2009 Mayıs Anneleri

sibikocum maşallah tosun olmuş senin bebiş nazar değmesin kuzumuza hayırlısıyla ordan sağ salim çıksınlarda sezeryan normal farketmez di mi

oyy maşAllah bebişine cnm kocaman olmuşş tosunumm Rabbim nazarlardan korusunn

Aman aman kocaman olmus beyefendi. Umarim normal dogum yaparsin canim. Benimde Persembe randevum var, kilosunu cok merak ediyorum bebisimin. Umarim ögrenebilirim.

Maşallah canım büyüdü artık bende gelsede anlatsa ne yaptığını diyordum.Tepsi falan gördünmü nasıl uygunmuydu bekliyorum .Bide sen hangi hastaneye gidicektin doğum için tatlım

Saolun teyzeleri oğluşum ellerinizden öper.hihoyyyt.Sorulara gelince kaydirigubbakcemile3;

Medipole gidiyorum tutkuncum tavsiye ederim.Bence muhakkak bir kerede olsa bi dene.
Çatı muayenesi 36 haftada yapılıyormuş ben 15 gün sonra gittiğimde tam 36 hafta olacak 1 Nisan'da.Keseler çok cici olacak sadece mavi renkli çikolata drajelerini alıcam.Daha erken acaba bozulurlarmı diyorum sizce?Tutkuncum bide tepsi falan yoktu bende malzemele almadım açıkcası sadece kelebek figürü var bende eklerim bi ara kurdeleyle sateni hasıl olsa heryerden alırız pazardan bi naylon tepsi alıp kaplarım diyorum senden fikir alıcam bi ara.fisfisfis

Canım benim oğluş bi tarafa geçtimi sanki tepe gibi geçtiği yer çok yüksek diğer taraf sanki boş gibi çok komik oluyor kaydirigubbakcemile3

O kramplar geçmiycek heralde canım biz doğurana kadar.İşlerde bitmiş oh ne güzel.

Canım oğluş doğum pozisyonu alalı 1 ay oldu ayaklarını miğdeme dayıyoya nefes alamıyorum sanki.Aynen bhsettiğin yerde benimde ağrım oluyo tuvaletten kalkmadan sanki hepsi bitmemiş gibi oluyo kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım hayırlısı aksiyonlu günler seni bekliyor desene.kafamçokkarıştı

Ah Banucum,senin bu sıkıntıların bir bitmedi hamileliğinin nasıl geçtiğini bile anlayamadın kıyamam sana.Annen bence bilerek böyle bişey söylemiş olabilir.Senin eşinden kopmaman araya soğukluk girmemesi için.Başka şeyler düşünmemeye çalış.Annedir yinede sana bişey olsa arkanda duracak tek kişi.Sende annesin güzelim hemde bizden çok tecrübeli akıl vermek haddimiz değil asla.Ne olursa olsun annene sırt dönme tatlım.

Canlarım günaydın demeyi unuttum size,

Bugün hepimiz için güzel ve sorunsuz bi gün olur inşallah birimizin bile aklı bişeye takılmış üzüntülü olsak benimde aklım hep orda oluyo inanın.Banucum sabır canım biz herzaman yanındayız e destek olmaya çalışacağız.Burdan ne kadar olunursa.Seni çok seviyoruz...Evet bencede bu kıza bi talip bulalım en kesin çözüm diyorum. kaydirigubbakcemile3 Haydi çalışmaya başlayalım bunun içinhihoyyyt

merhaba sibelcim iyi ki varsınız ya içime bir su serpiliyor mutlu oluyorum sizinle konuşunca bitanem annem benim için çok değerli onlara asla sırtımı dönmem ama biraz kırıldım canım sadece belki hormonlarımla alakalı bir alınganlık yaşıyorum yoksa hayatta en önemli varlık annelerimiza.s.

bitanem benim bulalım da gitsinhihoyyyt :sm_cool: sağolun desteğiniz için Şeniz

oooooooooooo burası baya kalabalık
günaydın şekerler biz geldik kızımla çok acıktık yemek yiyeceğizz sizler nasılsınızzz
rüyamda deprem olduğunu gördüm yorumu da hiç hoşuma gitmedi bu rüyalar beni deli edecek yaws

günaydın kızlarrrr

biz geldikk kızımlahihoyyyt
ne çok şey yazmışsınız, bi bakalım geçmişee

hiç uyuyamadım ben dün gece kızlar yaa..acayip burnum tıkanıyo ve nefes alamıyorum, ağzım açık uyuyorum o da boğazımı tahriş ediyo..:1no2:

günaydın kızlar!
keyfiniz yerindedir umarım. ben geçmişte biraz daha gezineyim.
günaydın canım
doğrusun mevlüt kalabalık olacaksa hastane mantıklı benim hastanede olacak şekerler bide mevlüde 20 kişi gelcek ona göre saydım yalnız memleketten isteyen olmuş anneme yuh dedim gelen şuna buna diye alırsa olurmu dedim

bugün gidecektim tepsi işini halledecektim yağmur bozdu planımı inşallah yarın alıcam

kız talip bulcazda çocuğun başını yakmayalım gerçi kız sığıncak liman arıyor evine gitmemek için galiba eşini mutlu eder belki ondan

Evet ne yazıcaz bak bu detayı atlamıştık haydi birbirimize fikir verelim kaydirigubbakcemile5
Ben
CANIMIZ,KIZIMIZ,TÜRKİZ'İMİZ HOŞGELDİN BİZE diyebilirim daha düşünmem lazımBu işleri işim daha iyi yapar hafiften şairliği vardır

kız hayır olsun ne deprem falan Afiyet olsun geciktin çocuk acıkmıştırklava:

esencim cherricim günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah en çok ben döktürdüm sanırımkaydirigubbakcemile2

ılgıncım üzülme canım ya valla çok üzülüyorum bu duruma ama allah inş sabrını görecek biraz daha sabır canım inş az kaldı
sibiko hoşgeldin canım inş güzel bir gün olur bazen ben kopuyorum başım kalabalık gene tek kaldım mesai arkadaşlarım dışarı göreve gitti sağolsun müdürümüz ben hamileyim diye beni dışarı görevinden aldı

kızlar üzerimde bir ağırlık var başım da çok ağrıyor çok yorgun hissediyorum kendimi sizle nasılsınız

tutkun kayınvaliden yine iş başında sanıırm valla ben korkuyorum kıs senin bu kaynanandan insna fitne fücur ,insanlardan koruusun

maşallah

teyzesinin tosunu kocaman olmuşsüprizzzzz

sibikom sen ne yiyip ne içiyosun..oğluş böyle tombiş oluyoo..ben de tombiş bebek istiyorum doğum zor olsa da bakarken ve severken çok süper oluyokaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasılsınız?? banucum yine canın sıkılmış boşver tatlımya herkesin senin gibi ince düşünmesini bekleme annende belki öylesine konuşmuştur. kızlar ben allaha şükür bugün daha iyiyim.ıhlamur bal ve limon çok iyi geldi.ama burnumu silmekten sürekli kanıyor(ama bunada şükür umarım bir daha grip olmadan bebişimi kucağıma alırım ne zorya hamileyken hasta olmak..

canım yastığını ikiye çıkar öyle yat bide viks sür burnuna biraz akıtırsın hiç olmazsa

kızlar ''bir dilek tuttum sen gerçek oldun durum '' nasıl
oooooooooo güzel

havadandır canım çok soğuk ve kasvetli daralıyor insan
evet kötü kadın müzeyyen ne çıkacak bakalım bu sefer benim iki tahminim var bakiim nolcekyasakkelime

canım benim biraz daha iyi olmana çok sevindimkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

ooo herkezcıkler burda....
kızlar gunaydınnn...bız bıraz gec kaldık bugun..gece uyuymadım dogrusu..bel agrısı mahvedıo benı ya...bıde gece acıkmalarım basladı...kac kere süt içtim hatırlamıorum...neyse bı yandan kahvaltı hazırlıom ben bacılar..oğluş acıktı malum...TULAYCIM ii olmana sevındım tatlım...burda olan herkese gunaydın kuccak dolusu opucukler ogşlusumdan teyzeleriiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…