canım bende senın gıbı wcden cıkamıyorum ıkı dakkada bır gıdıyorum hep korkuyodum erken dogum habercısı olabılırmı dıye bu hafta doktora sordum bebek baskı yapıyomus ıkı damla gelsede sankı patlıcakmışın gıbı hıssedersın bu cok normal dedı ağrıdaŞeniz bebegın baskısından muhtemelen hiç korkma normaldırr
canım ben hemen alıyorum öğretmen olduğum için tatile gidiyor izinler tamamını kullanacağım doktorum 23 ünde gel izne ayıralım seni dedi ama sanki benim 32 haftam dolmuyo hatta 31 bile dolmuyor nasıl olcak bilmiyorum
selam kızlar bozon_06, cherry06, esen81, ilgin0707+, MARYLİN, mimaresra+, pnrhlt, sibiko, siribron48, tlyonl2009, urla
az kaldı tatilime zor dayanıyorum vallahi okumaya çalışıoyorum yazılanları ama yetişemiyorum size
ilgincim krampların mı var canım sinirden değildir ya olurmuş bu zamanlarda böyle kalsiyum eksikliği sanırım
ayrıca sabret canım ya inşallah güzel günler görecek ve rahatlayacaksın
hosgeldın canım...
ayy sorma canım ya nasıl dayancaz napcaz bılmıorum..dun bende kara kara dusundum valla bu calısabılır raporunu alınca nolcak nasıl calıscam vardıyalı dıe:çok üzgünüm:ustelık 1nısan ıtıbarıyle yaz tarıfesıne gecıoz artık ucaklar bastırcak vardıyalar artcak offf offffff:uhm:
hosgeldın canım...
Ayy sorma canım ya nasıl dayancaz napcaz bılmıorum..dun bende kara kara dusundum valla bu calısabılır raporunu alınca nolcak nasıl calıscam vardıyalı dıe:çok üzgünüm:ustelık 1nısan ıtıbarıyle yaz tarıfesıne gecıoz artık ucaklar bastırcak vardıyalar artcak offf offffff:uhm:
sağol cnm ,kontrolüme 10 gün falan var
aklıma takıldı işte,teşekkürler
Sibiko,senin bebişin doğum pozisyonunu ne çabuk almış cnm ya ,1 ay önce
yanlardan da vurduğu oluyor mu hiç
aklıma takıldı
çok meraklıyım yaw bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım benim bildiğim kadarıyla hamile personeli vardiyalı çalıştıramazlar.Onu bir sorsana sen.Bizim işyerinde böyle bir uygulama var.Ben vardiyalı değilim ama olan hamile arkadaşlar vardiyaya kalmıyor.
ay öyle oluyor yani ben de dedim yanlışlık mı oldu acaba iyi hadi rahatladım o zmaan yarın son iş günümmmmmmmmmm :)))))))))))ben izne ayrıldım canım dr um 2 hafta önden gösterdi 30+3 te ayrıldım doğum iznine
çıkıyorum ben görüşürüzzzzzz
hoş geldin tatlımhihoyyyt
Canım yanlara yukarı aşşağıya heryere vuruyor :roflol:
Ama en çok yanlara ve yukarı doğru
canım sen ne iş yapıyorsun?
evet canım aslında sabah calıstırıolar hep...ama 1nısanda sezon yenı baslıycaı için hiç bi personel sabah gelmıo işe...ucak saatı gelıo ssonra gıdıo simdi bile sabahın 6sında falan gıdıorum işe ama calısma sattım 15 saat kış tarıfesı olduu için...yazın olsa hep sabah calışcam nısan 20den sonra yani...ama 1nısandan 20 sıne kadar vardıya yazar bunlar bılıom ben...eşim istıosan ayrıl ızne dıo ama sonrasında 2ay ızın olcak oda cok az gelıo yafs...:çok üzgünüm:bakalım artık Allah gucunuda verır heralde olmadı o raporu alıpta cok yorulursam sonrada grıp oldum dıyıp normal hasta raporu falan alabılıozmu acaba sibiko yafsCADIARZU:jeyyar:
Canım bunun yazı kışı yok sen hamile olduğunu raporladıktan sonrasında böyle olmalı bikez daha konuş istersen.Raporda olur neden olmasın sen hamilesin ve hasta olmaya müsaitsin dimi.... :jeyyar::jeyyar:
beyaz16 canım benimde göğsümün orasında sürekli toparlak oluyor bide yanlara vuruyor bazen canım acıyor valla..
Hamileler çalışma saatlerinde değişiklik isteyebilir mi? - UZMAN TV
Canım bi şu linke baksana burdada öyle diyo
sağol cnm ya
göğsümün 3 parmak falan aşağısında sertlik var sanırım poposu
biraz bastırınca hareket ediyorkaydirigubbakcemile3
ben tam olarak anlam verememiştim yanlarada vurduğu için:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?