2009 Mayıs Anneleri

sağol cnm ,kontrolüme 10 gün falan var
aklıma takıldı işte,teşekkürler

Sibiko,senin bebişin doğum pozisyonunu ne çabuk almış cnm ya ,1 ay önce
yanlardan da vurduğu oluyor mu hiç
aklıma takıldı
çok meraklıyım yaw bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ben hemen alıyorum öğretmen olduğum için tatile gidiyor izinler tamamını kullanacağım doktorum 23 ünde gel izne ayıralım seni dedi ama sanki benim 32 haftam dolmuyo hatta 31 bile dolmuyor nasıl olcak bilmiyorum

ben izne ayrıldım canım dr um 2 hafta önden gösterdi 30+3 te ayrıldım doğum iznine
çıkıyorum ben görüşürüzzzzzz

hoş geldin tatlımhihoyyyt

Canım benim bildiğim kadarıyla hamile personeli vardiyalı çalıştıramazlar.Onu bir sorsana sen.Bizim işyerinde böyle bir uygulama var.Ben vardiyalı değilim ama olan hamile arkadaşlar vardiyaya kalmıyor.

canım sen ne iş yapıyorsun?

Canım yanlara yukarı aşşağıya heryere vuruyor :roflol:
Ama en çok yanlara ve yukarı doğru

Canım benim bildiğim kadarıyla hamile personeli vardiyalı çalıştıramazlar.Onu bir sorsana sen.Bizim işyerinde böyle bir uygulama var.Ben vardiyalı değilim ama olan hamile arkadaşlar vardiyaya kalmıyor.

evet canım aslında sabah calıstırıolar hep...ama 1nısanda sezon yenı baslıycaı için hiç bi personel sabah gelmıo işe...ucak saatı gelıo ssonra gıdıo simdi bile sabahın 6sında falan gıdıorum işe ama calısma sattım 15 saat kış tarıfesı olduu için...yazın olsa hep sabah calışcam nısan 20den sonra yani...ama 1nısandan 20 sıne kadar vardıya yazar bunlar bılıom ben...eşim istıosan ayrıl ızne dıo ama sonrasında 2ay ızın olcak oda cok az gelıo yafs...:çok üzgünüm:bakalım artık Allah gucunuda verır heralde olmadı o raporu alıpta cok yorulursam sonrada grıp oldum dıyıp normal hasta raporu falan alabılıozmu acaba sibiko yafsCADIARZU:jeyyar:

ben izne ayrıldım canım dr um 2 hafta önden gösterdi 30+3 te ayrıldım doğum iznine
çıkıyorum ben görüşürüzzzzzz
ay öyle oluyor yani ben de dedim yanlışlık mı oldu acaba iyi hadi rahatladım o zmaan yarın son iş günümmmmmmmmmm :)))))))))))
hoş geldin tatlımhihoyyyt

hoş bulduk canımcım nasılsın meleğin nasıl ? :)

Canım yanlara yukarı aşşağıya heryere vuruyor :roflol:
Ama en çok yanlara ve yukarı doğru

sağol cnm ya
göğsümün 3 parmak falan aşağısında sertlik var sanırım poposu
biraz bastırınca hareket ediyorkaydirigubbakcemile3
ben tam olarak anlam verememiştim yanlarada vurduğu için:1rolleyes:

Canım bunun yazı kışı yok sen hamile olduğunu raporladıktan sonrasında böyle olmalı bikez daha konuş istersen.Raporda olur neden olmasın sen hamilesin ve hasta olmaya müsaitsin dimi.... :jeyyar::jeyyar:

beyaz16 canım benimde göğsümün orasında sürekli toparlak oluyor bide yanlara vuruyor bazen canım acıyor valla..

Canım bunun yazı kışı yok sen hamile olduğunu raporladıktan sonrasında böyle olmalı bikez daha konuş istersen.Raporda olur neden olmasın sen hamilesin ve hasta olmaya müsaitsin dimi.... :jeyyar::jeyyar:

evet canım haklısın...
ben yazcaklar demıorum sadece tahmın benımkısı bakalım nasıl calısacaım 25ınden sonra bellı olcak..ama yazarlarda dedıın gıbı gıdıp konusurum bende...yada grıp raporu alırım:jeyyar::jeyyar:

beyaz16 canım benimde göğsümün orasında sürekli toparlak oluyor bide yanlara vuruyor bazen canım acıyor valla..

evet benimde canımı yakmaya başladı kızım son 1 haftadır
bu kadar keskin vurabileceğini hiç düşünmemiştim doğrusu
ciddi ciddi canımı yakıyor valla
özellikle akşamları
çok mu yoruyorum ne?kaydirigubbakcemile3

sağol cnm ya
göğsümün 3 parmak falan aşağısında sertlik var sanırım poposu
biraz bastırınca hareket ediyorkaydirigubbakcemile3
ben tam olarak anlam verememiştim yanlarada vurduğu için:1rolleyes:

Canım benimde aynı özellikle akşamları uzanınca çok artıyo.Gösgüsüm altına öyle bir vuruyoki gögüslerim sanki kaburga kemiklerime batıyo gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…