2009 Mayıs Anneleri

tmm cnm,online olsanda olmasanda gönderirim açınca görürsün,aslında yasak olmasa burdan yazcam foruma ama ben site adı yazınca hemen farkedip ceza verolar
:roflol::roflol::roflol:

Kızlar biz yemek yiyelim şimdi,öptük fındık kurtlarınızdancokacimcoookcokacimcoook

Ya işyerinde çok canım sıkılıyor işte yapmıyorum oturmaktan da zaman geçmiyor.
şefimde iş yapıyor sanıyor bilgisayarda beni. halbuki sizle yazışıyorum. ama ceren ne iş yapıyosun dese bittim.uyduracak birşey yok.üffff zorunluluktan şurda oturmak öldürdü beni

biz yemeğimizi yedik geldik ... bende sandalye tepelerinde bütün gün oturmaktan yoruldum yaaa... işler de çok durgun zaten bazan gelmemeyim artık diyorum ama sonra evde daha çok sıkılırım diye devam etmek istiyorum... mayısa kadar gelip gitcem galiba... zaten gelmek zorundayım burayı bırakcak kimsem de yok(

burcu canım eve gidip denicem. bu arada bibloları sibelcim sormuş ama nerden alıyorsun internetten bana özelden yazarsan bakayım canım.

Ben sormadım canım ama karıştı heralde.Süs olarak bişey almadım tepsi için sadece kelebeklerim var onlarla süslerim heralde saten bide kurdele kaydirigubbakcemile3

Cerencim bende aynıyım biliyomusun o kadar az iş yapıyorumki.Sorsalar ne diycem bende bilmiyorum.Bide bugün benim ayaklarım bacaklarım ağrıyo sanki bacak kemiklerim yerinden çıkıcak yemeğe gidene kadar acayip oldum.Bide penguen gibi yürüyomuşum artık :roflol::roflol:

Esracım senin işinde çok zor kendi işin olunca böyle oluyo demek.Mayısa kadar dayanabilcekmisin kendinide çok fazla yorma :1hug:

esarcım sne en iş yapıyrosun hakkatne çok fazla myısa kadar kaç haftalıksın

sibiko banada aynısını dedi sabah hemde kim eşimmmmmmmmmmmmmmm sinir oldum ya biz penguenmiyiz şimdi

kızlar benimde evde gümüşe benzeyen bir tepsim var çeyizimden onu süslüycme ayrı bri tepsi almıycam kaç bardak alıcaksınız süslemek için ve sizce tepsiyi almazsak bardak ve bardak süsleri ile kaça mal olur bu şerbet takımları sürahiyi nasıl alıcaksınız bide

cnm kendime ait bir mağazam var dekorasyon işleri yapıyorum ve yarın 30+0 oluyoruz... doğumum da mayıs sonu gibi olcak inşallah...

ESRACIM ne güzel kendi işini yapıyormuşun sende süperi yok valla aramızda o zaman.

o kadar da süper diil be cnm... tabi rahatlıkları var ama şimdiden mağazayı napcam kime emanet etcem kapatacakmıyım stresi sardı beni... hala karar veremedim napacağıma... bi ortağım vardı onunlada vbu ay yollarımızı ayırıyoruz işleri iice karıştı anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…