2009 Mayıs Anneleri

kızlar şimdi birisi başlık açmış lohusalık ne berbat bişey diye birokuyun bence ilerde başımıza neler gelicek şimdiden öğrenelim

semracım kocanla neden kavga ettiniz canım?
bide o dediğin başlık nerde?

ben ne söylesem yanlış anlıyor benmi hamileyim omu anlamdım gitti
canım sitede gezinirken gördüm aramalardan taratırsan çıkar heralde herkes lohusalık zamanında çıkan problemleri sorunları falan yazmışlar

Oooo çenesi düşük gece karıları daha gelmemiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Semracım boşver canım. Bazen bende soruyorum eşime hamile alınganlığı bende mi sende mi diye hihoyyyt

Cerencim ne güzel canım. Hem izne çıkıyosun hemde eksikler bir bir gidiyor a.s.

Bizde az önce geldik eve. Yatmadan bi bakınayım dedim. Gece kuşlarına şimdiden selamlar Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın herkese hayırlı cumalar güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün:)))

semracım eşlerimiz bizi anlamıyor kendileri bize kapris yapıyor bizi bizden başka anlayan yok bitanem takma boşver bebişini düşün stres yapmamaya çalış:)))

ojefıstığım geldin mi bitanem:)))))) açılışı ben yapıyorum bugün

Oh canım ne güzel izne çıkıyosun süper valla.Ojeli bize ne kadar kaldı allah aşkına ben saymıyorum artık senle aynıyız yaaaa kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar güzel mayıs anneleri,günaydın banucum bugün güzel bir gün olsun hepimiz için haftanın son iş günü

Günaydın kızlar,evet haklısın kafama takmayacağım bugün daha sakinim bazen öyle an oluyorki ben bu adamla nasıl evlenmişim diyorumÇok üzgünüm çoook ne zaman üzülsem sıkılsam kızım hep tekme atıyor sanki anne ben yanındayım üzülme der gibi:1hug:

günaydın günaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nasılsın banucum?

sibikommm sanada günaydın canımmmm.ben cumartesi çalıştığım için cumartesileride sayıyorum. tam 15 günümüz var...

semracım günaydın şeker hihoyyyt bizde olmuyomu sanıyorsun.bizde de oluyor aile içinde yaşanıyor işte zaman zaman tatsızlıklar.ama hepsi geçici canım. üzme boşyere kendini. bebişini düşün sen salla herşeyi.

sibelcim günaydın bitanem umarım güzel bir gün olur yarında durumu görmeye gideceğiz :)))))

semracım bebişlerimiz bizim psikolojimizi an ve an yaşıyor az kaldı bitanem biraz daha sabır biraz daha fazla alınganız bu aralar

lohusalık döneminde kesinlikle hiçbirşeyi içinize atmayın çevrenizde mutlu insanlarla görüşün yoksa duygular tavan yapıyor kızlar benden tavsiye size:))))))

cerencim sağol bitanem iyiyim haftanın son günü olması çok güzel doktora bakalım yarın gidince iznimi soracağım

cerencim sağol bitanem iyiyim haftanın son günü olması çok güzel doktora bakalım yarın gidince iznimi soracağım

evet sizin için son gün ne güsel. hemde doktora gidiyorsun yarın ohhhh. güzel haberlerle gelirsin inş. canım. bende haftaya cumartesi gitcem inş. görcem tosunumu.sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

güanydın kızlar bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum acayıp asabı oldum önüme gelenı terslıyorum elımde degıl.annem bende 1 haftadır okadar kotu hıssedıyorumkı kendımı kadın ne söylerse muhalefet edıyorum resmen anneme kız kardesıme karşı .çok korkuyorum doğumdan,bebeğin sorumluluğundan ondan galıba gücüm bı onlara yetıyo cok yanlız hissedıyorum.insanlardan kaçar oldum sadece kafa dınlemek ıstıyorum

kızlar benim tavsiyelerini dinlediğim bir ablam varda.onunda bir kızı var izmirde yaşıyorlar. lohusalık depresyonu oldumu filan diye sormuştum. bana yazdığı tavsiyeleri sizde görün istedim.

"Hayata pozitif bakmaya çalış lütfen.Başkalarından duyduğun şeyler seni etkilemesin.Ben Ilkım'in Allah tarafından bana verilen en güzel hediye olduğunu düşünüp olumsuzlukları hep kafamdan silmeye çalıştım.Kilo sorunuymuş sorumluluk duygusunun verdiği ağırlık falan.Sadece o anı düşün.Çocuğunu beslemeyi altını değiştirmeyi v.s.Ayrıca psikolojik travmalardan biride şudur dikkat et.Sakın ben küçücük çocuğun bakımını yapamam gibi bir psikoza da girme .O senin- o senin.Sen ona bakabilmenin mutluluğunu yaşa güvenin yerine gelir.Tabiiki yardımda alacaksın.Ama kendini geri çekip herşeyi büyüklere bırakma.O zaman dünyanın en güzel duygusunu yani anneliği hissedip lousalık sendromunu atabilirsin.
Başkalarının dediklerine de olumsuzluklara kulaklarını tıka.Pozitif düşün pozitif olursun."

canım yazdığım yazıyı oku zaman sende istersen...faydası olabilir.

:çok üzgünüm:kim yazmışsa dogru demıs agzına saglık :çok üzgünüm:

günaydın hoşgeldin canım.iyiyiz çok şükür. sen nasılsın?

iyiyim çok şükür canım kahvaltı yaptım şimdi de keyif yapıyorum biraz ama ekmek yemiyeyim dedim galeta yedim bir kaç tane kahvaltıda hiç tok tutmuyor ya kızıyorum kendi kendime işte çünkü ben hiç kilo veremem de cok almıyayım diye ugraşıyorumdelikafadulden

günaydın şekerler...

burda da hava güneşli bahar gibi..
ama biraz soğuk

kızlar yaaa
bu kilo olayı nası canımı sıkıyo bilemezsiniz..aşırı yemek yemiyorum, (hatta cips ıvr zıvır hamile kalmadan önce daha çok yerdim ben) ama yine de kilo alıyorumsenağlama

bugün tartıldım..tam 18 kilo almışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…