sibikocum maşallah tosun olmuş senin bebiş nazar değmesin kuzumuza hayırlısıyla ordan sağ salim çıksınlarda sezeryan normal farketmez di mi
oyy maşAllah bebişine cnm kocaman olmuşş tosunumm Rabbim nazarlardan korusunn
Aman aman kocaman olmus beyefendi. Umarim normal dogum yaparsin canim. Benimde Persembe randevum var, kilosunu cok merak ediyorum bebisimin. Umarim ögrenebilirim.
Maşallah canım büyüdü artık bende gelsede anlatsa ne yaptığını diyordum.Tepsi falan gördünmü nasıl uygunmuydu bekliyorum .Bide sen hangi hastaneye gidicektin doğum için tatlım
Günaydın kızlarhihoyyyt
Sağolun teyzeleri:1hug:
valla angelinada güzel hatun benzer inşallahkaydirigubbakcemile3 ee onca yakışıklı mayıs bebeğinin arasından bir brat pit beğeniriz canım.
Sbikocum maşallah bebişine canım,gözün aydın
sibikocum senin oğluşda tosun olmuş maşallah..hani resim yokmu resim canım?
iyi bak ne güsel hemen sezeryan dememiş.o zaman 1 nisanda kesin belli olur seninkide.
peki normal olursa ne zaman doğarmış canım?
aldığınız cicilerde hayırlı olsun güle güle giydir inşallah...
canım sibelcim nasılsın bebişini görmüşsün hastaneyi gezmişsin deymeyin keyfine bebişin maşallah iyi kilo almış Allah nazarlardan korusun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem resimleri bekliyoruz bitince keseler şekercim:)))))))
sibiko maşşalah kuzucuğa çok güzel kilo almış normal olursa daha iyi canım ama hakkında hayırlısı hangisi hayırlısıysa o olsun çatı muyanesei genelde 36 . haftda yapılıyor sende iki hafta sonra mı gideceksin bir dahaki randevuya
Saolun teyzeleri oğluşum ellerinizden öper.hihoyyyt.Sorulara gelince kaydirigubbakcemile3;
Medipole gidiyorum tutkuncum tavsiye ederim.Bence muhakkak bir kerede olsa bi dene.
Çatı muayenesi 36 haftada yapılıyormuş ben 15 gün sonra gittiğimde tam 36 hafta olacak 1 Nisan'da.Keseler çok cici olacak sadece mavi renkli çikolata drajelerini alıcam.Daha erken acaba bozulurlarmı diyorum sizce?Tutkuncum bide tepsi falan yoktu bende malzemele almadım açıkcası sadece kelebek figürü var bende eklerim bi ara kurdeleyle sateni hasıl olsa heryerden alırız pazardan bi naylon tepsi alıp kaplarım diyorum senden fikir alıcam bi ara.fisfisfis
günaydıııın
Bu gün sabah karnımın şeklinin değiştiğini gördüm hep sivri öne doğrudu ama bu sabah göğsümün altına toplanmış yusyuvarlaktı çocuk şekil değiştirdi heralde çok ilginçti ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benim oğluş bi tarafa geçtimi sanki tepe gibi geçtiği yer çok yüksek diğer taraf sanki boş gibi çok komik oluyor kaydirigubbakcemile3
marlyıncım işte aksilik olacak ya Allahtan farketmişsiniz inşallah yapılır bitanem bugünde keyfin yerine gelir
benim yıkama ütüleme işim bitti tek başıma hem yıkadım hem ütüledim bir hafta sonu sadece hastane çantamı hazırlayacağım iki haftaya kadar
durumun odasını da sanırım görümce gittikten sonra hazırlarım artık nasip
dün gece kramptan uyuyamdım yine bütün gece sağa dön sola dön derken sabah oldu şimdide yorgunum
O kramplar geçmiycek heralde canım biz doğurana kadar.İşlerde bitmiş oh ne güzel.
iyiyim cnm sen naıslsın?a.s.
cnm ya bende aynı şekildeyim
mg kullanıyorum ama bir faydasını görmedim
gece ayaklarımı uzatmaya korkuyorum valla
hanımlar aranızda bebeği doğum pozisyonu alan var mı*
ne gibi belirtiler oluyor?ben bazen benimki döndü sanıyorum
tam kasıklarımın ortasından aynı zamanda tam göğsümün ortasından vuruyor bazen minik kızım,ama bazende yanlatrdan vuruyor anlayamadım bende
1 hafta sonra kontrolüm var anca görücez artık
bir de kasıklarımda değilde tam şeyin üst bölgesi sanırım bazen çok ağrıyor
lavobadn yeni çıkmış olsamda yine tuvaletim varmış gibi oluyorum
tuvaletim olmasa da ağrım oluyor
daha önce sistit olmuştum onunla aynı şey değil anlam veremedim bir türlü:uhm:
Canım oğluş doğum pozisyonu alalı 1 ay oldu ayaklarını miğdeme dayıyoya nefes alamıyorum sanki.Aynen bhsettiğin yerde benimde ağrım oluyo tuvaletten kalkmadan sanki hepsi bitmemiş gibi oluyo kaydirigubbakcemile3
Geçen gün eşim kaynanamı aradı bebeği duymuştu ya hemen sormuş sizin bebek olmuyordu falan tüpmü diye eşimde yok normal yollardan oldu demiş.iyi falan ama sesi hiç sevinçli değilmiş dün kaynımı aramış kaynanam demişki İstanbul dan bi kadın aradı abinin annesimiyim diye sordu yarın akşam yine arıycakmış demiş.Bizim burda kimse onların ev telini bilmiyor eşim yeni bir seneryo geliyor hazır olun dedi.Çok merak ettik bakalım ne çıkacak bunun sonunda
Hadi bakalım hayırlısı aksiyonlu günler seni bekliyor desene.kafamçokkarıştı
tutkuncum marlyıncim ojefıstığım evet kızlar bir çektiğim kramplar birde görümce Çok üzgünüm çoook dünde ışığı açık bırakmış akşama kadar yanmış ışık yine beni deli edecek birşey buldu
annemede çok kırıldım dün kızlar benim yanımda olmadı ben karışmam size dedi hem doğumun yaklaşıyor bebeğin masrafı hastane masrafını öder kardeşiyle eşin dedi düşünsenize beni kimlere muhtaç etti bende ağladım yine çok yazık anne bende yanımdasın diye seviniyordum dedim oysa sende beni maddiyata değiştin dedim çok üzüldüm kızlar :çok üzgünüm:
sanırım benim stresim sıkıntım geçmeyecek ne ailem ne eşim beni anlamıyor insan üç kuruşluk insanın eline bırakır mı beni doğumda çok zoruma gitti sanki ilk doğumumu ailemle görümcem yaptırmış takimseye güvenim kalmadı kızlar artık
bebişimin hazırlıklarınıda tek başıma yaptım herşeyimi kendim aldım zaten kimsenin ağzını açıp konuşmaya hakkı yok
Ah Banucum,senin bu sıkıntıların bir bitmedi hamileliğinin nasıl geçtiğini bile anlayamadın kıyamam sana.Annen bence bilerek böyle bişey söylemiş olabilir.Senin eşinden kopmaman araya soğukluk girmemesi için.Başka şeyler düşünmemeye çalış.Annedir yinede sana bişey olsa arkanda duracak tek kişi.Sende annesin güzelim hemde bizden çok tecrübeli akıl vermek haddimiz değil asla.Ne olursa olsun annene sırt dönme tatlım.