2009 Mayıs Anneleri

günaydın canım nasılsın a.s.

teşekkürler kızlar..siribron canım afiyet olsun.aynen bende gece acıkıyorum 1 tane muz yiyip yatıyorum.

:ecrin_bebek:şu an kalorifer haricinde ufo yu yakmıştım bide yatar vaziyetteyim o kadar uyuştumki ufoyu kapatmaya üşeniyorum galiba uyucam:1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

esencim cherricim günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah en çok ben döktürdüm sanırımkaydirigubbakcemile2

döktür döktür tatlım yaa
en azından için ferahlar..ben de fiziki rahatsızlıklar bu kadar bunaltıyo ki, sen bi de kafa olarak acayip yoruluyosun, burda rahatla en azındanm...

esencim, cherrycim, tülaycım hoşgeldiniz kızlar...

günaydın güzel göbüşlü annecik...a.s.
tülaycım iyi olmana sevindim.

hoşgeldin canım günaydınn
afiyet olsun size..

:ecrin_bebek:şu an kalorifer haricinde ufo yu yakmıştım bide yatar vaziyetteyim o kadar uyuştumki ufoyu kapatmaya üşeniyorum galiba uyucam:1closedeyes::1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ooohhh
uyu bakalım..
biz burda işyerinde sandalye üzerinde afedersin totomuz ağrıdan mahvolsun sen uyuş bakalım:çok üzgünüm:

şaka tatlım..uyu dinlen ne güzel işte :1hug:

günayıdn fıstık haid bakalım daha iyi olmuşsun sen yinede dikkat et canım burnuna nemlendirici bir şey sür yoksa baya fena olur

sorma ya istanbul yağmur eşit artık ben alışamadım hala bu şehire gerçi daha 8 ay oldu geleli erken dimi ama svemyiorum ya eşimlede geçen konuştuk inş 3-5 sen çalışıp sonra küçük bri ilçeye tayin istiyzec kızımız içinde daah iyi olur ben küçük yerleri seviyorum bıktım büyk şehirlerden

allahım şu işyerinde son 16 gününm kaldı bir geçsede kurtulsaydım yaaaaaaaaaaaaa

evet canım sabır az kaldı senin darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin canı hadi et bakalım kahvaltını bizde acıktık öğle yemeği bir gelseydi

teşekkürler kızlar..siribron canım afiyet olsun.aynen bende gece acıkıyorum 1 tane muz yiyip yatıyorum.

Tülaycım senin kız muzcu benimki portakalcı bende yatmadan bazende gece kalkıp mutfağa koşuyorum iki tane yiyip yatıyorum soğuk soğuk çok güzel oluyor

evet ya şu an evde kanepede yatmayı ne kadar isterdim akşama kadar sandalye tepesinde bıktım valla.

banucum sende gerçekten çok kramp oluyor magnezyumda kullanıyorsun aslında neden oluyor acaba..allaha şükür ben 1 kere yaşadım umarım yaşamamda. ama muzu kestiğim anda başlıcak gibi oluyor..

marylin canım gerçektende öyle muzu sevcek galiba.bak antalyaya gelebilirs,iniz seversiniz burayı:))))))))9

banucum sende gerçekten çok kramp oluyor magnezyumda kullanıyorsun aslında neden oluyor acaba..allaha şükür ben 1 kere yaşadım umarım yaşamamda. ama muzu kestiğim anda başlıcak gibi oluyor..

canım yağmurdada yaşadım aynı sorunu doktor normal diyor muzda yiyorum magnezyumda içiyorum ama yinede oluyor canım bende anlamadım:1no2:

sibiko'cum canım maşallah tosunuma. Ne güzel büyümüş. HAdi bakalım hayırlısıyla gelsin de normal sezaryen farketmez a.s.

Aldıklarınızı da güle güle kullansın oğluşun a.s.

tutkun kız ne becerikli karısın sen. Sabah sabah neler yapmışsın hihoyyyt

Kayınvalidenin senaryosunu heyecanla bekliyorum valla bende kaydirigubbakcemile3

ojelifıstık Canım günaydın şimdi nasılsın geçti mi baş dönmen tatlım?

MARYLıN sıkma bacım canını. Bugün hallederlerse sende bu hafta sonu yıkarsın herşeyini a.s.

beyaz16 günaydın canım a.s.

ilgin0707 , Banu'şum canım günaydın. Görümceyi artık kafaya takmamaya bak. NE yapsa batacak sana. Kendi canını sıkıyosun , bebişini üzüyosun bitanem. Annene gelince niye böyle yaptı anlamadım ama du bakalım bunda da bi hayır vardır. Stres yapma bitanem. Bak tüm hamileliğin öyle geçti. Hadi bacım salla gitsin Şeniz

bozon_06 günaydın canım a.s.

esen81 günaydın canım. Hayırlara çıksın inşallah rüyan...

cherry06 günaydın canım. O burun tıkanması bende de var. Kan birikiyor...

tlyonl2009 , Tülay'cım günaydın bacım. Ohh maşallah daha iyi olmana sevindim bacım a.s.

siribron48 günaydın canım hoşgeldin. Acıkmalar gün geçtikçe artıyor artık hihoyyyt

Arada atladığım, gözümden kaçan arkadaşlarım varsa herkese günaydınlar bacılarımmmmmm hihoyyyt

Bende az önce kalktım. Demir hapını içtim. Geçmişi okudum. Şimdi kahvaltımı yapacağım. Hava da ne fena. Bugün kayınvalidemle ssk'ya gideceğiz ilaç yazdırmak için kaydirigubbakcemile3 Gebe polikliniğine randevu aldım. Demir hapımla, progestanı yazdıracağım. Acaba kızıma da bakar mı doktor fırsat bu fırsat hihoyyyt

evet ya şu an evde kanepede yatmayı ne kadar isterdim akşama kadar sandalye tepesinde bıktım valla.

aynen canım bende evde olsam uzansam kanepeye ohh kızımıda alsam kucağıma dinlensem ne güzel olur artık izne çıkınca durum gelmeden yaparım keyfi yağmurumla ayy ne garip sevgim üçe böölünüyor eşim yağmurum durum:1hug:

biz kahvaltımızı yaptık kızlar
şeker üstüne yazı demişsiniz hastanede dağıtılacak şekerlere ''dünyadaki ilk günüme hoşgeldiniz SUDEM''yazmayı düşünüyorum sizce nasıl

pınarım günaydın defnem napıyor :))))) valla ne yapsa batıyor aşkısı yaaa birgün çeşmeyi açık bırakır birgün ışığı birgün saçar giysilerini hiç olmadık yere birgün ayakkabıyla girer içeri ahhhhh hepsi batıyor valla kaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı

marylin canım gerçektende öyle muzu sevcek galiba.bak antalyaya gelebilirs,iniz seversiniz burayı:))))))))9

antalyaya 2 defa geldim canım hatta üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşımda orda hakikaten güzel bir yer ama biz daha küçük bir yer olmasını istiyoruz ayvalık falan gibi ama manavgat da olabilir orada eşimin ve benim çalıştığım bölümden var manavgat şelalesine gitmiştim çok güzeldi ama içini çok hatırlamıyorum nasıldı

canım yağmurdada yaşadım aynı sorunu doktor normal diyor muzda yiyorum magnezyumda içiyorum ama yinede oluyor canım bende anlamadım:1no2:

iinş önemli değildir tatlım doktoruna söylediysen problem değildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…