2009 Mayıs Anneleri

maşallah bebişe maşallah :ecrin_bebek: şu an ne kadarlık bu yaaa çok tatlıııı

Maşallah canım Allah bizede göstersin

Canım zararı olmaz çünkü ben tüp bebekte o tarz fitil çok kullandım ilk zamanlarda başka birini kullandım bazı tüpçüler 9 ay kullanıyor ben vajinayı acıttım ondan dr kesti.Ben valla kullanalı çok oldu onu ama 1 kutu kullandım 2. kutuda kesti dr.Zaten vücut geri atıyor önemli olan şikayetinin bitmesi bide bu mikropu atmak için merak etme yani direk etkili biz tüpte çok operasyondan geçtiğimiz için mikroba karşı önlem olarak veriyorlardı

7774fulya, bengi_, cerencim+, esen81, KIVILCIM28, sibiko+ oy herkes burda kızlar herkes evde galiba bugün keyifler nasıl?

merhaba arkadaşlar.
dırımkızı,geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur.
knk,sana da geçmiş olsun canım baş ağrısı çok kötü! çeken bilir
pınarcım,boşver daha vaktimiz var. senin içine sinecek birşey olsun da bir hafta geç olsun.
tutkun canım inşallah alır annenler evi, aynı evde annenle bile olsa yaşamak zor.
sibiko, maşallah bebiş çokk güzel. Allah bağışlasın.

şimdi gelelim benim tosunuma! sırnaşık şey bugün doktora gittik dediğim gibi. bebişim çok iyiymiş hatta biraz fazla iyiymiş! 2 hafta önden gidiyormuşdelikafadulden 1650 gr. olmuş oğluşum kızlar. böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum yapamazsın,sezeryan olmak zorunda kalır dedi. varsın olsun yaa, bebişim sağlıklı olsunda! doğum iznine de 1 hafta önce ayıralım seni dedi. canıma minnet,kabul ettim:sm_cool: son 15 günüm yani. sonra oğluşumla evimdeyim:teytey:

Canım doğrusun benden çok eşim rahat edemezdi iyi oldu yani.
Bu arada senin tosuncuk Kaan mı desem Çınar mı? iyiymiş çok sevindim.Benle aynı gün doğurcan bak bu gidişle beni yalnız bırakmadın hayırlı ve sağlıkla olur inşallahİznede ayrılacağına çok sevindim okul zor olur artık çünkü

ay kıyamam ben o bebişeee çok tatlı sibelcim yaa
cerencim hoş geldin canım tutkuncum evdeyiz ama az sonra çıkacağım kayınvalideme gideceğim görüşürüz yine öpüyorum bütün güzel bebişleriiiii

Oh maşşallah oğluşuna bu mayıs bebekleri hep böle tosun olacak sanırım bir çoğumuza doktor böle dedi bunlar nisan bebeği olmaya kararlılar bizde baştan beri normal olsun derken sezeryan olcaz heralde kaydirigubbakcemile3

Kızlar az önce Birsen'i aradım hastanede bakmışlar bebişlere suyunda bebeişlerde bi soun yokmuş açılmada yokmuş ama ağrım var deyince bakmışlar sancısı çıkmış sancıyı durdurmak serum takmışlar bebişlerede ciğer geliştirici iğne yapmışlar dua edin kızlarda sancıları geçsin bebişler acele etmesin

gez bakalım gez benim içinde gez
Kız Mutaharra gelmişsin sesin çıkmıyor
Birseni arayan oldumu hiç iyimiymiş?
Cerencim dr şimdiden verseydi iznini keşke isteseydin bir gün bir gündür diyorum ya bidaha bu tatili bulamayız

Erken doğuracam diye diye bebekleride sabırsızlandırdı bak.İnşallah bişey olmaz bence düzelir sakinleşsin kıpırdamadan yatsın dr bana 30 haftayı geçmeye bak dedi benim şimdi 1 haftam kaldı 30 a İnşallah Allah Birsene de yardım eder 34 ü geçer.

valla bende bilmiyoum oğluma kaan mı deyim çınar mı?:ecrin_bebek: belli mi olur canım,beraber çıktık yola, beraber bitiririz belki:)
iyi gezmeler canım görüşürüz.
sağolasın canım. ya benimki nisana gelmez heralde, çünkü 20 mayıs normal tarihim. olsa olsa 10-15 gün öne gelir heraldedelikafadulden
maşallah cerencim oğluşuna yerim ben onu :)
sağol teyzesi, bi doğsa da poposundan ısırsamcokacimcoook
ayy Allah yardımcısı olsun. inşallah daha bekler bebişler,daha çok erken:çok üzgünüm:

şimdiden doğum iznine ayrılamam,ancak normal rapor verebilirdi. onu da alma dedi, daha sonra rapora çok ihtiyacın olacak dedi. hak verdim. 2 hafta daha giderim canım:smiley-cool:

kızlar hepinizi öpüyorum. misafirim gelicek,her an çıkabilirim. a.s.a.s.

Birsencim geçmiş olsun canım ya,Allah yardımcın olsun inş. :Saruboceq:

Geçmiş olsun cnma.s.mr zararlı değilmi ama ya?iyice bi araştır onu bence,başka bi doktra daha danış

Bencede kaplattırmaman isabet olmuş canım,sonuçta aynı parayla daha iyisini yaptıracaksan ne diye lekelisini kaplatasınki yani..

Maşallah miniğine cnm onlar sağlıklı olsunllarda sezaryende olur normalde farketmez canım

Kızlar bugün bende gittim doktora,ağrım oluyor deyince nst'ye gönderdi,nst sonucu iyi çok şükür,gerçi çekilirken benim ağrım yoktu zaten..orda 2 bayanla tanıştım ikiside haftalarını doldurmuşlar,amanın karınları kocaman doğrulamıyorlar bile,bizde öyle olcaz demek,bunlar daha iyi günler sanırım,ciğer geliştirici iğne konusunu sordum,sana bakan diğer doktoru tanıyorum onunla konuşup karar veririz dedi

kız Burcu geçmişi mi okuyorsun? yerimseniben

ewet cnm,geçmişe bi göz atayım dedim,birseninde ağrısı varmış ya gitmiş doktora üzüldüm,inş Allah yardımcısı olur,:Saruboceq:
Sen nasılsın canıma.s.??

ewet cnm,geçmişe bi göz atayım dedim,birseninde ağrısı varmış ya gitmiş doktora üzüldüm,inş Allah yardımcısı olur,:Saruboceq:
Sen nasılsın canıma.s.??

canım ben de iyi olmaya çalışıyorum
çok şükür sen de iyisin bir şey çıkmamış nstde hihoyyyt
yarın ne güzel beşik bakmaya gidecektik, tüm eksikleri tamamlayacaktık :çok üzgünüm:
olmayacak herhalde eşim konuşmuyor benimle
belki 8 marttan dolayı barışır ama sanmıyorum
neyse bebişim iyi olsun da barışırız biz kaydirigubbakcemile5

Hay Allah ya,sen barış olmazsa laf falan at napalım geçinicez artık bi çeşit,olmadı bir sonraki hafta sonunda gidersiniz cnm,8 martın bence hiç şansı yok,helede benimkinin aklına bile gelmez..

Hay Allah ya,sen barış olmazsa laf falan at napalım geçinicez artık bi çeşit,olmadı bir sonraki hafta sonunda gidersiniz cnm,8 martın bence hiç şansı yok,helede benimkinin aklına bile gelmez..

evet canım bizimki de önem vermes öyle şeylere
ne yapalım bekleyeceğiz :çok üzgünüm:
canım patiklerini gördüm çok güzel olmuş eline sağlık inşallah güle güle giydirirsin oğluşuna

evet canım bizimki de önem vermes öyle şeylere
ne yapalım bekleyeceğiz :çok üzgünüm:
canım patiklerini gördüm çok güzel olmuş eline sağlık inşallah güle güle giydirirsin oğluşuna

Sağol bitanem,yattığım yerden ancak bu kadar oluyo,bide battaniye başladım aslında ama o hiç ilerlemiyo ya,zormuş battaniye,patik 1-2 günde bitiyoosırnaşık şeybugün doktor yine dedi aynen yatmaya devam diye,zaten kalkmıyodum isabet oldu artık battaniye için bol bol vakit olcak desenea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…