maşallah bebişe maşallah :ecrin_bebek: şu an ne kadarlık bu yaaa çok tatlıııı
Maşallah canım Allah bizede göstersinKızlar sabah bebek görmeye gidicem demiştim.İşte prensesimiz YAĞMUR.
2700 gr doğdu yakından çekmiştim baya o yüzden tombik duruyo siz bu haline bakmayın minicikkkkkkk Maşşallah diyelim
[/URL][/IMG]
Canım zararı olmaz çünkü ben tüp bebekte o tarz fitil çok kullandım ilk zamanlarda başka birini kullandım bazı tüpçüler 9 ay kullanıyor ben vajinayı acıttım ondan dr kesti.Ben valla kullanalı çok oldu onu ama 1 kutu kullandım 2. kutuda kesti dr.Zaten vücut geri atıyor önemli olan şikayetinin bitmesi bide bu mikropu atmak için merak etme yani direk etkili biz tüpte çok operasyondan geçtiğimiz için mikroba karşı önlem olarak veriyorlardıçok sevindim tutkuncum ya annenin yakın olması harika bi şey
bu arada cilocin benimki sen hepsini kullanmış mıydın 7 adet var sanırım
benim sabah geri geldi bi kısmı
sanki bebeğimin hareketleri de azaldı acaba psikolojik mi zararı var mıdır bebeğe ya
aslıcım sen de hoş geldin canım koy aldıklarını da görelim
Canım doğrusun benden çok eşim rahat edemezdi iyi oldu yani.merhaba arkadaşlar.
pınarcım,boşver daha vaktimiz var. senin içine sinecek birşey olsun da bir hafta geç olsun.
tutkun canım inşallah alır annenler evi, aynı evde annenle bile olsa yaşamak zor..
şimdi gelelim benim tosunuma! sırnaşık şey bugün doktora gittik dediğim gibi. bebişim çok iyiymişhatta biraz fazla iyiymiş! 2 hafta önden gidiyormuşdelikafadulden 1650 gr. olmuş oğluşum kızlar. böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum yapamazsın,sezeryan olmak zorunda kalır dedi. varsın olsun yaa, bebişim sağlıklı olsunda! doğum iznine de 1 hafta önce ayıralım seni dedi. canıma minnet,kabul ettim:sm_cool: son 15 günüm yani. sonra oğluşumla evimdeyim:teytey:
şimdi gelelim benim tosunuma! sırnaşık şey bugün doktora gittik dediğim gibi. bebişim çok iyiymişhatta biraz fazla iyiymiş! 2 hafta önden gidiyormuşdelikafadulden 1650 gr. olmuş oğluşum kızlar. böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum yapamazsın,sezeryan olmak zorunda kalır dedi. varsın olsun yaa, bebişim sağlıklı olsunda! doğum iznine de 1 hafta önce ayıralım seni dedi. canıma minnet,kabul ettim:sm_cool: son 15 günüm yani. sonra oğluşumla evimdeyim:teytey:
gez bakalım gez benim içinde gezay kıyamam ben o bebişeee çok tatlı sibelcim yaa
cerencim hoş geldin canım tutkuncum evdeyiz ama az sonra çıkacağım kayınvalideme gideceğim görüşürüz yine öpüyorum bütün güzel bebişleriiiii
Erken doğuracam diye diye bebekleride sabırsızlandırdı bak.İnşallah bişey olmaz bence düzelir sakinleşsin kıpırdamadan yatsın dr bana 30 haftayı geçmeye bak dedi benim şimdi 1 haftam kaldı 30 a İnşallah Allah Birsene de yardım eder 34 ü geçer.Kızlar az önce Birsen'i aradım hastanede bakmışlar bebişlere suyunda bebeişlerde bi soun yokmuş açılmada yokmuş ama ağrım var deyince bakmışlar sancısı çıkmış sancıyı durdurmak serum takmışlar bebişlerede ciğer geliştirici iğne yapmışlar dua edin kızlarda sancıları geçsin bebişler acele etmesin
valla bende bilmiyoum oğluma kaan mı deyim çınar mı?:ecrin_bebek: belli mi olur canım,beraber çıktık yola, beraber bitiririz belki:)Canım doğrusun benden çok eşim rahat edemezdi iyi oldu yani.
Bu arada senin tosuncuk Kaan mı desem Çınar mı? iyiymiş çok sevindim.Benle aynı gün doğurcan bak bu gidişle beni yalnız bırakmadın hayırlı ve sağlıkla olur inşallahİznede ayrılacağına çok sevindim okul zor olur artık çünkü
iyi gezmeler canım görüşürüz.ay kıyamam ben o bebişeee çok tatlı sibelcim yaa
cerencim hoş geldin canım tutkuncum evdeyiz ama az sonra çıkacağım kayınvalideme gideceğim görüşürüz yine öpüyorum bütün güzel bebişleriiiii
sağolasın canım. ya benimki nisana gelmez heralde, çünkü 20 mayıs normal tarihim. olsa olsa 10-15 gün öne gelir heraldedelikafaduldenOh maşşallah oğluşunabu mayıs bebekleri hep böle tosun olacak sanırım bir çoğumuza doktor böle dedi bunlar nisan bebeği olmaya kararlılar bizde baştan beri normal olsun derken sezeryan olcaz heralde kaydirigubbakcemile3
sağol teyzesi, bi doğsa da poposundan ısırsamcokacimcoookmaşallah cerencim oğluşuna yerim ben onu :)
ayy Allah yardımcısı olsun. inşallah daha bekler bebişler,daha çok erken:çok üzgünüm:Kızlar az önce Birsen'i aradım hastanede bakmışlar bebişlere suyunda bebeişlerde bi soun yokmuş açılmada yokmuş ama ağrım var deyince bakmışlar sancısı çıkmış sancıyı durdurmak serum takmışlar bebişlerede ciğer geliştirici iğne yapmışlar dua edin kızlarda sancıları geçsin bebişler acele etmesin
gez bakalım gez benim içinde gez
Kız Mutaharra gelmişsin sesin çıkmıyor
Birseni arayan oldumu hiç iyimiymiş?
Cerencim dr şimdiden verseydi iznini keşke isteseydin bir gün bir gündür diyorum ya bidaha bu tatili bulamayız
Geçmiş olsun cnma.s.mr zararlı değilmi ama ya?iyice bi araştır onu bence,başka bi doktra daha danış[k .!.:{n} [k];]]KIZLAR ÖZLEMİŞİM VALLA
KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM AMA NİYE BAŞ AGRISINDAN
çok kötüydü anltamam gitgide şiddetlenen bi baş agrısı cektim gözümü açamıyodum pcye bakamadım bile valla gözüm bişe görmedi allah kimselere vermesin!!!
bugün tam 5gün oldu agrı çekekeli dün dr aradım minoset günde 4taneye kadar içebilirsin dedi ama uzun süren bi agrı en iyisi norolojiye bi git teşhis koysun ona göre hareket edelim dedi.. dedim gecer bekledim aman dün bi fenalaştı yine kızlar başımın sol tarafı ve üst kısmı gözlere inen bi agrı degil ve işinn garibi aniden giriyo ve 5 dak. kafam zonkluo bazen dahada uzun sürüo çok korkunç kafmı duvarlara vurasım geldi yavs
neyese dün akşam bi başladı 1saat gecmedi eşim kolanyalarla masaj yaptı sardı sıktı ilaçlar banamısın demedi sabah drdan randevu aldım 4de gittik..
şikayetlerimi anlatınca kadın şaşırdı normalde agrılar olurmus ama son3ayda bunların azalmış olması lazımmış bende şiddetli ve farklı! daha öncde böle agrı çekmedim normal degil yani. nörolog peki 5ün içinde bi üzüntün oldumu dedi hakkatende bana o agrı çok üzüldügüm anda geldi ve üzüldükçede şiddetlendi aglamıştım ve kendimi faza aglamayım diyede sıkmıştım ondan sonra başladı agrılar.. dr buna sevindi psikolojik olsun inş. dedi ve PARAFON die kas gevşetici agrı kesici,bide B1-B6-B12 vitamin verdi pazartesiye kadar kullan geçmezve şiddeti dvm ederse mr çekicez dedi bebk için zararı yok dio ama ben daha arştıramadım ilaçları aldım ve nöbetler gelmedi cok rahattım bu akşam
Bencede kaplattırmaman isabet olmuş canım,sonuçta aynı parayla daha iyisini yaptıracaksan ne diye lekelisini kaplatasınki yani..pnrhlt .!.:Canım çok geçmiş olsun ya Aman kafana takma bişeyi sıkma canını da olmasın tekrar
OJELİFISTIĞIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BACIM. Şimdi gördüm kusura bakma. Allah kuzunla, kocanla ve tüm sevdiklerinle ömrü boyu mutluluklar versin inşallahhhhhh
Herkese günaydınlar bacılar. Ay dün sinir oldum. Odanın kaplaması için gelecek olan usta sabah 11'de gelirim dedi. Kayınpederim geldi adamı beklemeye başladı. Herif akşam 16:30'da gelmiş. Kayınpederim bi bakmış ki herifin kaplama için getirdiği kağıt lekeli. Neymiş efendim depolarını su basmış. Ondan olmuş. Ama kurutmuşlar kaplamayı. Üstünü de boyayınca hiçbişey kalmazmış. Yuh dedim yani. Sakın kaplattırma baba götürsün yenisini getirsin dedim. Oda elinde yokmuş. Sipariş verecekler. Yani bizim odanın kaplaması kaldı bu hafta. Yarın da mobilyalar gelecekti. Onlarda mecbur haftaya kaldı. Gıcık oldum ya. Eşim bugün gider bakar buluruz o kağıttan, başka birini yaptırırız hafta içi gelir mobilyalar sıkma canını dedi ama insan gıcık oluyor ya. Ne güzel heves ediyorsun hep bişey çıkıyo
Maşallah miniğine cnmcerencim .!.:şimdi gelelim benim tosunuma! bugün doktora gittik dediğim gibi. bebişim çok iyiymiş hatta biraz fazla iyiymiş! 2 hafta önden gidiyormuş 1650 gr. olmuş oğluşum kızlar. böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum yapamazsın,sezeryan olmak zorunda kalır dedi. varsın olsun yaa, bebişim sağlıklı olsunda! doğum iznine de 1 hafta önce ayıralım seni dedi. canıma minnet,kabul ettim son 15 günüm yani. sonra oğluşumla evimdeyim
kız Burcu geçmişi mi okuyorsun? yerimseniben
ewet cnm,geçmişe bi göz atayım dedim,birseninde ağrısı varmış ya gitmiş doktora üzüldüm,inş Allah yardımcısı olur,:Saruboceq:
Sen nasılsın canıma.s.??
canım ben de iyi olmaya çalışıyorum
çok şükür sen de iyisin bir şey çıkmamış nstde hihoyyyt
yarın ne güzel beşik bakmaya gidecektik, tüm eksikleri tamamlayacaktık :çok üzgünüm:
olmayacak herhalde eşim konuşmuyor benimle
belki 8 marttan dolayı barışır ama sanmıyorum
neyse bebişim iyi olsun da barışırız biz kaydirigubbakcemile5
Hay Allah ya,sen barış olmazsa laf falan at napalım geçinicez artık bi çeşit,olmadı bir sonraki hafta sonunda gidersiniz cnm,8 martın bence hiç şansı yok,helede benimkinin aklına bile gelmez..
evet canım bizimki de önem vermes öyle şeylere
ne yapalım bekleyeceğiz :çok üzgünüm:
canım patiklerini gördüm çok güzel olmuş eline sağlık inşallah güle güle giydirirsin oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?