• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

bu arada bekar kaynım aradısen anneme bakma o iyice yaslandı

herkesin lafını sözünu kötüye yoruyor abimlerede aynı diğer gelinlerede aynı diyor

ne yapaım annemi atayımmı diyor

bende sana öyle bişey demedim , ama bende iki çocuk bakıyorum annene söylediğim her kelamın ne şekilde anlayacağını düşünemem dedim
ben burada ona yatağını bile açtım baktım dedim.....
ben bu saatten sonra annen ne düşünür diye konuşma düzenleyemem dedim
ve eğer böyle bişey anlıyorsa benden önce oğluna tlf açsın sorsun
yada bana gayet yumuşak bi şekilde sorsun dedim
ama o bugün beni azarladı hakeret edercesine konuştu.....
bizden ötesi yok onun dedim...

şimdi kaynımın kız arkadaşı pazar kahvaltıya gelecekmiş tanışmak için
bizi çağırmıştı be yapacam bilmiyorum yaa

kızlar antre banyo mutfak çocukların odası toplanbmalı .....başım çatlayacak gibi ağrıyoo ömerim mız mız uffff.....salya sümük halde yaa nezle gibi yaaa.....offf kuzum iyice hasta oldu yaaa...........biri lazım yanıma yaa....halamlar küçük halama gidiyor .......annem baban evde diyoo uffff bebeklerimle tam ilgilenemiyorum yaaaaaaaa

arkadaşlar ben gdo lu gıdalar için milupayı aradım biz avrupa stantdartlarında oldugumuz için kesınlıkle kullanılmıyor o ürünler amerikada serbest dediler benım oluşum hep mama ile buyudugu içim biraz olsun rahatladı

arkadaşlar ben gdo lu gıdalar için milupayı aradım biz avrupa stantdartlarında oldugumuz için kesınlıkle kullanılmıyor o ürünler amerikada serbest dediler benım oluşum hep mama ile buyudugu içim biraz olsun rahatladı

kimse yoğurdum ekşi demezki. ben hiiiçç güvenmiyorum yok demelerine

herkesin lafını sözünu kötüye yoruyor abimlerede aynı diğer gelinlerede aynı diyor

bende sana öyle bişey demedim , ama bende iki çocuk bakıyorum annene söylediğim her kelamın ne şekilde anlayacağını düşünemem dedim

kızlar antre banyo mutfak çocukların odası toplanbmalı .....başım çatlayacak gibi ağrıyoo ömerim mız mız uffff.....salya sümük halde yaa nezle gibi yaaa.....offf kuzum iyice hasta oldu yaaa...........biri lazım yanıma yaa....halamlar küçük halama gidiyor .......annem baban evde diyoo uffff bebeklerimle tam ilgilenemiyorum yaaaaaaaa

Ay canım ya sen annene git bari annen gelemiyosa ya :çok üzgünüm:

Zaten olsada var demezler tatlım a.s

Kayınvalidemler geliyorlarmış. Bizim arabayı alıp Halit'in dayısına gidiceklermiş. Dayısı da bizim eve arabayla 10 dk mesafade falan oturuyor. Bize taksiyle gelip arabayı alacaklarına direk oraya gitseler ya. Anlamıyorum bu insanları valla :uhm:

tubacım nasılsın bitanem

canim serros uyandi görmedim :) gitmişsin sende :) iyiyiz canim..sende iyisindir inşaAllah :)

tuğbacım bitirince eklicem mutlaka..

hadi bakalim :)

hamarat insanın hali başka olur canım :hulya:

temiz havada almış kuzu afiyet olsun yarasın bora beye Şeniz

cnm ya geçmiş olsun inş düzelirsin kısa zamandaŞeniz

evet şekerim ya bende seni özledim kanlıcadan beri görüşemedik haklısın en yakın zamanda görüşelimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nazlı bikerem seni görünce değil benim sütümü içince düzeldi kaydirigubbakcemile3

bilseydim bursa dayken azcıkta bora ya içirirdim kaydirigubbakcemile3

ama ozamanlar bu kadar yaramaz değildikii CADIARZUCADIARZU

pehh :D ne alakasi varsa :D senin sütün yaradiysa niye şimdi cadilik yapiyor :D sütün etkisimi gecti :Pp cocuk beni gördügü için masumlaşti :D

Valla aynen canım ya alışverişe diye çıktım bende pazar günü yağıza bayramlık ve birkaç uzun kollu ve eşofman takımı aldım.Güya kendime bişeyler alacaktım kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım pes etmiyoruz aynen devam.Bende de 2 haftada 3 kilo gitti :lepi: Tubiş sen beni hiç motive etmiyosun bu aralar sende iyi gaz alıyodum.

Ay merak ettim koyda bakalım belki senden feyz alırız sırnaşık şey

Süper yapmışsın canım bende bu akşam alıcam hipp biberon maması ve kaşık maması.Fikirlerinede aynen katılıyorum,senin doktor ne diycek bakalım önce sen gidicem benim randevu cumartesi.

Geçmiş olsun tatlım ya bebekle hasta olmakta perişanlık valla.Akşama eşin gelince bari dinlenirsin.

Canım hero baby ye de bakıcam bu arada bu markanın bebe bisküvisini kullandınmı onda da varmı acaba?

canim maşaAllah bide motive etsem 10kg vercektin herhalde :DDD valla süper gidiyorsun..aman bozayim deme..2 dakikalik zevk için (yemek yani :D ) rejimi tehlikeye atma ;)

organic markali olanlarda yok canim..her babay'nin bebe biskuvisinde var canim soya..organic markanin biskuvisi varmi bilmiyorum ama..

mutahhara, kızıma bugün senin önerdiğin erik ve kayısı kürünü yaptım az önce bezini doldurdu valla. çok sağol arkadaşım.

arkadaşlar sizden bir ricam olucak. ben bu ticker işini beceremedim bir türlü. biriniz benim için yapar mısınız lütfen. kızımın ismi ceylin 5 mayıs doğumlu. çok mutlu edersiniz beni.

ohh cok sevindim ;)) merak etme düzene de sokacaktir inşaAllah ;) ticker

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;21;93/st/20090505/n/Ceylinim/k/0936/age.png

canim ya..iyice bunaldin he..annene git dicem ama orda gelen giden dahada yorulcaksin..öyle böyle büyüyorlar merak etme sen..hem cocuklarinlada gayet güzel ilgileniyorsun..lütfen vesveseye kapilip kendini iyice germe..yanliz hülyanin dedigi gibi alerjisi olmasin ömerin?

Kayınvalidemler geliyorlarmış. Bizim arabayı alıp Halit'in dayısına gidiceklermiş. Dayısı da bizim eve arabayla 10 dk mesafade falan oturuyor. Bize taksiyle gelip arabayı alacaklarına direk oraya gitseler ya. Anlamıyorum bu insanları valla :uhm:

buda güzelmiş :))

bende tipis tipis yürüyüşümü yapayim..kizcem uyuyorken..bugun yapmassam kesin asarim ben bu işi :)) zaten fuu fuu pilatesimide yapmadim..onuda netten yapicam :D yilmak yokkkkk :) 1 2 1 2 kaydirigubbakcemile2

daha 1 hafta olmadigi için sadece 6 ayi gösteriyor sende canim..gün göstermiyor bu tickerlar..maalesefte sdece bu siteye izin veriyorlar..oyuzden ya bunu yapcaz yada bos kalcak :)

Ay Tubacım benide unutmamış.Ellerin dert görmesın canım.Ay bu kadar sihirliysen kesin Borayı yolluyorrum.Bir de hadı spora canım bendeakşam Boraz uyusun 40 dk. yuruyus yapıcam.Bir haftadır yerinde sayıyor kılolar gıcık oldum iyicee.

Sibel ben hıpp bebek biskuvısı aldım canım organık.Zımbırtılardan yok içinde.

Ay cok havalı oldu be.Bora tuba teyzen diyorkı:Calış,adam ol bir tekne al ve anneni gezdir.Eee ben butun gun senı odalarda dolaştırıyorum.

Mayısta buyuk bir buluşma istıyorum kızlar.Guzelce planlanmış.Tum mayıs bebeişlerinin doğum gununu yaparız.Yalova dada olabilir istanbuldada.

Tıcker havalıya hep yazasım varsırnaşık şey

Biraz daha pc nın basında oturursam sacmalamaya baslıycam ay canım sıkıldı napayım konuşmaya da kimse yok.Neyse masayı hazırlıyayaım ben.

çoooooooook teşekkür ederim. ya sen melek misin arkadaşım opuyorumnanaktan

:) ricaaaaaaaaaaaa ederimm canim :D güle güle kullan opuyorumnanaktan

Ay Tubacım benide unutmamış.Ellerin dert görmesın canım.Ay bu kadar sihirliysen kesin Borayı yolluyorrum.Bir de hadı spora canım bendeakşam Boraz uyusun 40 dk. yuruyus yapıcam.Bir haftadır yerinde sayıyor kılolar gıcık oldum iyicee.

Sibel ben hıpp bebek biskuvısı aldım canım organık.Zımbırtılardan yok içinde.

güle güle kullan canimm opuyorumnanaktan yap yap valla açız..aç kaldigimiza degsin yaaa

Ay cok havalı oldu be.Bora tuba teyzen diyorkı:Calış,adam ol bir tekne al ve anneni gezdir.Eee ben butun gun senı odalarda dolaştırıyorum.

eksik bilgi verme cocuga :D tuba tetesinide gezdirsin demek istiyorumm :DDDD

Mayısta buyuk bir buluşma istıyorum kızlar.Guzelce planlanmış.Tum mayıs bebeişlerinin doğum gununu yaparız.Yalova dada olabilir istanbuldada.

ay evet şöyle muzlu pastalar felan yiyelim :lepi: :kedi: ay karnimin aciktigi belli olmuyor dimi :kedi:

Tıcker havalıya hep yazasım varsırnaşık şey

Biraz daha pc nın basında oturursam sacmalamaya baslıycam ay canım sıkıldı napayım konuşmaya da kimse yok.Neyse masayı hazırlıyayaım ben.

masa dediiii..yemek demek istediiiii mafoldumben aciktim be :kedi: gidip bende bi dus alip mama hazirliyim yaaa :kedi:

evet buluşma olsun kocamanından hemide yaaa istanbul olsun desem kızmazsınız dimi????

evet tubiş alerjik bişi olabilir kuzum gözleri yaşarıyor hapşırıyor ve burnu akıyor

başım çatlıyor kızlar çocukların odasını düzelteyim diye geldim pc bakim dedim dudağımda yara olmuş öptüm sizleri

Merhaba kızlar, kağana muhallebi yapmıştım mis gibi içine yarım armutla 1çay k. pekmezde koydum ama sanırım armutun bi parçası takıldı bogazına kustuuu ne var ne yok çıkardı üstüm başım battı onunda tabi neyse korktuk ama atlatmış olduk...

Back
X