biz kahvaltımızı yaptık kızlar
şeker üstüne yazı demişsiniz hastanede dağıtılacak şekerlere ''dünyadaki ilk günüme hoşgeldiniz SUDEM''yazmayı düşünüyorum sizce nasıl
pınarım günaydın defnem napıyor :))))) valla ne yapsa batıyor aşkısı yaaa birgün çeşmeyi açık bırakır birgün ışığı birgün saçar giysilerini hiç olmadık yere birgün ayakkabıyla girer içeri ahhhhh hepsi batıyor valla kaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı
Afiyet olsun canım a.s.
Günaydın bitanem. Defne'm iyi napsın. Karnı acıktı artık ordan oraya dönüp duruyo kaydirigubbakcemile3
Evet canım diyorum ya sana şimdi herşey batıyor. Kesinlikle haklsıın da. Ama sen herşeyden önce kuzunu düşün. Bak sen ne kadar stresli bi hamilelik yaşarsan Duru'n da o kadar huzursuz olur. Şurda kaç günü kaldı. Göndereceksiniz nasılsa. Birazda bu yönden bak. Üzme benim güzel Duru'mu da kendini de bitanem a.s. Şeniz
kızlar benim kramplar sinirden olmasın ne dersiniz
teşekkürler kızlar..siribron canım afiyet olsun.aynen bende gece acıkıyorum 1 tane muz yiyip yatıyorum.
doyur annesi prensesin karnınıŞeniz :1hug:
olabilir biliyo musun:uhm:
gerginlikten de kramp oluyo..biliyorum çünkü ben hamilelikten önceo gün bişşeye çok üzülüp sinirlenmişsem, akşam kramp giriyodu bacağıma
maşallah
teyzesinin tosunu kocaman olmuşsüprizzzzz
sibikom sen ne yiyip ne içiyosun..oğluş böyle tombiş oluyoo..ben de tombiş bebek istiyorum doğum zor olsa da bakarken ve severken çok süper oluyokaydirigubbakcemile3
Canım dinlenmeden geçmez bak ben 3 gün yattım sadece o bile iyi geldi izin alıp dinlensen diyorum.Böyle hiç geçmez yoksa :1hug:kızlar günaydın nasılsınız?? banucum yine canın sıkılmış boşver tatlımya herkesin senin gibi ince düşünmesini bekleme annende belki öylesine konuşmuştur. kızlar ben allaha şükür bugün daha iyiyim.ıhlamur bal ve limon çok iyi geldi.ama burnumu silmekten sürekli kanıyor(ama bunada şükür umarım bir daha grip olmadan bebişimi kucağıma alırım ne zorya hamileyken hasta olmak..
allahım şu işyerinde son 16 gününm kaldı bir geçsede kurtulsaydım yaaaaaaaaaaaaa
aynen canım bende evde olsam uzansam kanepeye ohh kızımıda alsam kucağıma dinlensem ne güzel olur artık izne çıkınca durum gelmeden yaparım keyfi yağmurumla ayy ne garip sevgim üçe böölünüyor eşim yağmurum durum:1hug:
gunaydın tatlım...sorma falla nolcak bakalım bole..buyudukce daha cok acıkıoz galıbakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canı hadi et bakalım kahvaltını bizde acıktık öğle yemeği bir gelseydi
hosbulduk marylıncım...dogru acıkmısınızdır canım ya....
sorma falla benım oglanda portakalcı:CüvCüv:gun içinde sabah koca bı bardak rtaze sıkılmış içiom aksama kadar bıkactane..bıda aksam soguk soguk yıyomc vıtamını deposu gıbı cıkcak benım oglankaydirigubbakcemile3
PINAR cım hosgeldın tatlım..napıo defne kızımızzz dünüüürrrrrhihoyyytbenımkı pek hareketlı masallahhhohoh gorurusun belkı annesı prensesesını sen muayenede ol nolcakkı demı ama...dedıın gıbı fırsat bu fırsat yanedelikafadulden
Bızde karnımızı doyurduk geldık kızlarr...:CüvCüv:gecmışe sole bı bakalım bakalım neler olmussssssshihoyyyt
PINARCIM hoşgeldin canım. günaydınlar sanada.
şimdi daha iyiyim geçti sayılır sanahki kadar rahatsız etmiyor çok şükür.
hoşgeldin canım günaydınn
afiyet olsun size..
sibiko'cum canım maşallah tosunuma. Ne güzel büyümüş. HAdi bakalım hayırlısıyla gelsin de normal sezaryen farketmez a.s.
Aldıklarınızı da güle güle kullansın oğluşun a.s.
tutkun kız ne becerikli karısın sen. Sabah sabah neler yapmışsın hihoyyyt
Kayınvalidenin senaryosunu heyecanla bekliyorum valla bende kaydirigubbakcemile3
ojelifıstık Canım günaydın şimdi nasılsın geçti mi baş dönmen tatlım?
MARYLİN sıkma bacım canını. Bugün hallederlerse sende bu hafta sonu yıkarsın herşeyini a.s.
beyaz16 günaydın canım a.s.
ilgin0707 , Banu'şum canım günaydın. Görümceyi artık kafaya takmamaya bak. NE yapsa batacak sana. Kendi canını sıkıyosun , bebişini üzüyosun bitanem. Annene gelince niye böyle yaptı anlamadım ama du bakalım bunda da bi hayır vardır. Stres yapma bitanem. Bak tüm hamileliğin öyle geçti. Hadi bacım salla gitsin Şeniz
bozon_06 günaydın canım a.s.
esen81 günaydın canım. Hayırlara çıksın inşallah rüyan...
cherry06 günaydın canım. O burun tıkanması bende de var. Kan birikiyor...
tlyonl2009 , Tülay'cım günaydın bacım. Ohh maşallah daha iyi olmana sevindim bacım a.s.
siribron48 günaydın canım hoşgeldin. Acıkmalar gün geçtikçe artıyor artık hihoyyyt
Arada atladığım, gözümden kaçan arkadaşlarım varsa herkese günaydınlar bacılarımmmmmm hihoyyyt
Bende az önce kalktım. Demir hapını içtim. Geçmişi okudum. Şimdi kahvaltımı yapacağım. Hava da ne fena. Bugün kayınvalidemle ssk'ya gideceğiz ilaç yazdırmak için kaydirigubbakcemile3 Gebe polikliniğine randevu aldım. Demir hapımla, progestanı yazdıracağım. Acaba kızıma da bakar mı doktor fırsat bu fırsat hihoyyyt
aynen canım bende evde olsam uzansam kanepeye ohh kızımıda alsam kucağıma dinlensem ne güzel olur artık izne çıkınca durum gelmeden yaparım keyfi yağmurumla ayy ne garip sevgim üçe böölünüyor eşim yağmurum durum:1hug:
olabilir biliyo musun:uhm:
gerginlikten de kramp oluyo..biliyorum çünkü ben hamilelikten önceo gün bişşeye çok üzülüp sinirlenmişsem, akşam kramp giriyodu bacağıma
viks zararlı değil yutmuyorsun sadece burun deliğinin içine doğru sürüyosun o hemen akıtıyor ve uçuyor zaten
selam kızlar bozon_06, cherry06, esen81, ilgin0707+, MARYLİN, mimaresra+, pnrhlt, sibiko, siribron48, tlyonl2009, urla
az kaldı tatilime zor dayanıyorum vallahi okumaya çalışıoyorum yazılanları ama yetişemiyorum size
ilgincim krampların mı var canım sinirden değildir ya olurmuş bu zamanlarda böyle kalsiyum eksikliği sanırım
ayrıca sabret canım ya inşallah güzel günler görecek ve rahatlayacaksın
kesin zararlı değil mi
ya ben nezle oldum boğazım da şişti tam kullanacaktım içini okudum hamilelerde doktora danışılmalı yazıyordu vazgeçtim kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?