oyoyoyoyyyyyy bencde kıs super bişi benzıo bende ole bı denıycem tarhanayı...bızdekıde ew yapımı...tamam ozaman tatlım sen bak banada hbr ver emı bende bebek şekerı falan yapmak ıstıorum...bıblolar için beklıom hbr...msn kapalı olsada yaz sen ben acınca alırım ıletını.cunku işe gıtcem 4te aksam acamammuhtemelen tatlım...:içelim:
bu arada kacıom bacular ben..oturmaktan belım agrıdı yafs...nolcek bu bel agrısı bılmıom falla.ben bıraz uzanayım en ıyısı...belkı işe gıtmedn ugrarım bırkere daha...optum koccaman hepınızı göbişinizi...:ecrin_bebek:
Kızlar biz yemek yiyelim şimdi,öptük fındık kurtlarınızdancokacimcoookcokacimcoook
burcu canım eve gidip denicem. bu arada bibloları sibelcim sormuş ama nerden alıyorsun internetten bana özelden yazarsan bakayım canım.
Ya işyerinde çok canım sıkılıyor işte yapmıyorum oturmaktan da zaman geçmiyor.
şefimde iş yapıyor sanıyor bilgisayarda beni. halbuki sizle yazışıyorum. ama ceren ne iş yapıyosun dese bittim.uyduracak birşey yok.üffff zorunluluktan şurda oturmak öldürdü beni
biz yemeğimizi yedik geldik ... bende sandalye tepelerinde bütün gün oturmaktan yoruldum yaaa... işler de çok durgun zaten bazan gelmemeyim artık diyorum ama sonra evde daha çok sıkılırım diye devam etmek istiyorum... mayısa kadar gelip gitcem galiba... zaten gelmek zorundayım burayı bırakcak kimsem de yok(
Esracım senin işinde çok zor kendi işin olunca böyle oluyo demek.Mayısa kadar dayanabilcekmisin kendinide çok fazla yorma :1hug:
esarcım sne en iş yapıyrosun hakkatne çok fazla myısa kadar kaç haftalıksın
sibiko banada aynısını dedi sabah hemde kim eşimmmmmmmmmmmmmmm sinir oldum ya biz penguenmiyiz şimdi
kızlar benimde evde gümüşe benzeyen bir tepsim var çeyizimden onu süslüycme ayrı bri tepsi almıycam kaç bardak alıcaksınız süslemek için ve sizce tepsiyi almazsak bardak ve bardak süsleri ile kaça mal olur bu şerbet takımları sürahiyi nasıl alıcaksınız bide
cnm kendime ait bir mağazam var dekorasyon işleri yapıyorum ve yarın 30+0 oluyoruz... doğumum da mayıs sonu gibi olcak inşallah...
ESRACIM ne güzel kendi işini yapıyormuşun sende süperi yok valla aramızda o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?