ooo herkezcıkler burda....
kızlar gunaydınnn...bız bıraz gec kaldık bugun..gece uyuymadım dogrusu..bel agrısı mahvedıo benı ya...bıde gece acıkmalarım basladı...kac kere süt içtim hatırlamıorum...neyse bı yandan kahvaltı hazırlıom ben bacılar..oğluş acıktı malum...TULAYCIM ii olmana sevındım tatlım...burda olan herkese gunaydın kuccak dolusu opucukler ogşlusumdan teyzeleriiii....
esencim cherricim günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah en çok ben döktürdüm sanırımkaydirigubbakcemile2
canım yastığını ikiye çıkar öyle yat bide viks sür burnuna biraz akıtırsın hiç olmazsa
vick in bi zararı olmaz mı ki??? serum fizyolojik diye bişey önerdi doktorum, bildiğin,iz tuzlu su, ama hiç faydası olmuyo:1no2:
esencim, cherrycim, tülaycım hoşgeldiniz kızlar...
günaydın güzel göbüşlü annecik...a.s.
tülaycım iyi olmana sevindim.
kızlar gunaydınnn...bız bıraz gec kaldık bugun..gece uyuymadım dogrusu..bel agrısı mahvedıo benı ya...bıde gece acıkmalarım basladı...kac kere süt içtim hatırlamıorum...neyse bı yandan kahvaltı hazırlıom ben bacılar..oğluş acıktı malum...TULAYCIM ii olmana sevındım tatlım...burda olan herkese gunaydın kuccak dolusu opucukler ogşlusumdan teyzeleriiii....
döktür döktür tatlım yaa
en azından için ferahlar..ben de fiziki rahatsızlıklar bu kadar bunaltıyo ki, sen bi de kafa olarak acayip yoruluyosun, burda rahatla en azındanm...
:ecrin_bebek:şu an kalorifer haricinde ufo yu yakmıştım bide yatar vaziyetteyim o kadar uyuştumki ufoyu kapatmaya üşeniyorum galiba uyucam:1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kızlar günaydın nasılsınız?? banucum yine canın sıkılmış boşver tatlımya herkesin senin gibi ince düşünmesini bekleme annende belki öylesine konuşmuştur. kızlar ben allaha şükür bugün daha iyiyim.ıhlamur bal ve limon çok iyi geldi.ama burnumu silmekten sürekli kanıyor(ama bunada şükür umarım bir daha grip olmadan bebişimi kucağıma alırım ne zorya hamileyken hasta olmak..
canım yastığını ikiye çıkar öyle yat bide viks sür burnuna biraz akıtırsın hiç olmazsa
oooooooooo güzel
havadandır canım çok soğuk ve kasvetli daralıyor insan
evet kötü kadın müzeyyen ne çıkacak bakalım bu sefer benim iki tahminim var bakiim nolcekyasakkelime
allahım şu işyerinde son 16 gününm kaldı bir geçsede kurtulsaydım yaaaaaaaaaaaaa
teşekkürler kızlar..siribron canım afiyet olsun.aynen bende gece acıkıyorum 1 tane muz yiyip yatıyorum.
banucum sende gerçekten çok kramp oluyor magnezyumda kullanıyorsun aslında neden oluyor acaba..allaha şükür ben 1 kere yaşadım umarım yaşamamda. ama muzu kestiğim anda başlıcak gibi oluyor..
evet ya şu an evde kanepede yatmayı ne kadar isterdim akşama kadar sandalye tepesinde bıktım valla.
marylin canım gerçektende öyle muzu sevcek galiba.bak antalyaya gelebilirs,iniz seversiniz burayı:))))))))9
canım yağmurdada yaşadım aynı sorunu doktor normal diyor muzda yiyorum magnezyumda içiyorum ama yinede oluyor canım bende anlamadım:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?