2009 Mayıs Anneleri

uuff kizlar efkarlanmis burda valla kizlar bende esimle tartistiydim yeni eve tasincaz yeni oturma grubu grubu istiyorum halbuki kendimiz mobilyaciyiz haaa neyse kesinlikle degistirecem uff kizlar yorgunum uykusuzum

ben hiç içmedim ama gecen gun dıyetısyen yesıl cayın daha faydalı oldugunu soyledı günde 1 fıncan iç demıstıa.s.

sevindim ya ben cok severim ama korkmuştum içmeye iyi oldu içmeye birşeyler bulamıyorum sonrada aklım hep yemekte oluyor benim

Canım çok geçmiş olsun sıkma canını içinden ağlamak geldi mide ağla gitsin hafiflersin takmamak lazım kafaya ama işte takıyoruz herşeyi kendine iyi bak başın ağrısı devam ettiğinde alnına ve ensene çok az viks sür oda rahatlatır

Canım benim uykun kaçtı galiba bide erken kalkmışsın tam benlik olmuşsun gece orda olduğunuzu bilseydim girerdim bende hafta sonları eşim olunca pc bana kalmıyor ondan pek giremiyorum.

Canım önemli olan güzel ve temiz olması insan hemen herşey istediği gibi olsun istiyor ama olmuyor bazen ondan üzülme daha var Allahtan yoksa daha çok kızardın.

Kız küslük yapmayın kız küs olmak nasıl bişey ya anlamıyorum ben daha 5 dk. küsmedim çünkü küsmem
Bu arada canım fitil kalıntıları olur dr fitili kullanınca yat demediyse bi 10 dk dolan o daha çok yayılır.Zaten vücutta fazla olan herşeyi atar bide fitilden sonra en az 1 saat tuvalete gitme iyice yayılsın
Canımm daha var üzmeyin kendinizi sakin olun söylenin am sıkılmadan inşallah güzel zamanda gelir hayırlısıyla olur herşey

Canım onu içeri en az ortasını geçene kadar sokup sıkıyorsun sonra dr kalkma demediyse kalkma ama genelde ilk yarım saat hafif hareketlerle dolanırsan yayılır sonra biraz yat en az 1 saat WC ye gitme senin progesteron tarzı yada cileocin crinomisin gibi fitillerden sanırım o tarz biz çok kullandık ban önce dr yat demişti topak atınca vücut yarım saat gez o yayılsın demek yayılmıyor demişti.Sonra yine atar ama daha az bide dikkatli sok çok zorlama yapma

uuff kizlar efkarlanmis burda valla kizlar bende esimle tartistiydim yeni eve tasincaz yeni oturma grubu grubu istiyorum halbuki kendimiz mobilyaciyiz haaa neyse kesinlikle degistirecem uff kizlar yorgunum uykusuzum
Canım bugün herkes negatif havadan mı ne sabah bende de vardı eşime benden uzak dur bugün asabiyet var dedim oda uzak duruyor.Canım biraz bekle sakinleş sonra ne kadar çok istediğini anlat daha anlamazsa yapcak bişey yok.
kızlar siz yeşil çay içiyormusunuz
Yok öyle şeyleri hiç sevmem ve içemem.Bitkisel çayları hamilelikte dikkatli içmek lazım hem çünkü bazılarında intihaplanmaları ve idrar sökücü özellikler var buda bize zaralı

kızlar dün ve bugün leke geldi şimdi acile gidiyom

Canım sen çok dolandın ondandır inşallah dr önemli bişey yok der bende de oldu biliyosun geçen hafta oturup yatınca geçti

çok sağol tutkuncum, bugün 2. ve son fitili kullanacağım senin dediğin gibi yapıyım :CüvCüv:
ya ne bileyim bizim kociş küsmeyi pek sever Çok üzgünüm çoook
bense hiç küsmedim daha hayatımda :smiley-cool:
biz evlenmeden önce kardeşine küsmüş bu 1 sene konuşmamış :1shok:

Canım benim eşimde küsen bi tipti ben küsmediğim için alıştı şimdi oda küsemiyor Normalde ben çok kinciyimdir geçen sene teyzeme kırıldım 1 sene ne gittim ne geldim sonra o 1-2 geldi yine gitmedim sonra bayramda gittim hiç bişey yok gibi şok oldular sinirim anca geçti çünkü.Yani çok feneyım ama annemle babam hiç küsmezdi ve sofraya küs oturmazlardı bizide oturtmazlardı öyle alışınca bende evlendiğimden beri hiç küsmedim eşime şimdi oda küsemiyor kızıyor susuyor sonra ben konuşunca mecbur konuşuyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sende en güzelini yapıyorsun eşler arasında olmaması gerekir.:asigim::asigim::1hug:

Ay kızlar dünden beri çok seviçliyim annem benim Aydında yaşıyordu bebek olunca burda kalıcaktı mecburen aynı ev bilyosunuz zor oluyor anneniz bile olsa neyse annem bugün ev aldı pazartesi tapusunu alacak inşallah ve şansımıza benim hemen arka sokağımda o kadar sevindimki artık yakınız istediğimde ben götürürüm o rahat gelip gidebilir sevinçten uçuyorum inşallah bi problem çıkmazda alınır şimdi heyecanlandık onun evini nasıl döşeyeceğimizi karalaştırıyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet canım küsmek kötü bir şey bence
bir de yapımda olmayınca ne yapıyım hihoyyyt
bakalım yarın 8 mart bir şey alırmı acaba barışmak için kaydirigubbakcemile3
ama çok zor :1no2:

mayıs anneleri merhaba ben geldim bayadır yoktuk oğlumla evde net yoktu gerçi halen yok annemdeyiz şuan geçmiş çok uzun olduğumdam okuyamadım pınarcım iyisin iyi olmana sevindim
bizde oğluşumla kıyafetlerimizi yıkadık kuruttuk yarın ütülicez sonra çantamıza yerleştiricez inş en kısa sürede katılıcam size

Gözün aydın canım a.s.
çok şanslısın :teytey:

Canım bekliyoruz aramıza katılmanı oh mis gibi olmuşlardır daha erken ama ne olur ne olmaz dimi

Gözün aydın canım a.s.
çok şanslısın :teytey:
Canım sağol valla o kadar iyi oldu ki eşim buna daha çok sevindi pek farkettirmesede

çok sevindim tutkuncum ya annenin yakın olması harika bi şey
bu arada cilocin benimki sen hepsini kullanmış mıydın 7 adet var sanırım
benim sabah geri geldi bi kısmı
sanki bebeğimin hareketleri de azaldı acaba psikolojik mi zararı var mıdır bebeğe ya

aslıcım sen de hoş geldin canım koy aldıklarını da görelim

Canım geç olsun güç olmasın takma kafana daha vaktimiz var Şeniz

Bengicim ben hamilelik öncesinde kullandım o tüple sıkılan jeli ne kadar ileride yapsan geri geliyo canım sorun yok

kızlar siz yeşil çay içiyormusunuz

Canım bana bir kere bitki çayı içme demişlerdi ondan kalan bişey heralde hiç içmiyorum

kızlar dün ve bugün leke geldi şimdi acile gidiyom

Ay canım ya hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :a015:

Ne kadar güzel ya hayırlı olsun canım ne güzel telaşlar şimdi ev düzmek.Bu arada gece birsene bakayım diye kalktım kimse yoktu olsaydın konuşurduk valla kocam iş için HongKongla konuşacam diye kalktı sonrada uyanınca uyuyamadı yoksa bende uykucusu yoktur forumda kaydirigubbakcemile3 Bu arada sen şu msn işini halledemedinmi hala adreside aldık program kurulu değil heralde

Oh ne kadar güzel sen işlerini bitirmişin sayılırı daha benim ne çantam hazır nede kıayfetlerimiz yıkandı artık izne çıkınca Nisan ilk haftası yaparız

Kızlar sabah bebek görmeye gidicem demiştim.İşte prensesimiz YAĞMUR.

2700 gr doğdu yakından çekmiştim baya o yüzden tombik duruyo siz bu haline bakmayın minicikkkkkkk Maşşallah diyelim

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…