2009 Mayıs Anneleri

Burcucum biz çıkıyoruz! bugün de çalıştığım için epey yorgunum
biraz dinlenelim oğlumla :ecrin_bebek:
iyi akşamlar canım kendine çok iyi bak!
8 Mart dünya kadınlar günün KUTLU OLSUN tatlım! a.s.

İyi akşamlar cnm,çok yorma kendini helede şu son zamanlarda aman dikkat et,
Kadınlar günün kutlu olsun cnm(bari biz kutlayalım bu adamlarda tık yok:roflol::roflol:)görüşmek üzere ŞenizŞeniz

8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
(bugünden kutlayayım dedim:roflol::roflol:)

Son düzenleme:
Kızlar nisan annelerinden biri erken doğum yapmış,29 haftalık doğmuş bebişi,anne sütünü alabiliyormuş,1600 gr olunca evine gidebilecekmiş,Allah yardımcısı olsun inş. ya..Evlerine götürmeyide nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar biliyorsunuz birsenin hafif lekelenmesi olmuştu ufak ufak sancıları varmış durdurmaya çalışıyorlarmış hastanede yatıyormuş şu anda merak etmişsinizdir diye yazdım dua edin

hadi ya dualarım birsen'le inşallah oğlanlar sabırsızlık yapmazlar :Saruboceq: esencim haber alırsan bize de söyle emi

şimdi telefonda konuştum serum bağlamışlar fayda etmemiş ikinciyi bağlamışlar Allahım inşallah işe yarar
ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlar kiloları da iyiymiş hayırlısıyla sadece korkutmuşlardır gelmezler inşallah

kızlar ben geldim yine iki gündür geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor. anca bitirdim. mesai gibi sabahtan akşama yazdıklarınızı okudum. hepsine cevap yazmaya kalksam çok saçma olcaktı. biçok konu güncelliğini yitirmiş zaten. ben yokken sıkıntı çekenlere cümleten geçmiş olsun diyorum. tek tek isimlerinizi söyleyip sıkıntıları hatırlamayalım die ismen sölemiyorum. yoksa hepinizin yeri ayrı kalbimde. hepinizin her sıkıntısı içimi acıttı bilesiniz.

bütün hayırlı haberlere de çok sevindiğimi söyliyim hemen. inşallah hep böule gitsin ağzımızın tadı hiç bozulmasın.
ojelifıstığım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada.

fakat bu son haber çok canımı sıktı. Birsencim inşallah kazasız belasız atlatır bu durumu. eşi de yanında değil şimdi canı çok fena sıkkındır heralde. dua ediyorum inşallah bir an önce şu riski atlatsın inşallahhh..

bu arada bu haberleşme listesi kimdeydi arkadaşlar.. ben de istiyorum listeden. ilgilenen arkadaş bana da yardımcı olursa çoook sevinirim.

CNM BENM SAGOL BENDE DUA EDİORUM BİDAHA OLAMASIN AMA DAHA İİM KİMSELERE VERMESİN
CNM SAGOL.. AMAN TEK SORUN BU OLSUN YAVRUUU HERŞEY HALLOLUR SIKMA CANINI..
TATLIM SAGOL.. HAYIRLI VAKİTTE GELSİN 1 HAFTA UZUN DEGİL AZCIK DAHAsüprizzzzz
VALLA BACIM DOGRU DİOSUNDA ANLAMIYO İŞTE BU HORMONLARnaniknanik BULUTTAN NEM KAPMAYA HAZIR DURUMDAYIM
CANIM SENN ADINA COK SEVİNDİM ANNE GİBİ OLMUO VALLA KİMSELER.... SANADA EŞİNEDE BEBEGİNEDE COK YARDIMI VE DESTEGİ OLACAGINA İNANIORUM :teytey::teytey::teytey:
canım ya geçmiş olsun inşallah kötü bi şey yoktur bizi merakta bırakma
Knk canım baş ağrına üzüldüm inşallah ntekrarlamaz canım
İNŞ. TATLIM SAGOL
CNM SAGOL... OHHH PAŞAYA MAŞ BANADA AYNINI DEMİŞTİ GECENDE DR AMA BANA HİÇ OKADAR KİLOLU BEBEK DOGURACAKMISIM GİBİ GELMİO:1no2:
ALLAH YARDIMCISI OLSUN HAYIRLI VAKİTTE GELSİNLER İNŞ. COK ÜZÜLDÜM YA ŞİMDİ DAHADA VAR YA İNŞ. KÖTÜ BİŞE OLMAZ...

hayirli pazarlar kizlar a.s.

kandiliniz mubarek olsun a.s.

birsencim inşaAllah biran önce kendini toparlarsin..bebişlerinde vaktinde gelir inşaAllahhhh dualarimiz seninle canim..

ankakusum hoşgelmişsin..iyi olmana cok sevindim..

tutkuncum hayirli olsun annenin evi canim..cok güzel olmuş sana yakin olmasi..

Hadi hayırlı olsun canım aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin inşallah tapunuzuda kolayca alırsınız ayrı ev olması cok iyi olmuş hem annen rahat eder hemde siz şanslı bebişhihoyyyt

şimdi gelelim benim tosunuma! sırnaşık şey bugün doktora gittik dediğim gibi. bebişim çok iyiymiş hatta biraz fazla iyiymiş! 2 hafta önden gidiyormuşdelikafadulden 1650 gr. olmuş oğluşum kızlar. böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum yapamazsın,sezeryan olmak zorunda kalır dedi. varsın olsun yaa, bebişim sağlıklı olsunda! doğum iznine de 1 hafta önce ayıralım seni dedi. canıma minnet,kabul ettim:sm_cool: son 15 günüm yani. sonra oğluşumla evimdeyim:teytey:[/QUOTE]

maşallah tosun paşama normal sezeryan hiç farketmez canım önemli olan sağlık ohhh izinede az kalmış

teşekkür ederiz canım uzun süreden beri yoktun herşey yolundadır inşallah:mymeka:

Günaydın Kızlar,

Biz uyandık ama babamız uyuyor hala bende birseni merak ettim bi bakayım dedim inşallah iyidirler.:Saruboceq:
Kahvaltı hazırlamak hiç istemiyor canım hava da güzel benimki uyansında biraz naz yapalım dışarı götürsün bizi kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım sanada iyi pazarlar bugün ne kandili mutahharacım

Birsencim,Allah yardımcın olsun cnm ya,inş. durdururlar:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar birsenle görüşen olursa çok geçmiş olsun diyin benim içinde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Seninde kandilin mübarek olsun cnm,inş. bu güzel gecede Rabbim tüm dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar:Saruboceq:

Fıstıklar yavs ben geldim ama kimse yok yine:çok üzgünüm::çok üzgünüm: pazar kahvaltısımı yapıonus bakiiiiim??:içelim:

Günaydın canım sanada iyi pazarlar bugün ne kandili mutahharacım

mevlid kandili canimcim :)

Fıstıklar yavs ben geldim ama kimse yok yine:çok üzgünüm::çok üzgünüm: pazar kahvaltısımı yapıonus bakiiiiim??:içelim:

hoşgeledin canim..yaptik kahvaltimizi..şimdide felaket uykum geldi..biraz uzansam iyi olcak yoksa sizip kalcam burda :))

günaydın uykucu mayıs annişleri!! herkesin kandili mübarek olsun. hemde kadınlar günü kutlu olsun. bide benim de doğum günüm kutlu olsun:) ne mübarek günmüş yahu budelikafadulden

günaydın uykucu mayıs annişleri!! herkesin kandili mübarek olsun. hemde kadınlar günü kutlu olsun. bide benim de doğum günüm kutlu olsun:) ne mübarek günmüş yahu budelikafadulden

seninde kandilin mubarek,günün kutlu olsun canim..

bebişin,ailen ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillar dilerim canim a.s.

Hoşgeldin bacım,bendede uyşukluk var bugün biraz:1hug:

havadandir herhalde canim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…