş. Ama kurutmuşlar kaplamayı. Üstünü de boyayınca hiçbişey kalmazmış. Yuh dedim yani. Sakın kaplattırma baba götürsün yenisini getirsin dedim. Oda elinde yokmuş. Sipariş verecekler. Yani bizim odanın kaplaması kaldı bu hafta. Yarın da mobilyalar gelecekti. Onlarda mecbur haftaya kaldı. Gıcık oldum ya. Eşim bugün gider bakar buluruz o kağıttan, başka birini yaptırırız hafta içi gelir mobilyalar sıkma canını dedi ama insan gıcık oluyor ya. Ne güzel heves ediyorsun hep bişey çıkıyo kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
Kız küslük yapmayın kız küs olmak nasıl bişey ya anlamıyorum ben daha 5 dk. küsmedim çünkü küsmemGünaydın pınarcım!
olsun bacım sıkma canını, sağlık olsun da olur herşey, biz daha oda falan da hazırlamıyacağız, yatak odamıza beşiği koyarız diyoruz, yarın ona bakacaktık ama eşimle küsüz ne yapacağız bilmiyorum, kaldı herhalde haftaya :çok üzgünüm:
ben de dün fitil kullandım
sabah kalıntıları çıktı
pınarcım senin fitilin ismi neydi? gyno-lomexin miydi?
Canımm daha var üzmeyin kendinizi sakin olun söylenin am sıkılmadan inşallah güzel zamanda gelir hayırlısıyla olur herşeyGünaydın kızlar,
nasılsınız bakalım dışarı çıkmadan bi bakayım dedim.Knk cok geçmiş olsun canım herşeyin sebebi stres tatlım cok zordur baş ağrısı inşallah bir an önce geçer
Pınar bacım oluyor işte bazen aksilikler benimde bugün gelicekti mobilyalarım ist almıştımya benimkilerde haftaya kalmış bende cok sinir oldum ya bütün planımı ona göre yapmıştım.
Canım onu içeri en az ortasını geçene kadar sokup sıkıyorsun sonra dr kalkma demediyse kalkma ama genelde ilk yarım saat hafif hareketlerle dolanırsan yayılır sonra biraz yat en az 1 saat WC ye gitme senin progesteron tarzı yada cileocin crinomisin gibi fitillerden sanırım o tarz biz çok kullandık ban önce dr yat demişti topak atınca vücut yarım saat gez o yayılsın demek yayılmıyor demişti.Sonra yine atar ama daha az bide dikkatli sok çok zorlama yapmagünaydın kızlar herkes nasıl ben kalktım duş aldım az sonra okulun çayı var oraya gideceğim
ya ben akşam doktorun verdiği kremi kullandım ilk defa vajinaya ufak bi tüp sokup merhemi içine sıkıyorsun sabah kalktım hala az az geliyor merhem acaba doğru yapamadım mı kullanan var mı kızlar içinizde ya
Canım bugün herkes negatif havadan mı ne sabah bende de vardı eşime benden uzak dur bugün asabiyet var dedim oda uzak duruyor.Canım biraz bekle sakinleş sonra ne kadar çok istediğini anlat daha anlamazsa yapcak bişey yok.uuff kizlar efkarlanmis burda valla kizlar bende esimle tartistiydim yeni eve tasincaz yeni oturma grubu grubu istiyorum halbuki kendimiz mobilyaciyiz haaa neyse kesinlikle degistirecem uff kizlar yorgunum uykusuzum
Yok öyle şeyleri hiç sevmem ve içemem.Bitkisel çayları hamilelikte dikkatli içmek lazım hem çünkü bazılarında intihaplanmaları ve idrar sökücü özellikler var buda bize zaralıkızlar siz yeşil çay içiyormusunuz
kızlar dün ve bugün leke geldi şimdi acile gidiyom
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını içinden ağlamak geldi mide ağla gitsin hafiflersin takmamak lazım kafaya ama işte takıyoruz herşeyi kendine iyi bak başın ağrısı devam ettiğinde alnına ve ensene çok az viks sür oda rahatlatır
Canım benim uykun kaçtı galiba bide erken kalkmışsın tam benlik olmuşsun gece orda olduğunuzu bilseydim girerdim bende hafta sonları eşim olunca pc bana kalmıyor ondan pek giremiyorum.
Canım önemli olan güzel ve temiz olması insan hemen herşey istediği gibi olsun istiyor ama olmuyor bazen ondan üzülme daha var Allahtan yoksa daha çok kızardın.
Kız küslük yapmayın kız küs olmak nasıl bişey ya anlamıyorum ben daha 5 dk. küsmedim çünkü küsmem
Bu arada canım fitil kalıntıları olur dr fitili kullanınca yat demediyse bi 10 dk dolan o daha çok yayılır.Zaten vücutta fazla olan herşeyi atar bide fitilden sonra en az 1 saat tuvalete gitme iyice yayılsın
Canımm daha var üzmeyin kendinizi sakin olun söylenin am sıkılmadan inşallah güzel zamanda gelir hayırlısıyla olur herşey
Canım onu içeri en az ortasını geçene kadar sokup sıkıyorsun sonra dr kalkma demediyse kalkma ama genelde ilk yarım saat hafif hareketlerle dolanırsan yayılır sonra biraz yat en az 1 saat WC ye gitme senin progesteron tarzı yada cileocin crinomisin gibi fitillerden sanırım o tarz biz çok kullandık ban önce dr yat demişti topak atınca vücut yarım saat gez o yayılsın demek yayılmıyor demişti.Sonra yine atar ama daha az bide dikkatli sok çok zorlama yapma
Canım bugün herkes negatif havadan mı ne sabah bende de vardı eşime benden uzak dur bugün asabiyet var dedim oda uzak duruyor.Canım biraz bekle sakinleş sonra ne kadar çok istediğini anlat daha anlamazsa yapcak bişey yok.
Yok öyle şeyleri hiç sevmem ve içemem.Bitkisel çayları hamilelikte dikkatli içmek lazım hem çünkü bazılarında intihaplanmaları ve idrar sökücü özellikler var buda bize zaralı
Canım sen çok dolandın ondandır inşallah dr önemli bişey yok der bende de oldu biliyosun geçen hafta oturup yatınca geçti
çok sağol tutkuncum, bugün 2. ve son fitili kullanacağım senin dediğin gibi yapıyım :CüvCüv:
ya ne bileyim bizim kociş küsmeyi pek sever Çok üzgünüm çoook
bense hiç küsmedim daha hayatımda :smiley-cool:
biz evlenmeden önce kardeşine küsmüş bu 1 sene konuşmamış :1shok:
Canım benim eşimde küsen bi tipti ben küsmediğim için alıştı şimdi oda küsemiyor Normalde ben çok kinciyimdir geçen sene teyzeme kırıldım 1 sene ne gittim ne geldim sonra o 1-2 geldi yine gitmedim sonra bayramda gittim hiç bişey yok gibi şok oldular sinirim anca geçti çünkü.Yani çok feneyım ama annemle babam hiç küsmezdi ve sofraya küs oturmazlardı bizide oturtmazlardı öyle alışınca bende evlendiğimden beri hiç küsmedim eşime şimdi oda küsemiyor kızıyor susuyor sonra ben konuşunca mecbur konuşuyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sende en güzelini yapıyorsun eşler arasında olmaması gerekir.:asigim::asigim::1hug:
Ay kızlar dünden beri çok seviçliyim annem benim Aydında yaşıyordu bebek olunca burda kalıcaktı mecburen aynı ev bilyosunuz zor oluyor anneniz bile olsa neyse annem bugün ev aldı pazartesi tapusunu alacak inşallah ve şansımıza benim hemen arka sokağımda o kadar sevindimki artık yakınız istediğimde ben götürürüm o rahat gelip gidebilir sevinçten uçuyorum inşallah bi problem çıkmazda alınır şimdi heyecanlandık onun evini nasıl döşeyeceğimizi karalaştırıyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Canım bekliyoruz aramıza katılmanı oh mis gibi olmuşlardır daha erken ama ne olur ne olmaz dimimayıs anneleri merhaba ben geldim bayadır yoktuk oğlumla evde net yoktu gerçi halen yok annemdeyiz şuan geçmiş çok uzun olduğumdam okuyamadım pınarcım iyisin iyi olmana sevindim
bizde oğluşumla kıyafetlerimizi yıkadık kuruttuk yarın ütülicez sonra çantamıza yerleştiricez inş en kısa sürede katılıcam size
Canım sağol valla o kadar iyi oldu ki eşim buna daha çok sevindi pek farkettirmesedeGözün aydın canım a.s.
çok şanslısın :teytey:
Ay kızlar dünden beri çok seviçliyim annem benim Aydında yaşıyordu bebek olunca burda kalıcaktı mecburen aynı ev bilyosunuz zor oluyor anneniz bile olsa neyse annem bugün ev aldı pazartesi tapusunu alacak inşallah ve şansımıza benim hemen arka sokağımda o kadar sevindimki artık yakınız istediğimde ben götürürüm o rahat gelip gidebilir sevinçten uçuyorum inşallah bi problem çıkmazda alınır şimdi heyecanlandık onun evini nasıl döşeyeceğimizi karalaştırıyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Canım çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Aman kafana takma bişeyi sıkma canını da olmasın tekrar a.s.
OJELİFISTIĞIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BACIM. Şimdi gördüm kusura bakma. Allah kuzunla, kocanla ve tüm sevdiklerinle ömrü boyu mutluluklar versin inşallahhhhhh a.s. a.s. a.s.
Herkese günaydınlar bacılar. Ay dün sinir oldum. Odanın kaplaması için gelecek olan usta sabah 11'de gelirim dedi. Kayınpederim geldi adamı beklemeye başladı. Herif akşam 16:30'da gelmiş. Kayınpederim bi bakmış ki herifin kaplama için getirdiği kağıt lekeli. Neymiş efendim depolarını su basmış. Ondan olmuş. Ama kurutmuşlar kaplamayı. Üstünü de boyayınca hiçbişey kalmazmış. Yuh dedim yani. Sakın kaplattırma baba götürsün yenisini getirsin dedim. Oda elinde yokmuş. Sipariş verecekler. Yani bizim odanın kaplaması kaldı bu hafta. Yarın da mobilyalar gelecekti. Onlarda mecbur haftaya kaldı. Gıcık oldum ya. Eşim bugün gider bakar buluruz o kağıttan, başka birini yaptırırız hafta içi gelir mobilyalar sıkma canını dedi ama insan gıcık oluyor ya. Ne güzel heves ediyorsun hep bişey çıkıyo kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
günaydın kızlar herkes nasıl ben kalktım duş aldım az sonra okulun çayı var oraya gideceğim
ya ben akşam doktorun verdiği kremi kullandım ilk defa vajinaya ufak bi tüp sokup merhemi içine sıkıyorsun sabah kalktım hala az az geliyor merhem acaba doğru yapamadım mı kullanan var mı kızlar içinizde ya
kızlar siz yeşil çay içiyormusunuz
mayıs anneleri merhaba ben geldim bayadır yoktuk oğlumla evde net yoktu gerçi halen yok annemdeyiz şuan geçmiş çok uzun olduğumdam okuyamadım pınarcım iyisin iyi olmana sevindim
bizde oğluşumla kıyafetlerimizi yıkadık kuruttuk yarın ütülicez sonra çantamıza yerleştiricez inş en kısa sürede katılıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?