o kadar da süper diil be cnm... tabi rahatlıkları var ama şimdiden mağazayı napcam kime emanet etcem kapatacakmıyım stresi sardı beni... hala karar veremedim napacağıma... bi ortağım vardı onunlada vbu ay yollarımızı ayırıyoruz işleri iice karıştı anlayacağın
hadi buyur bakarmısın kendi işinde olsa dert izne ayrılmak demek ki. bende insanın kendi işi olunca bütün problemler ortadan kalıyor sanardım.
cnm kendime ait bir mağazam var dekorasyon işleri yapıyorum ve yarın 30+0 oluyoruz... doğumum da mayıs sonu gibi olcak inşallah...
evet cnm hepsi ayrı dert kendi işin olur başka sorun bi yerde çalışırsın başka... en iyisi çalışmamak hihoyyyt
çalışmamak ta dert aslında canım. bizim burda bir bayan arkadaşr vardı. ekimde doğum yaptı. 3 ay doğum sonrası iznini kullandı.2 ayda ücretsiz izin almıştı. işi müsaitti.
artık evde sıkıldım işe başlasam filan diyordu. kız işbaşı yapacağı zaman çıkardılar. o gittiklten sonra onun yapacağı işi yapan varmış burda. o da nasıl üzüldü mesela. 2 gün önce konuştum çok canım sıkılıyor her fırsatta hemen kendimi dışarı atmaya çalışıyorum diyordu.aman insan evladı işte hiçbirşey den memnun olmuyoruzki..nankörüz valla.
biz oğluşumla uyumuş kalmışız kızlar burda hava da yağmurlu yağacak bir sürü işim var yazılı falan okuyacağım yarın teslim edeceğim ama çok yorgun hissediyorum kendimi
beniseç canım bebeklerin iyidir canım telaşlanma
bu arada şu diyet de beni zaman zaman geriyor sanırım arada kaçırıyorum ama ne yapayım bebeğim aç kalacak diye korkuyorum
esarcım sne en iş yapıyrosun hakkatne çok fazla myısa kadar kaç haftalıksın
sibiko banada aynısını dedi sabah hemde kim eşimmmmmmmmmmmmmmm sinir oldum ya biz penguenmiyiz şimdi
kızlar benimde evde gümüşe benzeyen bir tepsim var çeyizimden onu süslüycme ayrı bri tepsi almıycam kaç bardak alıcaksınız süslemek için ve sizce tepsiyi almazsak bardak ve bardak süsleri ile kaça mal olur bu şerbet takımları sürahiyi nasıl alıcaksınız bide
cnm kendime ait bir mağazam var dekorasyon işleri yapıyorum ve yarın 30+0 oluyoruz... doğumum da mayıs sonu gibi olcak inşallah...
fıstıklar neler yapıyorsunuz birazcık yoğundum geldim şimdi
merhaba arkadaşlar
bana cevap veren arkadaşım çok teşekkür ederim msj yolladım ama yapabildimmi bilmiyorum eh malum acemilik öğreniyom acaba aranızda benim gibi 14 kilo alan varmı?????
ayyy çenenizz kopmasınn cadu hatunlarrrklava: klava: oku oku bitmedi yahuuuuu :tomato::tomato:
herkezinn keyfi yerinde maşAllah Allah bozmasınn:Saruboceq:
bizde birazdan kızımla pazara çıkacazz çamaşır torbası bulursam alıcam bebişin elbiselerini yıkamak içinn delikafadulden
Sorma canım konuş konuş sonra okuması zor oluyo o yüzden geri kalmamak lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hülyacım çamaşır torbasını napıcan zaten ayrı yıkamıycanmı gazelimin kıyafetlerini.
h.g canımmm 23 kilo alan olmazmı hayatımmm :roflol::roflol::roflol:
hülyacım hoşgeldin..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?