2009 Mayıs Anneleri

biz kahvaltımızı yaptık kızlar
şeker üstüne yazı demişsiniz hastanede dağıtılacak şekerlere ''dünyadaki ilk günüme hoşgeldiniz SUDEM''yazmayı düşünüyorum sizce nasıl

Afiyet olsun canım a.s.

Günaydın bitanem. Defne'm iyi napsın. Karnı acıktı artık ordan oraya dönüp duruyo kaydirigubbakcemile3

Evet canım diyorum ya sana şimdi herşey batıyor. Kesinlikle haklsıın da. Ama sen herşeyden önce kuzunu düşün. Bak sen ne kadar stresli bi hamilelik yaşarsan Duru'n da o kadar huzursuz olur. Şurda kaç günü kaldı. Göndereceksiniz nasılsa. Birazda bu yönden bak. Üzme benim güzel Duru'mu da kendini de bitanem a.s. Şeniz

doyur annesi prensesin karnınıŞeniz :1hug:

teşekkürler kızlar..siribron canım afiyet olsun.aynen bende gece acıkıyorum 1 tane muz yiyip yatıyorum.

gunaydın tatlım...sorma falla nolcak bakalım bole..buyudukce daha cok acıkıoz galıbakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canı hadi et bakalım kahvaltını bizde acıktık öğle yemeği bir gelseydi

hosbulduk marylıncım...dogru acıkmısınızdır canım ya....
sorma falla benım oglanda portakalcı:CüvCüv:gun içinde sabah koca bı bardak rtaze sıkılmış içiom aksama kadar bıkactane..bıda aksam soguk soguk yıyomc vıtamını deposu gıbı cıkcak benım oglankaydirigubbakcemile3

PINAR cım hosgeldın tatlım..napıo defne kızımızzz dünüüürrrrrhihoyyytbenımkı pek hareketlı masallahhhohoh gorurusun belkı annesı prensesesını sen muayenede ol nolcakkı demı ama...dedıın gıbı fırsat bu fırsat yanedelikafadulden

Bızde karnımızı doyurduk geldık kızlarr...:CüvCüv:gecmışe sole bı bakalım bakalım neler olmussssssshihoyyyt

PINARCIM hoşgeldin canım. günaydınlar sanada.
şimdi daha iyiyim geçti sayılır sanahki kadar rahatsız etmiyor çok şükür.

ıLGıNCıM valla olabilirmi bilmiyorumki bence doktoruna bir sor sen bu krampların sebebini..

olabilir biliyo musun:uhm:
gerginlikten de kramp oluyo..biliyorum çünkü ben hamilelikten önceo gün bişşeye çok üzülüp sinirlenmişsem, akşam kramp giriyodu bacağıma

şöyle düşündümde ne zaman evde problem olsa ve ben üzülsem gece kramp giriyor normalde beslenmeme dikkat ediyorum sütümü yoğurdumu peynirimi yumurtamı asla eksik etmiyorum ee geriye sadece stres kalıyor doğru diyorsun tatlımkaydirigubbakcemile5

Canım valla öle bişey yiyip içtiğimde yok bazen hiç süt içmediğim meyve yemediğim günlerde oluyo inan.Evet ele gelicek gibi oluyor küçük bebeğe bakmak zor hakkaten.

Canım dinlenmeden geçmez bak ben 3 gün yattım sadece o bile iyi geldi izin alıp dinlensen diyorum.Böyle hiç geçmez yoksa :1hug:

allahım şu işyerinde son 16 gününm kaldı bir geçsede kurtulsaydım yaaaaaaaaaaaaa

Sabret canım az kaldı senle aynı günü sayıyoruz kaydirigubbakcemile5

Evet Banucum iki bebeğede aynı ilgiyi göstermek ilgilenmek ben düşündüğümde şuan zor geliyor.Gerçi sen tecrübeli olduğun için bunun altından kolay kalkarsın.Ben daha bitanesiyle nasıl ilgilenicem onu düşünüyorum

Günaydın dünürrrrrr afiyet olsunnn a.s.

Defne'm ne yapsın şu anda açlıktan bi ona yana atıyo kendini bi bu yana kaydirigubbakcemile3

Evet ya muayene için randevu aldım. Kendi doktorum yurtdışında olduğundan bir sonraki kontrolüm 11 Nisan'da. Eğer bu doktor bugün muayene de eder kızıma bakarsa ben her hafta ssk'ya da giderim meraktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

PINARCIM hoşgeldin canım. günaydınlar sanada.
şimdi daha iyiyim geçti sayılır sanahki kadar rahatsız etmiyor çok şükür.

Hoşbuldum bitanem. Aman ayağa falan aniden kalkma. Yavaş hareket et. Briden başın dönmesin a.s.

pınarcım saolasın ...hoşgeldin canım.dün sendeydi bugünde bende burun kanaması ama benimki silmekten oldu:):)

kızlar benim kramplar sinirden olmasın ne dersiniz

olabılır canım ya..sınırlenıncede gergınlıkle oluo canım ya..bu kadar sınırlenme rahat bırak kendını bebeişin için...ondan daha onemlısı yok demı suan..ben elımden geldıınce sınırlerım alınmıs gıbı dolanmaya calısıorumkaydirigubbakcemile3yoksa oooooo sınır olcak okadar konu varkı napımm...:CüvCüv:

hoşgeldin canım günaydınn
afiyet olsun size..

hosbulduk bıtanem....

kızlar ben kuran ookuycam kkızıma biraz ne kadar çok dinler ve okursan o kkadar uysal oluyorlarmış doğunca gelirim yine görüşüüz

selam kızlar bozon_06, cherry06, esen81, ilgin0707+, MARYLıN, mimaresra+, pnrhlt, sibiko, siribron48, tlyonl2009, urla
az kaldı tatilime zor dayanıyorum vallahi okumaya çalışıoyorum yazılanları ama yetişemiyorum size
ilgincim krampların mı var canım sinirden değildir ya olurmuş bu zamanlarda böyle kalsiyum eksikliği sanırım
ayrıca sabret canım ya inşallah güzel günler görecek ve rahatlayacaksın

günaydın canım oh ne güzle kahavltıda etmişiniz benim defnemde çok acıktı başaldı tekmelemeye hadi bakalım canım belki girersin ultrasona bu fırsat

valla öle senin kalbin artık kocamaan banucum, eşimle konuştuk geçen ikinci çocuk olayını oda pek istekli değil şartlar bakımından bakalım ne olcak hayırlısı

olabilir biliyo musun:uhm:
gerginlikten de kramp oluyo..biliyorum çünkü ben hamilelikten önceo gün bişşeye çok üzülüp sinirlenmişsem, akşam kramp giriyodu bacağıma

doğru olabilir aslında ama bana dün gece çok fena oldu ya ama sinirli değildim böyle bacaklarımın alt kısmı baldır kısmı uyuşuyor böyle yukarı değil aşağı ama akşama kadar koltuktayız ya ondan ya bende sürekli aşağı kan gidiyor vücut böyle tepki veriyor.

kız pınarım bacum ac bırakma benım gelını..doyur hemen karnını..bak hala pc basında oturuo....ac kaldı gelınım açççççç

viks zararlı değil yutmuyorsun sadece burun deliğinin içine doğru sürüyosun o hemen akıtıyor ve uçuyor zaten

kesin zararlı değil mi
ya ben nezle oldum boğazım da şişti tam kullanacaktım içini okudum hamilelerde doktora danışılmalı yazıyordu vazgeçtim kullanmadım

kıss burcuuuuuuuuuuu
nerelerdesin bakimmm hihoyyyt
baktım göbişine çok tatlı valla maşallahdiyeyim de nazar değmesin
ne varmışki senin göbişinde hiçte öyle koca göbişli değilsin ne güsel. benimki daha büyük
asıl koca göbiş benim.

hosgeldın canım...
ayy sorma canım ya nasıl dayancaz napcaz bılmıorum..dun bende kara kara dusundum valla bu calısabılır raporunu alınca nolcak nasıl calıscam vardıyalı dıe:çok üzgünüm:ustelık 1nısan ıtıbarıyle yaz tarıfesıne gecıoz artık ucaklar bastırcak vardıyalar artcak offf offffff:uhm:

kesin zararlı değil mi
ya ben nezle oldum boğazım da şişti tam kullanacaktım içini okudum hamilelerde doktora danışılmalı yazıyordu vazgeçtim kullanmadım

canım ya bende zararlı deıl dıe bılıorum...
yutmuosun sonucta ustelıkben tum nezle olduumda kullandım hep içindede hiç ole bı yazıya rastalamdım bak kafam karıstı şimdik...alalalalalben sadece burnuma ve kulak arkama surdum...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…