kıslar bizde yemeğe gidiyos oğluşumla. herkese afiyet olsun...2 de gelirim inşallah.
burcu tatlım nasılsın:))))) bizde cumartesi gideceğiz doktora bakalım duru hanım ne kadar kilo almış:))))
biz yemekten geldik kızımla biraz yürüdük temiz hava aldık şimdide akşam olsun diye bekliyoruz herkese afiyet olsun
burcu hosgeldın canım....
kagan bey nasıl bakalım...valla bende yakında ole yapcam bı corba ogunu daha eklıycem yoksa olmıycak bole:)))
kızlar bizde aç kurttuk doyurduk geldik karnımızı hekes afiyet olsun burcu hoşgeldin canım ne yaptın şerbet takımına başladınızmı
kızlar bizde aç kurttuk doyurduk geldik karnımızı hekes afiyet olsun burcu hoşgeldin canım ne yaptın şerbet takımına başladınızmı
Afiyet olsun canım yarasınnnn Şeniz
Burcu hoşgeldin bacım. Göbişini gördüm bayıldım yorum yazamadım henüz a.s.
Ohhh ne güzel. Burda hava fena bacım.
Ben kaçıyorum bayanlar. Randevumuz 2,5'da. Yağmur yağıyor fena trafik vardır şimdi. Ancak giderim. Öpüyorum hepinizi görüşmek üzereeeee a.s.
burcucum sütlü peynirli tarhana çorbasımı?? normal bildiğimiz tarhanamı sütle falanmı pişiriyorsunuz ben çok tarhana içerim anne yapımı:)):
günaydın kızlar yeni kalktım sayılır dün geceden beridir bekledim bi tekme yiyyince rahatladım doktorada sordum bezen bebekler böyle yaparış günde 1 veya 2 kez hareket edermiş normalmiş yani sanırım iğne den oldu tabii içim rahatladı ya
Evet cnm,anneannem annem fln hep sütle pişirir tarhanayı,piştikten sonrada tabağa koyunca içine bol peynir koyarız,tavsiye ederim hem kolay hem lezzetli,oyyyyy cnm çekti yine,öğlen yaptırayım annemecokacimcoook
burcucum hoşgeldin canım.evet poposu kesin insnaın ısırası geliyor valla
Burcucum sen trakyalımısın? Ben çanakkaleliyim benimde babanem öyle pişirir.
Hoşbulduk cnm,kağan bey uyku halinde şimdi:ecrin_bebek: sen nasılsın ?yağız beyimiz nasıl?ben o saatlerde sütlü peynirli tarhana çorbası içiyorum,çok iyi geliyor,tavsiye ederimcokacimcoook
Afiyet olsun cnm, şerbet takımı için malzemeleri ve bardakları cts günü alıcak annem,biblolarıda bebek şekerinde kullanacağım bibloların aynısını kullanıcam,bugün int. ten sipariş veririm ancak önümüzdeki hafta gelir diye düşünüyorum,silikon tabancası var bende,annemde örtüsünü dikicek,malzemeler hazırlanınca yapılışı 1 günde biter gibi geliyor bana
günaydın kızlar yeni kalktım sayılır dün geceden beridir bekledim bi tekme yiyyince rahatladım doktorada sordum bezen bebekler böyle yaparış günde 1 veya 2 kez hareket edermiş normalmiş yani sanırım iğne den oldu tabii içim rahatladı ya
yagız beyde uyuyo canım..yemek yedık uykuya gectı acken rahat vermıyo sıpakaydirigubbakcemile3tarhana corbasınıda ılk kez duydum burcucum yafs sutlu peynırlı alalalala...bıldıımız un tarhanası dımı...bız burda 2 cesıt yaparızda tarhanayı..bırda ole deneyım ozaman..normal su yerıne sut koyuyo dımı annen:CüvCüv:burcu bıbloları kactan sparıs verıon canım ya?nekadara gelıo hangı sıte?burda ole bıblo satan yer yok yafs...pastahanenın bırı yapıo bebek sekerı oda tanesı 3tl bana fazla geldı yanı....
burcu canım eve gidip denicem. bu arada bibloları sibelcim sormuş ama nerden alıyorsun internetten bana özelden yazarsan bakayım canım.
Cnm tarhanayı annem yapıyo ev yapımı,kuru oluyo , marketlerde satılan tarhana gibi,yaparken 1 bardak süt katıyoss,suda katılıyo göz kararı,tarhana katıyos, çorba pişerken bir parça tereyağı,,,,,,biraz tuz,oyyyyy oyyyy oyyyyy
Bibloların fiyatı büyüklüğüne göre değişiyo,sakın 3'e alma yaaaa çok pahalııııı,ben bugün karar vereyim hangilerini alacağıma ona göre aldığım siteyi fln yazarım sana msn'den yerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?