Burcucum biz çıkıyoruz! bugün de çalıştığım için epey yorgunum
biraz dinlenelim oğlumla :ecrin_bebek:
iyi akşamlar canım kendine çok iyi bak!
8 Mart dünya kadınlar günün KUTLU OLSUN tatlım! a.s.
CNM BENM SAGOL BENDE DUA EDİORUM BİDAHA OLAMASIN AMA DAHA İİM KİMSELERE VERMESİNcnmmmmmmmmmmmm çok geçmiş olsunnnn allah birdaha vermesin o baş ağrısı nöbetini çokkkkkkkkkk iyi bilenlerdenim ben ama allaha şükür şimdi yok
doktorun dediklerini dinle cnm ..üzülmek işte bu ayrı konu zaten çok hasasız
nasıl üzülmeyelim yawww elimizden geldiği kadar artıkk iyi oluyoruzz
CNM SAGOL.. AMAN TEK SORUN BU OLSUN YAVRUUU HERŞEY HALLOLUR SIKMA CANINI..Canım çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Aman kafana takma bişeyi sıkma canını da olmasın tekrar a.s.
OJELİFISTIĞIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BACIM. Şimdi gördüm kusura bakma. Allah kuzunla, kocanla ve tüm sevdiklerinle ömrü boyu mutluluklar versin inşallahhhhhh a.s. a.s. a.s.
Herkese günaydınlar bacılar. Ay dün sinir oldum. Odanın kaplaması için gelecek olan usta sabah 11'de gelirim dedi. Kayınpederim geldi adamı beklemeye başladı. Herif akşam 16:30'da gelmiş. Kayınpederim bi bakmış ki herifin kaplama için getirdiği kağıt lekeli. Neymiş efendim depolarını su basmış. Ondan olmuş. Ama kurutmuşlar kaplamayı. Üstünü de boyayınca hiçbişey kalmazmış. Yuh dedim yani. Sakın kaplattırma baba götürsün yenisini getirsin dedim. Oda elinde yokmuş. Sipariş verecekler. Yani bizim odanın kaplaması kaldı bu hafta. Yarın da mobilyalar gelecekti. Onlarda mecbur haftaya kaldı. Gıcık oldum ya. Eşim bugün gider bakar buluruz o kağıttan, başka birini yaptırırız hafta içi gelir mobilyalar sıkma canını dedi ama insan gıcık oluyor ya. Ne güzel heves ediyorsun hep bişey çıkıyo kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
TATLIM SAGOL.. HAYIRLI VAKİTTE GELSİN 1 HAFTA UZUN DEGİL AZCIK DAHAsüprizzzzzGünaydın kızlar,
nasılsınız bakalım dışarı çıkmadan bi bakayım dedim.Knk cok geçmiş olsun canım herşeyin sebebi stres tatlım cok zordur baş ağrısı inşallah bir an önce geçer
Pınar bacım oluyor işte bazen aksilikler benimde bugün gelicekti mobilyalarım ist almıştımya benimkilerde haftaya kalmış bende cok sinir oldum ya bütün planımı ona göre yapmıştım.
VALLA BACIM DOGRU DİOSUNDA ANLAMIYO İŞTE BU HORMONLARnaniknanik BULUTTAN NEM KAPMAYA HAZIR DURUMDAYIMgünaydin tünaydin kizlar a.s.
pinarcim incihancim bosverin kizlar..geç olsun temiz olsun..sıkmayin caninizi boyle şeylere
KNKcim cok gecmis olsun canim yaa..ne sıkarsin kendini bukadar yahu..salla gitsin herşeyi..sen sadece kendini ve bebegini düşün..aksi takdirde gene ceken sen oluyorsun..boşver herşeyi..inşaAllah geçip bi daha hiç gelmez canim a.s.
CANIM SENN ADINA COK SEVİNDİM ANNE GİBİ OLMUO VALLA KİMSELER.... SANADA EŞİNEDE BEBEGİNEDE COK YARDIMI VE DESTEGİ OLACAGINA İNANIORUM :teytey::teytey::teytey:Ay kızlar dünden beri çok seviçliyim annem benim Aydında yaşıyordu bebek olunca burda kalıcaktı mecburen aynı ev bilyosunuz zor oluyor anneniz bile olsa neyse annem bugün ev aldı pazartesi tapusunu alacak inşallah ve şansımıza benim hemen arka sokağımda o kadar sevindimki artık yakınız istediğimde ben götürürüm o rahat gelip gidebilir sevinçten uçuyorum inşallah bi problem çıkmazda alınır şimdi heyecanlandık onun evini nasıl döşeyeceğimizi karalaştırıyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
İNŞ. TATLIM SAGOLcanım ya geçmiş olsun inşallah kötü bi şey yoktur bizi merakta bırakma
Knk canım baş ağrına üzüldüm inşallah ntekrarlamaz canım
CNM SAGOL... OHHH PAŞAYA MAŞmerhaba arkadaşlar.
dırımkızı,geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur.
knk,sana da geçmiş olsun canım baş ağrısı çok kötü! çeken bilir
pınarcım,boşver daha vaktimiz var. senin içine sinecek birşey olsun da bir hafta geç olsun.
tutkun canım inşallah alır annenler evi, aynı evde annenle bile olsa yaşamak zor.
sibiko, maşallah bebiş çokk güzel. Allah bağışlasın.
şimdi gelelim benim tosunuma! sırnaşık şey bugün doktora gittik dediğim gibi. bebişim çok iyiymişhatta biraz fazla iyiymiş! 2 hafta önden gidiyormuşdelikafadulden 1650 gr. olmuş oğluşum kızlar. böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum yapamazsın,sezeryan olmak zorunda kalır dedi. varsın olsun yaa, bebişim sağlıklı olsunda! doğum iznine de 1 hafta önce ayıralım seni dedi. canıma minnet,kabul ettim:sm_cool: son 15 günüm yani. sonra oğluşumla evimdeyim:teytey:
ALLAH YARDIMCISI OLSUN HAYIRLI VAKİTTE GELSİNLER İNŞ. COK ÜZÜLDÜM YA ŞİMDİ DAHADA VAR YA İNŞ. KÖTÜ BİŞE OLMAZ...şimdi telefonda konuştum serum bağlamışlar fayda etmemiş ikinciyi bağlamışlar Allahım inşallah işe yarar
ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlar kiloları da iyiymiş hayırlısıyla sadece korkutmuşlardır gelmezler inşallah
Ay kızlar dünden beri çok seviçliyim annem benim Aydında yaşıyordu bebek olunca burda kalıcaktı mecburen aynı ev bilyosunuz zor oluyor anneniz bile olsa neyse annem bugün ev aldı pazartesi tapusunu alacak inşallah ve şansımıza benim hemen arka sokağımda o kadar sevindimki artık yakınız istediğimde ben götürürüm o rahat gelip gidebilir sevinçten uçuyorum inşallah bi problem çıkmazda alınır şimdi heyecanlandık onun evini nasıl döşeyeceğimizi karalaştırıyoruz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar ben geldim yine iki gündür geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor. anca bitirdim. mesai gibi sabahtan akşama yazdıklarınızı okudum. hepsine cevap yazmaya kalksam çok saçma olcaktı. biçok konu güncelliğini yitirmiş zaten. ben yokken sıkıntı çekenlere cümleten geçmiş olsun diyorum. tek tek isimlerinizi söyleyip sıkıntıları hatırlamayalım die ismen sölemiyorum. yoksa hepinizin yeri ayrı kalbimde. hepinizin her sıkıntısı içimi acıttı bilesiniz.
bütün hayırlı haberlere de çok sevindiğimi söyliyim hemen. inşallah hep böule gitsin ağzımızın tadı hiç bozulmasın.
ojelifıstığım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada.
fakat bu son haber çok canımı sıktı. Birsencim inşallah kazasız belasız atlatır bu durumu. eşi de yanında değil şimdi canı çok fena sıkkındır heralde. dua ediyorum inşallah bir an önce şu riski atlatsın inşallahhh..
hayirli pazarlar kizlar a.s.
kandiliniz mubarek olsun a.s.
birsencim inşaAllah biran önce kendini toparlarsin..bebişlerinde vaktinde gelir inşaAllahhhhdualarimiz seninle canim..
ankakusum hoşgelmişsin..iyi olmana cok sevindim..
tutkuncum hayirli olsun annenin evi canim..cok güzel olmuş sana yakin olmasi..
hayirli pazarlar kizlar a.s.
kandiliniz mubarek olsun a.s.
birsencim inşaAllah biran önce kendini toparlarsin..bebişlerinde vaktinde gelir inşaAllahhhhdualarimiz seninle canim..
ankakusum hoşgelmişsin..iyi olmana cok sevindim..
tutkuncum hayirli olsun annenin evi canim..cok güzel olmuş sana yakin olmasi..
Günaydın canım sanada iyi pazarlar bugün ne kandili mutahharacım
Fıstıklar yavs ben geldim ama kimse yok yine:çok üzgünüm::çok üzgünüm: pazar kahvaltısımı yapıonus bakiiiiim??:içelim:
mevlid kandili canimcim :)
hoşgeledin canim..yaptik kahvaltimizi..şimdide felaket uykum geldi..biraz uzansam iyi olcak yoksa sizip kalcam burda :))
günaydın uykucu mayıs annişleri!! herkesin kandili mübarek olsun. hemde kadınlar günü kutlu olsun. bide benim de doğum günüm kutlu olsun:) ne mübarek günmüş yahu budelikafadulden
Hoşgeldin bacım,bendede uyşukluk var bugün biraz:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?