2009 Mayıs Anneleri

hadi buyur bakarmısın kendi işinde olsa dert izne ayrılmak demek ki. bende insanın kendi işi olunca bütün problemler ortadan kalıyor sanardım.

evet cnm hepsi ayrı dert kendi işin olur başka sorun bi yerde çalışırsın başka... en iyisi çalışmamak hihoyyyt

çalışmamak ta dert aslında canım. bizim burda bir bayan arkadaşr vardı. ekimde doğum yaptı. 3 ay doğum sonrası iznini kullandı.2 ayda ücretsiz izin almıştı. işi müsaitti.
artık evde sıkıldım işe başlasam filan diyordu. kız işbaşı yapacağı zaman çıkardılar. o gittiklten sonra onun yapacağı işi yapan varmış burda. o da nasıl üzüldü mesela. 2 gün önce konuştum çok canım sıkılıyor her fırsatta hemen kendimi dışarı atmaya çalışıyorum diyordu.aman insan evladı işte hiçbirşey den memnun olmuyoruzki..nankörüz valla.

doğru hiçbişiden memnun olamıyoruz...zaten çalışmaya alışınca evde oturmak bana da kabus gibi geliyo... sağlıklı olalım bebilerimizde ii olsınlar da çalışalım inşallah...

biz oğluşumla uyumuş kalmışız kızlar burda hava da yağmurlu yağacak bir sürü işim var yazılı falan okuyacağım yarın teslim edeceğim ama çok yorgun hissediyorum kendimi
beniseç canım bebeklerin iyidir canım telaşlanma
bu arada şu diyet de beni zaman zaman geriyor sanırım arada kaçırıyorum ama ne yapayım bebeğim aç kalacak diye korkuyorum

cnm sende mi şekerden dolayı diyet yapıyordun... kaçamaktan kastın nedir ben de kaçamak yapmak istiyorum ama bi arkadaş lazım içim rahat etmiyor yoksa cokacimcoook

Canım güzel olur gümüş tepside,valla malzemelerin tamamını aldığımda yazarım tatlım maliyet çok yüksek olmaz gibi geliyo 30 liraya biter bu iş sanırım bardak sürahiyle birlikte.

cnm kendime ait bir mağazam var dekorasyon işleri yapıyorum ve yarın 30+0 oluyoruz... doğumum da mayıs sonu gibi olcak inşallah...

Allah kolaylık versin canım işin zor.

fıstıklar neler yapıyorsunuz birazcık yoğundum geldim şimdi

Canım ne olsun gün geçiriyoruz işte.Sıkıcı mirmirmirmir

ayyy çenenizz kopmasınn cadu hatunlarrr klava:klava: oku oku bitmedi yahuuuuu :tomato::tomato:

herkezinn keyfi yerinde maşAllah Allah bozmasınn:Saruboceq:

bizde birazdan kızımla pazara çıkacazz çamaşır torbası bulursam alıcam bebişin elbiselerini yıkamak içinn delikafadulden

ilginimm güzelll Annişşş sen kızlarınla ilgilen sadece onlarla mutlu bacımm gerisini salla gitsinnn hiç dert etme bugünlerde geçecekkk kızını kucağına alınca herşeyi unutursun tatlım .....

merhaba arkadaşlar

bana cevap veren arkadaşım çok teşekkür ederim msj yolladım ama yapabildimmi bilmiyorum eh malum acemilik öğreniyom acaba aranızda benim gibi 14 kilo alan varmı?????

Sorma canım konuş konuş sonra okuması zor oluyo o yüzden geri kalmamak lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hülyacım çamaşır torbasını napıcan zaten ayrı yıkamıycanmı gazelimin kıyafetlerini.

tabi ayrı yıkıcamm tatlım ama bebişin eldicenler çoraplar falan çok küçük yaa makinanın arasına kaçmasın diye

Marliyncim,bacum ben 1milyoncudan aldırıcam 4 tane düz rakı bardağı en çok 2.5 falandır,kurdele dersen parmak kadar olanı 1tl,fistolusuda tutsun tutsun 7 fln tutar heralde,kumaşı ne kadar tutar bilemiyorum 5 desek onada,lastik birde 1 tl
biblolarıda 50 krs tan olsa 4 tane 2 tl,bibloları yapıştırmak için silikon tabancası ve silikon var zaten,
sürahi almayacağım ben,çok gerek olursa evdeki kesme sürahiye kurdele bağlarım,gümüş görünümlü tepsi var zaten
yaklaşık 20tl tutar gibi geliyor bana kabataslak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…