• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

hülyacım çalışıyorum valla bende bilmiyorumya:))))) bir bakmışım örgünün sonuna gelmişim hatta elimdeki bugün yarın bitecek resmini eklerim.aslında varya eve gidince yorgunluktan ölüyorum yemke yap evi topla kızla ilgilen oyna uyut derken 1 saat tv izlemeye vaktim kalıyor o arada örüyorum...

kızlar cerenle konuştuk şimdi çocuk öe hiç tepkisiz yatıyormuş
çok hareketliydi çocuğum diyor yaa
bize doktor isterseniz yaptırın dedi diyor keşke yaptır deseydi diyor
o zaman para bulamadık diyor şimdi aşı parasından fazlasını vereceğiz dedi
bide çocuğun çektikleri cabası...

aman yaa .....,

hülya msn aç vereyim tlf numarası
imci sanada vereyim bacım aç msn yi

siboo cnm kafa kalmadı o anda aradın kapattım dönemedim yaaa kusura bakma cnm şu dk.bakim ne kadar kalmış arayım seni...
ne aşısı canım

Selam Kızlar,

Ana oğul mıgrosa gıttık.Kanguruda tasımaktan sırtım ağrıdı sıpayı.1 saat dolaşıp geldik.Hıpp markasını bıberon mamasını,suyla hazırlanan gece tahılını,sut + suyla hazırlanan pirinç muhallebisinı ve organık bebek bıskuvısını aldım.İçerıklerınde soya lesıtını ve katkılı yağ yazmıyor.Gelınce 100cc bıberon maması hazırladım severek içti Bora.

Yarın dr la detaylı konuşucam su beslenme işini.Ama içim daha rahat içirdım kuzuma.En azından kutunun üstünde o ürfünlerı görmüyorsun.Bu ürünlrın gırmedıği bır sektor yok kızlar.Yem de varsa süttede var.Tahılda var.Meyvada Sebzede var.Allah yardımcımız olsun.

kızlar cnm çok ama çok sıkkın Dağhan bugün hiç durmadı,bende hala hastayım,yazmaya bile halim yok şimdi uyuttum zorla bende gidip yatıcam hepinizi öpüyorum,bir ara bakıcam inşallah..

kızlar cnm çok ama çok sıkkın Dağhan bugün hiç durmadı,bende hala hastayım,yazmaya bile halim yok şimdi uyuttum zorla bende gidip yatıcam hepinizi öpüyorum,bir ara bakıcam inşallah..

Ah canım ya zaten zor bebek birde hastalık olunca 2 kat zor oluyor.Yanına bırısı gelse biraz sende dınlensem.

selam kizlar :)

hala gdo muhabbeti var sanirim :) hipp'in dişinda ülkerin organic ürünlerinde de yok bu zimbirtilardan :)

gulhancim yolla bana oglusu :) seve seve bakarim ona :) semrada böyle diyordu nazli icin :D cocuk beni gördügünde kuzu gibi duruyordu kanlicada :D eşimin teyzesinin cocuguda cok yaramaz..miş :)) biz karamürsele gittiğimizde cocuk kuzu gibiydi :D velhasil referanslarim cok iyi :D yolla cicim :D sütün gaz yapmasinada cok üzüldüm canim ya :( keşke önce gündüzden baslasaydin..kahvaltiyla felan yani ;)

tülaycim helal valla :) koy bakalm neler örmüşsünnn :) bende kac ay önce yün aldim..şapkayla bere örcem hala :D

birsencim daha iyi olmana sevindim ;)

hülyacim ne zamandir görüşemedik:Pp özlemişim :Pp

baska ne yazcaktim unuttum ya

evet gülhancım herşeyde var yapcak bişey yok şimdiye kadar yedik şimden sonrada mecburen öyle olcak gibi görünüyor

hülyacım çalışıyorum valla bende bilmiyorumya:))))) bir bakmışım örgünün sonuna gelmişim hatta elimdeki bugün yarın bitecek resmini eklerim.aslında varya eve gidince yorgunluktan ölüyorum yemke yap evi topla kızla ilgilen oyna uyut derken 1 saat tv izlemeye vaktim kalıyor o arada örüyorum...

hamarat insanın hali başka olur canım :hulya:
Selam Kızlar,

Ana oğul mıgrosa gıttık.Kanguruda tasımaktan sırtım ağrıdı sıpayı.1 saat dolaşıp geldik.Hıpp markasını bıberon mamasını,suyla hazırlanan gece tahılını,sut + suyla hazırlanan pirinç muhallebisinı ve organık bebek bıskuvısını aldım.İçerıklerınde soya lesıtını ve katkılı yağ yazmıyor.Gelınce 100cc bıberon maması hazırladım severek içti Bora.

Yarın dr la detaylı konuşucam su beslenme işini.Ama içim daha rahat içirdım kuzuma.En azından kutunun üstünde o ürfünlerı görmüyorsun.Bu ürünlrın gırmedıği bır sektor yok kızlar.Yem de varsa süttede var.Tahılda var.Meyvada Sebzede var.Allah yardımcımız olsun.

temiz havada almış kuzu afiyet olsun yarasın bora beye Şeniz

cnm ya geçmiş olsun inş düzelirsin kısa zamandaŞeniz

hala gdo muhabbeti var sanirim :) hipp'in dişinda ülkerin organic ürünlerinde de yok bu zimbirtilardan :)

gulhancim yolla bana oglusu :) seve seve bakarim ona :) semrada böyle diyordu nazli icin :D cocuk beni gördügünde kuzu gibi duruyordu kanlicada :D eşimin teyzesinin cocuguda cok yaramaz..miş :)) biz karamürsele gittiğimizde cocuk kuzu gibiydi :D velhasil referanslarim cok iyi :D yolla cicim :D sütün gaz yapmasinada cok üzüldüm canim ya :( keşke önce gündüzden baslasaydin..kahvaltiyla felan yani ;)

tülaycim helal valla :) koy bakalm neler örmüşsünnn :) bende kac ay önce yün aldim..şapkayla bere örcem hala :D

evet şekerim ya bende seni özledim kanlıcadan beri görüşemedik haklısın en yakın zamanda görüşelimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nazlı bikerem seni görünce değil benim sütümü içince düzeldi kaydirigubbakcemile3

bilseydim bursa dayken azcıkta bora ya içirirdim kaydirigubbakcemile3

ama ozamanlar bu kadar yaramaz değildikii CADIARZUCADIARZU

banucum güle güle giy cnm yeni elbiseni :)

sözde bende pazar günü kendime diye alış verişe çıktım ama yine hiç bişi alamadan geri döndüm ...tabi burum gazele yaradı herzamanki gibi kendimi kaybedip birsürü şey aldım cadı ya hele bi pantolon aldımki bayıldım resmen büyüğünü bulsam kendime alıcammm :))

Valla aynen canım ya alışverişe diye çıktım bende pazar günü yağıza bayramlık ve birkaç uzun kollu ve eşofman takımı aldım.Güya kendime bişeyler alacaktım kaydirigubbakcemile3

sibelcim aynen bende evde ilk evlendiğimde colins ve levıs indirimdeyken aldığım hiç giymediğim etiketiyle duran kotlarım var onlara girecem mutlaka.benimde 1 haftada 2.2 gr gitti ama daha çok var:((((

İnşallah canım pes etmiyoruz aynen devam.Bende de 2 haftada 3 kilo gitti :lepi: Tubiş sen beni hiç motive etmiyosun bu aralar sende iyi gaz alıyodum.

kızlar bu arad örgüyü hiç beceremezdim işyerinin yakınınına yüncü açıldı teadüfen bişey almak için girdim kadından bir sürü şal yelek modelleri öğrendim.şimdi stres atmak için örüyorum çok işime yaradı ya:)) ördüklerim bitince resimlerini eklicem...

Ay merak ettim koyda bakalım belki senden feyz alırız sırnaşık şey

Selam Kızlar,

Süper yapmışsın canım bende bu akşam alıcam hipp biberon maması ve kaşık maması.Fikirlerinede aynen katılıyorum,senin doktor ne diycek bakalım önce sen gidicem benim randevu cumartesi.

Geçmiş olsun tatlım ya bebekle hasta olmakta perişanlık valla.Akşama eşin gelince bari dinlenirsin.

Canım hero baby ye de bakıcam bu arada bu markanın bebe bisküvisini kullandınmı onda da varmı acaba?

mutahhara, kızıma bugün senin önerdiğin erik ve kayısı kürünü yaptım az önce bezini doldurdu valla. çok sağol arkadaşım.

arkadaşlar sizden bir ricam olucak. ben bu ticker işini beceremedim bir türlü. biriniz benim için yapar mısınız lütfen. kızımın ismi ceylin 5 mayıs doğumlu. çok mutlu edersiniz beni.

herkeze selam kızlar....

berke bebek hastaymışş çokkk üzüldüm ona yaw Allah şifasını versin inş en yakın zamanda düzelir.. cerenin tel.no bana özelden atarsanız sevinirim Şeniz

kızlar bu HİPP markasından konu açılmış sizlerin kafasını karıştırmak istemem ama bir hipp in sitesine üye olurken oranın bir çalışanıyla tesadüfen tanıştım ve msn da mamalar hakkında bi kaç defa görüştük...
geçen akşam bizzat kendisine sordum sizin ürünlerde GDO lumu diye...
aldığım cevap
evet bunlar yıllardır zaten hayatımızda bütün ürünlerde mevcut bugünlere konu olmasının sebebi sadace gündemi değiştirmek diye bir yanıt aldım...CADIARZUCADIARZU

ben zaten hiç mama vermedim şimdiye kadar ama 5.aydan beridir bebelac muhallebi ve 1 aydırda kahvaltı veriyorum zaten yediğide günde toplam 150 cc yi geçmiyor ...o yüzden tam biraz alışmışken düzenini bozmayı düşünmüyorum: zaten ağlayarak yiyiyor sürekli bakalımallah sonumuzu hayır etsin daha neler çıkacak neler duyacaz neler göreceğiz :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ay valla aklımıza ne gelse onunla ilgili de bişey çıkıyo canım ya iyice karıştık. Hakkımızda hayırlısı a.s.

merrhaba kızlar sağolsun arkadaşlarımla konuştum rahatladım...ömerim çok mız mız onlar uyurken hemen oturma odamı sildim düzelttim ..yeni koltuklarım geldi zehir etti kaynanam ama gördükce mutlu oluyorum...odamı boğmadıda ...içime sine sine oturacağım inş.

başka bişey yapamadım ...annemlerden getirdiğim kanepe açıkta kaldı tavan alcak olduğu için kanepeyi balkona sokamadık......eskici aradım gelin parada istemiyorum dedim alın dedim
6 kat olunca ve tek eşya olunca kimse almak istemiyor..

kaynana uyuzuna verelim demiştim hiybe edeceğimmm şimdi

Birsom güle güle kullan koltuklarını a.s.

banucum güle güle giy cnm yeni elbiseni :)

sözde bende pazar günü kendime diye alış verişe çıktım ama yine hiç bişi alamadan geri döndüm ...tabi burum gazele yaradı herzamanki gibi kendimi kaybedip birsürü şey aldım cadı ya hele bi pantolon aldımki bayıldım resmen büyüğünü bulsam kendime alıcammm :))

Aynen aynen ne zaman kendime diye gitsem ya Halit'e bişeyler alıyoruz ya Defne'ye kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arad örgüyü hiç beceremezdim işyerinin yakınınına yüncü açıldı teadüfen bişey almak için girdim kadından bir sürü şal yelek modelleri öğrendim.şimdi stres atmak için örüyorum çok işime yaradı ya:)) ördüklerim bitince resimlerini eklicem...

Ay canım bende evlenmeden önce sarmıştım şallara mallara. İp aldığım teyze her seferinde yeni bi model öğretiyodu bana. Bi kış yapıp yapıp dağıttım sevdiklerime ama artık hiç vaktim yok gibime geliyo. Bravo sana alkisalkisalkis

Selam Kızlar,

Ohhh hava almışsınız. Afiyet şeker olsun Bora paşama a.s. Aynen katılıyorum görmeyince daha rahat oluyor insan. Şu elimdekiler bitsin bende deneyeceğim hemen a.s.

Geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:

arkadaşlar bebeklerde hastalık salgın sanırım

Evet canım herkes çok dikkat etmeli a.s.

İyİ akŞamlar kızlar ben kaÇtım kızımın ateŞİ ÇıkmıŞ gİdeyİm bİran Önce.

Aaa geçmiş olsun canım inşallah yükselmez a.s.

Kızım bugün enerji rekoru kırdı. Sabahtan beri toplam yarım saat uyudu. Neyseki az önce oyun halısında yarım saat oyalandı da tavuk suyuna çorba, karnıyarık yaptım. Pilavımı da eşim gelince yaparım ama ütülerim kaldı ya poffff. Yarın annem gelicek yine el atacak herşeye. Akşam erken yatayım da sabah eşim gidince 6 gibi kalkayım. Annem gelmeden halledeyim ütülerimi yoksa yorulacak yine kadın kafamçokkarıştı

İyİ akŞamlar kızlar ben kaÇtım kızımın ateŞİ ÇıkmıŞ gİdeyİm bİran Önce.

ayy cnm geçmiş olsun inş çabuk düşer ateşi kuzununŞeniz

Valla aynen canım ya alışverişe diye çıktım bende pazar günü yağıza bayramlık ve birkaç uzun kollu ve eşofman takımı aldım.Güya kendime bişeyler alacaktım kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım pes etmiyoruz aynen devam.Bende de 2 haftada 3 kilo gitti :lepi: Tubiş sen beni hiç motive etmiyosun bu aralar sende iyi gaz alıyodum.

Ay merak ettim koyda bakalım belki senden feyz alırız sırnaşık şey

Süper yapmışsın canım bende bu akşam alıcam hipp biberon maması ve kaşık maması.Fikirlerinede aynen katılıyorum,senin doktor ne diycek bakalım önce sen gidicem benim randevu cumartesi.

Geçmiş olsun tatlım ya bebekle hasta olmakta perişanlık valla.Akşama eşin gelince bari dinlenirsin.

Canım hero baby ye de bakıcam bu arada bu markanın bebe bisküvisini kullandınmı onda da varmı acaba?

güle güle giysin cnm senin yagız paşada Şeniz

Ay valla aklımıza ne gelse onunla ilgili de bişey çıkıyo canım ya iyice karıştık. Hakkımızda hayırlısı a.s.

Birsom güle güle kullan koltuklarını a.s.

Aynen aynen ne zaman kendime diye gitsem ya Halit'e bişeyler alıyoruz ya Defne'ye kaydirigubbakcemile3

Ay canım bende evlenmeden önce sarmıştım şallara mallara. İp aldığım teyze her seferinde yeni bi model öğretiyodu bana. Bi kış yapıp yapıp dağıttım sevdiklerime ama artık hiç vaktim yok gibime geliyo. Bravo sana alkisalkisalkis

Ohhh hava almışsınız. Afiyet şeker olsun Bora paşama a.s. Aynen katılıyorum görmeyince daha rahat oluyor insan. Şu elimdekiler bitsin bende deneyeceğim hemen a.s.

Geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:

Evet canım herkes çok dikkat etmeli a.s.

Aaa geçmiş olsun canım inşallah yükselmez a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X